Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ben 7 yılık evliyim 5 mikro denememiz var ama hala bebğimiz yok
gelmesini bekliyoruz

allah herkesin gönlüne göre veriri inş daha fazla bekletmez beklemek kadar zor bişey yok biliyorum 11 senedir sabırla ha belki bu öbür ay diye bekliyorum rabbim daha fazla sabrımızı sınamaz inş

slmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız özledim hepinizi öpüyorum
haftanın 4 günü spordayım 2 günü kuranda fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum
ne var ne yok topikte ebrar abla adet oldu mu en son günü geciyordu

allah herkesin gönlüne göre veriri inş daha fazla bekletmez beklemek kadar zor bişey yok biliyorum 11 senedir sabırla ha belki bu öbür ay diye bekliyorum rabbim daha fazla sabrımızı sınamaz inş

amin canım
canım bu süreda tedvi falan denemedinizmi

amin canım inşallah allah hayırla kavuştursun bebişine

geçmiş olsun canım bayyyyyyyyyy
[Q UOTE=pelin67;17001067]iyi olmana sevindim canım kasık agrın neden olduki adetin yakınmı...
vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:

ay çok sevindim çok şükür inşallah en kısa zamanda anne baba olurlar [/QUOTE]
semracm kasık agrın varmıs canım benım de adetıme 15 gun olmasına ragmen o gunden berı kasık agrısı cekıyorum hayırdır ınsallah yaaaaaa
canım benım sen hala onu mu takıyon yaaa geldı topıgı bır sure karıstırdı ve gıttı bosverrrrrr herkes kımın ne oldugunu bılır takma kafaya
takılma dedım bakgelırsem oglusunu ısırırım
bebegım sen bole seylere nasıl ınanırsın yaa harbıden de elıksırın dedgı gıbı namazında bı ınsansın ve sebeb bellı yanı kayıplarının sbebı bellı o sebeb de ortadan kalkınca bısey kalmıcak ınsallah ay bole seyler e ben cok kızıyom cevsen takın olmadı bıde okunanı var galıba onun bıseycık olmaz
slmm ben yeni üye oldum 2 gün oldu benide alırmısınızz
canım hosgeldın aramıza almazmıyız ayıp ettın bı oz gecmıs alayım bu arada 1 yıllıkmı evlısın 11 yıllıkmı problem nedır canım benım problemı yazcam ama arkadaslar ezberledı artık tekrar yazmıyım canım hosgeldınnn

hoş geldin canım

olurmu diyon yaa sinirlerim bozuluyo ne yapayım elimde değil

olur canım
allahın izni ile
haklısın sinirlerin bozumak konusunda
ama allaha sığınacağız başka bir şey gelmezki elimizden

olur canım
allahın izni ile
haklısın sinirlerin bozumak konusunda
ama allaha sığınacağız başka bir şey gelmezki elimizden

haklısın rabbime sığınıyorum bende bu ay dr gitmedim artık bıraktım oluruna kısmet belki bu ay

canım benım oh ne guzel bende karar verdım artıkk kafamı dagıtacak seyler bulcam allahın ıznı ıle
son ececım kusura bakma ben yazarken yazılanları gormedım ınsallah daha fazla sınamaz rabbım hıcbırımızı bır an once alırız bebeklerımızı kucagımıza
kardelenbhrım canım yınede sen kotuye yorma bakalım belkı de olacak bellı mı olur hem belırtıler cok benzıyo ınan bana

4 sene tedavi gördüm yumurtalıklarım gelişmiyor ve çatlama yapmıyordu 2 defa aşılama ama sonuç negatif psikolojim bozulmaya başladıgı için bıraktım kısmet olursa tüp bebegi düşünüyorum

canım yumurtanın buyumemesı ve catlamamsı ıcın sebeb neymıs acaba bende polıkıstık over var da ondan soruyorum kusura bakma ne olur aynı sebebler bende de var cunku

4 sene tedavi gördüm yumurtalıklarım gelişmiyor ve çatlama yapmıyordu 2 defa aşılama ama sonuç negatif psikolojim bozulmaya başladıgı için bıraktım kısmet olursa tüp bebegi düşünüyorum
canım inşşşşş tüp bebkle gelir bebişin
haklısın rabbime sığınıyorum bende bu ay dr gitmedim artık bıraktım oluruna kısmet belki bu ay

inşş bebiş sana süpriz yapar

hayırlısı olsun canım

çok yoğunsun canım maaşallah

vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:

ay çok sevindim çok şükür inşallah en kısa zamanda anne baba olurlar
semracm kasık agrın varmıs canım benım de adetıme 15 gun olmasına ragmen o gunden berı kasık agrısı cekıyorum hayırdır ınsallah yaaaaaa

canım benım sen hala onu mu takıyon yaaa geldı topıgı bır sure karıstırdı ve gıttı bosverrrrrr herkes kımın ne oldugunu bılır takma kafaya

takılma dedım bakgelırsem oglusunu ısırırım

bebegım sen bole seylere nasıl ınanırsın yaa harbıden de elıksırın dedgı gıbı namazında bı ınsansın ve sebeb bellı yanı kayıplarının sbebı bellı o sebeb de ortadan kalkınca bısey kalmıcak ınsallah ay bole seyler e ben cok kızıyom cevsen takın olmadı bıde okunanı var galıba onun bıseycık olmaz

canım hosgeldın aramıza almazmıyız ayıp ettın bı oz gecmıs alayım bu arada 1 yıllıkmı evlısın 11 yıllıkmı problem nedır canım benım problemı yazcam ama arkadaslar ezberledı artık tekrar yazmıyım canım hosgeldınnn[/QUOTE]

11 yıllık evliyim canım

canım yumurtanın buyumemesı ve catlamamsı ıcın sebeb neymıs acaba bende polıkıstık over var da ondan soruyorum kusura bakma ne olur aynı sebebler bende de var cunku

canım ya kusura bakma ama umuttum tedaviyi bırakalı 6 sene oldu şuan bile son durumumun ne oldugunu bilmiyorum o zamandan tek hatırladıgım gelişmeyip çatlama yapmadıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…