Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet evet kesin yalnız garılar kulübü kurmalıyız

yalnızlık zor vallah geceleri evde yalnız kalmak ama ALLAHA sığınalım birşeycik olmazz

canım yaa bir şey olmaz benim eşim evlendiğimzden bu yana geceleri evde olmıyor bende alışkınım
bekarken annemler köydeydi ben şehirde kalıyordum yalnız alışmıştım sonrasındada pek etklenmedim

evet evet kesin yalnız garılar kulübü kurmalıyız

yalnızlık zor vallah geceleri evde yalnız kalmak ama ALLAHA sığınalım birşeycik olmazz

öle canım hakkaten zor Rabbim yardımcımız olsun
inşalahh hu yalnızlılar yavrularımızla bitecek çok şükür oğlum benimle Rabbim sizlerede yaşatsın inşalahh bu duyguyu

maşalah aplacım sana benimde eşim gececiydi gece yalnız uyuyordum çok zordu haytılamak bile istemiyorum şimdide geç geliyor asma buna şükür

bende geceleri hep yanlizim 3 yillk evliyim izinleri disinda hep yanlizim haftada 1 beraber uyuyoruz malesef ben alistim artik

canım ya çok zor gerçekten Rabbim sabır versin ama biyerden sonra alışmak zorundasın ekmek parası sonuçta ama insanın içide acıyor eşiyle akşam gezmeleri yapanları görünce
ayhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…