Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu arada ebuşum eliksir ve sungerin duaları aldım cano gördüm yani kaç okuyacagımı..okuynca ararım seni öptüm..

diger kısların ddualarınada aminnn canlar..Allah kabul etsin inşallah..sevtuna ve garibe saglıklı bebişler nasip etsin tez zamanda...

ner de bu millet yavvv kimseler yok demek herkes pazar gezmesin de:52::52::52::52::52:neyse iyi geceler kızlar görüşmek üzere:92::92::92::92:

nasılsınız arkadaşlarrrrr ya bu hafta çok yoğundum ben ama can sağlığı olsun anca vakit buldum kocişten zor aldım pc yi iyisiniz inşşşş hepinizzzzz

herkese iyi akşamlar
alıntı almıycam çünkü kkda sorun var sanırsam 1 saat önce aldığım alıntılara cevap yazamadım malesef .
DERYAM kuzum unutmak istiyorum inşallah başarıcam canım .demek sende nikahla evlendin aynen bende öyle patırtısız gürültüsüz :1:.buarada keyfin yokmu canım ?iyisindir umarım
DERİNİŞKOM gelmiş ama kaçırmışım ben ya tuniş hasta demek çok geçmiş olsun canom .buasrada kociş yokdu evde bugün erken gitti ama ben 1e geliyodu uyandığımda .bizim haftasonumuz yok cano eşim evde olmuyo arayabilirsin yani.:89:buarada özledim seni inşallah çabucak yapılır pc yaa
BONCUĞUM gelmemiş ya çok merak ettim inşallah iyidir :59:
UMUTBİZİMOLSUN sende iğneni vurulmuşsun şifa olsun sağlıklı yumoşların olsun inşallah tatlım
DAISY negüzel ya demek arkadaşın hamile çok sevindim eğer yeni bir gebelikse hiçbişey olmaz canım ALLAHIM korumuştur umarım minişi .sende üzülme inşallah gelmez kırmızıların canım :38:
kızlar buara herkesde bi durgunluk varya benim üzerimdede var sanki yorgunum buakşam yemekten sonra uyumuşum kendime şaştım saat 1de kalktım ama biağırlık çöktüki sormayın ama süper oldu yaa yarım saat ne tatlı geldi:1:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 ademilehatice+ birsen29+ samyeli26+ kardelen49+ semraozsoy+ nihanca
:3::3::3::3:
selam hanımlar hepiniz hoşgeldiniz tek tek yazmayım dedim :86:

slm kızlar ben geldim nasılsınız dün yoktum kaynatmışsınız okuyamadım vaktım olmadı neler yapıyorsunuz :54::54::54:

merhaba arkadaşlar nihayet sınavlarım bitti ve döndüm neler oldu bakalım nasılsınız yokmu bi değişiklik

slm kızlarrr bende geldimmm :64::64::64::64::64:
selam ece nasılsın seninle bi tanışamadık hoşgeldin canım
sen nezamandır bebiş istiyodun
iiii ablacım ne olsun çok yoğundum misafirim vardı ondan önce ben gttim misafirliğe
2 gün hastanedeydim testler için baya bi yoğun geçti yani sen nasılsın iyisin inşşşşş
sende yoğunsun benim gibi ALLAH kolaylık versin yoksam sendemi karadenizliyle evlisin :1:
bende iyiyim koşturmaca işte canım
slm kızlar ben geldim nasılsınız dün yoktum kaynatmışsınız okuyamadım vaktım olmadı neler yapıyorsunuz :54::54::54:

selam canım sonunda kavuştuk ben iyiyimm sen nasılsın tatlışım

# ademilehatice
yetercim görüşürüz bebeler iyisinizdir işşallah görüşmeyeli ben çıkmak zorundayım bebem kusura bakmayın işşallah evime geçiyim başından kalmıcem söz:32::32::32::32::32:
canım eşinle barışşmana sevindim ama onada hak ver canı sıkkındır annesinin yengesinin yaptıklarından sende biraz alttan al iyice üzülmeyin canım

iyilik kızzlar dışarıya çıkacağım ama kalkamaım pc karşısından
yeter nereye gidecektin gezmeyemi oturunce pc başına kalkamıyoz onada bunada bakıyım derken anca biri dürtecek neyse kendine iyi bak
burda hava çok güzel yemek yedikten sonra bizde oğlanı parka götürecez tam gezilecek hava :66::66::66::66::66::66:
semracım havalar güzel ama bizimkilerde hemen kapıyo dikkat etseydin canım sen kendinede iyi bak
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20bitti
GÜL......................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20
GÜL.......................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
TUĞÇE....................13

