aleynam canım hala devam ediyorum iğnelere kan pıhtılaşması için kullanıyorum
hamilelik iyi gidiyo şimdilik canım
hoş geldin canım
oooooooooooooooo yalnız değilsin burada anne olmak isyenler bayağı kalabalık ama bunu başaranlarda yok değil aramızda inşş sırayla hepimiz anne oluruz
hoşbuldukk..hiç bir tedaviden geçmedim ama 2 sene olcak hala hamile kalamadım.. kistlerim oldugunu söylediler sadece bu.. tam kontrole gitmekten de korkuyorum.. önce eşimin gitmesini istedim ama hala gitmedi. bende filmden falan korkuyorum.. bu arada istanbula gittin hepimiz için dua ettim kalbimden geçirdim sizleride Rabbim kabul etsin inşallah..
saol canım benim hediyeni almıuş saydım ben düşünmen yeter benim için
kız ne güzle işte karşımda görsem seni daha ne inş olur gülüm beklerim
mrhb kızlar...
yeni katıldım aranıza bende 4 ay oldu ilaçla tedavi görüyodum fakat bi sonuç elde edemedik aşılamaya geçmemiz gerekiyodu ama biz ilaçsız tüp bebek yaptırdık bu yenibir yöntem aşılamaya alternetif olarak geliştirilmiş bugun transverimin 6 günü ayın 15 tes yapıcam bakalım işallah bebegim tutunmuştur banaa..banada sormak istediginiz bir durum olursa tercübelerime dayanarak cvp vermeye çalışırım..hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olur umarımmm
mrhb kızlar...
yeni katıldım aranıza bende 4 ay oldu ilaçla tedavi görüyodum fakat bi sonuç elde edemedik aşılamaya geçmemiz gerekiyodu ama biz ilaçsız tüp bebek yaptırdık bu yenibir yöntem aşılamaya alternetif olarak geliştirilmiş bugun transverimin 6 günü ayın 15 tes yapıcam bakalım işallah bebegim tutunmuştur banaa..banada sormak istediginiz bir durum olursa tercübelerime dayanarak cvp vermeye çalışırım..hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olur umarımmm
yadıklarım neden bukadar çok çıkmış ki???????????????
teşekkür ederim ama sanki girmeyince kendimi size karşı sanki mahcup hissediyom gerçi sadece beni kaale alanlara cevap yazıyom bişey yazmayanlara geri dönmüyomçok saol canım evet gerçektende öyle verilmiş sadakamız varmış hamdolsun daha kötüde olabilirdi
birsenim saol canım diğeri uzundu bunu aldım
buarada hep diyorum sen başkasın diye buna arkadaşlarımda katılıyo onuda biliyorum okadar işin arasında yine hep bizimlesin
PELİNİM alıntı alamadım çok karışmıştı çok teşekkür ederim canım allah razı olsun buarada inşallah gelmiycek senin kırmızılar canım
aman kardeloş boşver takmam kafana ben takmıyom biliyon beni önemli değil hem sen volkanmısın patlıyonah canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,rabbim korusun inşallah.
rabbim yardımcın olsun,defolu przv.rastlarsınız inşallah.
aslında sana patlamadım,ben olanı yazıyodum,ama yazdıklarımı okuynca,sanki patlamışım gibi görünmüş,öyle anlamışındır eminim,yoksa senle ne gibi alıp veremediğim olsun kızzzz,sen bizim topicin en sadık hamilesisin
hayırdır,niye bulanıyo ki miden?
bende eboş gibi dicem ama,bilemedim şimdi
ne çabuk gitmişin bu gece,anlamadım ki,bende yatakları hazırlayıp,buraya geldiydim hemencik.
