ınsallah canım ınsallah herkes ıcın bole olur zaten bır aydır bı kadar cok dusunuyorum cok yoruldum daha fazla dusunmek ıstemıyorum gıden gun omurden gıdıyor ole yada bole gecıyor zaman sureklı dusunerek gecmesınden se guzel guzel gecsın
cok dogru söylüyosun canım inan korunurken bebek fikrinı birazda olsa aklımdan cıkarmıştım... şimdi adetten sonra yine aynı şeyler başlıycak acaba hamile kaldımmı diye ama bu sefer takmamaya calışcam stres yapmayınca daha cabuk geliyo bu bebişler...
cok ıyı canım yaaa allah daha da ıyı etsın ınsallah sende de bırsey cıkmazkızlar hoşbuldum cok sagolun
deryacım inanırmısın hiç bişe yapmadık desem yeridir sadece eşim salam sucuk cok yerdi onları azalttı hatta yemiyo diyebilirim
bide akşam cayın yanına cevizfındık bide akşam süt ama nesguikli süt eşim sade süt içmez bende boyle bişe aklma geldi bunları yaptım canım
tamam canım bende yemek yapıcam bende yazamaybılırıminş kayracım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...kızlar benim biraz işim var sayfa acık ama ben yazamayabilirim...
canım,o an açtım birazcık,ama iyi gidiyo,misafirler varkende baya dikkat edebildim,çok arada kaçtı tabiki,ama genel olarak iyi gidiyo,gram gramda veriyorum inşallah.PELİNİM çok saol kuzum daha iyiyim çok şükür sen nasılsın?ağrın filan varmı canım
TUTİŞİM inşallah balım hepimizin eteklerinden tutucak evlatlar nasip etsin rabbim .sen nasılsın?
DERYAM hayırlısı olsun bitanem pes etmek değil tabiki aynı korkular bendede var hamile kalmakla bitmiyo iş malesef .RABBİM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin .buarada senden bişey istiycem miranda adet olmuşya onun duasının 15 tanesini sen okurmusun diğer 15ide ben okuyum olurmu kuzum .sen elaezel için niyet et bende gül için okey tatlışım .
PORTİ arkadaşımızın hamiş olduğunu duydum bende sağlıkla kucağına alsın inşallah
ELİXSİR sende adet olmuşsun sağlık olsun tatlım inşallah önümüzdeki ay gelir minişin .
ZEYNEBİM bence soğandan gecikmiş olabilir yada hamilesindir umarım birazdaha bekleyip testi tekrar edersin kuzum .
KARDELOŞUM diyet nasıl gidiyo sarmalara gözdiktiğine göre açsın
hepinizi öptüm kuzular
canımcım,çok şükür bende yok sancı falan,tv de,dr lardan duymuştum.canım benım agzından bal damlıyor ınsallah hepımızın kucakları dolsun amınnnnn
saol canım ben de ıltıhap sökücü olarak içtiç zatenn cunku ıdrar yolu enfeksıyonu bel agrısı yapıyor canım belımın agrısının sebebı oydu tatlım
canım adet olmamanın bır suru sebebı olabılır kıst olabılır bu ay yumurtlamamıs olabılırsın yanı bunu ancak doktor soleyebılır 9 gun gectıyse mutlaka ıdrarda cıkması lazımdı canım bence hemn doktora gıtmelısın
ınsallah canım bende bundan sona ole yapıcam kendıme bı gezme programı yaptım valla burada da cok kafa bır arkadasım var kafaya takmak ıstemıyorum benım rahatsızlıgımın tetıkleyıcısı stres ve sıkıntı yanı bende takmıyorum bundan sonra bı hamıle kalayım ınsallah da gerısını sonra dusunurum
canım ben adet gnumde baska bır sebeble kan aldırdım ve gebelıgıme de bakıldı ve hamıle oldugumu ogrendım o cok erken olanlar ıcın olaabılır ama adete yakın bırsey olmaz ayrıca tup bebek yaptıran lar ongun sonra kanda baktırıyolar bısey olmuyo
canım onun sıkıntı neydı braz bahsedermısın rabbım gnlune gre versın ınsallah bebegıne kavusur sag salım
bende ne kadar yalvarıyorum unutmak ıcın bılemessın yataga yattıgımda bır anda kendımı onu dusnurken buluverıyorum yuzunu elllerını kokusunu hatrlıyorum sonra hastanede yasadıklarımı ama bılınclı degıl yanı bır anda kendımı aglarken buluverıyorum ancak dudaklarımdan yaslar suzulurken kendıme gelebılıyorum sılıyorum gozumun yasını ve dua edıyorum allahım bekletme dıye allahım sana da bana da bır daha bole acı gostermesın kımseye gostermesın bebeklerımızı saglıklı bır sekılde alalım kucagımıza ınsallah
canım karanfıl cayı da adet sancılarına ıyı gelıyor sen nasılsın fıstıgım
canım sana da kolay gelsın cok yorma kendını
kız ben daha yenı geldım gecmısteydım
boncugum ne yaptı acaba cok merak ettm
ablacım senı gordum son anda nasılsın
bence zaten ilk testte bi problem vardı,belkide yanlış yapıldı.kızlar beni merak etmişsiniz cok sagolun
bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM
eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler
selammmmmmmmmmmmmmm ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
canım,o an açtım birazcık,ama iyi gidiyo,misafirler varkende baya dikkat edebildim,çok arada kaçtı tabiki,ama genel olarak iyi gidiyo,gram gramda veriyorum inşallah.
