Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok canım ya benım umudum bıdakı aya kaldı artık...teyzenın kızını tebrık ederım allah analı babalı buyutsun...uzulme sevtunum rabbım hepımızın yuzunu guldurcek ins...

kuzucuklar nasılsınız

bomba gibiyiz hayatım allah bozmasın inşallah

eline emeğine sağlık çok şık olmuş bayıldım oğluşumda çok beyendi
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.

ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum ama rabbim şifa versin inşallah canım

hoşgeldin canım bizde seni özledik şükür kavuşturana

ayyyyyyyyy ebrarım insanın evi gibi yok

kızlar slmmmm
bu gün hiç gelemedim yaaa
misafirim vardı yeni oturdum valla
gerçiyemek yok ta side ne haber var bakem

kızlar hepinize merhabalar uzun bir aradan sonra ben geldim...Bu sürede iş nedeniyle sürekli il dışına çıktım..Nete çok giremedim...Şimdi seyahatlerim bitti ve bebek olayına tekarar odaklandım..Doktorumu aradım ve bana bu ay aşılama yapılacak..Şimdi adet olmayı bekliyorum..bakalım ilk olacak hayırlısı olsun hepimiz için...

neolsun fıstık idare ediyoruz sen üzülme artık lütfen canım

yok canım ya benım umudum bıdakı aya kaldı artık...teyzenın kızını tebrık ederım allah analı babalı buyutsun...uzulme sevtunum rabbım hepımızın yuzunu guldurcek ins...
üzülmüyorum artık tadriri ilahi rabbimin bildigi birşey var yoksa meleklerimi neden alsınki yanına bu arada kızın adını ayşenur koymuşlar
kıslar ben adet oldum beni mart ın 7 si listeye yazarsınızz
canım üzülme birdahaki ay olur işşallah bebem allahtan umutkesilmez diyen sen degilmiydin
işşallah canım ilk seferde tutar canım hadi bakalım bismillah diyelim canım allahım tez zamanda yavrunu sana kavuşturur işşallah emeklerin boşa çıkmaz işşallah
# pelin67
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
calarım hoş geldiniz ne var ne yok bakalım

# kardelen5233+
# elixsir+
iyi akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım az girdim hemencik çıkabilirim benim yavru içerde bagırısa kaçarım haberiniz olsun

beni bugün kimseckler görmüyo sanırsan ben çıkıyorum yavru çagırıyo içerden mirandacım hoş geldin bebem kusura baklamyım ben kaçtım

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

boncukcum,listeyi çok beğpendim,ilkönce onu söylim sana.
diğerini ise boşverelim,dedim ya,akşam modumda değildim,birde şu sinir olmaktan kurtulamadım,bazıları var,topicte birileri dertlerini yazmış oldukları halde,onlarla hiç ilgilenmeyip,sadece kendilerinin ne yaptıklarını,ne ettiklerini yazıyolar ya,deli oluyorum nedense?
tamam,onların dertlerinede üzülüyoruz,ama accıkta diğerleriyle ilgilenin canım,sade kendiniz,sade kendiniz,bu kadarda olmaz ki?
he he he,çokkk komik:76
aslında çok önemli bir sıkıntım yoktu kanka,can sıkıntısı,enerji düşüklüğü,her ay sonu olduğu gibi,bide tutiş öyle yazmış olunca canım sıkıldı.
bu arada derin nerde yanlışlık yaptı merak ettimifşa mı etti seni
sağol canım,testin negatif çıkmış ama,belkide daha belli olmamıştır,hemen bozma moralini sakın.
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
banu cum,şimdiden çok çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.

kuzeninin bebişi hayırlı olsun,analı babalı,sağlıklı büyüsün inşallah.
inşallah hemen tutar canım,rabbim hayırlı eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…