Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bizlerde aynıyız canım bi umutlanıyoz bi umutlanmıyoz öle geçip gidiyo sabırla bekliyoz

öle cnm allah hepimizin yardımcısı olsun inşşşş
bigün bizde tadarız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş onların sevgisini kokularını
içimize çekmeyi nasip eder rabbim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tatlım sen aşılamamı yaptın şimdi eğer öleyse gününü bekle bence bide çok istediğimiz için bedenimiz bize oyun oynuyo ben bu ay tüp yaptırdım inanırmısın gece bile kalkıp yemek yiyodum hayatta yapmadığım şeydi o yüzden hamile olduğuma inandım sende öle yapma herşeyi akışına bırak sanki hiç bişey yaptırmamış gibi normal yaşa test gününe kadar unut aklına getirme başka şeylere yönel

kızlar ben dün akşam öyle bir geçer zaman dizisine bakamamıştım, şimdi internetten izledim, aman ağla ağla bi hal oldummm ya

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, selam verenler cümleten aleyküm selam, nasılsınız ?

canı benim iyiyim neolsun sabırlı 8 ocak tarihini bekliyorum bakalım neolucak bu ay çatlatma iğnesi yaptırmıştımda bir umut merakla bekiyorum sen neyaptın

hayırlısı olur inşşşşş cnm allah hepimizin yüzünü güldürür inşşşşşşşşşşş
bende napım 10 gün sonra patoloji sonuçlarım çıkacak bende onu bekliorum
sonuçlara göre ameliyat yada ilaç tedavisi bilmiorum ne olcek bakalım
şimdi senin için zaman geçmez innnnnşşşşşşş hamiş olursun bizlerede umut olursun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…