canımcım,çok şükür bende yok sancı falan,tv de,dr lardan duymuştum.
nasılsın,plan proje hazırlamışın,inşallah herşey daha güzel olacak.
bence zaten ilk testte bi problem vardı,belkide yanlış yapıldı.
çok sevindim,inşallah gelsin bebişler.
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol cnm inş daha sıkı calışıcazzPELİNİM çok saol kuzum daha iyiyim çok şükür sen nasılsın?ağrın filan varmı canım
TUTİŞİM inşallah balım hepimizin eteklerinden tutucak evlatlar nasip etsin rabbim .sen nasılsın?
DERYAM hayırlısı olsun bitanem pes etmek değil tabiki aynı korkular bendede var hamile kalmakla bitmiyo iş malesef .RABBİM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin .buarada senden bişey istiycem miranda adet olmuşya onun duasının 15 tanesini sen okurmusun diğer 15ide ben okuyum olurmu kuzum .sen elaezel için niyet et bende gül için okey tatlışım .
PORTİ arkadaşımızın hamiş olduğunu duydum bende sağlıkla kucağına alsın inşallah
ELİXSİR sende adet olmuşsun sağlık olsun tatlım inşallah önümüzdeki ay gelir minişin .
ZEYNEBİM bence soğandan gecikmiş olabilir yada hamilesindir umarım birazdaha bekleyip testi tekrar edersin kuzum .
KARDELOŞUM diyet nasıl gidiyo sarmalara gözdiktiğine göre açsın
hepinizi öptüm kuzular
cokk sevindim uğurboncuguma geçmiş olsunnhepiniz iyisinizdir umarım ben bugün giremedim kociş evde laptobu vermiyo
azönce boncuğumla konuştum herşey yolundaymış kocişi ameliyat olmuş şükür sorun yok .
eve dönüceklerdi zaten ben size haber veriyim dedim
kalamıycam kusura bakmayın rizeden görümcem gelmiş onu görmeye gidicez .
gördüğünüz gibi işlerim hiç bitmiyo nolcak böyle bilmem
hepinizi çok öpüyorum
h.g cnm nasılsın gidtiitin mi bynasılsınız canlar ben giremedim bugün işlerim vardı
ebraraım naber canım ama çıkıcakızn galiba inş iyisindir
aleynam hayırlı haberlerle dön inş
boncuğumada çok sevindim gülüm herşey güzle olsun senin için
diğer bütün kızlar hepiniz iyiisnizdir inş geçmişe bakamadım
hemen çıkamam lazım eşim geliy yemek yapıcam hepiniiz öp
gözün aydın cnm cok sevindimmmkızlar beni merak etmişsiniz cok sagolun
bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM
eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler
selammmmmmmmmmmmmmm ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,sen nasılsın?
