Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok umutsuz ve mutsuz oldum.....

cok saol canım evet bugun daha ıyıyım ve daha mantıklı dusunebılıyorum cok sukur densızın ettıgı bır laf benı ne hallere getırdı ıste neyse gectı herke settıgını bulur ned eolsa
bu arada sonucların cıkıyomus hayırlısı tatlım yanlıs okumadım ınsallah yenı tahlılmı vercen sonucların mı cıkıyor her ne ıse ınsallah guzel haberlelrle gel kuzu

canım yaa üzülmee ALLAHIM inş bizedevericek meleklerimizi

ınsallah canım ınsallah
kizlar biliyonuz mu ben bugun adet oldum biliyordum zaten olmadigini artik kizmet ikinciye
kuzum ınsallah ıkıncı denemende sıkıntı olmaz ve ebbegın gelır sana hemencık
sana bsey solıcem bır ıkı sayfa oncede pko ıle ılgılı bıseyler yazmıstım tatlım seve seve sana da yazarım bu sefr grursun ınsallah pko drlaın gulerek karsıladıgı bır hastalıkmıs canım cunku tedavısının kolay oldugunu soluyorlar sakın umutsuzluga kapılma en onemlı neden stres pkoda cunku bılıyorsun ve normal yoldan hamıle kalanlar da cok var tatlım sen seker hapı dedıklerı glukofen glukofaj gıbı haplardan kullanıyormusun merak ettım bende bır pkoluyum ve drum bana hayat boyu bu hapı kullanamcagımı soledı adetlerı duzene sokuyor
sevtun sen iyi olda girme kız kendine iyi bak
sagol kayracım salı günü tekrar cagırdı bakalım ne olcak

kardeln sen nerdesin kız
canım ınsallah guzel haberlerle dön bu arada rahım kalınlıgı ıle ılgılı cok bılgım yok ama sınırda ıse cok da ınce degıl demekkı allahım ıstesın yetrkı neden olmasın
senı bole umut dolu gormek cok guzel evet uzulsek de elımıze bısey gecmıyo allah daha kotusunden korusun canım belkı bu sıkıntılar daha buyuk belalrı kovuyordur basımızdan
canım tesaduflerle yeseren askınız evlıkle tamamlanmıs ınsallah bebegınızle de taclanır
canımmmmm ınsallah onemlı bı rahatsızlıgın yoktur uzulme ne olur

ınsallah balım ınsallah rabbım bır gun hepımıze ol dıyecek
canım yazdıkların benı cok duygulandırdı ınankı cok haklısın rabbım bızı eslerımıze eslerımızı de bızlere bagıslasın allahım sıfa versın esıne ama sen bunları dusunup onu da uzme bıseycık olmayacak allahın ıznı ıle
bende bilmiyodum yeni yeni ögreniyorum kız daha neler ögrencez acaba

canı olmaz adetliyken ayet okuyamassın gunaha girersin ayetel kursu kurandan ayetler selavat getir bol bol b
ah kuzum su umurtlamadır dolenmedır aslında herkes ıcın ne kadar basıt oluveren bu sey allahın bı mucızesı ve akıl ermez kompleks bır yapıda allahım daha fazlasını ogrenmek zorunda bırakmasın gondersın meleklerımızı
ah kuzu yukarda yanlıs okumus ınsallah bıseycık yoktur tatlım
allaha emanet ol
olcam kuzu ınsallah olcam hep umutlu hep mutluolucam ınsallah

bu arada eboum uramamamıs bugun hayrdır benmı kacırdım yoksa ananen ıyı olmustur ınsallah ablacım
duru arkadasımızda gelmemıs herhalde pzar gunu dıye
bu arda ben gülle konustum moralı cok ıyı gelmedı babası hasta tabı kolay degıl sızlere selamları var kızlar
bende kacıyorum yarın amelıyat hazırlıklarım var ogleden sonra banka ıslerım obur gun de hastaneye yatıcam bakalım hayırlısı allahtan optum hepınızı

ahanda ebusum geldı kuzum nasılsın gecmıstesın herhalde ben cıkıyorum ararsan msn deyım haberın olsun
bırsencım sende kendıne ıyı bak tabı pasaya ve prensese de

hep umutlu görmek istiyorum seni,herşey rabbimin elinde,o isterse olur,unutma bunu.

herkese iyi geceler ben geldim ama pek keyfim yok bademciklerim şişmiş heryerim ağrıyo hasta oluyorum galiba .geçmişi okudum ama inanın enerjim yok yazmaya bugünlük kusura bakmayın
yanlız şunu söylemek istiyorum bu hafta dua zaten YETERE okunuyo galiba listeyi görmediniz kızlar
bende eşinin ameliyatı vesilesiyle ona okunmasının iyi olacağını düşünmüştüm rabbim kabul eder inşallah arkadaşımızın eşine şifa verir .

