canım ben 7 yılık evliyim 5 mikro denememiz var ama hala bebğimiz yok
gelmesini bekliyoruz
hoş geldin canım
yaa üzme kendini bu ay olur inşşşşşş
allah herkesin gönlüne göre veriri inş daha fazla bekletmez beklemek kadar zor bişey yok biliyorum 11 senedir sabırla ha belki bu öbür ay diye bekliyorum rabbim daha fazla sabrımızı sınamaz inş
allah herkesin gönlüne göre veriri inş daha fazla bekletmez beklemek kadar zor bişey yok biliyorum 11 senedir sabırla ha belki bu öbür ay diye bekliyorum rabbim daha fazla sabrımızı sınamaz inş
vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:geçmiş olsun canım bayyyyyyyyyy
[Q UOTE=pelin67;17001067]iyi olmana sevindim canım kasık agrın neden olduki adetin yakınmı...
canım benım sen hala onu mu takıyon yaaa geldı topıgı bır sure karıstırdı ve gıttı bosverrrrrr herkes kımın ne oldugunu bılır takma kafayaediyo teyzesi etmezmi ama anne önce teyzelerin olsun çünkü onlardaha ilk diyor çok istemesine rağmen önceliği size veriyor kuzum benim
heeeeeeeeeeee aklıma gelmişken geçenlerde yazı yazan arkadaşa bu lafım çocuğu olan larda burada çocuklarından bağsetmesinler falandiye yazmış ona fikrini soran olmadı onun dışında rahatsız olan varsa da bileyim yani
takılma dedım bakgelırsem oglusunu ısırırımaminnnnnnnnnnnn öperim canım zaten başımda dikiliyor ne yazdığıma bakıyor selam söyle diyor yo çok kafama takıldı verecek cevap bulamadı çocuklulara sardı ne birsen nede ben kimseye nispet yapmadık kendimizden çok arkadaşlarımız için dua ettik herzaman
bebegım sen bole seylere nasıl ınanırsın yaa harbıden de elıksırın dedgı gıbı namazında bı ınsansın ve sebeb bellı yanı kayıplarının sbebı bellı o sebeb de ortadan kalkınca bısey kalmıcak ınsallah ay bole seyler e ben cok kızıyom cevsen takın olmadı bıde okunanı var galıba onun bıseycık olmazkızlar ne var ne yok geçmişe gidemedim anam sag olsun heran çagırabilirir eşimin bir arkadaşı vardı hocaya götürdü bizi dedi anlat neyin var bende dedim böyle böyle sübyan olabilir ondan ölmüştür bebeklerin belki dedi3 hafliler musdallat olmuş ondan sıkıntıları vesveselerin çarpıntıların dedi bakltı bana beni okudu ayın 26 gene gel dedi meyerse eşim dememiş bu hoca 3 harflilerin hocasıymış dışarda sıra beklerken ne hikayeler var bir duysanız şaşar kalırsınız he okudu beni bazı kadınlarda vardı içerde yolladı sonra dışada eşim ve arkadaşı bekledi beni sanki büyük bir yük kalkmış zannedersiniz he aynı öyle oldum bende
bu arada iyi geceler hepiciginize
canım hosgeldın aramıza almazmıyız ayıp ettın bı oz gecmıs alayımslmm ben yeni üye oldum 2 gün oldu benide alırmısınızz
slmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız özledim hepinizi öpüyorum
Haftanın 4 günü spordayım 2 günü kuranda fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum
ne var ne yok topikte ebrar abla adet oldu mu en son günü geciyordu
cnm nasılsın sanmam 3 harfliler dadansın sana sen nasıl inanırsın buna
sen namaz kılan birisin nas felak okuyorsun zaten takılma böle şeyleree ALLAHA sığınalım yeter bize
olurmu diyon yaa sinirlerim bozuluyo ne yapayım elimde değil
amin canım
canım bu süreda tedvi falan denemedinizmi
olur canım
allahın izni ile
haklısın sinirlerin bozumak konusunda
ama allaha sığınacağız başka bir şey gelmezki elimizden
haftanın 4 günü spordayım 2 günü kuranda fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum
4 sene tedavi gördüm yumurtalıklarım gelişmiyor ve çatlama yapmıyordu 2 defa aşılama ama sonuç negatif psikolojim bozulmaya başladıgı için bıraktım kısmet olursa tüp bebegi düşünüyorum
canım inşşşşş tüp bebkle gelir bebişin4 sene tedavi gördüm yumurtalıklarım gelişmiyor ve çatlama yapmıyordu 2 defa aşılama ama sonuç negatif psikolojim bozulmaya başladıgı için bıraktım kısmet olursa tüp bebegi düşünüyorum
haklısın rabbime sığınıyorum bende bu ay dr gitmedim artık bıraktım oluruna kısmet belki bu ay
canım benım oh ne guzel bende karar verdım artıkk kafamı dagıtacak seyler bulcam allahın ıznı ıle
son ececım kusura bakma ben yazarken yazılanları gormedım ınsallah daha fazla sınamaz rabbım hıcbırımızı bır an once alırız bebeklerımızı kucagımıza
kardelenbhrım canım yınede sen kotuye yorma bakalım belkı de olacak bellı mı olur hem belırtıler cok benzıyo ınan bana
haftanın 4 günü spordayım 2 günü kuranda fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum
semracm kasık agrın varmıs canım benım de adetıme 15 gun olmasına ragmen o gunden berı kasık agrısı cekıyorum hayırdır ınsallah yaaaaaavallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:
ay çok sevindim çok şükür inşallah en kısa zamanda anne baba olurlar
kızlar eşim geliyomuş kapı çalınca hemen kapatıp çıkcam haberiniz olsun
canım yumurtanın buyumemesı ve catlamamsı ıcın sebeb neymıs acaba bende polıkıstık over var da ondan soruyorum kusura bakma ne olur aynı sebebler bende de var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?