Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

emeğine sağlık bebeğim

slm arkadaşlar umarım en yakın zamnada anne oluruz.sağlıklı bebişler dünyaya getiririz:)daha bugün doktora gittim herşey normalmiş.yumurtlama dönemime başlıyormuşum..umarım bebişim olurrrr:)

inşşşşşşşşş canım rabbim çok bekletmesin
inşşşşşşşşşşş göndersin meleğini

kızlar adetim bitmişti ama bugün lekelenme oldum neden acaba yaaaaaaaaa düşünmekten kafayı yiyeceğim yardım edin:18::18:

günaydın canım benim nasılsın ben kan verip geldim hayırlısı artık
kardelencim hayırlısı olsun canım inş bebişin seninledir haycanla yarını bekliycem
amin canım cok sagol inş rüyan hayra cıkar ...
sevtunum gecmiş olsun canım ya panik atak kötü bişeydir allahım şifa versin
Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine allahım şifa versin tatlım...
ben bi cee diyip kaçıyorum kızkardeşimle dişçiye gidicem dişi ağrıyoda
hepinizi öpüyorum daha sonra görüşmek üzere .
eboşum niye moralsizdin ya kıyamam sana...kızkardeine cok gecmiş olsun öpüyorum seni canım
slm kızlar ne kadar çok topik varmış bu konuda hepsine katılıyorum buraya da katılayım dedim hepinize merhaba :79:
hoşgeldin aramıza baharcım...
selam kızlar naber bu bölüme yeni katıldım nasılsınız
sende hoşgeldin aramıza canım ben iyiyim sen nasılsın...
nasılsınız kızlarrrrrrrr
canlar geçmişe bakamıyorum inşşşşşşşşşşşşşşşşş herkes iyidir
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
kızlar bugün buralara kimse uğramamış iyisiniz inşşşşş
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
sende sagol canım hala beklemedeyim bakalım hayırlısı...
slm arkadaşlar umarım en yakın zamnada anne oluruz.sağlıklı bebişler dünyaya getiririz:)daha bugün doktora gittim herşey normalmiş.yumurtlama dönemime başlıyormuşum..umarım bebişim olurrrr:)
amin canım cok sagol umarım bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla...
İnşallah tatlım herşey güzel olur....
cok sagol canım benim amin inş...

selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım neden böyle oldu anlamadım hayırlısı olsun biraz daha bekliycem...şimdi cıkmam lazım annemdeyim... zaten az günüm kaldı o günleride annemle geciriyim hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın...

işşallah canım gideriz belkim pazara rabbim yazarsa demi bu arada bende dişçiden çok tırsıyorum en son temizletmeye gitim birde dişlerimde taşlar vardı onu temizlediler dişçiyle kanki olduk okadar yakındıki bana yapıştı temizlerken gıcık olmuştum he ayıptır sülemesi pek yakuşukluydu beben ay canım yanıyo dedikçe oda sag olsun bekledi ne lanet şeymiş diş temizletmesi be birdahamı töybe getmem
işşallah canım geçer okara zorki bir bilsenizhayatım gene zehir oldu be
Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.

ah canım sıcak birşeyler iç geçer geçmiş olsun bebem

# aleyna84
# derdanur+
# esmen
# pericancan
herkeze iyi akşamlar bebeler kız elazercim öpücügümü almışsın teşkür ederim yeni gördüm yazıcaktım unutmuşumda
derdanur bebem mercimek ne zaman kendini göstericek bebem
kız içimden kız geçiyo erkektae olabilir allahım ne verirse hayırlısı versin bebem
aleyna nasılsın dadlum görüşmeyeli bebem

abla cok gecmiş olsun ALLAHIM beterinden saklasın tekrar gecmiş olsun kendinize iyi bakın canım
alıntı almıycaktım kardelen gibi dayanamadım anlamıyorum ya gercekten düne kadar acaba hamilemiyim diye heyecen üstüne heyecan yapıyodun şimdi yok kız isterimde ismin koydularda ne güzel işte demekki size deyer veriyolar sizi seviyolar daha ne istiyoun cok kızdım cokbence sen suan ALLAHIMA şükret sana evlet vermiş isim okadar önemli mi kız ,erkek olması önemlimi onu sor kendine eşinin tarafı onlar erkek dedi diye de erkek mi olcak ALLAHIN takdiri kız da olabilir yani öyle sinir bozoucak aglıycak bişe göremedim bide gelip buraya dert yanmışsın tövbe YARABBİM....
kızlar adetim bitmişti ama bugün lekelenme oldum neden acaba yaaaaaaaaa düşünmekten kafayı yiyeceğim yardım edin:18::18:

