ediyo teyzesi etmezmi ama anne önce teyzelerin olsun çünkü onlardaha ilk diyor çok istemesine rağmen önceliği size veriyor kuzum benim
heeeeeeeeeeee aklıma gelmişken geçenlerde yazı yazan arkadaşa bu lafım çocuğu olan larda burada çocuklarından bağsetmesinler falandiye yazmış ona fikrini soran olmadı onun dışında rahatsız olan varsa da bileyim yani
herşey daha güzel olacak Rabbimn izniylee cnm bnm
ohh çok sevindim,inş perhiz sonrası gelsin minnaklarr
inşşş ablam inşallahh,docaman öptüm bitanem bnm
anladım cnm geçmiş olsun tekrardan
aleynam çok sevindim cnm o yaptığın kürlere devam dimi şimdi,inş tüpe gerk kalmaz gülüm inşaallah
aminn cnm inşaallahhh tez vakitte gelsin sıpalarr
hayırdır cnm senin keyfin yok gibi yoksa bana mı öyle geldi
elixsir adet olmuşsun cnm,hayırlısı olsun bu ay daha fazla çalışırsın gelir minişin Allah'ın izniyle
kardelenbhrım sen ne zaman test yaptıracaksın cnm heryerim ağrıyor diyorsun ama regl belirtilerin de normaldede öylemi ki
semracım nasılsın,oğluşun nasıl,senin kurs nasıl gidiyor?
pelinim sen nasılsın kuzum?
Kızlar makbuşun topiğinden nurunayn'ın selamı var üzerime kalmasın
ahh canım ya öp benim için oğlusunu
yok cnm sen ona ne bakıyorsun boşverrr
ALLAH herkeze versin bak oğlusun nekadar düşünceli
ediyo teyzesi etmezmi ama anne önce teyzelerin olsun çünkü onlardaha ilk diyor çok istemesine rağmen önceliği size veriyor kuzum benim
heeeeeeeeeeee aklıma gelmişken geçenlerde yazı yazan arkadaşa bu lafım çocuğu olan larda burada çocuklarından bağsetmesinler falandiye yazmış ona fikrini soran olmadı onun dışında rahatsız olan varsa da bileyim yani
eevet tukuazcım oldmbugun cok ağrlı bir şekilde
sennaslsın cnm
kızlar be kaçtımggrüsürz yıne öptüm sizlrii
fıstıklar benim çıkmam gerekiyor arkadaşım çaya çağırdı gelince tekrar görüşürüz allaha emanet olun
resimleri eklede görelim cnm:)çok şükür iyi teyzesi kursumda iyi çok güzel şeyler yaptım resimlerini çekip sizlerede göstericem sen nasılsın canım ay hepinizle sohpet etmeyi çok özledim
tamam cnm görüşürüzeevet tukuazcım oldmbugun cok ağrlı bir şekilde
sennaslsın cnm
kızlar be kaçtımggrüsürz yıne öptüm sizlrii
cnm o eşinden ayrıldı o yuzden girmiyoriyiyim turkuazım adet oldum bende adetten sonra korunmayı bırakıyorum hayırlısıyla bebişlerimiz gelir inş...sen nasılsın canım...a.s niye ugramıyo bu topige uzun zamandır görmüyorum... sende bizden selam söyle...
aminnnnnnnnnnnn öperim canım zaten başımda dikiliyor ne yazdığıma bakıyor selam söyle diyor yo çok kafama takıldı verecek cevap bulamadı çocuklulara sardı ne birsen nede ben kimseye nispet yapmadık kendimizden çok arkadaşlarımız için dua ettik herzaman
tamam cnm görüşürüz,afiyet olsunfıstıklar benim çıkmam gerekiyor arkadaşım çaya çağırdı gelince tekrar görüşürüz allaha emanet olun
hayırlısı olsun kuzum inşaallahh olacak bigünn inşaallahpelincim ve turkuazcım ben bilirim hastalanacağımı boşverin önümüzdeki ay inşallah
aaaaa gercektenmi bilmiyodum cok üzüldüm ne denirki böyle bi durumdaresimleri eklede görelim cnm:)
bende iyiyim çok şükür,ayrıca rica ediyorum lütfen oğluşunu bnm yerime ısır ama acıtmadan yerim ben onu yaa
tamam cnm görüşürüz
cnm o eşinden ayrıldı o yuzden girmiyor
hayırdır cnm yine neoldu,konuyu bilmiyorum ama siz üstünüze alınmayın bence
selam kızlar hayırlı akşamlar.
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.aaaaa gercektenmi bilmiyodum cok üzüldüm ne denirki böyle bi durumda
hoşgeldin canım nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?