bebiş iyi canım şimdilik uğraşıyoz akşamları çikolata yiyince oynuyo biraz beyfendi seviniyo heral testi yapta bize güzel haberler ver
kardeloş tamam sen 1 hafta misafir olarak gir bakalım soran olacakmı bence olur profsun ya mutlaka biri bişey sormak için arar şaka şaka sormaz olurmuyuz merak ederiz annenlere gittiğinde sormadıkmı
hayırdır canım yine sitem doluyuz keşkem isim yazsaydın üstüme hiç alınmadım gerçi çünkü ben seni merak ettiğimi ve gelmediğinizi yazdım derya ,sen ve kardelen gelmediler ben gidince gelirler dedim eğer bu merak etmek değilse bilemiycemde :26:anladığım kadarıyla sıkıntılısın bugün keşke karşılaşıp azcık konuşsaydık belki dağılırdı sıkıntılarıneskiden burda,herkez birbirini sorardı,ama artık herekz birbirinden vazgeçti galiba,benide hiç soran eden olmamış malesef,demekki peşpeşe bi hafta girmesem,esamem okunmicak.
napalım,dünya düzeni bu.
ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler,yarın gelemeyebilirim dicektim,ama merak edende olmaz muhtemelen.
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?yeni hamiş göremedim geçmişe baktım biraz ama.gecikmeler var galiba inşallah 9 ay gecikir.
kızlar günaydın bişey sorucam idrarda hamilelik nezaman belli olur
selam kızlar :))))
ya arkadaşlar genital bölgemde ufak siğiller çıkmaya başladı ve sanki gün geçtikçe çoğalıo ve büyüyoo((((
böyle bi durumlakarşılaşan oldumu arkadaşlar bu neden olur tehlikeli bişiymi
günaydın canım o belli olmuyo adet günüde belli olur adetin gecincede tatlım...kızlar günaydın bişey sorucam idrarda hamilelik nezaman belli olur
günaydın eboşum iyi gezmeler sana canımselam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum bugün arkadaşım çağırdı ona gidicem
gitmeden bakıyım sizlere dedim gerçi kimsecikler yok hepinizi öpüyorum :80:
selam canım ben iyiyim sen nasılsın...selam kızlar hayırlı günler diliyorum.nasılsınız?
gecmişe bakmadım 2 gün gelemedim kaynatmışsınız 200 sayfayı gecmiş okumafım kusura bakmayın güzel haberler var galiba herkes ii mi???????????? neler yaptınız ????? bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?