evet normal gibiydiiiiherseyin hayirli ebrarim,oldugunu hic zannetmiyorum,adetim geceli 10 gunde oldumu acaba diyorum hepppp..bosa biliyorum olsa bile bu kadar cok cabuk belirti olmaz her ay oldugu gibi yine umitlenicem,ama sonuc husran olacak biliyorum
bugun 18 yildir bebegi olmayan biri ile konustum,onun göz yaslariii beni bitirdiiiiirabbim olmayan tum herkese nasip etsinnnn hepimize iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin
kız bizim adanada (ben başka bir ilçede oturuyorum küçük yer diyince adanada değil)5 tüp bebk merkezi var hepsine gittim baktım olmuyor şimdi başa döneceğim her halde
dr beni sevmiyolarsen neden bu kadar soru soruyorsun neden hep şu tetkik bunuda yapsakmı diyorsun şöyle olsa nasıl olur diyorsun gibi soruları sevmiyorlar ben çok soruyorm diyeeeeeeeeeeeeee ellerinden gelse
evet canım kesinlikle öyle
neyse garipcim bende kaçıyorum sonra görüşürüz öpüyorum çok
kız bizim adanada (ben başka bir ilçede oturuyorum küçük yer diyince adanada değil)5 tüp bebk merkezi var hepsine gittim baktım olmuyor şimdi başa döneceğim her halde
dr beni sevmiyolarsen neden bu kadar soru soruyorsun neden hep şu tetkik bunuda yapsakmı diyorsun şöyle olsa nasıl olur diyorsun gibi soruları sevmiyorlar ben çok soruyorm diyeeeeeeeeeeeeee ellerinden gelse
evet normal gibiydiiiiherseyin hayirli ebrarim,oldugunu hic zannetmiyorum,adetim geceli 10 gunde oldumu acaba diyorum hepppp..bosa biliyorum olsa bile bu kadar cok cabuk belirti olmaz her ay oldugu gibi yine umitlenicem,ama sonuc husran olacak biliyorum
bugun 18 yildir bebegi olmayan biri ile konustum,onun göz yaslariii beni bitirdiiiiirabbim olmayan tum herkese nasip etsinnnn hepimize iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin
yyaaa ben bu gün çok duygusalım
bak bu kadınada üzüldüm
bu gün yarın derken biz ne kadra bekleyeceğiz acaba yoksa sonsuza kadarmı
alemsin yeter valla bende konuşurken çok şey soruyorum şaşıyo bazıları ee kk saolsun bide insan zamanla prof oluyo bu konuda .allahım sonumuzu hayır etsin canım
canım sıkma tatlı canını inşallah herşey güzel olcak çok kaptırma kendini ama ümidinide asla yitirme
hadi ben kaçtım kardeloş,kardelen,derya, gelmediler hiç ben giderim gelirler ya
ahhh bu doktrlar neden böyle acaba???hele bazilari cok bilmes heeee,kendinden baskasinin bilmesine tahammmul edemiyorrbizim doktorda aynen öyle,her gidisimde sinir olup geri geliyorum
tamam ebrarcim,görusuruz canim,allaha emanet olasin
alemsin yeter valla bende konuşurken çok şey soruyorum şaşıyo bazıları ee kk saolsun bide insan zamanla prof oluyo bu konuda .allahım sonumuzu hayır etsin canım
canım sıkma tatlı canını inşallah herşey güzel olcak çok kaptırma kendini ama ümidinide asla yitirme
hadi ben kaçtım kardeloş,kardelen,derya, gelmediler hiç ben giderim gelirler ya
iyi akşamlar tatlımı tatlı yüreği güzel arkadaşlarım
evet yetercim,insanlarin beni hastalikli gibi görmesinden biktim..hamile olanlar bende hamile olduklarini gizliyor.neden?ben nazar deydirmem,kötu gözle bakmam,haset etmem,kiskanmam,deyisi vardiiii.mahvetti beniiii
dile kolay yeterim 18 yil buuu,ama hala umit dolu,rabbim o ablayada hepimizede hayirli evlatlar versin canim
iyi akşamlar tatlımı tatlı yüreği güzel arkadaşlarım
hoş geldin
hoşbulduk canım benim nasılsın
selam hoşgeldin gezdin geldin demek nasıl inşallah güzel geçmiştir azda olsa kafan rahatlamıştır umarımherkeze selammmmmmmmmmmmmmmm çok şükür evimdeyim bolbol görüşrüz artık ama şimdi çıkmam gerekiyor markete gidecez erken gelirsek tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİM
hadi bakalım artık dolmuş süren hayırlısıyla sağlıcakla çabucak doğurmak nasip etsinay canım benim ne kusuru olur mu öle şey bi ara çıkmıştım canım namaz kılmaya gitmiştim o ara olmuştur belki
evet canım büyüdü 1 aydır doğdu doğacak bekliyoruz bakalım erken doğma riski vardı çok şükür geldik bugünlere
sen nasılsın quuzm
BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
HİRANUR.......3 YIL okundu
WAY...........3 YIL
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL OKUNDU
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAİSY.........1,5 YIL (HAMİŞ)
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu (HAMİŞ)
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY OKUNDU
UMUTBİZİMOLSUN....?? okundu
HASRET...........4 AY
anatolia kız bizi unutma arad pc bulunca hemen gel yaz iyiyim de git özletme kendini ev teli olmadan olan neti araştırdınmıAblammm annemdeyim evet kendi pcmi getirdim annmelerinki hurda oldu biraz çok ağır içeri geçice şimdi bende,anneminde çok slmı var en kısa zamanda görüşelim olur mu öptüm cnm bnm hakiki dostummm,ablammm
kız geçmiişteydim nasılsın test yapacanmı yarın ama kanda baktır bide nerde oturuydun semt olarakpelin uğurboncuğu birsen niye konuşmuyosunuz ya
eskiden burda,herkez birbirini sorardı,ama artık herekz birbirinden vazgeçti galiba,benide hiç soran eden olmamış malesef,demekki peşpeşe bi hafta girmesem,esamem okunmicak.aminnn cnm sizin bilgisayar hallolmadı sanırım daha,hayırlısı olsun kuzuu
neyse cnm ben kaçar, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş eboşla snden başka kimse bişe yazmadı öyle olsun Allah'a emanet olun canım bnm eboşum senide çok öpüyorum burda olmayan kızlara da slm söylersiniz öpüyorum hepinizi
bebiş iyi canım şimdilik uğraşıyoz akşamları çikolata yiyince oynuyo biraz beyfendi seviniyo heral testi yapta bize güzel haberler verbirsencim test yapmayı düşünmüyorum boşver bebeğin nasıl canım buarada ben çankaya tarafındayım
eskiden burda,herkez birbirini sorardı,ama artık herekz birbirinden vazgeçti galiba,benide hiç soran eden olmamış malesef,demekki peşpeşe bi hafta girmesem,esamem okunmicak.
napalım,dünya düzeni bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?