- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
sağol canım ya.dualarım herkese.benim de haftaya belli olcak bakalım hayırlısıyla![]()
rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşşşşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ya.dualarım herkese.benim de haftaya belli olcak bakalım hayırlısıyla![]()
ben deldim nasılsınız
![]()
hoş geldin
nikin hayılı olsun gle güle kulan
selammm,ben geldim kizlarnasilsiniz?
![]()
teşekkür ederim ablacım saol nasılsın nasıl gidio hastane işleri
hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok
selamlar ,nasılsınız kızlar?
ah canım benim 2 kayıbım var bu ay bebege vesile olduk ama hamile kalamamışım yaw ben hamile kalamazsam ben ne yaparım kasıklarımda çok agrıyo birde kanamam çok nidem acaba amanın çok kötüyüm yaw bwn orucum 7 gün kaldıydı bittikten sonra adet olsaydım iyi olucaktı ama olmadı yaw![]()
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH
HATİCE hoşgeldin canım
hanımlar ben kaçtım çocuk bakıyorumyabenim kereta gelir 3de okuldan işlerimi bitirip annemlere gitmeliyim babam evde ama beni görmezse çıldırır .neyse annem geliyo inşalah son 2 gün .sıpayı sevmesem çekemezdimde bizim elimizde büyüdü 1,5 yaşından beri
tüpbebek yaptığım dönem ben yatıyodum oda annemle geliyodu bize bana su getirirdi meyve getirirdi küçücük bacağıyla bide derdiki şimdi senin bebeklerin olcakya abla bak dolapları karıştırırlarsa ben bakmam onlara diyodu
çok sıpadır oo .neyse çok uzattım hadi ben kaçtım
Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
sağol haticecim ilahiyat okuyorum ben dışardan onun sınavlarıydı.Kalabalığız normaldir unutman.Testler madem iyiymiş niye bi daha istiyo dr.Bayılıyolar şu süreci uzatmaya biz acele ettikçe![]()
saol saol canım geçti çok şükür ameliyat oldu gayet iyi geçti ve evleri çok kalabalık olduğu için cuma akşamı benim eve getirdim arkadaşımı miğdesi çok bulanıyodu ben hamile olabileceğinden şüphelendim bi test yaptık hamiiiiişşşşşşama çokta korkuyoruz tabi birsürü ilaç içti antibiyotik falan e ameliyatta oldu anestzi aldı ama ben inanıyorum yinede bebişinin sağlıklı olacağına bu arada şunuda ekliyim ben 21 yıldır görüşüyorum bu arkadaşımla ve dr ona bebeğin olmayacak asla demişlerdi hormonları sürekli değişiklik gösterir rahim duvarı aşırı kalınlaşmış vs bi çok sorunu vardı işte ama hamile şuan inanamadık çok mutluyduk taki az önce onu evine geri bırakıncaya kadar sürdü benim mutluluğum çünkü çok ağrım var sanırım regl olucam bugün yada yarın
![]()
bu arada duada bulunamadım tabi ben ama dualarım etmiştim sevtun ve garip için canı gönülden yürekten binlerce defa AMİN....Allah'ım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah....
