Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar nasılsınızz..sizinle muhabbete geldim:):)

sen dün yazılanları okumadın galibaaa:19:

lütfen topikte devamlı ben 5 haftalık gebeyim işim zor olmadı yok cok uğraşmadım yazmazsan sevinirimm

burda bizler yıllardır anne olmak için çabalıyoruzz :47:

hem burası ben hamileyim topiği değiil anne olmayı dileyenlerin yıllardır uğraşanların topiği ben uyarmıs olayım

istersen geçmişe bir göz att:47:

aman bugun test yaptım birşey cıkmadı cnm daha 3 gün var adetime:14:

h.g yeteriim nasılsın cnö
canım üzülme ereken cıkmayabilir adetin gecince yine yaparsın hem erken yapmışsın zaten inş bebişin seninledir...
selam kızlar nasılsınızz..sizinle muhabbete geldim:):)

hoşgeldin kübra iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl...

benim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın

özellikle bu mesajın cok kırıcıydıı ne demek cok şükür kötü değil ne o şimdi bizim hikayemiz cokmu kötüü :47: laflara dikkat edelimm :47:

benim dualarım sizler gibi çocuk sahibi olmayı dileyenlere...allah bana verdi inşallah sizede verir

lütfen topikte devamlı ben 5 haftalık gebeyim işim zor olmadı yok cok uğraşmadım yazmazsan sevinirimm

hem burası ben hamileyim topiği değiil anne olmayı dileyenlerin yıllardır uğraşanların topiği ben uyarmıs olayım

bende böyle bi durumdayken buraya üye oldum.şimdi hamile kaldım diye kimseyle görüşmüycekmiyim..ayrıca sordular söyledim.herkes için dua ediceğimide ekledim defalarca.kusura bakma ama biraz saçmalamışsın...

hem dün ne yazılmış.hangi sayfada bende bi bakıyım.zahmet olmazsa söylermisin

ayrıca işim zor olmadı gibi nispet yapıcak şeyler asla söylemedim.geçmişi iyce oku.böyle biri diğilim çok yanlış anlamışsın yada çatıcak birini arıyosun.çok ayıp gerçekten.

bende böyle bi durumdayken buraya üye oldum.şimdi hamile kaldım diye kimseyle görüşmüycekmiyim..ayrıca sordular söyledim.herkes için dua ediceğimide ekledim defalarca.kusura bakma ama biraz saçmalamışsın...

bu topikle okadar ilgili olsan hangi geçmişte oldugunu bilirdin :19:

nedense ben saçmaladığımı düşünmüyorum :19:

sadece uyarıyorum burda bizler hassas insan larız senin 50 kere ben gebeyim yok doğumu düşünür oldum vs... ne o nisbet yapar gibi hem daha dur yolun basındasın :20:

Back
X