herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar toplaşmışız nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
slm cnm hş.g ewet bütün kızlar toplandık,toplandıkkk toplandıkkk.... oşarkı geldi aklıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar toplaşmışız nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
sende hoşgeldin cnm..inşallah dahada beklemezsin bebiş için.amin
aleynam hoşgeldin canım nasılsın?
derinim yetrişemiyorum kafayı yemek üzereyim netim çok yavaş
gülüm beceremiyolar yaa bunca yıl çek budiziyi sonunu bağlıyama bunasıl iştir anlamam
kızlar hepinizi koccamannnn öpüyorum..iyi muhabbetler size..uyumam gerek sabah kalkamıyorum..eşimi geç bıraktım bu sabah..bende geç kalıyodum ayrıca...kalmayı çok isterdim hergece böyle kalabalık olmuyoruz(hoşçakalınn.
![]()
hoşbuldum derincimhoşgeldin aleynoşşşş
ebrarımm nerdesin cano bak gidiyom ben yavaştan hee.kociş kızmaya başlıyo onunda hep böyle toplaşınca kızacagı tutuyoyaaa
evet aynen benimde aklıma geldi ama yazamadan net gitti bendeslm cnm hş.g ewet bütün kızlar toplandık,toplandıkkk toplandıkkk.... oşarkı geldi aklımanbr nasılsın???
kızlar hepinizi koccamannnn öpüyorum..iyi muhabbetler size..uyumam gerek sabah kalkamıyorum..eşimi geç bıraktım bu sabah..bende geç kalıyodum ayrıca...kalmayı çok isterdim hergece böyle kalabalık olmuyoruz(hoşçakalınn.
![]()
kuzu gideyenmu neyse öptüm çok iyi uykular bitanem valla bende kaçıcam dün gece 4de yattım feleğim şaşıyo sonrakızlar hepinizi koccamannnn öpüyorum..iyi muhabbetler size..uyumam gerek sabah kalkamıyorum..eşimi geç bıraktım bu sabah..bende geç kalıyodum ayrıca...kalmayı çok isterdim hergece böyle kalabalık olmuyoruz(hoşçakalınn.
![]()
çok haklısın ewet final onlarıda çok heyecanlandırsa gerek...unutmuşlar bu kadar küçük bir detayı....
aleynam hoşgeldin canım nasılsın?
derinim yetrişemiyorum kafayı yemek üzereyim netim çok yavaş
gülüm beceremiyolar yaa bunca yıl çek budiziyi sonunu bağlıyama bunasıl iştir anlamam
hoşbuldum derincim
evet aynen benimde aklıma geldi ama yazamadan net gitti bende
iyiyim sen nasılsın gül
iyi geceler derin haklısın sabah erken kalkınca zor oluyo
ayy çok şükür geldin kuzum merak ettim seni demek elektrikler kesikti neyse iyi oldacanlarımmmmm
ben geldım herkese merhabalar
ablacımmm ve derınım benı merak etmıssınız saolasınız malesef ve malesef ıkı gundur elektrıkler aksam 5 e kadar kesık yarında ole olacakmıs offfffffffff
sonrada yemek falan yıyoz esımle bugunde dısarı cıktık ondan gelemedım
ablamm ben ıyıyım sukur ıste nasıl olsun ole bole gecıyoo yanlız bı sorun var ben ne zaman dua edecek olsam aglamaya baslıyorumbı caresı olması lazım
derınım takma kafaya dıcem ama benımde kalbımde agrı oluyo bıkac gundur onu taktım kafaya bıde kasıklarda yumurtalıktafalan agrı var batma gıbı adetımde yenı bıttı halbukı hıc bı sey anlamıyorum artık ıyıce curuge cıktım herhalde
profumm bebegımmm cok sukur sesın cıktı canım yolla mısafırlerı kop gel kusum
hatıcecım anlıyorum canım allhım sıfa versın ınsallahhhhhh habersız bırakma bızı
bır suru sey okudum ama unuttum kızlar kusura bakmayın ne olur
semracım kırgınlık varmıs galıba gecmıs olsun allahım oglusunu da yalnız kardessız bırakmasın ınsallah
flan ablam sanada allah sıfa versın en kısa zamanda hersey yoluna gırer ınsallah
hoşbuldum abla nasılsın ben iyiyim
ayy cok agladım akşam yaprak dokümüne oneydi ya ama sanki yarım kaldı gibi oldu ama alirıza beyın vefatı beni mahvetti
kayra ALLAH kabul etsin canım şimdiden amin diyorumkızlar herkese de ıyı aksamlar keyıfler ıyııdr ınsallah ınsallah
derınım bu arada mucızeler elbettekı senıde bulur benı de herkesı de rabbımın kıme verecegım bellı mı olur dımı bebısım
cicim bu arada ben yorumumu sana en basından yapmıstım bu ay senden cok umıtlıyım canım ben ınsallah hamişsindir
bu arada kızlar ben yarın duaya gelemıcem cunku elektrık kesık olcak demıstım yaaaaa ondan aksam buradayım ama esım yatınca tabıkı
bu arada bır kısı ıcın dua yaptık ya bu hafta ben de kendı nıyetım ıcın okudum hepsını sımdı bende yayınlamak ıstıyorum duayı tekrar amın dersenız cok mınnettar olurum yarın yayınlıcaktım normalde ama yarın olamaıcam hepsını de bıtırdım nolur benımle bırlıkte amın deyın
# kardelen5233
# aleyna84
# ebrar_53+
# esnart
# gul_tamer
# kardelen49
# ugurboncugum
# KAYRAM29
ohhhhhhh maşallahhekesler burda ya gözlerim yaşardı herkeslere slm olsun geceniz hayr cumanız mübarek olsun arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
# kardelen5233
# aleyna84
# ebrar_53+
# esnart
# gul_tamer
# kardelen49
# ugurboncugum
# KAYRAM29
ohhhhhhh maşallahhekesler burda ya gözlerim yaşardı herkeslere slm olsun geceniz hayr cumanız mübarek olsun arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmm
![]()