Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim cnm nolsun..biraz başımtuttu demin gene..onun dışında iyiyim şükür.
herkese selamlar elektrık sorunumuz bıttı cok sukur
leyla arkadasımın duasına tum kalbımle amın dıyorum bebegını sag salım kucagına alır ınsallahhhhhh
oncelıkle benım duama da amın dıyen herkesten allah razı olsun demeyenden de tabıııkı
boncugum ya dun benım msn gıttı geldı kusura bakmadın dımı senınle konusmayıda cok ıstedım halbukı sonra duzeldı ama sen gıttın bu seferde ınsallah kızmamısındır
ablacım kardelenım kardelosum derınım tugcecım pelınım aleynam hatıcecım turkuazım gulcum semracım bırsenım boncugum flan ablam tostım kardelenbhrım derdam mujercım cicişim yetercim eliksircim sevtuncum ve ısmını yazmayı unuttugum herkes (bana kızmayın ne olur) yenıyılınız hayırlara vesıle olsun ve tum dıleklerınız kabul olsun ınsallahhh allah tum dualarınızı kabul etsın bı dahakı yıla kucaklarımızda mınık yavrucuklarla grelım ınsallah
cok heyecanlıyım bugun nedendır bılmıyorum esıme mum ısıgında bı yemek hazırlıcam ınsallah opuyorum hepınızı seneye gorusuruz![]()
mevlam umut dolu neşe dolu tüm güzle dualaırn kabul olduğu bir tıl versin hepinize
öğle bir yıl olsunki tüm güzlrlrikler hem ülkemiz hem müslüman alemi hem bütün dünya için güzleli,k getisin
siz canım arkadaşlarımıda tez vakitte bebeklerine kavuştursun
bizide hiç ayırmasın canlar
ben kaçar kızlar hemencik işim var
CANLARRRRRRRRR YENİ YIL SAĞILK HUZUR GETİRİSN
BİRDE İSTEYEN HERKESE İKİZ İKİZGETRİSİN
Arkadaşlarım kaderdaşlarım dileğim anne olmak diyenler rabbim bu yıl dileğimizi kabul etsin bizlerde anne olalım işallah.sağlıkla sıhatle yavrularımızı kucağımıza alalım işallah.mutlu yıllar hepimize![]()
slm kızlar kk nın şekerleri bütün hepinizin yeni yılı kutlu mutllu umutlu bol bebişli olsun Allahım bütün topiğimize ve diğer anne olmak isteyen herkese yeni yılda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah mutlu ve bebişli olursunuz bugün bana garip geliyo sanki çok uzun zaman görüşemeyecekmişiz gibi gerçi koskaca 1 yıl geçecek herkese iyi akşamlar İYYİİİİ YIILLLAAAARRRRRRRRRR
canlarım yeni yılınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum ve hepinizi çok seviyorummmm![]()
:119: herkese nice seneler allah sağlıklı mutlu bol bol bebişli seneler nasip etsin ... Allah herkesin gönlüne göre versin dualarınız kabul olsun arkadaşlar 2011 herkese hayırlı ve uğurlu olsun ...![]()
kimseciklerde yoooooooooooooooook nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlarım canlarım dert ortaklarım hepinize yeni yılın huzurlu mutlu umutlu olmasını
ve rabbimden gönlümüzdeki en çok istnileni hayırlısıyla nasip etmesini dilerim allahım bu sene
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bize melekerimizi göndersin sağlıklı bi şekilde hepinizi çok ama çok seviyorum canlarım
![]()
yeni yılda inşallah hepimize minik melekler gelir... sağlık mutluluk huzur hep sizlerle olsun mutlu yıllaaar![]()
yeni yılda inşallah hepimize öncelikle saglık daha sonra kolay bir hamilelik ve sonunda da mini mini kuzucuklar gelsin inşallahhhhh
Selamlarrr sevgilerrr canlarım...
bugün cuma vakti herzamanki gibi burada olamadım..leyla ve kayramın dualarına amin diyemedim ama şimdi yürektennn AMİN diyorum..Allahım leyla arkadasımıza yardım et bebişini koru,saglıcakla güzel bi evlat dünyaya getirmesini nasip et......kayracıgımada katından saglıklı eli ayagı düzgün akıllı güzel bi evlat nasip et.amin...
kayram bu arada kalbini takmışın sende kafaya yapma benim gibi cnm...rahat olmak gerek aslında.herşeyi başka bişeye çekiyoruz..yani bazen evhamlanmak iyi oluyo ama bazende kötü...