anladım kusum evet plan proje hersey hazır gecekten artık yoruldum bır aydır aman solemı oldu bolemı oldu hamıle kalırmıyım kalırsam dogururmuyum ölürmü yok kasıgım agrıyo kıstmı var yok kalbım agrıyo hastalıkmı var yemın ederım bunaldım
aaa semracım hosgeldın yenı gordum kuzu nasılsın
kardelenım bana yenı bı hayat lazımdı sonunda oldu
kardelencim semracım hoşgeldiniz kızlar
geçmişe baktım da ne kaynatmışsınız yaaaaa ben yoktum ya ondardır
ablacım valla bılemıyorum ama ınankı merak da etmıyorum erken pes ettın dıcen de hamıle kalsam da bılıyosun uykusuz geceler baslıcak bu sefer bıseymı oldu olacakmı falan bakalım bı doktoruma gıdeyım hayırlısıyla da ne dıcek bı gorelım
derınım arastır canım ama ıstanbulda degıl ben oradakı fıyatlara bakmıstım canım ıstersen kararlıysan senın ıcın bende arastırırım
alynacım hayırlı haberlerle dön kuzum ınsallah hersey gonlunce olsun
elıksırcım olsun canım sen de dedın ya her adet oldugumuzda bır umıt var demektır bır dahakı aya olur ınsallah
boncugumu merak ettım yaaa erkenden hastaneye gıdecektı rabbım yuzunu guldursun ınsallah
bende kızım olursa ısmını duru yada zümra oglum olursa tabıkı ısmını kayra kayacagımallahım nasıp eder ınsallah hepımıze
bitanem bnm bende öptüm senii
bunlar hangi hastaneler cnm bilmiyorum ama 300e yaptıranda var ama sigortalı tabi,eşin askere gittiği zaman nerde kalacaksın cnm sen kaynanacığında mı :) annende mi?Rabbim hayırlıyla gidip gelmesini nasip etsin ...
deryacım maydanoz suyu ne işe yarıyor ki iltihap için iyi geiyordu sanırım,bel ağrısına da mı ii geliyor,geçmiş olsun bu arada cnm...
kardeloşcağızımmm nasılsın rastlayamadık bi türlü özledim seni yaa,demek misafirlerin vardı hee
olsun bu ay olur inşaallahh...
cnm inşaallah güzel haberlerle gelirsinn,bakalım ne dicek doktor...
ablamm günün iyi geçmiş ne güzel,Rabbim daha güzel günler geçirmeni nasip etsinn(aminnn)
inş en yakın zamanda eteğinden anne anne diye çekiştiren minnakların olacak seninde inşaallahhhhh
GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK............20bitti
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15bitti
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti
ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20bitti
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10bitti
DERYA...............13bitti
slm kızlar bi slm diyip kaçıcam aleyna boncuk ve banu ablacım hepinizden güzel haberler beklioruz inşşş
kızlar çok feci temizlik halindeyim iyisiniz inşşşş allta kimler var bakmadım bide yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler diyip kaçıorum seviyorum hepinizi kendinize iiiiii bakın a.e.olun
kuzum sende inşallah güzel haberlerle gelirsin
herşey yolundadır inşallah merakla müjdeni bekliyorum
nasılsınız canlar ben giremedim bugün işlerim vardı
ebraraım naber canım ama çıkıcakızn galiba inş iyisindir
aleynam hayırlı haberlerle dön inş
boncuğumada çok sevindim gülüm herşey güzle olsun senin için
diğer bütün kızlar hepiniz iyiisnizdir inş geçmişe bakamadım
hemen çıkamam lazım eşim geliy yemek yapıcam hepiniiz öp
ablacım okurum tabıkı okumammı
boncuguma da cok sevındım ınsallah gelsın yegenımız bundan sonra derdacım kolay gelsın canım
aleynam da hayırlı haberlerle gelsede bı halay ceksek yavvv
canım,o an açtım birazcık,ama iyi gidiyo,misafirler varkende baya dikkat edebildim,çok arada kaçtı tabiki,ama genel olarak iyi gidiyo,gram gramda veriyorum inşallah.
canımcım,çok şükür bende yok sancı falan,tv de,dr lardan duymuştum.
nasılsın,plan proje hazırlamışın,inşallah herşey daha güzel olacak.
bence zaten ilk testte bi problem vardı,belkide yanlış yapıldı.
çok sevindim,inşallah gelsin bebişler.
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol cnm inş daha sıkı calışıcazz
cokk sevindim uğurboncuguma geçmiş olsunn
h.g cnm nasılsın gidtiitin mi by
gözün aydın cnm cok sevindimmm
h.g. cnm nerelerdesin kıss sen :26:herkeze selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?