kacıncı günündesin yeni bittiyse olabiliyo bazen

birsencim iyiyim sagol sen nasılsıN

kayra gelmişsin türkiyeden galiba nasıl gecti herşey cok iyidir İNŞALLAH

Son düzenleme:
canım naber
en son gittğimizde göstermedi cuma günü tekrar gidicem bakalım ne dicek deiğin gibi bitanem mevlam ne veririse hayırlısını versin

sagol sevtun sen nasılsın evin bittimi

aleynam naber canım yaa özledim seni iyisin inşallah
kusura bakma bitanem bu sırada topicle ilgilenemiyorum biraz rahatsızım evdede işlerim var ama
hem aklımda hemde dualarımdasın untma canım

aleynam naber canım yaa özledim seni iyisin inşallah
kusura bakma bitanem bu sırada topicle ilgilenemiyorum biraz rahatsızım evdede işlerim var ama
hem aklımda hemde dualarımdasın untma canım

sagol canım duanı bizlerden eksik etme cok ihtiyacımız var duaya canım

nasıl gidiyo hamilelik igneler devam ediyomusun senin o igneler ne ignesiydi pıhtılaşma için mi

iyiyiz yatar sen nasılsın

derdanur sen nasılsın cuma kontrolunuz var galiba gösrtermiyo ya kız galiba senin ki hayırlı saglıklı olsunda önemli deyil biliyorum senin için canım

iyiym canım öğle tabi önemli değil canım mevlam ne veririse hayırlısını versin
mevlam tez vakitte tüm isteyenlere veriri inş gülüm

hoşbuldukk..hiç bir tedaviden geçmedim ama 2 sene olcak hala hamile kalamadım.. kistlerim oldugunu söylediler sadece bu.. tam kontrole gitmekten de korkuyorum.. önce eşimin gitmesini istedim ama hala gitmedi. bende filmden falan korkuyorum.. bu arada istanbula gittin hepimiz için dua ettim kalbimden geçirdim sizleride Rabbim kabul etsin inşallah..
hoş geldin aramıza,ebroşun adaşısın demekki,inşallah sende bizlerde en kısa zamanda enne olabiliriz.
ne kadardır bekliyosun,neler yaptın,hangi tedavilerden geçtin,anlatır mısın?

canım naber
en son gittğimizde göstermedi cuma günü tekrar gidicem bakalım ne dicek deiğin gibi bitanem mevlam ne veririse hayırlısını versin
ah canım maşallah mercimek çok büyümüş allahım nazarlardan saklasın işşallah tüh tüh deyim barikız cinsiyeti belli olsun haberim olsun ona göre örgü örerim hediyesi sevtun teyzesinden haberim ola bir bakmışsın canlı karşındayım biliyosun deliyimdir nerden çıkıcagım belli olmaz
ne haber kızlarrrrrrrrrr
kız sen nerelerdesin bakim he
sagol sevtun sen nasılsın evin bittimi

canımın içi ev bittide boya yapılıyo 2 haftaya kadar giderim işşalah bitsede ne olucekki annem bırakmıyo beni garibim 60 yaşında birde ameliyatı var ne yapacagım bilmiyorum sen nasılsın görüşmeyeli alta birseni görüyorum naber kız

sagol canım duanı bizlerden eksik etme cok ihtiyacımız var duaya canım

nasıl gidiyo hamilelik igneler devam ediyomusun senin o igneler ne ignesiydi pıhtılaşma için mi

aleynam canım hala devam ediyorum iğnelere kan pıhtılaşması için kullanıyorum
hamilelik iyi gidiyo şimdilik canım

saol canım benim hediyeni almıuş saydım ben düşünmen yeter benim için
kız ne güzle işte karşımda görsem seni daha ne inş olur gülüm beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…