Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

o zaman arada giriyodum ama ben.
neyse boşverelim
pek modumda değilim zaten bugün.

herkeze teşekkür ederin benimde fikrim beyaz bakalım allahtan hayırlısı bu arada herkeze iyi akşamlar ben çıkıyorum

ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler,yarın gelemeyebilirim dicektim,ama merak edende olmaz muhtemelen.

ıyıgeceler kızlar
ya ebusum benım mıdem cok fena ya cok bulanıyor ben kurtulamadım gıttı su dertten bıde elektrk gıttı ödüm koptu ben de dua ettım bol bol hepımıze
ya bu hafta dua yokmu cnm buarada
kardelos kımse gırmese kımse hatırlanmaz cnm benım ama bız senle daha 2 gün önce konustuk
sanırım sen nıye modunda degılsın cnm hayırdır

eskiden burda,herkez birbirini sorardı,ama artık herekz birbirinden vazgeçti galiba,benide hiç soran eden olmamış malesef,demekki peşpeşe bi hafta girmesem,esamem okunmicak.
napalım,dünya düzeni bu.
hayırdır canım yine sitem doluyuz keşkem isim yazsaydın üstüme hiç alınmadım gerçi çünkü ben seni merak ettiğimi ve gelmediğinizi yazdım derya ,sen ve kardelen gelmediler ben gidince gelirler dedim eğer bu merak etmek değilse bilemiycemde :26:anladığım kadarıyla sıkıntılısın bugün keşke karşılaşıp azcık konuşsaydık belki dağılırdı sıkıntıların
ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler,yarın gelemeyebilirim dicektim,ama merak edende olmaz muhtemelen.

söylediğin için merak etmiycem canım gerçi bende olmuycam yarın

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?yeni hamiş göremedim geçmişe baktım biraz ama.gecikmeler var galiba inşallah 9 ay gecikir.

aşılama ve o süreçte neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilgi verirmisiniz bana kızlar lütfeeeennn
artık bozuk psikolojiyle ortalıkta gezinmekten bıktım eşimi ikna edip aşılama yöntemi denemek istiorum

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum bugün arkadaşım çağırdı ona gidicem
gitmeden bakıyım sizlere dedim gerçi kimsecikler yok hepinizi öpüyorum :80:

Canım benim bir yakınımın başına böyle bir durum geldi bu siğiller genelde cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık bunun için bir cildiyeye gidebilirsin kadın doğumcudan önce ama sakın ihmal etme çok önemli bir durum allah şifanı versin.

Ebrarcım şu dr işlerim hala bitmedi gelemiyorum diye de çok üzülüyorum ama bugün akşam kesemizi görmeye gidicez kısmetse o da bitsin aranızda olacağım inşallah.Yetişemedim sana inşallah bir dahaki sefere görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
gecmişe bakmadım 2 gün gelemedim kaynatmışsınız 200 sayfayı gecmiş okumafım kusura bakmayın güzel haberler var galiba herkes ii mi???????????? neler yaptınız ????? bakayım

kızlar günaydın bişey sorucam idrarda hamilelik nezaman belli olur
günaydın canım o belli olmuyo adet günüde belli olur adetin gecincede tatlım...
selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum bugün arkadaşım çağırdı ona gidicem
gitmeden bakıyım sizlere dedim gerçi kimsecikler yok hepinizi öpüyorum :80:
günaydın eboşum iyi gezmeler sana canım
selam kızlar hayırlı günler diliyorum.nasılsınız?
selam canım ben iyiyim sen nasılsın...
gecmişe bakmadım 2 gün gelemedim kaynatmışsınız 200 sayfayı gecmiş okumafım kusura bakmayın güzel haberler var galiba herkes ii mi???????????? neler yaptınız ????? bakayım

hoşgeldin canım iyiyim aynı bi degişiklik yok şimdilik sen nasılsın...

hepinize günaydın canlarım ben bugun tet yapcam acabamı diye düşünmektense yapayım icim rahatlasın yoksada adet günümü beklerim artık...benim icin dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim sizllere hayırlısıyla hepinzi kocaman öpüyorum

bu arada boncugum listeye bayıldım eline saglık canım cok güzel olmuş...

prof kardelenenim hic unuturmuyuz seni canım aşkolsun yoklugun belli oluyo inan buna canım..

derinim seninlede karşılaşamadık hic canım iyisindir inş cok özledim seni inan kocaman öpüyorum kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…