kıslar benimde yine gecikmelerdecivanperçemli çay içiyorum iki gündür..inş sökülür.
canım belkide progestan tahlili yapıcak ondan çağırdı hayırlısı olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçların yumurtlama takibi adetin 3. günü başlıyo tatlım
aşı ne için?
nasılsın kızzzzzzzzhoşbuldum taklımmmiyiyim cnm sagol sen nasılsın?
hoşbulduk yetercim sagol cnm.
Anatolıaa selam cnm..geçende sormuştum nick degişmişsin galiba ama kim oldugunu anlayamadım yazdıysanda bakamadım girmedigim için.
kız bende sinir oluyorum şu konuşmayan dr larainsallah yeterim yaaa,ne yapacak onuda bilmiyorum kiiiii,pek aciklama yapmayi sevmezde doktorumdili asinacak sankiii
Allah iyilik versin cnm.iyiyim derincim cok sukur,ya sen nasilsin??özlettin kendini yaaaane zaman olacak bilgisarayin:26:
canımsınnnnnn
eee anlat bakıyım naaptın kuzum bugün arayım diyodum seni kkya girince takıldım kaldım cano
öylemiii:26::26::26::26::26:ne kadar cahilem yaaa,bende yumurtalarima bakacak,takip yapacak saniyorumprogestan tahlili nasil oluyor pekiiii??????
canim 7,8 hafta önce bana kizamikcik,tetonoz vs asisi yapildi..3 defa takrarlanmasi gerekiyormus..yarin ikincisini yapacaklar yaniiii
nasılsın kızzzzzzzz
kız bende sinir oluyorum şu konuşmayan dr larahastayı bilgilendirmeyenlere yaaa bu işin mantığı ne anamıyorum sonrada derlerki netten bakmayın aklınız karışır eeeeeene edek kimse birşey demiyor
demek olmadın kanka sıkma canını buarada tes yaptınmıki içiyosun çayı
şifa olsun inşallah
Allah iyilik versin cnm.
iyiyim şükür ya napim.bende hepinizi çok özledim..bilgisayar olmadı ne zaman olacagıda belli degil..yeni parçalar lazımmış iyice ölmüş yani.şuan imkanım olsa yeni alırım ama yok işte...tamirci bi arkadası var ona vercek bi ara ama bakalım.
napiyim cano yaa.çalıştım..çok da sinirliydim bugün..kocişle sabah beri didişiyozda..müşterilerede sinirim kalktı hep..arasaydın keşkem
Allah iyilik versin cnm.
iyiyim şükür ya napim.bende hepinizi çok özledim..bilgisayar olmadı ne zaman olacagıda belli degil..yeni parçalar lazımmış iyice ölmüş yani.şuan imkanım olsa yeni alırım ama yok işte...tamirci bi arkadası var ona vercek bi ara ama bakalım.
napiyim cano yaa.çalıştım..çok da sinirliydim bugün..kocişle sabah beri didişiyozda..müşterilerede sinirim kalktı hep..arasaydın keşkem
canım çok normal yaa ben 10 yıldır bu işin içindeyim halada bilmediğim şeyler var insan zamanla öğreniyo
rahim kalınlığına filan bakılıyo aslında bişeye daha bakılıyo ama unuttum :26:
evet olmadı yaf...test ne günü yapmıştım ki söyledim ya sana unuttum3-4 gün olmuştur yani bişey yok canom...içiyorum ya boşver olsaydı çıkardı...
canım ya kıyamam sana bugün bizde çok didişdik valla sinirlendirdi işe öyle gitti bu adamları naapsak bimemki
ya işte daldım buraya cano ondan oldu .müşteriler naaptı canoma kıyamam yaa
anatolia nerdesin sen bakem
hoşbuldum taklımmmiyiyim cnm sagol sen nasılsın?
hoşbulduk yetercim sagol cnm.
Anatolıaa selam cnm..geçende sormuştum nick degişmişsin galiba ama kim oldugunu anlayamadım yazdıysanda bakamadım girmedigim için.
evet çok kızdırdı valla sorma...canım ya kıyamam sana bugün bizde çok didişdik valla sinirlendirdi işe öyle gitti bu adamları naapsak bimemki
ya işte daldım buraya cano ondan oldu .müşteriler naaptı canoma kıyamam yaa
anatolia nerdesin sen bakem
inş canım benim...sende doktora gidiyosun demek..hadi hayırılısı.allah daha iyi etsin derincim,canim benim insallah en yakin zamanda sorunun halledilir ve aramiza dönersin
anladim canim,ama bunlar ultroson ile yapiliyor dimiiiii:26::26::26::26:
hayırlısı kuzum evet çok haklısın herkesde çıkıyo bizde niye çıkmıyo olsa çıkar elbet
hayırlısı cano boşverelim yaa
derinimmm tutiş ben cnm bnm naber
allah daha iyi etsin derincim,canim benim insallah en yakin zamanda sorunun halledilir ve aramiza dönersin
anladim canim,ama bunlar ultroson ile yapiliyor dimiiiii:26::26::26::26:
kizlar yaa,benim gögus uclarim hala cok aciyor yaaaaa,birde sanki sislik var gibi..yarin doktora söylesem olurmuuuu???neden olur sizcee:26::26::26:
canım progesteron testi yapılıyo 21.gün yumurtlama olmuşmu diye kandan bakılıyo canım
ultrasonda rahim kalınlığını anlar ancak diğerini kan verip öğrenebilirsin
galiba kuzumburdayımmm beni kimse tanımadı galiba eboşşşşş
olsun onlar bizim beişlerimiz kuzum geçerevet çok kızdırdı valla sorma...
aman müşteriler hep aynı..gıcık hepsiiiiiiiii
inş canım benim...sende doktora gidiyosun demek..hadi hayırılısı.
evet çıkmaz o testler..bizimkiler görünmez çocuk olcek
canım ben geçmiştede yazmıştım yumurtlama zamanındada gögüslerde ağrı oluyo değerlendir diye sen geç adet oluyosun geç yumurtluyo olabilirsin yinede sor tabi doktorunakizlar yaa,benim gögus uclarim hala cok aciyor yaaaaa,birde sanki sislik var gibi..yarin doktora söylesem olurmuuuu???neden olur sizcee:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?