aaaa delüüü bende çatladım ya meraktan..geçen girdim selamını okudum dedim tanıdık ama kimiyidir kuşum sen napıyon bakem
kız sanki bilği olanı seviyolarmı bizim bir dr vardı biliği olan hastalara bir diplomanız eksik her şeyi benden iyi biliyosunuz diyorduben daha yeni gidiyom,birsey sorunca kiziyorkendi sorusuna net cevap istiyor,detayli anlatim istemiyor hanfendiii
herkesde ters falan ama iyi doktordur diyor kendisi icin:26::26::26:ama bilgilendirmesi gerek.ustelik ben tedaviye yeni basladigim icin cok bilgi sahibi degilim yaniiii
sanırım iyyim derinim eiimrahatsıdı ona üzüldüm biraz yaaaiyiyim yetercim sagol cnm sende iyisin inş..kimse hakkında son gelişmeleri bilmiyom kusura bkmayın kızlar...
kızlar anatolia kim ya deyiverin helekendisi altta ama konuşmaz benle:))
kizlar yaa,benim gögus uclarim hala cok aciyor yaaaaa,birde sanki sislik var gibi..yarin doktora söylesem olurmuuuu???neden olur sizcee:26::26::26:
hayırdır cnm adetin mi geçti?benim fikrimi sorarsan kadın dogumcuya gögüs ucunu sormak abes olabilir
cok sagol ebrarim yaaa,beni bilgilendirdinkizz doktorum bile senin gibi bilgilendirmedi beniii
iyiyim cnm bnm çok şükür sizleri sormalı n var ne yok var mı güzl hbrler
geçmiş olsun cnm umarım şimdi iyidir...kız sanki bilği olanı seviyolarmı bizim bir dr vardı biliği olan hastalara bir diplomanız eksik her şeyi benden iyi biliyosunuz diyordu
sanırım iyyim derinim eiimrahatsıdı ona üzüldüm biraz yaaa
tabiki sor aklına takılan her şeyi seni aydınlatmak görevi
ama döverse karışmam bak
canim gecen ay adetimin sonu bir basladi aciiii,anlatamam ama önceden de araliklarla oldu ama hic böyle siddetli olmamisti bende sasirdim:26::26::26::26:adetim subat 18 de daha cok yaaaa
galiba kuzumnasılsın annedemisin?selam söyle kuzum
olsun onlar bizim beişlerimiz kuzum geçer
ah ah görünmez ufaklıklar naapcaz bunlarla biz
canım ben geçmiştede yazmıştım yumurtlama zamanındada gögüslerde ağrı oluyo değerlendir diye sen geç adet oluyosun geç yumurtluyo olabilirsin yinede sor tabi doktoruna
kız sanki bilği olanı seviyolarmı bizim bir dr vardı biliği olan hastalara bir diplomanız eksik her şeyi benden iyi biliyosunuz diyordu
sanırım iyyim derinim eiimrahatsıdı ona üzüldüm biraz yaaa
tabiki sor aklına takılan her şeyi seni aydınlatmak görevi
ama döverse karışmam bak
canım doktorlar ne anlatıyoki herşeyi araştırıp yaşıyarak öğreniyoruz kk bana çok şey kattı valla iyki burdayım
yeter haklı aslında hem derlerki netten araştırmayın hemde kendileri bişey söylemez
kuzum çok öptüm seni ayrıca çok özlüyorum seni hep aklımda ve duamdasın iyi bak kendine bitanem görüşürüzgeçmiş olsun cnm umarım şimdi iyidir...
hayır olsun inş..adetede varmış..herşey istedigin gibi olsun inş.
kızlar ben müsadenizi istiyim..çıkmam gerek.hepinizi çok öptüm..ALLAHA EMANET OLUN.
canim yaklasik 10 gundur aciyor amabu kadar cok aci olurmuuu???sastim kaldim,hayirlisi olsun hakkimdaa
aman o nasil doktormus kiiiiiicok soru sorunca kiziyor bizim hatuuuuunnnn agzindan kerpetenle aliyom lafiiiiii heeee
ben bazan burası küçük yer olduğu içinmi böyle diyorum ama galiba her yerde aynı sorunlar var
canım doktorlar ne anlatıyoki herşeyi araştırıp yaşıyarak öğreniyoruz kk bana çok şey kattı valla iyki burdayım
yeter haklı aslında hem derlerki netten araştırmayın hemde kendileri bişey söylemez
geçmiş olsun cnm umarım şimdi iyidir...
hayır olsun inş..adetede varmış..herşey istedigin gibi olsun inş.
kızlar ben müsadenizi istiyim..çıkmam gerek.hepinizi çok öptüm..ALLAHA EMANET OLUN.
