Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım benim
inşallah dünürcüüüm

sağol ebrarım ALLAH RAZI OLSUN

nasılsınız kızlarrrrrrrr
canlar geçmişe bakamıyorum inşşşşşşşşşşşşşşşşş herkes iyidir

Son düzenleme:
Kızlar bayağa sayfalar ilerlemiş onca yazdım yazdım internetim koptu.Ebrarcım çok geçmiş olsun verimiş sadakanız varmış.Kardelen hiranur sağolun kızlar.
Benim ameliyat iptal oldu son anda giyinmiştim hazırdım tahlil sonuçlarında yüksek iltihap çıktı iyikide olmamışım akşam ateşim 39.5 oldu şimdi ateşim düştü ama boğazlarım ve tüm eklemlerim ağrıyor inşallah haftaya düzelirim ameliyatımda güzelce biter.Ahh şu bebiş işi olmasa hiç acele etmiycem ameliyat için.

Kızlar bayağa sayfalar ilerlemiş onca yazdım yazdım internetim koptu.Ebrarcım çok geçmiş olsun verimiş sadakanız varmış.Kardelen hiranur sağolun kızlar.
Benim ameliyat iptal oldu son anda giyinmiştim hazırdım tahlil sonuçlarında yüksek iltihap çıktı iyikide olmamışım akşam ateşim 39.5 oldu şimdi ateşim düştü ama boğazlarım ve tüm eklemlerim ağrıyor inşallah haftaya düzelirim ameliyatımda güzelce biter.Ahh şu bebiş işi olmasa hiç acele etmiycem ameliyat için.

canımsın benım ya keske benımde umudum olsa ama hayırlısı olsun...yok olmadım hala cumartesı gunu yıne evde test yapıp ondan sonra kan testı yaptırcam ins kardelencım sen nasılsın...

canım çok geçmiş olsun mevlam sakınmış beterinden koruuzn Allahım
sen naıslını gülüm
diğer kızlar sizler nasılsınız
ya ben dua listesini göremedim ağer dua varsa okumak görmediysem kusura bakmayın şimdi çıkmama lazım akşam girerim tekrar
hepinizi öptüm iyi bakın kendinize

canımsın benım ya keske benımde umudum olsa ama hayırlısı olsun...yok olmadım hala cumartesı gunu yıne evde test yapıp ondan sonra kan testı yaptırcam ins kardelencım sen nasılsın...

geçmiş olsun canım

sağol ebusum üşütmüş olabılırım cnm bgn daha ıyıyım mısafır basımızın tacı neyapalım canım

sağol pelınım allahtan ümıt kesılmez cnmsende dıkkatet kendıne

inşallah o bulatılar meleğinin sinyalleridir
nerde kız benımkı amelıyat oldu bılmıyonmuleyleklerın getırdıgı doğruysa belkı olabılır

aşk olsun yani, azıcık uğramayınca listeden çıkmışım
neyse ben yazayım da yeni tarihi belki eklersin boncuk
20 şubat
kız ben nekadar duyuru yaptım bılıyomusun yenı lıste hazırlıcaktım mecburen sesı cıkmayanları sıldım cnm ocak bıtmıstı çünkü yalnıs anlama eklerım tabı
canim cok gecmis olsun yaaa,ovulasyon gunlerinde bulanti olurmuhic bilmiyorum canim..belki mideni usutmus olabilirsin..benimde olur genelde,usuttugumde veya yogun kokular duydugumda parfum vs gibidilerim senin kii bebistendir ugurboncugum
:
sağol garıbım üşüttüm galıba:26:

Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.
gecmıs olsun cnm adacayı boğaz enfeksıyonuna bire birmiş dıkkatet kendıne

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER***********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART*************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

Son düzenleme:
slm arkadaşlar umarım en yakın zamnada anne oluruz.sağlıklı bebişler dünyaya getiririz:)daha bugün doktora gittim herşey normalmiş.yumurtlama dönemime başlıyormuşum..umarım bebişim olurrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…