canlarımm sevdiklerinizle birlikte nice güzel,saglıklı ve bebişli bir yıl diliyorum..gündüz girip yeni yılımızı kutlayan tüm arkadaslarıma sonsuz teşekkürler ediyorum...biz demin geldik eve.görümcemin dogum günüydü ordaydık..sonra kardeşime geçtik biraz geldik...uykum var çok..hadi Allaha emanet olun iyi geceler.![]()
2011 yılı hepimize sağlık,mutluluk,huzurve ençok istediğimiz bebişimizi getirsin inşallah
buyıl bitsin hasretler bunu canı gönülden istiyorum
ben bugün annemlerdeydim kocişde çalışıyodu malesef eve geldik net yoktu bizde sohbet ettik kocişle azcık .geldim ama kimsecikler yok .hepinizi çok öpüyorum
derinim kılpayı kaçırdım seni canomöpüyorum senide iyi geceler
2011 senesi hepiciginize hayırlı ugurlu olsun bebeler bu arada yasagım bu ay kalktı allahım ne olur bu sene mercimeklerimizi sag saglim yolla anneciklerine doyalım bu sene evlatlara amin kız dün geçe girdim firsat buldum baktım kimse yok niden acaba kız bütün millet tüymüş he
Bendeki şans yokki niden dersiniz kırk yılın başı girdim gene hüsran kimsecikler yokneyse ben çıkıyorum bebeler annem çagırıyo bu arada duvarların rutuşları yapıldı zımpara yapıldı boyası yapılıcak allah nasip ederse sonra parkeleri yapılıcek gelsin temizlik kız sevabınıza gelinde evi hemencik bitirelim be
![]()
herkese merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun umarım bu yeni yılda tüm dileklerimiz kabul olur ve hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.![]()
selam kızlar nasılsınız
tüm güzel dileklerinize amin diyorum yeni yıl herkeze sağlık sıhhat mutluluk huzur getirsin inşallah hepinizi öpüyorum canlar![]()
sağol bebişimmm bizlerde seni coook seviyoruuuzzz![]()
h.g cnm ben iyiyim cok şükür sen nasılsın![]()
sagol cnm bizde sevi seviyoruzzzolurmuuuuuuu kız seviyorum ben sizler![]()
Sizlerle böyle yazışınca rahatlıyorum kafamı dağıtıyorum yaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
düşük yaparken kanama olur canım...şuanda düşük tehdidi oldugu için agrıda olması normaldir bence...doktora gitmeden ögrenemezsin.inşş iyidir bebişin korkma hemen..benim bir arkadasım hamile..düşük tehlikesi vardı..hatta parça parça bişeyler düşmüş ondan..ama doktora gidiyoki bebek çok iyiymiş..hemen korkma..ilk aylarda kanama olabiliyor..arkadaşlar düşük yapınca mutlaka kan gelirmi.yani ben kendimden şüpeleniyorum.karnım ağrıyo arada bi.yorumlarınızı bekliyorum
yok cnm klomende sanırım işe yaramadı ben sadece farlutualle kalıyorum gebe cok enteresanonlada kalınca düşükle sonuclanıyor malesef
sanırım farllutualle sağlıksız yumurtluyorumm![]()
bende iyiyim canım bende yarın ateş ölçmeye başlayacam bakalım hayırlısıyla
aaa farlutal söktürücü degilmi kız nasıl onunla kalıyon..ama düzene koydugu içindir sanırım..
ben adet çok zor oluyorum ama her ay progestan içiyorum sökülmek içn..eger bebek olursada korusun diye...doktor digerlerinden vermiyo .
aaa farlutal söktürücü degilmi kız nasıl onunla kalıyon..ama düzene koydugu içindir sanırım..
ben adet çok zor oluyorum ama her ay progestan içiyorum sökülmek içn..eger bebek olursada korusun diye...doktor digerlerinden vermiyo .
hadi kolay gelsin cnmkızlar ben kızartmayı yapayım yavaş yavaş..eşim bugün erken gelebilir..duruma göre ugrarım sayfam açık...
kızlar ben kaçtımmmmmmmm
evet cnm söküleyim die içiyorum ilk ay adet oluyorum 2. ay gebe kalıyorum ama düşük oluyo
doktorlar o düşürmez diyo ama bilemiyorum
inş cnm h.g nasılsınslm kızlarr
2011 inşalahh meleklerinizi getirir cee derler annelerine inşalahh
slm kızlar nasılsınız![]()
Kardelenim hoş geldin bebem görüşmeyeli nerüyon bakem özledim kız seni
Semrada yok ebrar derin kayra birsen ve aklıma gelmeyenler kusura bakmasın kafam çok dolu siz pc nerde oldugunu bilseniz kız kafayı yemiş nasıl yazıyo dersiniz çok kötü şartlardayım anlıcagınız![]()
yeter hoşgeldin tatlım burdayız kızz bizi begenmiyomusun yoksam..kim diyodu bi ara küsük günümdeyim galiba
semracımm sende hoşgeldin cnm![]()
yine beni unutmussun ayy ben hep unutuluyorum yaaa![]()