Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler kızlarrrr nasılsınız?:79::79::79:
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
hecanmıı korkumuu bilemedimm duygularımm karma karışıkk suannn :14: adet olsa devam ederdi diye düşünüyorumm bide ablamm sol tarafımın agrısı da dinmediii
evet canım adet olsa devam ederdi inşallah bebiştir annesi yer arıyodur kendine
ağrın çok normal canım korkma
ve yaprak dökümüde the and.....:1::1::1:ewet çok hemde çok saçmaydı bende mutlu bitmesini bekliyodum ama iştee saçmalamışlar saçmalıklarını int.ten bile haber yapmışlar şevket tren garında bilet isterken trabzona 3 bilet diyo ya haberde ama trabzonda tren yolu yokki diye haber yapılmışşş:60::60::60::60:

ay sorma ne saçma bir finaldi hiç beklentileri karşılıyamadılar
trabzona tren yok gerçektende bukadar tuhaf olamazdı :30:

slm kızlar.
geçmişi okumaya çalıştım ama,daha bugüne gelemedim malesef,çokta vaktim yok,inşallah kaçırdığım bişeyler yoktur.
serpil hamileymiş,hayırlı uğurlu olsun.
boncuğun eşi,ameliyat olcakmış,galiba olmuştur,geçmiş olsun.
derincim,endişelenmişin,biraz fazla evham yapıyosun ama,dr a gidip bi muayene olsan daha rahat edersin.
kayram,beni merak etmişin,özlemişin,misafirim var cano,bir iki gün daha kalcaklar.
ebroşum,balım,nasılsın?
cici,bendede kahverengi leke olmuştu ve hamileydim,ama tutunmadı bebeğim,inşallah seninki tutunmayı başarır.
şimdilik bu kadar,atladığım vardır illlaki,kusura bakmayın.

umarımm canımm umarımm

selam cnm hoşgeldin..

hş.b cnm tşk edrm nasılsın?:38::71::16:
sagol cnm iyiyim..:38:
slm kızlar.
geçmişi okumaya çalıştım ama,daha bugüne gelemedim malesef,çokta vaktim yok,inşallah kaçırdığım bişeyler yoktur.
serpil hamileymiş,hayırlı uğurlu olsun.
boncuğun eşi,ameliyat olcakmış,galiba olmuştur,geçmiş olsun.
derincim,endişelenmişin,biraz fazla evham yapıyosun ama,dr a gidip bi muayene olsan daha rahat edersin.
kayram,beni merak etmişin,özlemişin,misafirim var cano,bir iki gün daha kalcaklar.
ebroşum,balım,nasılsın?
cici,bendede kahverengi leke olmuştu ve hamileydim,ama tutunmadı bebeğim,inşallah seninki tutunmayı başarır.
şimdilik bu kadar,atladığım vardır illlaki,kusura bakmayın.

hoşgeldin datlum nerelerdesin yahu:57:özledik.
evet biliyom doktora gitmeden içim rahatlamıcak tabiki ama napim..sizinle dertleşmeden anlatmadan da edemiyom:31:

amin canım..benim bebegim yok malesef..1 kere olacaktı ama 6 haftalık düşük yaptım:(
aynen devam bu düşüncelerine bence..yaşım küçük deme..madem eşinde istiyor düşünmeyin bırakın rabbim iyisini bilir..sende diyosun zaten bak ne güzel...Allah dogru yolu bulmak isteyen herkese dogru yolu gösterir emin ol...

canım yaaa umud ediyorum ki yerleşme kanaması olsun..3 gün kala öyle olması umut verici vallahi..yarın bi test yapsan cicim?

gecmiş olsun bebeğim cok üzldm ama sen güçlü bi kadına benziyosun ben bi bebeğn daha olcağına gönülden inanıyorm üzme tatlı canını..
bu arada kocişleri uyutttukda geldikmi ne:D

hoşbulduk canlarım:16:
kardelosum esım haftaya carsamba yatıs yapcak amelıyatı persembe günü ınsallah hayırlısıyla olur da kavusur saglıgına sagol cnm:54:

ewet cnm bende bunu çok sık duyuyorum hamile olanlardan kahverengi lekelenme çoğu hamile bayanda oluyomuş inş.sendede öyledir...ayy cnm aklımız sende kalcak hayırlı haberlerle gel dilerim:38::38:

inşallahh bikaçgün daha bekleyelim bakalımmm gülcümm hayırlısı artık

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?

bende ii yim cnm çok şükür..kocişe kanıbahar kızarttım mutfakta yapana kadar yemicem yemicem diye tekrarlarken :19::19::19:veee şuanda karnıbahar yiyiyorummm ahh bu erkekler varyaaa ne istiyon bu saatte karnıbaharı sonrada kilo veremiyon die söylenirler işte sinirimden yiyiyorum walla:57::57::57:

evet canım adet olsa devam ederdi inşallah bebiştir annesi yer arıyodur kendine
ağrın çok normal canım korkma

ay sorma ne saçma bir finaldi hiç beklentileri karşılıyamadılar
trabzona tren yok gerçektende bukadar tuhaf olamazdı :30:

eh işte o kadarını düşünemiş zavallıcıklar:1::1::1:

gecmiş olsun bebeğim cok üzldm ama sen güçlü bi kadına benziyosun ben bi bebeğn daha olcağına gönülden inanıyorm üzme tatlı canını..
bu arada kocişleri uyutttukda geldikmi ne:D
sagol canım..güçlü olmayı ögreniyoruz zamanla..az degil 5 yıl oldu...
inşallah hepimizin olur en yakın zamanda...:38:
hoşbulduk canlarım:16:
kardelosum esım haftaya carsamba yatıs yapcak amelıyatı persembe günü ınsallah hayırlısıyla olur da kavusur saglıgına sagol cnm:54:

:54: canım benim nasılsın :21:

canım 3,5 yıl oldu evlendim ve hiç korunmadım PKO yum maleseff

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar toplaşmışız nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin aleynoşşşş:emir_bebek:

ebrarımm nerdesin cano bak gidiyom ben yavaştan hee.kociş kızmaya başlıyo onunda hep böyle toplaşınca kızacagı tutuyo:57: yaaa

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 4 ziyaretçi)

ebrar_53 emine07masum ugurboncugum+ kimse DerinSu+ kardelen49+ gul_tamer+ CİCİ35 aleyna84+ rukiş
kızlar bukadar kalabalık olunca haliyle yetişemiyorum kusura bakmayın netim inanılmaz yavaş
kardeloşum ben iyiyim cano sen nasılsın?herşey yolundamı
boncuğum hayırlısıyla eşin ameliyat olucak sizde kavuşucaksınız minişinize
kardelen49um sende hoşgeldin bitanem nassın?

Back
X