ha ha ha diyorum,başkada bişey demiyorum eboş:76::76::76:
o kankalar kimmiş ki,bizim kankamızı alıp gidiyolar ayrıca
hoşgeldin canım biz takılıyoruz sen napıyosun
kardelencim senin yazını gözden kacırmısım canım cıkmıştım ama sırf sana yazmak icin yine girdim...yok canım ya negatıfi gördüm ben adet olmayı bekliycem bundan sonra hayırlısı buymuş inş bidaki ay hepimiz pozitifi görürüz...boncukcum,listeyi çok beğpendim,ilkönce onu söylim sana.
diğerini ise boşverelim,dedim ya,akşam modumda değildim,birde şu sinir olmaktan kurtulamadım,bazıları var,topicte birileri dertlerini yazmış oldukları halde,onlarla hiç ilgilenmeyip,sadece kendilerinin ne yaptıklarını,ne ettiklerini yazıyolar ya,deli oluyorum nedense?
tamam,onların dertlerinede üzülüyoruz,ama accıkta diğerleriyle ilgilenin canım,sade kendiniz,sade kendiniz,bu kadarda olmaz ki?
he he he,çokkk komik:76
aslında çok önemli bir sıkıntım yoktu kanka,can sıkıntısı,enerji düşüklüğü,her ay sonu olduğu gibi,bide tutiş öyle yazmış olunca canım sıkıldı.
bu arada derin nerde yanlışlık yaptı merak ettimifşa mı etti seni
sağol canım,testin negatif çıkmış ama,belkide daha belli olmamıştır,hemen bozma moralini sakın.
banu cum,şimdiden çok çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
kuzeninin bebişi hayırlı olsun,analı babalı,sağlıklı büyüsün inşallah.
inşallah hemen tutar canım,rabbim hayırlı eylesin
eboşum umudumu kesmıyorum ama bu aydan gecti artık bidaki aya keldi umutlar hic sanmıyorum bişey vardır diye hayırlısı buymuş napalım canım inş hepimiz bidaki ay güzel haberi veririz...canım evet ya okudum hayırlısı olsun peloşum dur bakalım aet olmadın ümit kesmek yok
tamam kuzum bende çıkıcam zaten bi bakıyım dedim
sana uğrarımda hiç davet etmedinki delüü bugün kankalar aradı hepsi biraradaymış zorla ikna ettiler aslında benimde pek enerjim yoktu bide yollarda harap oldum bee .off bu istanbulda yaşamak çok zor
emar sonucumu göstermeye gittim bugun temiz cıktı cok şükür ordanda cok övülen bir jinekologa gittim bugun
kadın gerçekten cok iyi sağolsun
öncelikle herşeyi anlattım düşüklerimi fln farlutualle kaldıgımı ama düştüğünü dediki farlutual rahimini kalınlastırıyo ondan kalabiliyorsun rahimde incelme var dedi
birsürü kromozon testi vs. istediissk ka yapılıyormu bu testler bilmiyorum normalı pahalıymıss epeycee:26:
sonra pko var dedi ve 5 cmlik kistimi alıcakmıs lakoskpylee
yumurtalıklarına ufak delikler acıcam kistlerin gitmesi için fln birşeyler dedii
iyibir doktordu memnun kaldım yani
şimdi öncelikle o kromozon testlerini yaptırıcam artık hayırlısı neyse o olsun
üzülmedim değil tabiki cok üzülüyorum bu duruma ama yapıcak birşey yok ALLAH büyük
geçmişe bakamadım özür dilerim hepinizi öüyorum
canımebrarcım cok sağol canım inş hepimiz kavusuruz bebelerimizee
yeterim sende sağol ablacaım
kısslar arkadaşım gelcek film izlicezz üçharfliler filmini tek izleyemem die arkadaşımı davet ettim oda gelcek eşim gececi yine
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza benim de dileğim anne olmak dertleşmek için katıldım...
kardelencim senin yazını gözden kacırmısım canım cıkmıştım ama sırf sana yazmak icin yine girdim...yok canım ya negatıfi gördüm ben adet olmayı bekliycem bundan sonra hayırlısı buymuş inş bidaki ay hepimiz pozitifi görürüz...
eboşum umudumu kesmıyorum ama bu aydan gecti artık bidaki aya keldi umutlar hic sanmıyorum bişey vardır diye hayırlısı buymuş napalım canım inş hepimiz bidaki ay güzel haberi veririz...
kızlar kusura bakmayın cıkmam gerekiyo hepinizi kocaman öpüyorum...
haklisin canim herseyde bi hayir vardir 7 aydir doktor gözetimindeyim ee biraz daha sabir edecegiz bakalim ALLAH büyüktür..
önerdim yaa canım kadın benden olmadık cok zor tesler isteyerek basladı tam araştırıyro bencekızlar nasılsınız bayadır giremiyorum nete,eşimin işyerine gidiyorum yardım için,bu gün dr gittim bana düşüklerin sebebsiz bütün tahlillerin temiz korunmayı bırakın yeniden deneyin dedi,bende iğne falan vurmasını istedim nette duymuştum bi kadında normalde pıhtılaşma olmasa bile hamile kalınca hormonlar değişir bebeğe kan gitmeyebilirmiş oda bebeğin ölmesine neden oluyo tabi,,,,ben herseyi denedim bide bu kan sulandırıcı iğnelerden kullanmak istiyorum ama dr yanaşmıyor ayrıca kanımda brucella diye bi mikrop çıkmıştı onuda önemsemiyo ya bu bebek kanla beslenmiyomu nasıl etkilemez bebeği offfffffff kızlar bana istanbulda böle riskli gebelik uzmanı önerebilirmisiniz,5 gün sona falan adet olcam işallah adet bitimi korunmayı bırakıcam o zamana kadar yeniden iyi bi dr gitmek istiyorum lütfen arkadaşlarım bana iyi bi dr önerin bu konularda uzman:26:
önerdim yaa canım kadın benden olmadık cok zor tesler isteyerek basladı tam araştırıyro bence
kimse yok mu...
merhaba yeter bende anne olmak isteyenlerdenim yeni üye oldum birazcık dertleşmek istedim tabi nerden başlıcağımı bilemedim
1.5yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için ikinci çatlatma iğnemi oldum ama kafama çok takıyorum olucak mı olmucak mı diye yine tek çizgi görmek istemiyorm bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?