BUARADA GÖKCEMLE konuştum test yapmamış malesef ablası doğum yapmış yoğunluktan yapamamış selamı var hepinize .
canım gökçeme söyle belki havalardan yada yediği bişey dokunmuştur belki ama genede boşvermesin mutlaka yapsın
canım bende öyle düşünüyorum iyki sizleri tanımışım çünkü şu hayatta tek ben olduğumu kimsenin beni anlamadığını düşünüyordum iyki kk var hayatımda .
buarada evet okudum ve hep onun gibi dua etmeye çalışırım .ALLAHIMIN mucizeleri bitmez canım dilerse kulu yaşlı olsun .
bizde dualara sarılıp bekliycez tatlım .
aslında kendim için istiyorumda işte bazen dşünüyorum şunların ağızları kapansa ozaman ikilemde kalıyorum .:24:
ebrarım sen merak etme biz yanındayız ancak kendimiz ve bizim gibiler anlar bizleri canını sıkma arkandayız
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20bitti
GÜL......................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20
GÜL.......................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
TUĞÇE....................13

kız alıntıları aldı silindi be önceki mesajı gene yayınladı çıldırıcim he al başına beleyı gene yaz işin yoksa yavru kızıyo olmasa gene yazıcemde yazamıyomki:20::20::20::20::20:
EBRARCIM anacıgıma selamını süledim teşekkür ederim beni merak etmişin bebem :48::48::48::48:

semracım az kaldı dişini sık kavuşmamıza inananın bende çok özlüyorum sizlerle konuşmayı ama olmuyo olamıyo :59::59::59:

garipcim canım evet 54 gün tuttumda 7 günüm kaldı işşallah bitede borçlarım kurtulu-rum günahımız çok zaten bari aklımız başımızdayken tutalımda borçlarımız kalmaz:16::16::16::16:
beni merak eden kardeşlerime teşekkür ederim bana laf atanları unuttuysam kusura bakmayın kardeşim odada rahat yazamıyorum işi varmış ben çikiyorum vakit buldukça girerim :58::58::58::58::58::58:
kız başımızın belası hepimiz merak ettik seni özledik ama sende kendini üzme herşeyi akışına bırak canım
selam kıslar..şuanda kardeşçigimdeyim birazdan eve geçicem...bizim pc ni kasa gene bozuldu yaa.eşim ugraştı olmadı.kardeşinin kasayı yaptı bu sefer takınca bizimki çalışmadı şansa bak:31:neyse hepinizi çok öptüm..geçmişe bakmadım vaktim hiç yok..tuanam rahatsız onu görmeye geldim..kendinize iyi bakın..inşallah bi dahaki girişimde hamile haberi alırım aminnnn...

ebraRIM bugün seni aryacaktım cano ama eşin evdedir diye rhtsız etmiyim dedim...görüşürz kıslar...:38:
inşallah belki sen hamişim diye haber vermeye gelirsin nerden bilinir
mrb kızlar,, birsencin sen nasılsın? kaç haftalık oldun canım?
canım kusura bakma takıldı pc dondu kaldı yazamadım geride açılmadı kusura bakma 17 haftalık olduk canım iyiyiz testlerdi onlarla uğraşıyoruz darısı sizlere canım
nasılsınız arkadaşlarrrrr ya bu hafta çok yoğundum ben ama can sağlığı olsun anca vakit buldum kocişten zor aldım pc yi iyisiniz inşşşş hepinizzzzz
napıyodun bu haftada yoğundun bakım inşallah güzel bişeyler yapmışsındır

Son düzenleme:

sende yoğunsun benim gibi ALLAH kolaylık versin yoksam sendemi karadenizliyle evlisin :1:

ii canım ya ben way adını sevmıyordum kendı adımda nick aldım ama aktıfleşmiyo kac gündür neden acaba

ya yeni nick almıştım ama aktifleşmiyo yardım edermisiniz
canım normalde 1 gün içinde aktifleşmesi gerek yanlız keşke bunu kapatsaydın yasak iki nik haberin olsun
merhaba arkadaşlar nihayet sınavlarım bitti ve döndüm neler oldu bakalım nasılsınız yokmu bi değişiklik

oooo kuzu hoşgeldin nasıl geçti sınavlar inşallah geçersin hayırlısıyla
değişiklik yok malesef herşey aynı buara hamişimiz yok :43:

teşekkür ederim yok ablacım ben çankırılıyım eşimde çankırılı görümcemler her hafta sonu gelirler genelde 2 si birden çoluk çocuk öle yaniiiiiiii

Back
X