Ebrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi
ask olsun canım beni özlemedin mi
önemli değil canım,gelseydinde ben yokmuşum,aslında açıktım ama,malesef kapalı görünüyomuşum,ben sana ayıp ettim diye düşünüyodum dünden beri
iyi olmana çok sevindim tatlım,hep umutluy ol,umutsuz olmak çok büyük günah.
tamam tatlım,alıştım ben artık,sen hemen çıkabiliyon,ben çıkıyom dedikten sonra bi 20 dakika daha kalıyom malesef.
selam garipcim,iyisin inşallah.
selam iksircim,inşallah çok güzel sonuçların çıkar
gününü sorcaktım ama aşağıda yazmışın zaten,hayırlısı artık.
selam ezgiiii,kaçak ezgi
pelincim,teşekkür ederim,iyiyim şimdilik,inşalllah seninde iyi sonuçların çıkarda,kafan biraz rahatlar canım.
e 6 nın altı demiş,seninki 6 nın üstü çıkmış,niye üzülüyon ki,progestan vermedi mi?
çok güzel yazmışsın birsencim,sana katılıyorum sevtun a dediklerin hakkında.
unutarak okursan günah olmaz,ama öğretmek için bile,bile bile okuyamazsın canım.
göbektende,koldanda vurundum ben,en tecrübeliyim galiba bu konuda.
selam iksir
zeloşum naber kuzu*
çok geçmiş olsun eşine,rabbim şifa versin
inşallah bebeğine bir adım daha yaklaştığının haberlerini alırsın canım.
cok saol canım evet bugun daha ıyıyım ve daha mantıklı dusunebılıyorum cok sukur densızın ettıgı bır laf benı ne hallere getırdı ıste neyse gectı herke settıgını bulur ned eolsa
bu arada sonucların cıkıyomus hayırlısı tatlım yanlıs okumadım ınsallah yenı tahlılmı vercen sonucların mı cıkıyor her ne ıse ınsallah guzel haberlelrle gel kuzu
ınsallah canım ınsallah
kuzum ınsallah ıkıncı denemende sıkıntı olmaz ve ebbegın gelır sana hemencık
sana bsey solıcem bır ıkı sayfa oncede pko ıle ılgılı bıseyler yazmıstım tatlım seve seve sana da yazarım bu sefr grursun ınsallah pko drlaın gulerek karsıladıgı bır hastalıkmıs canım cunku tedavısının kolay oldugunu soluyorlar sakın umutsuzluga kapılma en onemlı neden stres pkoda cunku bılıyorsun ve normal yoldan hamıle kalanlar da cok var tatlım sen seker hapı dedıklerı glukofen glukofaj gıbı haplardan kullanıyormusun merak ettım bende bır pkoluyum ve drum bana hayat boyu bu hapı kullanamcagımı soledı adetlerı duzene sokuyor
canım ınsallah guzel haberlerle dön bu arada rahım kalınlıgı ıle ılgılı cok bılgım yok ama sınırda ıse cok da ınce degıl demekkı allahım ıstesın yetrkı neden olmasın
senı bole umut dolu gormek cok guzel evet uzulsek de elımıze bısey gecmıyo allah daha kotusunden korusun canım belkı bu sıkıntılar daha buyuk belalrı kovuyordur basımızdan
canım tesaduflerle yeseren askınız evlıkle tamamlanmıs ınsallah bebegınızle de taclanır
canımmmmm ınsallah onemlı bı rahatsızlıgın yoktur uzulme ne olur
ınsallah balım ınsallah rabbım bır gun hepımıze ol dıyecek
canım yazdıkların benı cok duygulandırdı ınankı cok haklısın rabbım bızı eslerımıze eslerımızı de bızlere bagıslasın allahım sıfa versın esıne ama sen bunları dusunup onu da uzme bıseycık olmayacak allahın ıznı ıle
ah kuzum su umurtlamadır dolenmedır aslında herkes ıcın ne kadar basıt oluveren bu sey allahın bı mucızesı ve akıl ermez kompleks bır yapıda allahım daha fazlasını ogrenmek zorunda bırakmasın gondersın meleklerımızı
ah kuzu yukarda yanlıs okumus ınsallah bıseycık yoktur tatlım
allaha emanet ol
olcam kuzu ınsallah olcam hep umutlu hep mutluolucam ınsallah
bu arada eboum uramamamıs bugun hayrdır benmı kacırdım yoksa ananen ıyı olmustur ınsallah ablacım
duru arkadasımızda gelmemıs herhalde pzar gunu dıye
bu arda ben gülle konustum moralı cok ıyı gelmedı babası hasta tabı kolay degıl sızlere selamları var kızlar
bende kacıyorum yarın amelıyat hazırlıklarım var ogleden sonra banka ıslerım obur gun de hastaneye yatıcam bakalım hayırlısı allahtan optum hepınızı
herkese iyi geceler ben geldim ama pek keyfim yok bademciklerim şişmiş heryerim ağrıyo hasta oluyorum galiba .geçmişi okudum ama inanın enerjim yok yazmaya bugünlük kusura bakmayın
yanlız şunu söylemek istiyorum bu hafta dua zaten YETERE okunuyo galiba listeyi görmediniz kızlar
bende eşinin ameliyatı vesilesiyle ona okunmasının iyi olacağını düşünmüştüm rabbim kabul eder inşallah arkadaşımızın eşine şifa verir .
