Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ha ha ha diyorum,başkada bişey demiyorum eboş:76::76::76:
o kankalar kimmiş ki,bizim kankamızı alıp gidiyolar ayrıca

ha ha ha demeye alıştın bakıyorum
kankalarım çocukluk arkadaşlarım kardeşlerim yani kocası yoktu birinin hepsi birarada kalıyo onun evinde banada dedilerde benimki izin verirmi hayatta

kardelencim senin yazını gözden kacırmısım canım cıkmıştım ama sırf sana yazmak icin yine girdim...yok canım ya negatıfi gördüm ben adet olmayı bekliycem bundan sonra hayırlısı buymuş inş bidaki ay hepimiz pozitifi görürüz...
eboşum umudumu kesmıyorum ama bu aydan gecti artık bidaki aya keldi umutlar hic sanmıyorum bişey vardır diye hayırlısı buymuş napalım canım inş hepimiz bidaki ay güzel haberi veririz...

kızlar kusura bakmayın cıkmam gerekiyo hepinizi kocaman öpüyorum...

sonuçların temiz çıkmasına sevindim

ebrarcım cok sağol canım inş hepimiz kavusuruz bebelerimizee

yeterim sende sağol ablacaım

kısslar arkadaşım gelcek film izlicezz üçharfliler filmini tek izleyemem die arkadaşımı davet ettim oda gelcek eşim gececi yine

canım
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza benim de dileğim anne olmak dertleşmek için katıldım...

hoş geldin canım

pelincim önemli değil,biliyorum ben seni,öyle herşeye takılmıyorum zaten,takıldığım konuları dile getirdiğimdede alınması gerekenler değilde,nedense alınmaması gerekenler şöyle bi kendine bakıyo,dahada özen gösteriyo,ama söz yerine ulaşmıyo nedense.
neyse boşver.
öpüyoruım seni,ben hamile olduğunu düşünüyorum nedense.
hamiş pelin,hamiş pelin.

kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum nete,eşimin işyerine gidiyorum yardım için,bu gün dr gittim bana düşüklerin sebebsiz bütün tahlillerin temiz korunmayı bırakın yeniden deneyin dedi,bende iğne falan vurmasını istedim nette duymuştum bi kadında normalde pıhtılaşma olmasa bile hamile kalınca hormonlar değişir bebeğe kan gitmeyebilirmiş oda bebeğin ölmesine neden oluyo tabi,,,,ben herseyi denedim bide bu kan sulandırıcı iğnelerden kullanmak istiyorum ama dr yanaşmıyor ayrıca kanımda brucella diye bi mikrop çıkmıştı onuda önemsemiyo ya bu bebek kanla beslenmiyomu nasıl etkilemez bebeği offfffffff kızlar bana istanbulda böle riskli gebelik uzmanı önerebilirmisiniz,5 gün sona falan adet olcam işallah adet bitimi korunmayı bırakıcam o zamana kadar yeniden iyi bi dr gitmek istiyorum lütfen arkadaşlarım bana iyi bi dr önerin bu konularda uzman:26:

önerdim yaa canım kadın benden olmadık cok zor tesler isteyerek basladı tam araştırıyro bence

önerdim yaa canım kadın benden olmadık cok zor tesler isteyerek basladı tam araştırıyro bence

saol canım benim,o zamana kadar bi kaç dr belirleyim kafamda zamanım az çünkü gerekirse 2-3 dr görünüyüm diyorum çünkü bu 4.gebeliğim olcak,hiç kolay deil,bu defa bebeğimin canlandığını duymayı çok istiyorum çok

merhaba yeter bende anne olmak isteyenlerdenim yeni üye oldum birazcık dertleşmek istedim tabi nerden başlıcağımı bilemedim

merhaba yeter bende anne olmak isteyenlerdenim yeni üye oldum birazcık dertleşmek istedim tabi nerden başlıcağımı bilemedim

canım nereden istersen oradan başla
nasıl rahat ediyorsan oradan konuş
burada herkes seni anlar dinler hiç merak ettme

1.5yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için ikinci çatlatma iğnemi oldum ama kafama çok takıyorum olucak mı olmucak mı diye yine tek çizgi görmek istemiyorm bıktım artık

1.5yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için ikinci çatlatma iğnemi oldum ama kafama çok takıyorum olucak mı olmucak mı diye yine tek çizgi görmek istemiyorm bıktım artık

canım bu iş kısmet
ama moral çok önemli kafana takarsan hep ne zaman ne zaman dersen olacağı varsada olmaz
daha yolun başındasın canım
inşş çok bekletmesin rabbim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…