Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk sevtuncum,sende hoş geldin,yoğunsun galiba?
slm kızlar.

evet canım bir taraftan anacıgımın evini temizliyorum bir taraftanda kendi evimdeyim bebem evin hali perişan eşim garibi antrede anca bitii sabahtan beri sonra rütuşlarını yapıocak boyayı yapıcek parkeciylede anlaşmış onuda yaptırıcez evime geçince fayansları yaptırıcez evim diyo başka bişey demiyo adan ne yapalım anacıgımın evi ama ne bileyim evim evim güzel evim demişler benimkide o hesap sag saglin ev bitipte bebege vesile olsam daha ne isterim bazen kendime soruyorum acaba hazırmıyım diye çok korkuyorum gene acı yaşarsam diye:59::59::59::59::59:

bu arada kübra arkadaşımız hamileymiş,rabbim sağ salim kucağına alabilmeyi nasib etsin inşallah.çok sevindim.
kızlar,nerelerdesiniz,hadi artık gelin.:4::4::4::4::4::4::4:

herkese selamlarrr kızlar:3:

işten az önce geldim şöyle bi geçmişi okudum..

ebrarım hayırdır cnm keyifsizim demişsin şimdi iyisin inşallah.bu gece görüşek barim canom:38:

sevtun kıss evin bitsede rahatlasan..zor şatlarda da olsa giriyon bravo sana:74:

kubra hamileymiş..ben ismini ilk görüyorum hayırlı ugurlu olsun..sanırım benim olmadıgım dönemde giriyodu arkadas...darısı hepimize inşallah..

iki gündür çok fazla giren olmuyo topice kıslar geçmiş kısa sürüyo:)

ben şimdi yemek yapayım görüşürüz yine.

kardeloş selam canım bu arada ..gördü de selam virmedi deme sonna:38:

herkese selamlarrr kızlar:3:

işten az önce geldim şöyle bi geçmişi okudum..

ebrarım hayırdır cnm keyifsizim demişsin şimdi iyisin inşallah.bu gece görüşek barim canom:38:

sevtun kıss evin bitsede rahatlasan..zor şatlarda da olsa giriyon bravo sana:74:

kubra hamileymiş..ben ismini ilk görüyorum hayırlı ugurlu olsun..sanırım benim olmadıgım dönemde giriyodu arkadas...darısı hepimize inşallah..

iki gündür çok fazla giren olmuyo topice kıslar geçmiş kısa sürüyo:)

ben şimdi yemek yapayım görüşürüz yine.

kardeloş selam canım bu arada ..gördü de selam virmedi deme sonna:38:

ya,altta gördüğün yazıyı yazdım,göndermeden telefon geldi,bende gelince gönder butonuna tıkladım,ama sen gitmişin tabiki o arada.

ya,altta gördüğün yazıyı yazdım,göndermeden telefon geldi,bende gelince gönder butonuna tıkladım,ama sen gitmişin tabiki o arada.

hee anladım cano bazen bende aynını yapıyom...mutfaga gitmiştim bişeyler hazırladım..
nasılsın?naptın bugün...ay benim az önce başım tuttu gene yaaa.bu baş agrısı nedir bende böyle Allah beterinden saklasın tabi de:59:sabahları da çok fena midem bulanıyo:95:görende beni hamile sanır :60:

yeter hoşgeldin tatlım burdayız kızz bizi begenmiyomusun yoksam..kim diyodu bi ara küsük günümdeyim galiba:52:

semracımm sende hoşgeldin cnm :54:

yeter hoşgeldin tatlım burdayız kızz bizi begenmiyomusun yoksam..kim diyodu bi ara küsük günümdeyim galiba:52:

Semracımm sende hoşgeldin cnm :54:

olurmuuuuuuu kız seviyorum ben sizler:38::38::38::38::38::38:
Sizlerle böyle yazışınca rahatlıyorum kafamı dağıtıyorum yaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

slmlarr...nolur birileri bana yardımcı olsun. ben 29 kasımda düşük yaptım, dış gebelikti ama doktor kendim düşürdüğüm için ve küçük olduğu için korunmayın hemen kalırsın tekrar hamile dedi...şimdi 4 gün geciktim..kasıklarımda hala ağrı ve kramplar var..dün test yaptım negatif çıktı..ama benim 30 günü asla geçirmez reglim günü gününe gelir..bu hafta doktora gidicem ama yinede kafam çok karışık..birde sinirlerim bozuldu galiba herşeye sinirlenip herşeye alınıyorum.. yardım edin banaaaaaa
gecikmeler olabilir cnm düşükten sonra testte negatifse büyük ihtimalle yoktur ama en garantisi kan testi :34:
GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15
MİRANDA...........15
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
CİBEL.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
FLAN..............13

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
CİBEL..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
FLAN...............13
ebrarım yarın okurum cnm okudumu yazarım :34: nasılsın bu arada:51:
arkadaşlar selam hepinize.size bi haberim var,BEN HAMİLEYİİİİMM:) ama düşük tehlikem var o yüzden yatıyorum:(sizde güzel haberler varmı.memlekete gitmiştim giremedim bayadır..

hayırlı olsun cnm ne güzell bir haber ALLAH tamamına erdirsin:66::66::66::66::65::65::65::65::65::64::64::64::64::64:

arkadaşlar düşük yapınca mutlaka kan gelirmi.yani ben kendimden şüpeleniyorum.karnım ağrıyo arada bi.yorumlarınızı bekliyorum

Back
X