- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
yoksam beni sevmiyomusunuz cevap vermiyonuz
iyiyim canım sgl neyse kızlar ben çıkıyorum siz benim dualara okundu yazarsınız ebrara söyleyin kendinize iyi bakın iyigecelerbirsen canım nasılsın
iyiyim canım sgl neyse kızlar ben çıkıyorum siz benim dualara okundu yazarsınız ebrara söyleyin kendinize iyi bakın iyigeceler
herkesler gitmiş gerçi bende çok yorgunum ve halsizim
bugün evde değildim yeni geldik eve bakıyım dedim azcık geçmişe göz atıp yatıcam
canım inşallah olmam çünkü cumarteside misafirim var yarın temizlik yapıcam cumarteside pasta börek offf işim çok yani .hasta olmamam gereksağol canım ALLAH Razı olssun
aman hasta olma cnm şimdiden önlemini al emii
canım yaa maşallah demek miniş büyüyo yavaş yavaş inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın endişelenme .sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım tatlışım .buarada önemli değil canım nasip olursa başka bir arkadaşa okursun zaten çok kısa zamanda dağıttım herkes okuyamadı anlıyacağın .yemin ederim başım döndü geçmişi okucam bitiricem derken.tam giriyorum okuyorum uyuyakalıyorum sonra tabii hadiiii sil baştan ay öldüm bittimay insan bu kadar uyurmu yaa neyse soran arkadaşlarım kayram,sevtunum,ebrarım,garibim biçok arkadaşım çok iyiyim çok şükür.dün dr daydım kesemizi gördük 9 mm miş daha nohut kadar ama bebiş yine göstermedi kendini eşek :) haftaya çarşamba öğlen randevum var şimdilik herşey sağlıklıymış.mide bulantılarım falan yok hatta hiç hamile değilmişim gibi sadece uyku uyku uyku allahım gece gündüz hep uyuyorum yemin ederim salak oldum yaf
tktk arkadaşımız hamişmiş çook tebrik ederim inşallah yanlış hatırlamıyorumdur tabi.canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğini...
tatlım sağlık ocaklarında yani aile hekimliklerinde ücretsiz yapılıyo tüm testler eğer maddi sıkıntılarsa söz konusu bende ilk aile hekimliğime gittim mesela.bahsettiklerin gebelik belirtisi gibi duruyo canım.ben patlamaya hazır gaz bombası gibi dolaştım etrafta ve hala öyleyim mesela inşallah başka bi hastalık belirtisi değildir canım Aallahım gönlünün muradını versin tez zamanda...
canııım yapma ne olursun ne dersem diyim biliyorum gözyaşını dindiremem ama kendine bunu yapmaya devam edersen eşinide kendinide çok yıprattığınla kalacaksın kuzum stres yaptıkça olmuyo ben en canlı örneğim senin karşında ne kadar gözyaşı döktüm sizi buldum anlattım rahatladım kafamdan atmaya çalıştım hiç beklemiyodum hamiş kaldım.lütfen biraz sakin olmaya çalış kuzum en kısa zamanda gelsin mucizen sana üzülme ne olur.
