canım bu iş kısmet
ama moral çok önemli kafana takarsan hep ne zaman ne zaman dersen olacağı varsada olmaz
daha yolun başındasın canım
inşş çok bekletmesin rabbim seni
selamm yeterr sude nasıslısı arkadsalarr nasıl gidiyor sudecim yazını okudum 1.5 yıldır evli olduğunu soyledin güzelim ben 4 yıl oldu ama hala bişe yok gecenlerde adetim 12 gün gecti tamda sabak kan testi yapmaya gidecektim ki adet oldum bıde bu durumu düsun sen cok zor ama beklemekten baska care olmadığını anladım senin sorunun ne güzelim dr gidiyormusun paylasırmısın güzelim
mirandacım,rabbimnazarlardan esirgesin,sağlıcakla kavuştursun rabbim inşallah.
canım çok sevindim kaç haftalık oldu şimdi
hayırlı olsun canım rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin maşallah kuzucuguna...
hayırlısı olsun canım üzme kendini umadığın bir anda gelir bebişin inşşşş
hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun
bebişim hiç karşılaşamıyoruz yyaaaa bende kocişime yemek hazırlıyordum sen gelip gitmişsin
çok şüür bebğim inşş pıtpıtlarıda duyacaksın inşşş
hoş geldin beb
mirandacım hayırlısı olsun inşllah gelirsin tatlım şu önemli günleri atlatta hayırlısıyla
canım allahım yardımcın olsun inşallah başarılı bir operasyon olur
kanka bugün konuştuk zaten sesin çok kötü geliyodu ya sen niye beni rahatsız ediyon bakem gebertürüm senişaka biyana özlemiştim seni
kuzuma iyi bak kıyamam ben ona
canım öncelikle gözünaydın emarın temiz çıkmış
jinekologu sevmen çok iyi gerçekten doktor çok önemli inşallah herşey çok güzel olur senin için operasyonlardan sonra hayırlısıyla bebişine kavuşursun canım
peloşum hayırlısı olsun canım adet olmadığın sürece ümit var belli olmaz inşallah hamilesindir
değilmi canım allahım evimizde sağlıklı mutlu etsin bizi
canım hoşgeldin dilerim aşılamayla hamiş kalırsın hayırlı olsun tedavin
sevtun kız nasılsın evin nasıl olmuş canım
canım maşallah allahım pıt pıtları duymayıda nasip etsin gözünaydın canım
aman önemli bişey olmasında gerisi çözülür cano ama niye herşeyi bukadar takıyosun anlamıyorum sanada anlatamıyorum galiba
buarada evet derinim ifşa etti kuzu
selam adaşım dilerim enkısa zamanda anne olursun hayırlısıyla
hoşgeldin canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur buarada topice her geldiğinde link atıyosun neden merak ettim ???
Allah hepinizden razı olsun kızlar Allahımın OL demesiyle dualarınızla bugün bu sevinci yaşıyabiliyorum benimde dualarım sizlerle rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhh
kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum nete,eşimin işyerine gidiyorum yardım için,bu gün dr gittim bana düşüklerin sebebsiz bütün tahlillerin temiz korunmayı bırakın yeniden deneyin dedi,bende iğne falan vurmasını istedim nette duymuştum bi kadında normalde pıhtılaşma olmasa bile hamile kalınca hormonlar değişir bebeğe kan gitmeyebilirmiş oda bebeğin ölmesine neden oluyo tabi,,,,ben herseyi denedim bide bu kan sulandırıcı iğnelerden kullanmak istiyorum ama dr yanaşmıyor ayrıca kanımda brucella diye bi mikrop çıkmıştı onuda önemsemiyo ya bu bebek kanla beslenmiyomu nasıl etkilemez bebeği offfffffff kızlar bana istanbulda böle riskli gebelik uzmanı önerebilirmisiniz,5 gün sona falan adet olcam işallah adet bitimi korunmayı bırakıcam o zamana kadar yeniden iyi bi dr gitmek istiyorum lütfen arkadaşlarım bana iyi bi dr önerin bu konularda uzman:26:
canım bu iş kısmet
ama moral çok önemli kafana takarsan hep ne zaman ne zaman dersen olacağı varsada olmaz
daha yolun başındasın canım
inşş çok bekletmesin rabbim seni
selamm yeterr sude nasıslısınızz arkadsalarr nasıl gidiyor sudecim yazını okudum 1.5 yıldır evli olduğunu soyledin güzelim ben 4 yıl oldu ama hala bişe yok gecenlerde adetim 12 gün gecti tamda sabak kan testi yapmaya gidecektim ki adet oldum bıde bu durumu düsun sen cok zor ama beklemekten baska care olmadığını anladım senin sorunun ne güzelim dr gidiyormusun paylasırmısın güzelim
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
emar sonucumu göstermeye gittim bugun temiz cıktı cok şükür ordanda cok övülen bir jinekologa gittim bugun
kadın gerçekten cok iyi sağolsun
öncelikle herşeyi anlattım düşüklerimi fln farlutualle kaldıgımı ama düştüğünü dediki farlutual rahimini kalınlastırıyo ondan kalabiliyorsun rahimde incelme var dedi
birsürü kromozon testi vs. istediissk ka yapılıyormu bu testler bilmiyorum normalı pahalıymıss epeycee:26:
sonra pko var dedi ve 5 cmlik kistimi alıcakmıs lakoskpylee
yumurtalıklarına ufak delikler acıcam kistlerin gitmesi için fln birşeyler dedii
iyibir doktordu memnun kaldım yani
şimdi öncelikle o kromozon testlerini yaptırıcam artık hayırlısı neyse o olsun
üzülmedim değil tabiki cok üzülüyorum bu duruma ama yapıcak birşey yok ALLAH büyük
geçmişe bakamadım özür dilerim hepinizi öüyorum
Kızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
# sude_ay
# kardelen5233
kizlar ben bugün 2.asilamami oldum insallah bu ay melegim gelir dua edin bana lütfen
selam canım nasılsın
ayyyy canım işşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsınnnn
iyiyim canım bende sağol yeni üye oldum nerden başlıcağımı bilmiyorum:)
hg canım aramıza böle devam ediceksin cnm benim bizde böle başladık
selam gece kuşları nasılsınız :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?