Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mart ayı listesini yapıyormusun boncuk yapıyorsan benim 2 si haberin olsun canım bu arada nasılsın

ebroşum,karşılaşamdık bugün,ben gidiyorum kuzu,hayırlı geceler.
dün geceden acaip uykusuzum senin yüzünden hep

herkesler gitmiş gerçi bende çok yorgunum ve halsizim
bugün evde değildim yeni geldik eve bakıyım dedim azcık geçmişe göz atıp yatıcam

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

NANELİŞKR...................20bitti
DERİN..........................20bitti
BONCUK.......................20bitti
KARDELEN....................20bitti
ELAEZEL.......................20bitti
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20bitti
HASRET.......................20bitti
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20bitti
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13bitti

HİRANUR VE SUNGER sizden haber bekliyorum inşallah sabaha bildirirsiniz olmadı ben okurum

sağol canım ALLAH Razı olssun

aman hasta olma cnm şimdiden önlemini al emii
canım inşallah olmam çünkü cumarteside misafirim var yarın temizlik yapıcam cumarteside pasta börek offf işim çok yani .hasta olmamam gerek sen nasılsın buarada ağrıların iyidir umarım
canım yaa maşallah demek miniş büyüyo yavaş yavaş inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın endişelenme .sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım tatlışım .buarada önemli değil canım nasip olursa başka bir arkadaşa okursun zaten çok kısa zamanda dağıttım herkes okuyamadı anlıyacağın .
ya yorgunluk çıkaramadım malesef şimdi ikinci posta misafirim geliyo buyatılı değil allahtan nasipse ondan sonra rahatım .çok öpüyorum seni bebişe ve kendine iyi bak
canım çok teşekkür ederim allh razı olsun hastalık gibide değilde bi yorgunluk var oda yoğunluktan sanırsam benim hayatım hep koşturmayla geçiyo bende anlamıyorumki :26:sağlık olsunda napalım .sen nasılsın buarada?görüşemedik uzun zamandır
dua içinde saol amin diyorum
inanki okadar yorgunumki kırklamaya halim yok yarın bişeyler yapıcam ertesi gün yine misafir var
okadarda pimpirikli değilim canım sen kendine bak takıntılı
peloşum önemli değil canım nasılsın?demek ayın 5inde inşallah olmazsın kuzum ya allahım büyük ayrıca ateşin yüksek gibi geldi bana inşallah hamişliktendir .
şimdilik ben hasta olmadımda bellide olmaz tuhaf bir halim var
selam kızlar nasılsını özledinizmi bakım beni
semroş nerelerdesin özledik seni canım
ıyıgeceler kızlar
ebusum duaya bıttı yaz cnm yrn sabah okucam erkenden
bıde günü gecen arkadaslar var umarım güzel haberler verırler
saol kuzum ağzına sağlık buarada nasıl oldun daha iyisin inşallah
ebroşum,karşılaşamdık bugün,ben gidiyorum kuzu,hayırlı geceler.
dün geceden acaip uykusuzum senin yüzünden hep
benim yüzümdenmi sen galiba delürdün ben yatalım dedikce sen konuştun bide suçlu ben oldum gebertürüm seni hee yatta dinlen kendini sıcak tut olurmu
hoşgeldin ablacımmmm :)))) dua okuyamayan olursa bende okurum :))

hoşbulduk canım azcık geç oldu ama geçmişteydim kusura bakma
dua haber alamazsak yarın okuruz iki dakikada şimdilik beklemedeyim saol yinede

HANIMLAR DERYAMIN çok selamı var gerçi kardeloş yazmış ama banada ilettiği için bildirmek istedim üzerimde kalmasın doktoru baya moral vermiş kapalı tüpü içinde bişeyler yapabilirmiş .inşallah herşey güzel olucak deryam için bomba gibi dönücek aramıza .

sende yarın müjde verirsin bize inşallah canım şuanda streslisindir ama yapma bence herşey güzel olur umarım .gerildikce ve korktukca herşey ters oluyo .güzel haberlerini bekliyorum tatlım
ben şimdi çıkıyorum iyi geceler sana görüşmek üzere öptümm

iyi geceler ablacım bende kocaman öptüm seni sevioreeee muckkk byyyy

kızlar kusura bakmayın acil girdim hemen çıkıcam duayı haber vermek için girdim yatılı misafirim var ik üç gün giremiycem duayı okudum onu haber verim eklersin ablacım yarın duayada gelemiycem büyük ihtmal rabbim kabu etsin inşşşşş seviyorum hepinizi

günaydın herkeze ebrarcım dua yı okudum allah kabul etsin inşallah sesimizi duyarda bir an önce bebişine kavuşur umutbizimolsun sanada teşekkür ederim allah kiğmseye ani ölüğm vermesin zor oluyo helede gurbetteysen daha bi zor hafta sonu yine memlekete gidecez eğer dua hazırlarsan banada yaz pazt dönecem okurum kendine iyi bak senden de inşallah hayırlı haberler alırız en kısa zamanda herkeze yetişe bilen ender insanlardan birisin yakından tanımıyorum ama kalbinin temizliğine ve kocaman olduğuna eminin allah selametlik versin dileklerini kabul etsin tabi bebiş isteyen bildiğim bilmediğim herkeze önce hiç olmayanlara sonrada bana nasip etsin öptüm dua larınıza şimdidden amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…