ah be kuzum ben geç kaldım demi herkesten çok özür dilerim beni affedin bu hormon değişiklikleri beni mahfetti velet kendi bile görünmeden daha beni bitirdi :) hala vaktim varsa okuyamayan varsa okuyayım ebrarcım
canım onca yorgunluk çıkacak tabi bi yerlerden bol bol dinlen canım geçmiş olsun
bu arada ne kaynatmışsınız be yaf gözlerim beynim döndü okurken
canım çok teşekkür ederim allh razı olsun hastalık gibide değilde bi yorgunluk var oda yoğunluktan sanırsam benim hayatım hep koşturmayla geçiyo bende anlamıyorumki :26:sağlık olsunda napalım .sen nasılsın buarada?görüşemedik uzun zamandırcanim cok gecmis olsun,insallah hasta falan olmazsin..tabi misafir olunca dikkat edemedin kendine dimi.allah sifa versin ebrarcim..bu arada ben duami bugun okudum..insallah umutbizimolsun arkadasimizin evlat sahibi olmasina vesile olsun..simdiden duami yapayim.yarin tum gun evde olmuyorum kizlar,duaya katilamayacagim
allah razi olsun naneliseker
ohh ohhh,masallah demek 3 baci kaynattiniz dun aksam..ne degerli vakitlerdir o zamanlar...sefaniz olsun
ahhhh ablacigim geldi aklimaaaaa
inanki okadar yorgunumki kırklamaya halim yok yarın bişeyler yapıcam ertesi gün yine misafir varbenim işlerim vardı canım,çıkmak zorunda kaldım sabah.
sen,misafir gidince ortalığı kırklıcam diyede hasta olmuşundur eminim.
bide kış günü deriiiiiiiiiiiiiiiiiinnn temizlik yapan aley7namız var bizim,merak ediyorum onun evini,bi gidip görcem.
kızlar,derya nın çok selamı var,kafası biraz rahatlamış,dr onnu rahatlatmış,ayın 22 de ameliyatı varmış,size selamı,banada kelamı var
peloşum önemli değil canım nasılsın?demek ayın 5inde inşallah olmazsın kuzum ya allahım büyük ayrıca ateşin yüksek gibi geldi bana inşallah hamişliktendir .eboşum dün gece hemen cıktım bitanem görmedim yazını kusura bakma...yok tatlım adet olmadım henüz ama 5 inde günüm heycanla bekliyorum inş hayırlısı olur sen nasılsın okudugum kadarıyla hasta olcam filan yazmışsın inş olmassın canım kendine dikkat et cok yoruldun zaten şimdi dinlen bol bol cok öpüyorum seni kuzum
canım şimdi nasılsın cok gecmiş olsun...
kardelenim bende seni özledim canım nerelerdesin sen bakyım...bende annemdeyim fazla giremiyorum...
DERİNİM ben iyiyim canım dün görmemişim seni alıntıları yazıp hemen cıktım annemdeyim zaten fazla giremiyorum oyüzden sende iyisindir inş
sevtunum sen nasılsın canım...
diger kızlarada selam bu arada kim var bilmiyorum ama
semroş nerelerdesin özledik seni canımselam kızlar nasılsını özledinizmi bakım beni
saol kuzum ağzına sağlık buarada nasıl oldun daha iyisin inşallahıyıgeceler kızlar
ebusum duaya bıttı yaz cnm yrn sabah okucam erkenden
bıde günü gecen arkadaslar var umarım güzel haberler verırler
benim yüzümdenmi sen galiba delürdün ben yatalım dedikce sen konuştun bide suçlu ben oldum gebertürüm seni heeebroşum,karşılaşamdık bugün,ben gidiyorum kuzu,hayırlı geceler.
dün geceden acaip uykusuzum senin yüzünden hep
hoşgeldin ablacımmmm :)))) dua okuyamayan olursa bende okurum :))
tamam ablacım ben haber beklerim:))
bugün doktora gittimsonuçları yarın alcam bana dua et olurmu:))
sende yarın müjde verirsin bize inşallah canım şuanda streslisindir ama yapma bence herşey güzel olur umarım .gerildikce ve korktukca herşey ters oluyo .güzel haberlerini bekliyorum tatlım
ben şimdi çıkıyorum iyi geceler sana görüşmek üzere öptümm
UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR..........................80
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20
ELİXSİR.......................20
SEVTUN.......................20
GARİP..........................20
SELİNA.........................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13
HANIMLAR ben kendime fazla yazdım listeyi görüp dua almak isteyen bana bildirsin herkesi yazamadım ulaşabilirmiyiz düşüncesiyle ama görenler ve okumak isteyen bana bildirsin kendimden düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?