Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hımm pardon öyle yorgunumki bide yemekli misafir ağırladım sınavdan gelince çok uykum var gözden kaçırdım heralde.İyiydi canım sağol bitti ya yeter hafifledim en azından

ah canım çokmu yoruldun
olsun canım insanlık halı yorgun olunca olur öyle bittiği için sevindim gözün aydın

ebrarcım nedemek o çok yardımcı oldun canım dünden beri uğraşıyordum olursa olur olmazsa ne yapayım

valla bilmiyom çirkinleştinmi güzelleştimmi ama bizim apt da en üst katta oturuyoruz bu katta doğuranların ne hikmetse hep kız oluyo benim içimede ondan öyle geliyo ama hayırlısı canım darısı sizlere

derdam ne zaman gidiyon hastaneye nasıl bebiş

bir ay sonra gidicem ccanım iyi şimdilik bakalım

ben çıkıyorum kızlar eşim yatalım diyo yarın sabah erken gidicekmiş işe
hepinizi öptüm iyi bakın knedinize
iyi geceler mevlam yar ve yardımcınız olsun

ben kaçar keninize iii bakın çok yorgunum muhabbetiniz bol olsun
sizi seviyorum allaha emanet olun rabbim tez vakitte meleklerimizi göndersin inşşşşş
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyiyim canım saol sen nasılsın
gündüz senin gece benim diyo akıllım bilmiyıki gündğz işten fırsat olmuyo
aslında onlarda haklı benimkide geldimi bırakmıyo bana bende bu yavaş pcyle başbaşa kalıyorum ama olsun sizin için değer
hoş bulduk ebrar abla nasılsın :)))
saol canım bende iyiyim çok şükür sen napıyosun
benim gözler kapanıyo arkadaşlar duramıycam daha fazla herkese hayırlı geceler
güle güle kuzum ayrıca küstüm sana bana nasılsın dimedin :60::60:şaka yaptım ve öptüm seni :79:
ah canım çokmu yoruldun
olsun canım insanlık halı yorgun olunca olur öyle bittiği için sevindim gözün aydın

ebrarcım nedemek o çok yardımcı oldun canım dünden beri uğraşıyordum olursa olur olmazsa ne yapayım

canım bide kkda sorun var galiba ondan kaynaklıda olabilir bugün ikikez girdim bakımdaydı site

iyim ececim sennasılsın canım :)))

adem ile hatice Allah rahatlık versin tatlım :))9

ebrar ablacım iyim sağol eşimi işe gönderdim nette takılıorum öyle sen napıosun :)))))

ya bugün hiç rahatım yok kasıklarıma çok ağrı giriyo ya kac gündür düramıyorum

ben çıkıyorum kızlar eşim yatalım diyo yarın sabah erken gidicekmiş işe
hepinizi öptüm iyi bakın knedinize
iyi geceler mevlam yar ve yardımcınız olsun
saol derdam sanada iyi uykular ALLAHIM rahatlık versin yiğenime selam söyle öpüyorum sizi
ben kaçar keninize iii bakın çok yorgunum muhabbetiniz bol olsun
sizi seviyorum allaha emanet olun rabbim tez vakitte meleklerimizi göndersin inşşşşş
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım güle güle iyi bak kendine
ALLAHIMA emanet ol :38:

ececim bi kaçgündür bende öyleydim kasıklarım belim ve bacaklarım çok ağrıdı ama bugün iyim geçmiş olsun tatlım :)))

ececanım bende özlüyorum burayı vallahi çok güzel bi ortam ama pek giremiyorum eşim 5 günde 2 gece evde olmuyo diğer günlerde işten 3 te gelio pek zaman bulamıyorum :)))

ececim bi kaçgündür bende öyleydim kasıklarım belim ve bacaklarım çok ağrıdı ama bugün iyim geçmiş olsun tatlım :)))

sağol canım ya canım ümitlenmek istemiyorum ama hamile kaldığımı öğrenmeden öncede böyle ağrılarım oluyodu yoksa hemen hamile kalmış olabilirmiyimki diyorum:49::49: ama bunu görmek için 1 haftam var ya

kızlar herkese iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byee

ececanım bende özlüyorum burayı vallahi çok güzel bi ortam ama pek giremiyorum eşim 5 günde 2 gece evde olmuyo diğer günlerde işten 3 te gelio pek zaman bulamıyorum :)))

ya canım öylede zor oluyo haftaya gece 12 den sonra çıkmak zorunda kalacağım onun için bu hafta elimden geldiğince burda olacağım iye uğraşıyorum

Back
X