Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

öle canım hakkaten zor Rabbim yardımcımız olsun
inşalahh hu yalnızlılar yavrularımızla bitecek çok şükür oğlum benimle Rabbim sizlerede yaşatsın inşalahh bu duyguyu
maaşallah ne güsell işte aminnnn
# way
# bynkutluay
# Duru_
# zeyn77
# haletrn
# elixsir kızlar napıyoonuz hale nasılsın sen varmı güzel haberlerin canım zeyn sen doğum yaptınmı ben unutkan oldum heral way sen nerdeydin kaçak
iyidir ne olsun sağol
slm ben geldim nasılsınız bakalım

iyidir cnm benim bu aksam ağrım var yine falza duramızam hepinizi öptüüüm iyi gecelerr

Güzel şarkıdır canım ama moralini bozmadan dinle

ya bu ne sıkkınlık arkadşlar herkesi esir almış ben de oflaya poflaya otruyorum:105:
Katılıyorum şöylee bir derin nefes almak lazım

hsg burasının sohbetide arkadaslığıda çok güzeldir canım benim öyle bahar sendromu filan değil biraz moralim bozuk ondan canım

Hmm ben damdan düşer gibi girdiğim için kim neden sıkılıyor bilemedim kusuruma bakma canım...İnşallah geçici bir durumdur... üzüldüm...

[Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesinin
kapisini calmis,
kapiyi acan ......bayana:
- "Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin
icinde at pisligi
............var!" demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru
savurarak dokuvermis. Sonra da:
- "Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10
dakika icinde bunu
temizleyemezsem, bu boku yiyecegim..!"
Kadin saticiya soyle bir bakmis
- "Beyefendi, ustune domates sosu da ister misiniz?
- "Neden sordunuz ?"
- "Elektrikler kesik de..!" xDIZE="3"] [/SIZE]

olsun canım geçici hatta bi kac saate kadar gecerde işte canım kendinden bahsedermisin tanışalım ok

anliyorum ee anlat bakalim nasilsin bebis varmi neler yaparsin ???

Yıkılmadım ayaktayım tatlım bebiş yok.. hala umut ediyorum ne bitmez tükenmez umudum varmış hayırlısı...Allah izin verirse olacak inşallah beklemedeyim menapoza girene kadar yolu var diye düşünüyorum

Valla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür

olsun canım geçici hatta bi kac saate kadar gecerde işte canım kendinden bahsedermisin tanışalım ok
Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorum

canım umudunu yitirme sabrın sonu selamettir ben öyle yaptım tam mutluluğu yakaladım dedim ellerimden kaydı gitti

insallahh canim ALLAH BÜYÜK SABIR EDECEGIZ BIR GÜN MUTLAKA OLACAK BIZDE DUYURU YAPACAGIZ BURDAN HERKESE BENDE CATLATMA IGNESI OLDUM 25INDE BELLI OLACAK BEKLIYORUM HAKKIMIZDA HAYIRLISI BOL SANSS KIZLARRR

canım umudunu yitirme sabrın sonu selamettir ben öyle yaptım tam mutluluğu yakaladım dedim ellerimden kaydı gitti

Canım benim anladım sanırım.Üzülme her şey de bir hayır vardır bizim şer bildiğimiz hayır hayır bildiğimiz şer olabilir..Umutsuzluğa kapılma güzel günler çok yakınındadır inşallah

ne güsellllllllll güldürdüyse

insallahh canim ALLAH BÜYÜK SABIR EDECEGIZ BIR GÜN MUTLAKA OLACAK BIZDE DUYURU YAPACAGIZ BURDAN HERKESE BENDE CATLATMA IGNESI OLDUM 25INDE BELLI OLACAK BEKLIYORUM HAKKIMIZDA HAYIRLISI BOL SANSS KIZLARRR
Amin canım hadi hayırlısı oılsun hakkında inşallah ...Hayırlı haberlerini okuruz Allahın izniyle inşallah..

inşallah canım allah en kısa zamanda kucağını hayırlısıyla doldursun canım

canım bende 1 yıldır istiyordum olmustu ama 1 ay önce 2 aylık bebişimi düşürdüm inşallah allahım yine o mutluluğu nasip eder

Ben bu kendi kendime tedavi uyguladım.Bir nevi doktorculuk oynuyorum kızlar..Tabi es kaza bir doktor okursa yazımı hakkımda ne düşünür bilmiyorum valla..
Eşime 1.5 aydır gnc arginmax mens diye bir tablet var onu içiriyorum.Yanında zeytinyağlı incir yeşil ceviz reçeli...Kendimde 20 gün önce elevite başladım ..Şansımı arttırmak için klomen aldım 5 gün kullandım yumurta takibine gitmedim,artık dr.a gitmekten öö olduğum için..yumurtlama testleriyle kendim takip yaptım..tabi testlere güvenip hareket etmedim adetin hemen arkasından gün aşırı çalıştım.çift çizgiyi görmeden bir gün önce ve akabinde 5 gün boyunca...artı olarak preseed de kullandım..şimdi bekliyorum...eğer adet görürsem o vakit dr. a gider hem genel bir muayene olur hem kist mist oluşmu ona bakarım..Kendi kendime dr olmaya çalışıyorum işte şu sıralar...Hayırlısı Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…