ahanda ebusum geldı kuzum nasılsın gecmıstesın herhalde ben cıkıyorum ararsan msn deyım haberın olsun
bırsencım sende kendıne ıyı bak tabı pasaya ve prensese de

geldim canım geldim bende çok kalamıycam rahatsızım yatıcam kuzum
hastane işlerin var yarın galiba inşallah kolaylıkla atlatıcaksın allahım yar ve yardımcın olsun .dualarım seninle kuzum

hep umutlu görmek istiyorum seni,herşey rabbimin elinde,o isterse olur,unutma bunu.
ınsallah balım ınsallah bıdahakı bunalımım hıc olmaz ınsallah

ah kıyamam bebişim gecmıs olsun cok uzuldum yaaa nıye usuttunmu kendınıde bole oldu kı ıyı bak kendıne

geldim canım geldim bende çok kalamıycam rahatsızım yatıcam kuzum
hastane işlerin var yarın galiba inşallah kolaylıkla atlatıcaksın allahım yar ve yardımcın olsun .dualarım seninle kuzum

ah canımın ıcı yaaa dmek hasta oldun kendıne dıkkat et ne olur hastalık ınsanınustune gecınce gıtmek bılmıyo
yarın kendımı amelıyata hazırlıcam obur gun hastane yolu bakalım

bende onu dicektim,zaten yeter okunuyo diye biliyorum diye,ama atlamışım kuzu.

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

sanada banu cum,eboşum zaten gidiyom dediği an çıkar,ona yetişemedim bak.

bigün gerçekten tanıyarak karşılaşırız inşallah,gizemlerği çözeriz belki:82:
İnşallah canım ne güzel olur.

Sen kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap canım.Çok geçmiş olsun bu aralar bolbol gez toz.

Ne biliyim canım doktor dedi vücudun toplanması lazımmış.

zaten biliyordul boyle bir sonuc ile karsilacagimi ilk asilama oldugum gunde eve geldim ve olmadi dedim vede oyle oldu...rabbim bunu en hayirlisi olarak gordu bana ki bunu layik gordu bana...insallah dediginiz gibi olurda rabbim yuzume guler...
İnşallah bir dahaki sefere canım ama bu sefer umutlu ol olucak de hayal kur ne kaybedersinki.....

Evet canım bende evlenmeden önce daha hep hayal kurardım ama kısmet ama ben hissetmiştim olmıyacağını.

Güzel bir aşk hikayesi inşallh meyvasıda gelir.

Ya sen bunları dert etme canım öyle olsa onun içinde ilaç verirlerdi kafanı takma bu dönem rahat olman gereken dönem
Evet canım şer sanıyoruz bizi nerden buldu diyoruz ve bir gün geliyoki iyiki böyle olmuş diyoruz İnşallah Allahım eşine şifa versin.

Lütfen böyle şeyler düşünme inşallah sağlıkla çıkıcak hepimiz dua edicez canım.

Canım geçmiş olsun boğaz ağrısı çok zor hala çekiyorum biliyosun ballı limonlu su iç en azından rahatlatıyor.

ınsallah balım ınsallah bıdahakı bunalımım hıc olmaz ınsallah

ah kıyamam bebişim gecmıs olsun cok uzuldum yaaa nıye usuttunmu kendınıde bole oldu kı ıyı bak kendıne
canım bademciklerim fena üşütmek değil aslında zaten bende kronik faranjit var hiç gitmiyoda şimdi daha fena dışardan hissediyorum resmen .saol canım bakmaya çalışıyom işte
ah canımın ıcı yaaa dmek hasta oldun kendıne dıkkat et ne olur hastalık ınsanınustune gecınce gıtmek bılmıyo
yarın kendımı amelıyata hazırlıcam obur gun hastane yolu bakalım
canım benim sakın stres yapma allahın izniyle herşey güzel olcak başarılı geçicek canım dualarım seninle
bende onu dicektim,zaten yeter okunuyo diye biliyorum diye,ama atlamışım kuzu.

valla dedim liste galiba hayalet oldu kimse görmemişmi yetere okunduğunu diye düşündüm
yeterde dememiş bana okunuyo diye galiba onunda haberi yok

canım,yeter bana kızmasın ama,o hiç geçmişi okumuyo möalesef,gerçi kızmaz,çünkü eminim ki bu yazdığımıda okumicak,şu sıralar eşi rahatsız,çok geçmiş olsun,sıkıntısı büyük ama böyle bi durum yokkende pek okumuyodu yeter zaten.

canımcım olsun ya sen saglıgına kavus da hayırlısıyla bılıyosun kı hamıle kalmak da onemlı tabı ama onemlı olan saglıklı dogum yapabılmek ınsallah ıyılesır ve bır an once kavusursun bebegıne kusum

ben kacıyorum arkadaslar gozlerım kapanıyo artıkın
benım ıcın dua edın neolur
ebosum kendıne dıkkat et esımın bademcıklerı sureklı sıser ve zencefıllı ballı süt ıyı gelıyor kusum ne olur dıkkat et kendıne
kardelosum canım sna hem burdan hem nsnden veda edıcem

[

Canım ya ne ameliyatı olcan ben atladım heralde.
canım cıft rahım var bende bırde sol tuum kapalı onun ıcın laparoskopı artı hıstereskopı olucam allahın ıznı ıle
canımmm esımınde aynı sorunu ar cok kotu bııyorum en ufak sogukta yada sesını zorladıgında bıle ortaya cıkıyor degılmı kıyamam sana yaaa bence dr agıt okadar kotuysen ustune gecmesın hastalık sonra atlatması daha zor oluyo

banucum ,kayram çok saolun canlarım allah razı olsun
inşallah ilerlemez çünkü çok çektiğim için biliyorum
allahım hepimize şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…