hoş geldin canımmerhaba bayanlar ben almira bende burdaki arkadaşlarımız gibi bebiş bekleyen bir anne adayıyım allah herkese çocuk sevgisini tattırsın ... Geçen ay denedik ama olmadı çok üzüldüm psikolojik olarakda baya etkilenmiştim bakalım bu ay ne olucak 8 gün sonra belliş olucak heyecanla bekliyorum
merhaba bayanlar ben almira bende burdaki arkadaşlarımız gibi bebiş bekleyen bir anne adayıyım Allah herkese çocuk sevgisini tattırsın ... geçen ay denedik ama olmadı çok üzüldüm psikolojik olarakda baya etkilenmiştim bakalım bu ay ne olucak 8 gün sonra belliş olucak heyecanla bekliyorum
inşallah olur kızlar 24 günde bir regli oluyorum bu ayın 14 de oldum 19 veya 20 bitti ve ben hemen işe koyuldum beklemedim ovulasyon günüymüş yumurtlama falan :89: ve ay sonuna kadar devam hiç bir gün kaçırmadım sırf bebişim olsun diye bakalım ne olucak ve bu arada ben 24 günde bir olduğuma göre normalde yumurtlama zamanım ayın 24 düne mi denk geliyo kızlar yardım edermisiniz
canım arkadaşlarım iyki varsınız hepinizi seviyorum olumunekankayizsmile
slm kızlar gecmıse bakamadım mısafır gelcek kusurabakmayın
derdam cnm kusurabakma dün net kesıldı tekrarda gıremedım esım bgn gıttı doktora burda varmıs mıkrocerrahı carsama hastaneye yatıyor persembe amelıyat olucak allahın ıznıyle bırayda ızın verceklermıs dınlenır bol bol ınsallah bunun sayesınde bebegımde gelır artık
ooo nanelimde gelmişşş
nerelerdesin kıııss
hiç ugramaz oldun özlettin kendini
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz:119::119:
dlerim topcimiz uğurlu gelir hepinize
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz:119::119:
dlerim topcimiz uğurlu gelir hepinize
şekerimmm nasılsın?
topiğin ışıklarını açık bırakmışsın
canımm nasılsın
iyiyim canım gribi saymassak :2: ışıkları masus açık bıraktım gören gelsin diyesen nasıl oldun hala kötümüsün taylot içtinmi ben birazdan bi tane içcem:2:
selam canım
daha çok yeni evlisin canım stres yapma insanların laflarınıda takma eşinin ailesi nekarışıyoya nasıl insan bunlar olur yada olmaz bu ne senn elinde nede eşinin elinde .hem daha çok yenisiniz düşünmüyoruz deyip geçiştir bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?