Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canım o senin güzelligin hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın:54:

bende iyiyim canım ne olsun aynı işte neler olmuş burda böle alınan alınana ya hepimiz sonuçlta sevinçlerimizi tedavi sürecimizi paylaşıoruz üzüntülerimizi bütün sıkıntılarımızı paylaşıoruz ama bazı arkadaşlar tepe tepe kullanın diye yorum yapmışlar ki buranın nasıl bi topic olduğunu bende başka kimse bilemez bilosun bende yeni sayılırım ben hiç öle şeyler görmedim burası çok güzel bi topic yaneeeeeeeee anlamadım nie bu tiripler yafff arkadaşlar kendinize gelin yahu :16::16::16::16:

a.sa cnm hoşgeldin
h.b cnm nolsun yaa.iş güç işte...evde oluncada oturamıyom ki:((
sen naptın kuzu.

bende oturuyorum işler coktan bittiii alısverişe gittim geldim hava cok sağuk:25:
hoşgeldin cnm aramıza..umarım takipler olumlu geçer bian önce yavrun gelir...

# ysmn_
# pelin67
# DerinSu
slm güzel kk nın güzel bayanları nasılsınınz ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16:

h.g cnm nasılsın

bende iyiyim canım ne olsun aynı işte neler olmuş burda böle alınan alınana ya hepimiz sonuçlta sevinçlerimizi tedavi sürecimizi paylaşıoruz üzüntülerimizi bütün sıkıntılarımızı paylaşıoruz ama bazı arkadaşlar tepe tepe kullanın diye yorum yapmışlar ki buranın nasıl bi topic olduğunu bende başka kimse bilemez bilosun bende yeni sayılırım ben hiç öle şeyler görmedim burası çok güzel bi topic yaneeeeeeeee anlamadım nie bu tiripler yafff arkadaşlar kendinize gelin yahu :16::16::16::16:

canım ya bende analamadım yanlış anlaşılmalar olmuş heralde tanımadan yorum yapılmış fazlada bişey demek istemiyorum burda hapimiz cok güzel arkadaşlıklar kurduk rabbim agzımızın tadını bozmasın ne diyimki:16:

canım ya bende analamadım yanlış anlaşılmalar olmuş heralde tanımadan yorum yapılmış fazlada bişey demek istemiyorum burda hapimiz cok güzel arkadaşlıklar kurduk rabbim agzımızın tadını bozmasın ne diyimki:16:

amin cnm benim evet bu konuyu kapatalım gtsin... kayramda gerçekten çok üzülmüş ama kayracım gel yaaaa biz seni özlerizzzz özletme kendini olur böle şeyler :14::14::14::14::14:

hoşbuldum canımmm nasılsın
iyidir cnm ne olsun netten ismi azam duaları na bakıyorum
elixsir sen nasılsın canım ...
hiç sormucaksın sandım:63::63:
:9::9::9::9:
iyidir cnm sağol sen nasılsın sen ne zaman mercimeği fırına veriyon kıss senin rahmin terti hani doktor düzeltti ya

banada birkere ters demişlerdi ama gebe kalmıstım:49:

yani rahim küser arada ters dönermiş sonra düzelirmiş :34:

iyidir cnm ne olsun netten ismi azam duaları na bakıyorum

hiç sormucaksın sandım:63::63:
:9::9::9::9:
iyidir cnm sağol sen nasılsın sen ne zaman mercimeği fırına veriyon kıss senin rahmin terti hani doktor düzeltti ya

banada birkere ters demişlerdi ama gebe kalmıstım:49:

yani rahim küser arada ters dönermiş sonra düzelirmiş :34:

kız niye sormıyım aşkolsun ben seni sefiyom ama senden ses cıkmayınca cıktın sandım:17:

bende iyiyim biz mercimegi fırına inş şubatta vermeyi düşünüyoruz hayırlısıyla canım:78:

rahmim tersti ama düzelttirdim... bidaha küsmesin ya ters oldugunda hamile kalamıyorum ben biliyosun düzeltirdigim ay hamile kalmıştım:25:

selam kızlar nasılsınız?geçmişe gidemedim yeni geldim annemlerden,şimdide eşim aradı yoldaymış yemek hazırlıcam.öptüm herkesi hayırlı akşamlar.

kız niye sormıyım aşkolsun ben seni sefiyom ama senden ses cıkmayınca cıktın sandım:17:

bende iyiyim biz mercimegi fırına inş şubatta vermeyi düşünüyoruz hayırlısıyla canım:78:

rahmim tersti ama düzelttirdim... bidaha küsmesin ya ters oldugunda hamile kalamıyorum ben biliyosun düzeltirdigim ay hamile kalmıştım:25:

inş dönmez bir daha cnm yaaaa :16::16::16::16::16::16:

subat hee hadi hayırlı olsun

hoşgeldin canım bir haber yok aynı işte sen nasılsın:16:

aman bugun test yaptım birşey cıkmadı cnm daha 3 gün var adetime:14:

h.g yeteriim nasılsın cnö

kızlar sağolun iyiyim ama yoruldum yaaa
genetik sonuçlarımız vardı ünvrstde
adanada
oraya gittim 2 saatted fazla sürüyor
onları aldım kız kardeşiminde tüp bebk raporu için eksikleri varmış onları hallettim koşturdular şuraya git şuna imzalat yok kaşlet falan
ama bitti geldim çok şükür

sizlerden ne haberrrrrr

Back
X