naber pelinim,naptın,hala olmadın galiba,umudum artıyo,haberin olsun
kız varya o kadar yazıyom beni arada görüp bi yazmıyon aşkolsun sana amacanım işallah duymak istediğin şeyleri duyarsın doktordan ALLAH yardımcın olsun işallah YAVRUNU SAĞSALİM KUCAĞINA ALIRSIN ALLAH büyük
ebrarım çok saol canım benim,ne yazsam hemen görüp beni cevapsız bırakmayan arkadaşlarımdan birisin ALLAH senin ve bütün arkadaşların gönlüne göre versin
canım çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin
işallah iyi haberlerini duyarsın bebeğinin arkadaşım
canım işallah hamilesindir ve işallah ALLAHIM tamamına erdir
ALLAH gönlüne göre versin canım
işallah güzel haberler alırsın canım
işallah tez zamnda bi yavrun olur canım korkma daha erken
sanada iyi geceler canım biraz geç yazdım ama artık kusuruma bakma:79:
elixsircim senin adına çok sevindim randevu almakla ilk adımı attın hemde en önemli adım testlerin için gör bak hersyin kolaylıkla hallolacak işallah
ARKADAŞLARIM fırsat bulduğum anda saat kaç olursa olsun sizlere yazmaya çalışıyorum yazamadığım zaman muhakkak nete hiç girmediğim zamandır lütfen yazamadığım ismini unuttuklarım bana kızmasın inanın yazmak istemediğimden deil gözümden kaçmıştır yoksa hepiniz benim kader arkadaşlarımsınız
işallah hepimiz yavrularımıza tez zamanda kavusuruz kendinize çok iyi bakın çok geçmişe bakamadım uykum geldiöptüm o güzel yanaklarınızdannnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79:
yaw ne çabuk geldi pazara gitme günün sende gezekçi oldun haaa ama yazık kız sabah erkenden gitmek kötü oluyogünaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.bugun yine pazara gitme günü geldi
nilüfercim hoşgeldin aramıza inş rabbim çok bekletmeden gönderir meleğini.
kardelenbhr aşağıda görüyorum günaydın canım nasılsın?
hadi inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsıngünaydın canım benim nasılsın ben kan verip geldim hayırlısı artık
soğanı rendele içine bal koy yada yurpun içine bal koy suyu çıktıkça iç pastilde alabilirsin rahatlatır geçmiş olsunSelam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.
kaçmışlar yoksa ece geliyo diye korkuttunmunerede bu millet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm canım sen nasılsın cuma kontrolun varmış güzel haberler alırsın umarımslm kızlar naber nasılsınız
sgl canım biraz üşütmüşüm ama iyi sayılırımabla cok gecmiş olsun ALLAHIM beterinden saklasın tekrar gecmiş olsun kendinize iyi bakın canım
alıntı almıycaktım kardelen gibi dayanamadım anlamıyorum ya gercekten düne kadar acaba hamilemiyim diye heyecen üstüne heyecan yapıyodun şimdi yok kız isterimde ismin koydularda ne güzel işte demekki size deyer veriyolar sizi seviyolar daha ne istiyoun cok kızdım cokbence sen suan ALLAHIMA şükret sana evlet vermiş isim okadar önemli mi kız ,erkek olması önemlimi onu sor kendine eşinin tarafı onlar erkek dedi diye de erkek mi olcak ALLAHIN takdiri kız da olabilir yani öyle sinir bozoucak aglıycak bişe göremedim bide gelip buraya dert yanmışsın tövbe YARABBİM....
kacıncı günündesin yeni bittiyse olabiliyo bazen
birsencim iyiyim sagol sen nasılsıN
kayra gelmişsin türkiyeden galiba nasıl gecti herşey cok iyidir İNŞALLAH
aminnnnnnn inşalah dua edin kızlar ama içime doguyo sanki tutundu bebegimhsg canım inşallah tutunur canım bebişin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım aminnnnnn
inşşşşşşşşşşşş rabbim yüzünü güldürsün
teşekkür ederim ama sanki girmeyince kendimi size karşı sanki mahcup hissediyom gerçi sadece beni kaale alanlara cevap yazıyom bişey yazmayanlara geri dönmüyom
aman kardeloş boşver takmam kafana ben takmıyom biliyon beni önemli değil hem sen volkanmısın patlıyon
kız varya o kadar yazıyom beni arada görüp bi yazmıyon aşkolsun sana ama
yaw ne çabuk geldi pazara gitme günün sende gezekçi oldun haaa ama yazık kız sabah erkenden gitmek kötü oluyo
hadi inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsın
soğanı rendele içine bal koy yada yurpun içine bal koy suyu çıktıkça iç pastilde alabilirsin rahatlatır geçmiş olsun
kaçmışlar yoksa ece geliyo diye korkuttunmu
slm canım sen nasılsın cuma kontrolun varmış güzel haberler alırsın umarım
sgl canım biraz üşütmüşüm ama iyi sayılırım
ama kacıncı günün benim 8. günümde falan oluyo bazenya pazar günü bitti yani 3 gün oldu bilmiyorum neden oldu diye düşünüyorum offffffffffffffff offffffffffff
mrhb kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?