tostişim selam canım ben iyiyim sen nasılsın
buarada iletiyi geçmiştede yazdım ama derinin ve kardelenin selamları var kutluyolar canım
iyiyim canım benim cok sagol evet bugün gittim 4+1 daha cok küçük keseyi gördük yarın sabah tahlil vericem ben yarın akşam evime dönüyordum ama dr gitmesen daha ii olur dedi daha yeni ve cok küçük dedi uçak biletimide almıştım ama gitmekten vazgectim 3 hafta sonra gel dedi kalp atışlarına bakalım ondan sonra eve giderim inş.
canım senin tam olarak sorunun neydi burda tek pkos lu benmiyim:26:
anladım canımhayır canım burda derin var kayra var kardelen49 var bildiklerim bunlar pkolu
benim sorun adet düzensizliği ama nedeni belli değil ayrıca tiroitlerim az çalışıyo ve kan pıhtılaşması var canım
benide alın aranıza lütfen benimde o yaptığınız güzel dualara ihtiyacım var ne olur!bende okurum sizin için...
hayır canım burda derin var kayra var kardelen49 var bildiklerim bunlar pkolu
benim sorun adet düzensizliği ama nedeni belli değil ayrıca tiroitlerim az çalışıyo ve kan pıhtılaşması var canım
canım tabiki eklerim seve seve yanlız düzenli takip etmen ve okuman gerekiyoebrar ablacığım benide o listeye koysan?hem nasıl oluyor banada anlat bende okuyum nolurrr!
iyiym bende ablacım cok şükür seninlede cok yakınız aslında yavuztürkteyım ben şimdi annemlerde aleykümselam cok sağolsunlar
anladım canım
kıss buldunmu o dediğim topikii
ebrar ablacım duaya benide ekleyebilirsen ekle bende ayetel kürsi okıyım arkadaşlara
hadi hayırlısı canım
tostim bende sorucaktım kuzum sanada yazıyımmı diye ?hani belki giremezsin siteye diye yazmamıştım
çok seviniriz hamişlerin duasına çok ihtiyacımız var biliyorsun
ozaman 10 tane kardeloş için
10 tanede yeter için oku olurmu ben şimdi ekliyorum listeye
tostim bende sorucaktım kuzum sanada yazıyımmı diye ?hani belki giremezsin siteye diye yazmamıştım
çok seviniriz hamişlerin duasına çok ihtiyacımız var biliyorsun
ozaman 10 tane kardeloş için
10 tanede yeter için oku olurmu ben şimdi ekliyorum listeye
tamam ne deemk iste 20 okuyim ekle abla yetrki hamiş olsunlar
pardon bana yazıldı sandımmm
canım senide ekledimtamam ne deemk iste 20 okuyim ekle abla yetrki hamiş olsunlar
tamam ablacım ara ara girmeye calışıyorum birde abimin 2 oglu var onlardan fırsat gelmıyor bana
sen okundu yazabilirsin ablacım hemen okuyorum
canım senide ekledim
10 tane yeter için
10 tane kardeloş için okuycaksın
perşembe akşamına kadar bildirirsin olurmu canım
tostim saol kuzum şimdi yazıyorum
allah razı olsun
buarada nereye gittin doktora canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?