kız alıntıları aldı silindi be önceki mesajı gene yayınladı çıldırıcim he al başına beleyı gene yaz işin yoksa yavru kızıyo olmasa gene yazıcemde yazamıyomki
EBRARCIM anacıgıma selamını süledim teşekkür ederim beni merak etmişin bebem
semracım az kaldı dişini sık kavuşmamıza inananın bende çok özlüyorum sizlerle konuşmayı ama olmuyo olamıyo
garipcim canım evet 54 gün tuttumda 7 günüm kaldı işşallah bitede borçlarım kurtulu-rum günahımız çok zaten bari aklımız başımızdayken tutalımda borçlarımız kalmaz
beni merak eden kardeşlerime teşekkür ederim bana laf atanları unuttuysam kusura bakmayın kardeşim odada rahat yazamıyorum işi varmış ben çikiyorum vakit buldukça girerim![]()
nasılsınız guzellerım
ebosum ablacım dugun guzel gecmıs canım amam ne yalan solıyım bende sevmem pek dugunlerı bu sebebten de nıkah oldu bızımkısı ve kısacık bır torenle yırttık dıyebılırım hıc sevmem cunku bole gurultü falan tabı bu benım nacızane fıkrım bebıs fıkrınıde takmamakla en ıyısını yapıyorsun bır tanem bekleyelım gorelm ınsallah en kısa zamanda guzel haberlerı verırsın balım
derınım cabukkkkkkkkkkk geeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllll
kardelosum test yaptırdıgın gun baslamıstın ben hangı gundu hatrlayamadım ama bakarım gecmıs sayfalara merak yapma sen bu arada toplam 21 gun kullancen tamammıııı balımmmm
boncugum ya dunden berı yoksun kuzum ınsallah dertlerın derman bulmustur sıkıntıların dagılmıstr kuzum
sevtuncum cok sevındım canım esınle barıstıgına ve bebek sahıbı olan arkadasını bızlerle paylastgın ıcın ozellıkle tesekkur ederım bole seyler cok umutlandırıryor benı hele de bu aralar cok kotutyum ablanla doya doya hasret gder kuzum evıne de gececeksın ama benım burada son haftam bu sefer de ben olmıcam neyse bır gun elbet kacuscaz dımı
garıbım cok gusel seyler yazmıssın bıtanem ıcım bıraz olsun rahatladı duayı da unutmamaya calıscam gercı benım yuz akım bır evladım var ama rabbım kucagımda hayırlısıyla buyutebılecegım evlatlar da verır ınsallah canım okuyu zaten kandan anlıyorlar sonucların cıksın sen yaz ben yorumlarım kuzum artık uzman oldum bu konuda
kardelenbhr gercektende nerelerde yaaa ınsallah guzel haberlerle gelır
teşekkür ederim ablacım saol nasılsın nasıl gidio hastane işleri
hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok
hoş geldin canım![]()
hoş geldin doğum kontrol hapı kulandıktan sonra hemen ertsi ay hamiş kalanlar olduğu gibi bu süre 6.7 aya kadarda çıka biliyormerhabalar,
sitede biraz geziniyim hem birazda bilgi ediniyim derken bu başlıkla karşılaştım.
Daha evleneli 73 gün oldu
Ama eşim bi bebeğimiz olsa diye tutturdu. Yaklaşık 8-9 aydır yasmin kullanıyorum.
Gebe kalmadan önce bazı testler uygulanıyo anne adayına.
özelliklede folik asit. Bunun gibi bir kaç test daha var bildiğim.
Hamileliğe hazırlanmak adına yaptırdığınız testler var mı ?
hosbulduk kizlar,kusura bakmayin gecmiste idimben iyiyim sukur,sizler nasilsiniz:26::26:
hoş geldin doğum kontrol hapı kulandıktan sonra hemen ertsi ay hamiş kalanlar olduğu gibi bu süre 6.7 aya kadarda çıka biliyor
folik asit sağlıklı gebelik yaşamak için kunılanbir ilaçtır gebelikten bir kaç ay önce başlanır
bebek için bazı tetsler vardır
ama bence bebk istiyorsanız adetin 2.3 günü bir kadın doğumcuya gidip oarda yatırın testlerinizi
bide çok yenisiniz en az 1 yıl geçmeli evlikte bebek için tedaviye başlamka için (tabi yaşınız ilerlememişse )
canım çok şükür benim karnım ağrıyor yaa
adet olcakmışımgibi sanki hemen bu gün aslında ayın 4 de adetim ama anlamadım yine![]()
gecmis olsun canim,usutmus olmayasin:26:insallah ayin 4 unde gelmez de sevinirsin yetercim![]()
merhaba arkadaslar nasıolsınız bakalım
3.iğnelerımı yapıcam bugun haftasonuda opu olacak
allahın ıznıyle duygusuzum cok duyguluyum
karısığım umutluyum sanırım dualarınızı beklıorum arkadaslar
#
# umutbizimolsun
# sevtun2
# sumelaa
slmlar hanımlar nasılsınız sevtun ablacım nasılsın![]()
#
# umutbizimolsun
# sevtun2
# sumelaa
slmlar hanımlar nasılsınız sevtun ablacım nasılsın![]()
a.s bende herkese merhabalar diyorum herkesin güzel haberlerini burada okumak umuduyla