Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)

slm ablacım nasılsn ayetel kürsi okuyordunuz ya bende okumaya başladım ben kuran kursuna gidiyorum orada arkadaşlarıma okumaları için verdim oda geçerli olurmu yoksa tek benim okumam mı gerekiyor bilgin varsa söylermisin

aleykum selam canim,iyiyim cok sukur sen nasilsin canim???:26::26::26:

inşallah bebeğine bir adım daha yaklaştığının haberlerini alırsın canım.

insallah canim benim

iyi olmana cok sevindim canim..bosver insanlarin dedigini sen,milletin agzi torba degil ki buzesin kayracim..insanlar hep konusur,konussunlar allah buyuk rabbim bize hayirli evlatlar versin,yuzumuzu guldursun insallah..evet canim gittim bugun doktora yazicam az sonra dediklerini

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah..benimde dunden bu yana bogazim aciyornane limon kaynat ic tatlim,birde sicak sicak tarhana corbasi ic iyi gelir tatlim

canim öyle zamanlarda sinirli olundugunu ilk defa biliyorum..madem ki ondan oldugunu biliyorsun..sakin ol canim hem kendini kusluge alistirma tatlim,birsure sonra esler arasinda yipratici bir durum haline geliyor kusluk,hadi bakim kucuk istasyonlarda durma tatlim

Ebrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi

ask olsun kizzzzzzz,bizi özlemedinmiii bakemmmmmm

merhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)

insallah canim,hosgledin aramiza..rabbim emeklerini bosa cikarmasin tatlim

selam yoldaşlarım vatana millete hayırlı olsun bi klomen kullanıcısı daha bu aya umutla başladı yani anlayacağınız bu gün sonunda dr gitmeyi başardım ve sevgili dr bana beş gün boyunca günde 3 defa içmem için klomen verdi bügün başladık 5 gün içeceğim sonra ilaç bitince 3 gün sonra dr dayım yani haftaya salı oluyo bakalım ne diyecek sonuç ne olacakbenide listeye ekleyin 16 mart bekle ben geliyorum bu sefer bebişle inşallaaaahhhhhhhhh tabi hep birlikte önce olmayanlara nasip sonra bana ya nasip

selamun aleykum canlarim

bugun doktora gittik,biliyorsunuz hormon tahlili birde ismini bilmiyorum adetimin 22 gunu gitmistim yine kan alindi onu sonuclari ve durumumuzun degerlendirmesini yapti doktor..

öncelikle tum hormon tahlillerim normalmis cok sukur...

sadece tiroit hormanum cok yuksekmis,hizli calisiyormusbugun ayrintili tahlil icin yine 2 tup kanimi aldilar ve ev doktorumuza gidip ultroson cekilmemizi falan söyledi..yanlis hatirlamiyorsan 4,56 dedi troit hormonuma

esinizdeki sperm eksikligi ve sizdeki troit hamile kalmanizi engeller dedizaten hicbir problemi olmayan bir ciftin birliktelik sonu hamile kalma sansi %30 dedi,tabi sizin tiroit ve sperm problemi oldugu icin o yuzdelik biraz daha dusuyor dedi..

esime cinko ilaci banada folik asit verdiiiii

5,6 ay bekleyelim..ilaclarinizi icin,tiroit icin doktorunuza gidin,ultrasona girin tiroit ilaclarinizi da icin..bu surec icerisinde yine hamilelik olmazsa sizi tup bebek merkezine yönlendirelim dediiii

iste böyle kizlarmoralim com bozuk,doktordan cikinca aglama krizine girdim,esim zor sakinlestirdiiii

dilerim tup bebege gerek kalmadan gelir bebisim

ayni durumda olan varmi benimlee:26::26::26::26::26::26:beni bilgilendirebilirmisiniz kizlarr

selam iyiyim sağol...sen nasılsın? benim ismimde ebrar ya her sana ebrar dediklerinde ilk kendi üstüme alınıyorum.. bituhaf oluyor başkasına kendi ismini sölemek :))
saol adaşım bende iyiyim şükür boğaz ağrımın haricinde
demek seninde adın ebrar benim kk ismim bu kendi ismim değil ama kızım olursa ebrar koymayı düşünüyordum .
bu arada ben bugün yumurtluyorum sanırım :) öyle anlattığınız gibi oluyor akıntım.. çalışalım bari akşam :) yoksa yarın mı çalışmam lazım?
canım sen bugünden başla çalışmalara zaten spermler 72 saat yaşıyabiliyo hayırlısı olsun inşallah
canımsın ya kıyamam inşallah geçer aslında terapi çok iyi geliyor ama düşünürmüsün bilemem canım
Ebrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi
kuzummmm bende özledim seni nerdesinnnn dön artık beeee
inşallah bu son denemen olur sağlıkla gelir mnişin
canım hiç farketmez kimin duası makbuldür ve kabul olur bilinmez niyeti okunan kişiye ettiği sürece herkes okuyabilir .
sungercim hadi hayırlı olsun gelsin bebiş inşallah canım

garibim öncelikle söylemeliyimki tiroitlerin az çalışıyo yanlız çokda değil yani eğer değerin söylediğin gibiyse gayet iyi doktor niye bukadar korkuttu bilmiyorum .benim ilk başlarda 7lerdeydi şimdi düştü çok şükür .hem direk tüp niyeki?yurtdışında galiba başka tedavi şekli yapmıyolar .bence sen kendin doğal yöntemleri dene eşinede kendinede bukadarda umutsuz olma bence kötü değil durumun .allahım nasip ederse gerisi boş kim ne derse desin kuzum .inşallah meleğin enkısa zamanda gelir
buarada geçmiş olsun dileğin için çok saol tarhanayı ağzıma sürmem ben ya tek sevmediğim çorba aslına bakarsan yinede düşündüğün için saol canım

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

sağol cnm bende iyiyiim
hadi inş dünürcüümm
üzülme cnm yaa bak bende bugun hormon testlerimi aldım

eskiye nazaran yani 2 ay önce cok yüksekti bugun ki değerler cok normal gözüküyor

doktora gösteicem ama arada cok fark var cok şükür iyi gözüküyor

gözünaydın canım çok sevindim inşallah çok daha iyi olur

doc hiç ilaç vermedi 3 ay sonra sperm tahlili istedi başka bişey yok:2::2:bende keçi boynuzu felen içiriyorm dua edin kızlar:84::84:

inşallah ozaman kızın olsun adını ebrar koy zor ama güzel isim :) sadece bugün mü yoksa bir kaç günmü çalışcam? ne zor işler miş bunlar yaa.

merhaba.. geçmiş olsun..keçi buynuzu kürü nasıl yapılıyor du? ve sadece erkeklermi kullancak? direk yense bi işe yaramıyormu ki? bilgin var mı?
doc hiç ilaç vermedi 3 ay sonra sperm tahlili istedi başka bişey yok:2::2:bende keçi boynuzu felen içiriyorm dua edin kızlar:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…