Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok dogru söylüyosun canım inan korunurken bebek fikrinı birazda olsa aklımdan cıkarmıştım... şimdi adetten sonra yine aynı şeyler başlıycak acaba hamile kaldımmı diye ama bu sefer takmamaya calışcam stres yapmayınca daha cabuk geliyo bu bebişler...

evet canım kesınlıkle ama kesınlıkle ole bısey yapma hersey daha guzel olacakkkk

kızlar hoşbuldum cok sagolun

deryacım inanırmısın hiç bişe yapmadık desem yeridir sadece eşim salam sucuk cok yerdi onları azalttı hatta yemiyo diyebilirim

bide akşam cayın yanına cevizfındık bide akşam süt ama nesguikli süt eşim sade süt içmez bende boyle bişe aklma geldi bunları yaptım canım

inş kayracım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...kızlar benim biraz işim var sayfa acık ama ben yazamayabilirim...

cok ıyı canım yaaa allah daha da ıyı etsın ınsallah sende de bırsey cıkmaz
inş kayracım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...kızlar benim biraz işim var sayfa acık ama ben yazamayabilirim...
tamam canım bende yemek yapıcam bende yazamaybılırım

canım,o an açtım birazcık,ama iyi gidiyo,misafirler varkende baya dikkat edebildim,çok arada kaçtı tabiki,ama genel olarak iyi gidiyo,gram gramda veriyorum inşallah.
canımcım,çok şükür bende yok sancı falan,tv de,dr lardan duymuştum.
nasılsın,plan proje hazırlamışın,inşallah herşey daha güzel olacak.
bence zaten ilk testte bi problem vardı,belkide yanlış yapıldı.
çok sevindim,inşallah gelsin bebişler.
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anladım kusum evet plan proje hersey hazır gecekten artık yoruldum bır aydır aman solemı oldu bolemı oldu hamıle kalırmıyım kalırsam dogururmuyum ölürmü yok kasıgım agrıyo kıstmı var yok kalbım agrıyo hastalıkmı var yemın ederım bunaldım

sağol cnm inş daha sıkı calışıcazz
cokk sevindim uğurboncuguma geçmiş olsunn
h.g cnm nasılsın gidtiitin mi by
gözün aydın cnm cok sevindimmm
selammmmmmmmmmmmmmm ben geldim nasılsınız görüşmeyeli

h.g. cnm nerelerdesin kıss sen :26:herkeze selam

Son düzenleme:

çok iyi yapmışsın canım.

aaa semracım hosgeldın yenı gordum kuzu nasılsın
kardelenım bana yenı bı hayat lazımdı sonunda oldu

h.g. cnm nerelerdesin kıss sen :26:herkeze selam[/QUOTE]

buralardayım canım siteye giriyorum tartışmayı görünce hemen kapatıyorum herzaman aynı şeylerin söylenmesinden yazılmasından bıktım açıkçası neyseeeeeeeeee:26:

aaa semracım hosgeldın yenı gordum kuzu nasılsın
kardelenım bana yenı bı hayat lazımdı sonunda oldu

hoşbuldum canım çok şükür iyim sizlerde iyisinizdir inşallah

kuzum sende inşallah güzel haberlerle gelirsin
herşey yolundadır inşallah merakla müjdeni bekliyorum

ablacım okurum tabıkı okumammı
boncuguma da cok sevındım ınsallah gelsın yegenımız bundan sonra derdacım kolay gelsın canım
aleynam da hayırlı haberlerle gelsede bı halay ceksek yavvv

kızlar hepnize ayrı ayrı teşekür dyorum cok sagolun güzel ve iyi dlekleriniz için

hepinizden ALLAH razı olsun canlarım

ben cakıyorum eşim cagırıyo markete gidiyoruz en kısa zamnada görüşmek üzre hoşcakalın bayyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…