Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Alah razı olsun canım
her zaman dualarımdasınız isminle de dua ederim canım Rabbim kabul etsin inşalahh bu arada benimde ismim melike memnun oldum

canım herkes sustu bende sustum bıde bole bızım uzerımızden yanı bebek hasretı cekenler uzerınden baskalarına tesellı verılmesı helede bu topıcte hıc hosuma gıtmıyor

ah bu kaynanalar ahhh yetercim,ne yapalim sevmezlerse sevmesinlerallah sevsin yeter,hee ayrica ogullari sevsin o da yeter demiii

ahhhh, sevtuncum insallah canim yaaa insallah,ama nerde o sansrabbim buyuk ne diyim
hic karsilasamadik senle,uzun suredir.gelecegini bilsem gidermiydim heccc

slm kizlar bende anne olmak istiyorum olmuyor.....
bu duruma cok üzülüyorum ve kimseye anlatamiyorum :2:

# KAYRAM29
# birsen29
# pelin67
# zehyra
# kubra1985

kizlar niden konusmuyorsunuz bakim,yooosaaaam beni beyenmirmusunuz

slm kizlar bende anne olmak istiyorum olmuyor.....
bu duruma cok üzülüyorum ve kimseye anlatamiyorum :2:

ahhhh,canim benim uzulme,hepimiz anne olmak istiyoruz,

anlatamiyoruz,öyle hassas bir konu kii buuu,kelimelerin kifayesiz kaldigi bir durum

Son düzenleme:
canım herkes sustu bende sustum bıde bole bızım uzerımızden yanı bebek hasretı cekenler uzerınden baskalarına tesellı verılmesı helede bu topıcte hıc hosuma gıtmıyor

kız kayram şimdi iyi bişeymi dedin kötümü anlamadım ama teselli vermeyince veya bildiklerimizi söylemeyince olmuyo bu topikte herkes bildiğini yazıyo

KAYRAM29+,garip,birsen29,kardelen5233,ugurboncugum,zehyra,çido,muge,selam kızlar ben geldim nasılsınız

kız kayram şimdi iyi bişeymi dedin kötümü anlamadım ama teselli vermeyince veya bildiklerimizi söylemeyince olmuyo bu topikte herkes bildiğini yazıyo

kuzum sana degıldı dedıgım hanı dogumdan korkan arkadaslarımıza burada bebek hasretıyle yanan arkadaslar var onlar bu acılarını cekmeye razı demesek daha ıyı olur acıkcası bu laf benım ıcımı acıttı kı dogumu da gormeme ragmen yanı ınsanın telasını azaltacak baska kelımeler bulabılırız sanırım sana degıldı bebegım laf sadece susma sebebımı acıkladım sen uzulme senı bılmıyomuyuz

burdayım herkes susunca bende sustum bideeeeeeee uzman tv den bir kaç bilgi öğreniyordum gebelik belirtileri için işte ne yapalım başka bebek aşkı sarmış bizi araştırıp durmaktan ay keşke 4 gün sonra güzel bir haber alsam ne güzel olur :44:

ınsallah alırsın canım gusel haberler ınsallah

hosgeldin pelincim,hamdolsun iyiyiz,ya sen nasilsin??:26::26:
hoşbulduk canım bende daha iyiyim sagol garipcim
pelincim,nasılsın canım?
görüşemiyoruz epeydir.
şimdi daha iyiyim bitanem bogazlarım kotüydü iki gündür fazla giremedim seni gördügüme sevindim canım
canımmmmmmmmmm ıyıyım sen nasılsın kuzu

kayracım bende kızlara dedigim gibi faranjit olmuştum şimdi daha iyiyim ama canımmmm

inş o güzel haberi alırsın canım...ben artık araştırmıyorum hatta hic umursamadıgım zamanda hamile kalmıştım ama devamı gelmedi bundan sonrada umursamıycam artık

arkadaşlar hepinize ii geceler bana müsade hepinizi öpüyorum Allah gönlünüze göre versin herşeyin hayırlısı olsun yüce rabbim istedikten sonra herkesin yüzünü güldürür ve o zamanını bilir ama galiba biz biraz aceleciyiz ay galiba ben yine duygusallaştım olur bana arada böyle neyse arkadaşlar Allaha emanet olun ... Bebişlerimizde bir an önce gelsinde boş olan kucaklarımız dolsun hadi arkadaşlar bye yoksa serenat yapmaya başlıcam :87:

pelincim,gecmis olsun canim,ben faranjit oldugunu bilmiyordum,

güle güle canım... amin rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürü inş iyi geceler...

kızlar hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın sabah erken kalkacam mecbur yatalım bari hai byyyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…