Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# way
# bynkutluay
# Duru_
# zeyn77
# haletrn
# elixsir kızlar napıyoonuz hale nasılsın sen varmı güzel haberlerin canım zeyn sen doğum yaptınmı ben unutkan oldum heral way sen nerdeydin kaçak

Yeniden selam bu gece benim selamlarım farkedilmiyor galiba kızlar ne yapsam acaba

hoş geldinn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım ya çok zor gerçekten Rabbim sabır versin ama biyerden sonra alışmak zorundasın ekmek parası sonuçta ama insanın içide acıyor eşiyle akşam gezmeleri yapanları görünce
ayhhh

haklisin o konuda bende hep eksigim bende ama haklisinki ekmek parasi biz gündüzleri bi kac saat biseyler yapiyoruz canimiz sagolsun

# way
# bynkutluay
# Duru_
# zeyn77
# haletrn
# elixsir kızlar napıyoonuz hale nasılsın sen varmı güzel haberlerin canım zeyn sen doğum yaptınmı ben unutkan oldum heral way sen nerdeydin kaçak

burdayım canım kaç gündür gelemiyorum gelsemde hemen çıkmak zorunda kalıyorum onun için pek görüşemiyoruz nasılsın neler yapıyorsun bebiş nasıl canım sana eziyet etmiyordur umarım

# way
# bynkutluay
# Duru_
# zeyn77
# haletrn
valla canım ben yeni geldim herkes gibi ben de sıkılıyorum sanırım

slm ben geldim nasılsınız bakalım
a.s canım sende mi mutsuzsun hayırdır?

hoş bulduk canım nasılsın

Hoşbuldum canım

Söz vermiştin bana
Yanıbaşımda yaşlanmaya
Söz vermiştik bu dünyaya
Ne olursak olsaydık

Kaç yıl geçti bak hala
Son bakışın miras bana
Saklı duruyor ne fayda
Bıraksaydın solsaydık

Hangi bahane avutur bilmem
Hangi günahın bedeli bu
Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
Böyle intikam olmaz

Çok mu fazla bu sitem
Ağır değil mi bu ceza
Söyle kim çok gördü seni bana
Böyle yalnız kalınmaz

Paylaşılmıyor hüzün
Paylaşamam yolu yok bunun
Anlatamam sözü yok bunun
Çekilecek başa geldikçe dertler

Bir zaman bir yerde
Buluşuruz yolu yok bunun
Kavuşuruz yolu yok bunun
Görülecek Günü geldikçe

bunu dinliyordum kızlarrrrrrrrrrr

evet canım bugün pek tatım yokta ondan canım bu arada hoş geldin seni burda ilk gördüm nasılsın

Ben ilk kez girdim bu topiğe kalabalık görünce selam vermek istedim..Bahar sendromuna erken yakalandık sanırım iki gündür kimi görsem tatsız tuzsuz buna ben de dahilim canım uzun sürmez inşallah bu durum ...

Ben ilk kez girdim bu topiğe kalabalık görünce selam vermek istedim..Bahar sendromuna erken yakalandık sanırım iki gündür kimi görsem tatsız tuzsuz buna ben de dahilim canım uzun sürmez inşallah bu durum ...

hsg burasının sohbetide arkadaslığıda çok güzeldir canım benim öyle bahar sendromu filan değil biraz moralim bozuk ondan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…