Yeniden selam bu gece benim selamlarım farkedilmiyor galiba kızlar ne yapsam acaba
Hoşbuldum şeker buna şükür diyelim sizler nasılsınızhosgeldin canim nasilsin??topik bos degil burdayiz
Yeniden selam bu gece benim selamlarım farkedilmiyor galiba kızlar ne yapsam acaba
canım ya çok zor gerçekten Rabbim sabır versin ama biyerden sonra alışmak zorundasın ekmek parası sonuçta ama insanın içide acıyor eşiyle akşam gezmeleri yapanları görünce
ayhhh
# way
# bynkutluay
# Duru_
# zeyn77
# haletrn
# elixsir kızlar napıyoonuz hale nasılsın sen varmı güzel haberlerin canım zeyn sen doğum yaptınmı ben unutkan oldum heral way sen nerdeydin kaçak
valla canım ben yeni geldim herkes gibi ben de sıkılıyorum sanırım# way
# bynkutluay
# Duru_
# zeyn77
# haletrn
# elixsir kızlar napıyoonuz hale nasılsın sen varmı güzel haberlerin canım zeyn sen doğum yaptınmı ben unutkan oldum heral way sen nerdeydin kaçak
a.s canım sende mi mutsuzsun hayırdır?slm ben geldim nasılsınız bakalım
hoş geldin
Hoşbuldum canımhoş geldinn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
valla canım ben yeni geldim herkes gibi ben de sıkılıyorum sanırım
a.s canım sende mi mutsuzsun hayırdır?
Hoşbuldum şeker buna şükür diyelim sizler nasılsınızsizleri gördüm sohpetinize katılmak istedim
hoş bulduk canım nasılsın
Hoşbuldum canım
evet canım bugün pek tatım yokta ondan canım bu arada hoş geldin seni burda ilk gördüm nasılsın
mesajlarini gec aliyorum ben senin canim
Ben ilk kez girdim bu topiğe kalabalık görünce selam vermek istedim..Bahar sendromuna erken yakalandık sanırım iki gündür kimi görsem tatsız tuzsuz buna ben de dahilim canım uzun sürmez inşallah bu durum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?