Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sagol canım ALLAH kabul etsin kistlerin için üzülme o kolay bişe tedavini ol korkma sakın erteleme tedavini

ya pazar günü bitti yani 3 gün oldu bilmiyorum neden oldu diye düşünüyorum offffffffffffffff offffffffffff

ya pazar günü bitti yani 3 gün oldu bilmiyorum neden oldu diye düşünüyorum offffffffffffffff offffffffffff

mrhb kızlar...
yeni katıldım aranıza bende 4 ay oldu ilaçla tedavi görüyodum fakat bi sonuç elde edemedik aşılamaya geçmemiz gerekiyodu ama biz ilaçsız tüp bebek yaptırdık bu yenibir yöntem aşılamaya alternetif olarak geliştirilmiş bugun transverimin 6 günü ayın 15 tes yapıcam bakalım işallah bebegim tutunmuştur banaa..banada sormak istediginiz bir durum olursa tercübelerime dayanarak cvp vermeye çalışırım..hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olur umarımmm

inşşşşşşşşşşşş rabbim yüzünü güldürsün

hsg canım inşallah tutunur canım bebişin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım aminnnnnn

teşekkür ederim ama sanki girmeyince kendimi size karşı sanki mahcup hissediyom gerçi sadece beni kaale alanlara cevap yazıyom bişey yazmayanlara geri dönmüyom
aman kardeloş boşver takmam kafana ben takmıyom biliyon beni önemli değil hem sen volkanmısın patlıyon
kız varya o kadar yazıyom beni arada görüp bi yazmıyon aşkolsun sana ama
yaw ne çabuk geldi pazara gitme günün sende gezekçi oldun haaa ama yazık kız sabah erkenden gitmek kötü oluyo
günaydın canım benim nasılsın ben kan verip geldim hayırlısı artık
hadi inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsın
Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.
soğanı rendele içine bal koy yada yurpun içine bal koy suyu çıktıkça iç pastilde alabilirsin rahatlatır geçmiş olsun
nerede bu millet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaçmışlar yoksa ece geliyo diye korkuttunmu
slm kızlar naber nasılsınız
slm canım sen nasılsın cuma kontrolun varmış güzel haberler alırsın umarım
sgl canım biraz üşütmüşüm ama iyi sayılırım

korkuttum galiba canım ben geldim mi millet kacıyo yaaaaa bu arada nasılsın

ama kacıncı günün benim 8. günümde falan oluyo bazen

nasıl oluyo ben anlayamadım biraz anlatırmısın tüp bebekten farkı ne oluyo bu yöntemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…