gul_tamer pelin67 garip zehyra KAYRAM29 kardelen5233
herkese iyi geceler
artık okadar üzülüyorumki kimseye anlatamıyorum sanırım beni anlayacak insanlara okadar ihtiyacım varki bende buraya üye olmuştum uzun zamandır girmiyordum
sanada iyi geceler canim,hemen nereye gidiyorsun:26::26::26::26:
aslında ben pek insanları umursamıyorum sinir sistemim çöktü rabbim her istediğimi verdi geç verdi yalvarttı ama eninde sonunda verdi buda başıma geldi çekerim
bu ayda reglim gecikti 1 hafta artık utanıyorum aynı eczaneye gitmekten her ay başka başka eczanelere gidiyorum henüz aşılama falan yaptırmadım ama galiba yaptıracağım ve bu ay umutlanmayacağım ilk kez:
gitmedim kız yeni geldim
hayırlısı diyip geçiyoruz benimde evleneli 3 ,5 sene oldu 2 yıldır olmuyor aşılama yapalım istersen dedi doktor ama korkuyorum birkez rahim filmi çektirmiştim ve canım çok yandıÜzüme kendini cnm ben 2 senedir bekliyorum nerdeyse agiizla hep söylüyrum artik vaz gectim olmazsa olmasin diye ama her ay yeni umut :)
YIKILMADIK AYAKTAYIZ ILAKI OLACAK BIR GÜN
kafa takmamak gerekmis herkez ayni seyi söylüyor ama nasil takmiyalim kafa iste...
bekara koca bosamak kolaymis :)
rabbim hayırlısını versin canım hamile kalmaklada bitmiyoki allahım hepimize saglıklı bebişler versin...adetin baya gecmiş seni umutlandırmak istemem ama belkide hamilesindir hep böyle gecermiydi günün :26:
hayırlısı diyip geçiyoruz benimde evleneli 3 ,5 sene oldu 2 yıldır olmuyor aşılama yapalım istersen dedi doktor ama korkuyorum birkez rahim filmi çektirmiştim ve canım çok yandı
korkma canım aşılamada canın yanmıyo.Ben rahim filmi çektirmedim bilmiyorum ama aşılamayı biliyorum.Hoşgeldin bu arada
hayırlısı diyip geçiyoruz benimde evleneli 3 ,5 sene oldu 2 yıldır olmuyor aşılama yapalım istersen dedi doktor ama korkuyorum birkez rahim filmi çektirmiştim ve canım çok yandı
bazen oluyor 1 veya 2 gün geçiyor hemen test alıyorum ve üzülüyorum bu ay inat ettim alamayacağım dedim hamilelik belirtileri yokki hiç
slm kızlar nasılsınız_?ay geçmişe gidemedim kusura bakmayın lütfen az zamanım war kociş bekliyo biraz bakıyım dedim filmi biter şimdi...
slm kızlar nasılsınız_?ay geçmişe gidemedim kusura bakmayın lütfen az zamanım war kociş bekliyo biraz bakıyım dedim filmi biter şimdi...
bende daha hic asilanmadim cnm bilmiyorum...
ben bir kez clomopfinle hamile kalmistim ama malesef düsükle sonlanmisti hamilelegim önce hap dedavisi gördünmü hic ?
teşekkür ederim hoşbulduk bilmiyorum korkunun ecele faydası yok ama aşılamada çok ümit verici değilmiş doğrumu yani sadece olasılığı yükseltiyormuş 2. 3. belki tüp bebekj offf
herkeste belirti olcak diye bişey yokkı on gün sonrada başlıyo belirtiler ama sen hayal kırıklıgına ugramak istemiyosan bekle biraz daha rabbim gönlüne göre versin...
hoşbulduk ben yeni katıldımda herzamanki konular belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?