Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bu iş kısmet
ama moral çok önemli kafana takarsan hep ne zaman ne zaman dersen olacağı varsada olmaz
daha yolun başındasın canım
inşş çok bekletmesin rabbim seni

selamm yeterr sude nasıslısınızz arkadsalarr nasıl gidiyor sudecim yazını okudum 1.5 yıldır evli olduğunu soyledin güzelim ben 4 yıl oldu ama hala bişe yok gecenlerde adetim 12 gün gecti tamda sabak kan testi yapmaya gidecektim ki adet oldum bıde bu durumu düsun sen cok zor ama beklemekten baska care olmadığını anladım senin sorunun ne güzelim dr gidiyormusun paylasırmısın güzelim

hoş geldin kuzum
evet beklemekten başka çaremiz yok bende 7 yıldır bekliyorum böcüğümü ama gelmiyor
yolumuzu kısaltmak için 5 kez tüp bebk yaptırdım ama yine gelmedi
bilmiyorum ki ne yapmak gerekiyor :26::26::26:böcüğüm gelsin diyeeeee

mirandacım,rabbimnazarlardan esirgesin,sağlıcakla kavuştursun rabbim inşallah.

canım çok sevindim kaç haftalık oldu şimdi

hayırlı olsun canım rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin maşallah kuzucuguna...

Allah hepinizden razı olsun kızlar Allahımın OL demesiyle dualarınızla bugün bu sevinci yaşıyabiliyorum benimde dualarım sizlerle rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhh

Allah hepinizden razı olsun kızlar Allahımın OL demesiyle dualarınızla bugün bu sevinci yaşıyabiliyorum benimde dualarım sizlerle rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhh

sağlıcakla kucakladığın günleride gör
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar elixsirden başka kimseden cevap gelmedi sizden başka kime sorucağımı bilemedim hadi bi kaç bişey yazında içim rahatlasın

değilmi canım allahım evimizde sağlıklı mutlu etsin bizi

amin ebrarcım aminnnnnnnnnnn seninde misafirin gitmiş gözün aydın azcık dinlenmişindir inşallah

canım bütün tahlillerimi yaptırdım rahim filmi de çektirdim eşimde de bi sorun çıkmadı sebepsiz infertilite bizimki senin sorun ne?

Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.

ablacım dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeee

canımcım mr sonucunun temiz çıkmasına sevindim iii bi dr bulmana ve tedavi sürecine başlamana en azından sorun ne artık onu biliosun cnm oda iiii inşşşş güzel günler seni beklioooo cnm

Kızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...

cnm hakkında hayırlısı olsunnnn

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

ayyy ne kadar mutlusun şimdiiiiinşşşşş bizede rabbim nasip eder

selam kizlar,ben geldimama fazla kalamayacagimbugun arkadasima davetliydimyeni geldim eve,az sonra kocis gelecek dee
gecmise fazla göz atamadim ama aklimda kaldigi kadari ile yazayim..

ebrarim,demek sende bugun arkadasina davetli idin,ne guzel.iyi oluyor valla arada,hasret gidermek ve iki muhabbet edip kaynatmak

pelincim,demek testin negatif ciktiuzulme canim,insallah birdaha ki aya bebisin gelir..

mirandacim,demek bebisinin kesesini gördunrabbim kucaginada almak nasip eylesin canim

elixsircim,emarinin guzel cikmasina ve iyi bir doktora gitmene sevindim..insallah yeni doktorun bebisinin gelmesine vesile olsun tatlim

kardelenbhrcim,neden canin sIkkIn canim,eger ben atliyor isem kusuruma bakma,olurmu bazen niclerinizi unutabiliyorum,kalabalik oldugumuz icinde karsitirma korkusu oluyorama hep aklimdasiniz canim...adetin gecmis canim,insallah hamilesindirguzel hberlerini bekliyoruz

banucum,rabbim sifa versin canim.insallah guzel gecer ameliyatin

diger arkadaslarim umarim sizlerde iyisinizdir,hepinize selam olsun

kizlar,ben bugun doktora gittim,benden kan aldilar..ve asi oldum..ikincisini
kolum acimaya basladi,gecende sismis ve cok acimistiinsallah öyle olmamben cikiyim kizlar,hepiniz allaha emanet olun:80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…