Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
hayırlısı olsun canım üzme kendini umadığın bir anda gelir bebişin inşşşşkıslar ben adet oldumbeni mart ın 7 si listeye yazarsınızz
hoş geldin canım tedavin hayırlı olsunkızlar hepinize merhabalar uzun bir aradan sonra ben geldim...Bu sürede iş nedeniyle sürekli il dışına çıktım..Nete çok giremedim...Şimdi seyahatlerim bitti ve bebek olayına tekarar odaklandım..Doktorumu aradım ve bana bu ay aşılama yapılacak..Şimdi adet olmayı bekliyorum..bakalım ilk olacak hayırlısı olsun hepimiz için...
üzülmüyorum artık tadriri ilahi rabbimin bildigi birşey var yoksa meleklerimi neden alsınki yanına bu arada kızın adını ayşenur koymuşlar
canım üzülme birdahaki ay olur işşallah bebem allahtan umutkesilmez diyen sen degilmiydin
işşallah canım ilk seferde tutar canım hadi bakalım bismillah diyelim canım allahım tez zamanda yavrunu sana kavuşturur işşallah emeklerin boşa çıkmaz işşallah
# pelin67
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
calarım hoş geldiniz ne var ne yok bakalım
bebişim hiç karşılaşamıyoruz yyaaaa bende kocişime yemek hazırlıyordum sen gelip gitmişsinbeni bugün kimseckler görmüyo sanırsan ben çıkıyorum yavru çagırıyo içerden mirandacım hoş geldin bebem kusura baklamyım ben kaçtım
çok şüür bebğim inşş pıtpıtlarıda duyacaksın inşşşBebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
selam kızlar nasılsınız...
merhaba herkese bu başlığı yeni gördüm.. bu arada benimde ismim ebrar :) bende anne olmak istiyorum ama sanırım sadeceistiyorumneyse nasılsınız? nasıl gidiyor?
hoş geldin canım
oooooooooooooooo yalnız değilsin burada anne olmak isyenler bayağı kalabalık ama bunu başaranlarda yok değil aramızda inşş sırayla hepimiz anne oluruz
hoş geldin canım
oooooooooooooooo yalnız değilsin burada anne olmak isyenler bayağı kalabalık ama bunu başaranlarda yok değil aramızda inşş sırayla hepimiz anne oluruz
merhaba herkese bu başlığı yeni gördüm.. bu arada benimde ismim ebrar :) bende anne olmak istiyorum ama sanırım sadeceistiyorumneyse nasılsınız? nasıl gidiyor?
aminnnnnnnn innşşşşşşşşşşşşşhoşbuldukk..inşallahh Rabbim hepimizin yüzüne baksın..
bende geldim anne olmak icin ve bugün 2.asilamam oldu lütfen benim icin dua edin http://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif
bende geldim anne olmak icin ve bugün 2.asilamam oldu lütfen benim icin dua edin http://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif
Rabbim emeklerinizi zayii etmesin..
ben geldim hemen geçmişe bakıp dönücem gerçi pilav yapmam gerek amabugün geç kaldım gezmelerdeydimde
ben geldim hemen geçmişe bakıp dönücem gerçi pilav yapmam gerek amabugün geç kaldım gezmelerdeydimde
ALLAH RAZI OLSUN canim ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN
mirandacım hayırlısı olsun inşllah gelirsin tatlım şu önemli günleri atlatta hayırlısıylaCanım benim bir yakınımın başına böyle bir durum geldi bu siğiller genelde cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık bunun için bir cildiyeye gidebilirsin kadın doğumcudan önce ama sakın ihmal etme çok önemli bir durum allah şifanı versin.
Ebrarcım şu dr işlerim hala bitmedi gelemiyorum diye de çok üzülüyorum ama bugün akşam kesemizi görmeye gidicez kısmetse o da bitsin aranızda olacağım inşallah.Yetişemedim sana inşallah bir dahaki sefere görüşmek dileğiyle
canım allahım yardımcın olsun inşallah başarılı bir operasyon olurKızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
kanka bugün konuştuk zaten sesin çok kötü geliyodu ya sen niye beni rahatsız ediyon bakem gebertürüm senislm kızlar aa kimseler yok nerdesinizzz bakimmm
canım öncelikle gözünaydın emarın temiz çıkmışemar sonucumu göstermeye gittim bugun temiz cıktı cok şükür ordanda cok övülen bir jinekologa gittim bugun
kadın gerçekten cok iyi sağolsun
öncelikle herşeyi anlattım düşüklerimi fln farlutualle kaldıgımı ama düştüğünü dediki farlutual rahimini kalınlastırıyo ondan kalabiliyorsun rahimde incelme var dedi
birsürü kromozon testi vs. istediissk ka yapılıyormu bu testler bilmiyorum normalı pahalıymıss epeycee:26:
sonra pko var dedi ve 5 cmlik kistimi alıcakmıs lakoskpylee
yumurtalıklarına ufak delikler acıcam kistlerin gitmesi için fln birşeyler dedii
iyibir doktordu memnun kaldım yani
şimdi öncelikle o kromozon testlerini yaptırıcam artık hayırlısı neyse o olsun
üzülmedim değil tabiki cok üzülüyorum bu duruma ama yapıcak birşey yok ALLAH büyük
geçmişe bakamadım özür dilerim hepinizi öüyorum
peloşum hayırlısı olsun canım adet olmadığın sürece ümit var belli olmaz inşallah hamilesindirKızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...
