Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
# ysmn_
# pelin67
# DerinSu
slm güzel kk nın güzel bayanları nasılsınınz ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
selam canım o senin güzelligin hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın![]()
a.sa cnm hoşgeldin![]()
![]()
selaammmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
h.b cnm nolsun yaa.iş güç işte...evde oluncada oturamıyom ki(
sen naptın kuzu.
bende oturuyorum işler coktan bittiii alısverişe gittim geldim hava cok sağuk
hoşgeldin cnm aramıza..umarım takipler olumlu geçer bian önce yavrun gelir...
# ysmn_
# pelin67
# DerinSu
slm güzel kk nın güzel bayanları nasılsınınz ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
bende iyiyim canım ne olsun aynı işte neler olmuş burda böle alınan alınana ya hepimiz sonuçlta sevinçlerimizi tedavi sürecimizi paylaşıoruz üzüntülerimizi bütün sıkıntılarımızı paylaşıoruz ama bazı arkadaşlar tepe tepe kullanın diye yorum yapmışlar ki buranın nasıl bi topic olduğunu bende başka kimse bilemez bilosun bende yeni sayılırım ben hiç öle şeyler görmedim burası çok güzel bi topic yaneeeeeeeee anlamadım nie bu tiripler yafff arkadaşlar kendinize gelin yahu![]()
a.sa cnm hoşgeldin
h.g cnm nasılsın
canım ya bende analamadım yanlış anlaşılmalar olmuş heralde tanımadan yorum yapılmış fazlada bişey demek istemiyorum burda hapimiz cok güzel arkadaşlıklar kurduk rabbim agzımızın tadını bozmasın ne diyimki![]()
iyidir cnm ne olsun netten ismi azam duaları na bakıyorumhoşbuldum canımmm nasılsın
hiç sormucaksın sandımelixsir sen nasılsın canım ...
iyidir cnm ne olsun netten ismi azam duaları na bakıyorum
hiç sormucaksın sandım
iyidir cnm sağol sen nasılsın sen ne zaman mercimeği fırına veriyon kıss senin rahmin terti hani doktor düzeltti ya
banada birkere ters demişlerdi ama gebe kalmıstım
yani rahim küser arada ters dönermiş sonra düzelirmiş
selam kızlar nasılsınız?geçmişe gidemedim yeni geldim annemlerden,şimdide eşim aradı yoldaymış yemek hazırlıcam.öptüm herkesi hayırlı akşamlar.
kız niye sormıyım aşkolsun ben seni sefiyom ama senden ses cıkmayınca cıktın sandım
bende iyiyim biz mercimegi fırına inş şubatta vermeyi düşünüyoruz hayırlısıyla canım:78:
rahmim tersti ama düzelttirdim... bidaha küsmesin ya ters oldugunda hamile kalamıyorum ben biliyosun düzeltirdigim ay hamile kalmıştım![]()
inş dönmez bir daha cnm yaaaa
subat hee hadi hayırlı olsun
ne haber kızlARRRRRRRRRRRRR
aman bugun test yaptım birşey cıkmadı cnm daha 3 gün var adetimeinş canım cok sagol
hepimiz icin hayırlısı olsun sen ne yaptın adetin ne zaman inş gelmez kırmızılar müjdeyi verirsin bize![]()
ne haber kızlARRRRRRRRRRRRR
hoşgeldin canım bir haber yok aynı işte sen nasılsın![]()
aman bugun test yaptım birşey cıkmadı cnm daha 3 gün var adetime
h.g yeteriim nasılsın cnö