Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kıslar ben adet oldum beni mart ın 7 si listeye yazarsınızz
hayırlısı olsun canım üzme kendini umadığın bir anda gelir bebişin inşşşş
hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun

beni bugün kimseckler görmüyo sanırsan ben çıkıyorum yavru çagırıyo içerden mirandacım hoş geldin bebem kusura baklamyım ben kaçtım
bebişim hiç karşılaşamıyoruz yyaaaa bende kocişime yemek hazırlıyordum sen gelip gitmişsin
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
çok şüür bebğim inşş pıtpıtlarıda duyacaksın inşşş
selam kızlar nasılsınız...

hoş geldin beb

merhaba herkese bu başlığı yeni gördüm.. bu arada benimde ismim ebrar :) bende anne olmak istiyorum ama sanırım sadeceistiyorum neyse nasılsınız? nasıl gidiyor?

merhaba herkese bu başlığı yeni gördüm.. bu arada benimde ismim ebrar :) bende anne olmak istiyorum ama sanırım sadeceistiyorum neyse nasılsınız? nasıl gidiyor?

hoş geldin canım
oooooooooooooooo yalnız değilsin burada anne olmak isyenler bayağı kalabalık ama bunu başaranlarda yok değil aramızda inşş sırayla hepimiz anne oluruz

hoş geldin aramıza,ebroşun adaşısın demekki,inşallah sende bizlerde en kısa zamanda enne olabiliriz.
ne kadardır bekliyosun,neler yaptın,hangi tedavilerden geçtin,anlatır mısın?

hoşbuldukk..inşallahh Rabbim hepimizin yüzüne baksın..
aminnnnnnnn innşşşşşşşşşşşşş dolsun taşsın innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bende geldim anne olmak icin ve bugün 2.asilamam oldu lütfen benim icin dua edin http://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif

canım rabbim emeğinin karşılığını versin olursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben geldim hemen geçmişe bakıp dönücem gerçi pilav yapmam gerek ama bugün geç kaldım gezmelerdeydimde

ben geldim hemen geçmişe bakıp dönücem gerçi pilav yapmam gerek ama bugün geç kaldım gezmelerdeydimde

eboşum hoşgeldin canım benim cıkmam gerekiyo sonra görüşürüz gecmişte yazdıklarımı görürsün zaten test negatif hayırlısı olsun üzülmedim bidaki aya inş hepimiz güzel haberi veririz... öpüyorum seni canım...

mirandacım hayırlısı olsun inşllah gelirsin tatlım şu önemli günleri atlatta hayırlısıyla
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
canım allahım yardımcın olsun inşallah başarılı bir operasyon olur
slm kızlar aa kimseler yok nerdesinizzz bakimmm
kanka bugün konuştuk zaten sesin çok kötü geliyodu ya sen niye beni rahatsız ediyon bakem gebertürüm seni şaka biyana özlemiştim seni
kuzuma iyi bak kıyamam ben ona
canım öncelikle gözünaydın emarın temiz çıkmış
jinekologu sevmen çok iyi gerçekten doktor çok önemli inşallah herşey çok güzel olur senin için operasyonlardan sonra hayırlısıyla bebişine kavuşursun canım
Kızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...
peloşum hayırlısı olsun canım adet olmadığın sürece ümit var belli olmaz inşallah hamilesindir
değilmi canım allahım evimizde sağlıklı mutlu etsin bizi
canım hoşgeldin dilerim aşılamayla hamiş kalırsın hayırlı olsun tedavin
# kardelen5233+
# elixsir+
iyi akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım az girdim hemencik çıkabilirim benim yavru içerde bagırısa kaçarım haberiniz olsun
sevtun kız nasılsın evin nasıl olmuş canım
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

canım maşallah allahım pıt pıtları duymayıda nasip etsin gözünaydın canım
aman önemli bişey olmasında gerisi çözülür cano ama niye herşeyi bukadar takıyosun anlamıyorum sanada anlatamıyorum galiba
buarada evet derinim ifşa etti kuzu
selam adaşım dilerim enkısa zamanda anne olursun hayırlısıyla
bende geldim anne olmak icin ve bugün 2.asilamam oldu lütfen benim icin dua edin http://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif

hoşgeldin canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur buarada topice her geldiğinde link atıyosun neden merak ettim ???

canım evet ya okudum hayırlısı olsun peloşum dur bakalım aet olmadın ümit kesmek yok
tamam kuzum bende çıkıcam zaten bi bakıyım dedim
anca geziyon kıssssss,arada bizede uğra

sana uğrarımda hiç davet etmedinki delüü bugün kankalar aradı hepsi biraradaymış zorla ikna ettiler aslında benimde pek enerjim yoktu bide yollarda harap oldum bee .off bu istanbulda yaşamak çok zor

ha ha ha diyorum,başkada bişey demiyorum eboş:76::76::76:
o kankalar kimmiş ki,bizim kankamızı alıp gidiyolar ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…