ALLAH daha iyi etsin cnm benim..iyiyim şükür ya nolsun..bende bilmiyom güzel habrler varmı ki?giremiyorumda tutişim yaa.pc yok evde.
kuzum çok öptüm seni ayrıca çok özlüyorum seni hep aklımda ve duamdasın iyi bak kendine bitanem görüşürüz
canım peki adetin normal oldumu senin yoksa hamilemisin sen canım
galiba kuzumnasılsın annedemisin?selam söyle kuzum
olsun onlar bizim beişlerimiz kuzum geçer
ah ah görünmez ufaklıklar naapcaz bunlarla biz
canım ben geçmiştede yazmıştım yumurtlama zamanındada gögüslerde ağrı oluyo değerlendir diye sen geç adet oluyosun geç yumurtluyo olabilirsin yinede sor tabi doktoruna
canım ya burası öyle valla bağımlılık ypıyo insanda ama arada başka yerlerede bak bilgilenirsin kk ansiklopedi gibi hayat okulu aslındaevet haklisin bende sizden cok sey ögrendim...cok aktif degilim sitde uye oldum sizin topik ilk dikkatimi cekti,bir yazayim dedim yazis o yazis bagimlilik yaptiniz bende heeeesifremi girip hemen kendimi topikte buluyom,hicbiryere bakamiyorum fazlaa
insallah derincim,hakkimda hayirlisi ne ise o olsun...ama en ufak seyde umit ediyoruz isteee,sonrasi tek cizgi ve husran
kuzum gidiyonmu yaa azcuk konuşuk edecektik neyse keyfsiz gibisin herşey yolunda umarım o dediğin benim için geçerli değil sen benim kalbimdesin bunu bil .çok çok öptüm bitaneciğimaminnn cnm sizin bilgisayar hallolmadı sanırım daha,hayırlısı olsun kuzuu
neyse cnm ben kaçar, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş eboşla snden başka kimse bişe yazmadı öyle olsun Allah'a emanet olun canım bnm eboşum senide çok öpüyorum burda olmayan kızlara da slm söylersiniz öpüyorum hepinizi
yani normal derken kaç gün sürdü canım yani herzamanki gibimiydi ?normol oldu ebrarcim yaaa,ocak 17 de oldumkeske senin dedigin gibi olsaa
Ablammm annemdeyim evet kendi pcmi getirdim annmelerinki hurda oldu biraz çok ağır içeri geçice şimdi bende,anneminde çok slmı var en kısa zamanda görüşelim olur mu öptüm cnm bnm hakiki dostummm,ablammm
canım ya burası öyle valla bağımlılık ypıyo insanda ama arada başka yerlerede bak bilgilenirsin kk ansiklopedi gibi hayat okulu aslında
kuzum gidiyonmu yaa azcuk konuşuk edecektik neyse keyfsiz gibisin herşey yolunda umarım o dediğin benim için geçerli değil sen benim kalbimdesin bunu bil .çok çok öptüm bitaneciğim
yokya alakası yok sen bide burdakileri gör bıktım inanki doktor değişmekten :85:
yani normal derken kaç gün sürdü canım yani herzamanki gibimiydi ?
öpüyorum anacığınıda kardeşciğinide çok selam kuzum
görüşcez inşallah bu haftayı geçirelim arıycam seni kanka olurmu
sende benim için öylesin öptüm kuzum
gecen bir birlikta zayiflayanlar diyet guruplari dikkatimi cektiii,,fazla takip edemedim..genelde gebelik bölumlerine bakiyorum...ama haklisin kk ansiklopedi gibiii,okumak bilgilenmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?