değilmi canım allahım evimizde sağlıklı mutlu etsin bizibomba gibiyiz hayatım allah bozmasın inşallah
eline emeğine sağlık çok şık olmuş bayıldım oğluşumda çok beyendi
ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum ama rabbim şifa versin inşallah canım
hoşgeldin canım bizde seni özledik şükür kavuşturana
ayyyyyyyyy ebrarım insanın evi gibi yok
canım hoşgeldin dilerim aşılamayla hamiş kalırsın hayırlı olsun tedavinkızlar hepinize merhabalar uzun bir aradan sonra ben geldim...Bu sürede iş nedeniyle sürekli il dışına çıktım..Nete çok giremedim...Şimdi seyahatlerim bitti ve bebek olayına tekarar odaklandım..Doktorumu aradım ve bana bu ay aşılama yapılacak..Şimdi adet olmayı bekliyorum..bakalım ilk olacak hayırlısı olsun hepimiz için...
sevtun kız nasılsın evin nasıl olmuş canım# kardelen5233+
# elixsir+
iyi akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım az girdim hemencik çıkabilirim benim yavru içerde bagırısa kaçarım haberiniz olsun
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
aman önemli bişey olmasında gerisi çözülür cano ama niye herşeyi bukadar takıyosun anlamıyorum sanada anlatamıyorum galibaboncukcum,listeyi çok beğpendim,ilkönce onu söylim sana.
diğerini ise boşverelim,dedim ya,akşam modumda değildim,birde şu sinir olmaktan kurtulamadım,bazıları var,topicte birileri dertlerini yazmış oldukları halde,onlarla hiç ilgilenmeyip,sadece kendilerinin ne yaptıklarını,ne ettiklerini yazıyolar ya,deli oluyorum nedense?
tamam,onların dertlerinede üzülüyoruz,ama accıkta diğerleriyle ilgilenin canım,sade kendiniz,sade kendiniz,bu kadarda olmaz ki?
he he he,çokkk komik:76
aslında çok önemli bir sıkıntım yoktu kanka,can sıkıntısı,enerji düşüklüğü,her ay sonu olduğu gibi,bide tutiş öyle yazmış olunca canım sıkıldı.
bu arada derin nerde yanlışlık yaptı merak ettimifşa mı etti seni
sağol canım,testin negatif çıkmış ama,belkide daha belli olmamıştır,hemen bozma moralini sakın.
banu cum,şimdiden çok çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
kuzeninin bebişi hayırlı olsun,analı babalı,sağlıklı büyüsün inşallah.
inşallah hemen tutar canım,rabbim hayırlı eylesin
selam adaşım dilerim enkısa zamanda anne olursun hayırlısıylamerhaba herkese bu başlığı yeni gördüm.. bu arada benimde ismim ebrar :) bende anne olmak istiyorum ama sanırım sadeceistiyorumneyse nasılsınız? nasıl gidiyor?
haklisin canim herseyde bi hayir vardir 7 aydir doktor gözetimindeyim ee biraz daha sabir edecegiz bakalim ALLAH büyüktür..Amin.. onun mülkünde bol ol dese olcak ama zamanı var demekki..
canım evet ya okudum hayırlısı olsun peloşum dur bakalım aet olmadın ümit kesmek yokeboşum hoşgeldin canım benim cıkmam gerekiyo sonra görüşürüz gecmişte yazdıklarımı görürsün zaten test negatif hayırlısı olsun üzülmedim bidaki aya inş hepimiz güzel haberi veririz... öpüyorum seni canım...
anca geziyon kıssssss,arada bizede uğra
kızlar neyapıyosunuz bakıyım
canım evet ya okudum hayırlısı olsun peloşum dur bakalım aet olmadın ümit kesmek yok
tamam kuzum bende çıkıcam zaten bi bakıyım dedim
sana uğrarımda hiç davet etmedinki delüü bugün kankalar aradı hepsi biraradaymış zorla ikna ettiler aslında benimde pek enerjim yoktu bide yollarda harap oldum bee .off bu istanbulda yaşamak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?