Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınızz..sizinle muhabbete geldim:):)
hoşgeldin.bende geldim
hoşgeldin.bende geldim
canım üzülme ereken cıkmayabilir adetin gecince yine yaparsın hem erken yapmışsın zaten inş bebişin seninledir...aman bugun test yaptım birşey cıkmadı cnm daha 3 gün var adetime
h.g yeteriim nasılsın cnö
benim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın
elxsir ne haber kızzzzzzzzzzzzzz![]()
hoş geldniz kızlarrrrrrrrrrr
Yaaaaaaa diğerleri neredesinizzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
sen dün yazılanları okumadın galibaaa
lütfen topikte devamlı ben 5 haftalık gebeyim işim zor olmadı yok cok uğraşmadım yazmazsan sevinirimm
burda bizler yıllardır anne olmak için çabalıyoruzz
hem burası ben hamileyim topiği değiil anne olmayı dileyenlerin yıllardır uğraşanların topiği ben uyarmıs olayım
istersen geçmişe bir göz att![]()
lütfen topikte devamlı ben 5 haftalık gebeyim işim zor olmadı yok cok uğraşmadım yazmazsan sevinirimm
hem burası ben hamileyim topiği değiil anne olmayı dileyenlerin yıllardır uğraşanların topiği ben uyarmıs olayım
kız ne ayıp ne sallıyon sen oyle![]()
bende böyle bi durumdayken buraya üye oldum.şimdi hamile kaldım diye kimseyle görüşmüycekmiyim..ayrıca sordular söyledim.herkes için dua ediceğimide ekledim defalarca.kusura bakma ama biraz saçmalamışsın...
hoşgeldin canım kendinden bahsetsene biraz...
hoş geldniz kızlarrrrrrrrrrr
Yaaaaaaa diğerleri neredesinizzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()