geçmiş olsun canım.alt sınır 6 senin 6.5 çıkmış moralini bozma tedbirini al ama moralle başka düzenleri etkileme biliyosun streste süt hormonlarını etkiliyo.böğürtlen kökünün suyu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş,yumurta gelişimi çatlaması fln faydası varmış ben 4-5 gün içtim ama midem almadı içerken hiç tat yok bildiğin su gibi ama sonra boğazlarında toprak kokusu bırakıyo.zaten aç karnına içiyorsun tok olsan öğürüp çıkacak gibi oluyo.bi dene inş faydasını görürsün.
yetercim paylaşımın çok güzel ve etkileyici olmuş.insan bu duygulardan mahrum oluşuna bi yandan üzülüyo bi yandan da sanki bebeğimiz varmış gibi bu duyguları hissetmiş gibi içimde bi kıpırtı oldu.inş cümlemize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.bu duyguları kağıtta değil yavrumuzla yaşayalım inş.emeğine sağlık canım.
günaydınn canım hoşgeldin nasılsın?eşin içinde acil şifalar canım rabbim dert verip derman aratmasın kimseye.rabbim yardımcınız olsun inş.dualarımız sizinle canım.
günaydın herkese hayırlı sabahlar.
kayram rabbim yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda şifanı versin inş,sonrasında da müjdeni verdirmeyi nasip etsin.
ebrar abla geçmiş olsun.geçen eşimde gripti boğazlarına iyi gelen bişey yaptım sanada söyleyeyim belki faydasını görürsün.bir cezve suya elmayı ve ayvayı küçük küçük doğradım kabuklarıyla bir dilimde limon attım kaynattım balla tatlandırıp içirdim.boğazları çok rahatlamıştı.acil şiafalar abla kendine iyi bak.
kızlar yumurtlama günüm yaklaşınca hormonlarım bana tuzak kuruyo.çok asabi ve sinirli oluyorum kocişle takışıyorum sonrada küsüyorum.ve doğal olarak önemli günlerde uzak kalıyoruz.sonrasında çok moralim bozuluyo.gökten inmeyecekki bebiş bana canım sıkılıyo keyifsizim şuanda.
Ebrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi
merhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)
insallah canim,hosgledin aramiza..rabbim emeklerini bosa cikarmasin tatlim
saol adaşım bende iyiyim şükür boğaz ağrımın haricindeselam iyiyim sağol...sen nasılsın? benim ismimde ebrar ya her sana ebrar dediklerinde ilk kendi üstüme alınıyorum.. bituhaf oluyor başkasına kendi ismini sölemek :))
canım sen bugünden başla çalışmalara zaten spermler 72 saat yaşıyabiliyo hayırlısı olsun inşallahbu arada ben bugün yumurtluyorum sanırım :) öyle anlattığınız gibi oluyor akıntım.. çalışalım bari akşam :) yoksa yarın mı çalışmam lazım?
canımsın ya kıyamam inşallah geçer aslında terapi çok iyi geliyor ama düşünürmüsün bilemem canımolmuyo abla çok canım sıkılıyo kendimi frenliyemiyorum.yani sırf çocuk calışmaları aksamasın diye bile kendimi durdurayım diyorum ama sinirlerim çok geriliyo,sanki o da benim sinirlerimle oyun yapar gibi dürtüyo beni :97:
kuzummmm bende özledim seni nerdesinnnn dön artık beeeeEbrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi
inşallah bu son denemen olur sağlıkla gelir mnişinmerhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)
canım hiç farketmez kimin duası makbuldür ve kabul olur bilinmez niyeti okunan kişiye ettiği sürece herkes okuyabilir .slm ablacım nasılsn ayetel kürsi okuyordunuz ya bende okumaya başladım ben kuran kursuna gidiyorum orada arkadaşlarıma okumaları için verdim oda geçerli olurmu yoksa tek benim okumam mı gerekiyor bilgin varsa söylermisin
sungercim hadi hayırlı olsun gelsin bebiş inşallah canımselam yoldaşlarım vatana millete hayırlı olsun bi klomen kullanıcısı daha bu aya umutla başladı yani anlayacağınız bu gün sonunda dr gitmeyi başardım ve sevgili dr bana beş gün boyunca günde 3 defa içmem için klomen verdi bügün başladık 5 gün içeceğim sonra ilaç bitince 3 gün sonra dr dayım yani haftaya salı oluyo bakalım ne diyecek sonuç ne olacakbenide listeye ekleyin 16 mart bekle ben geliyorum bu sefer bebişle inşallaaaahhhhhhhhh tabi hep birlikte önce olmayanlara nasip sonra bana ya nasip
selamun aleykum canlarim
bugun doktora gittik,biliyorsunuz hormon tahlili birde ismini bilmiyorum adetimin 22 gunu gitmistim yine kan alindi onu sonuclari ve durumumuzun degerlendirmesini yapti doktor..
öncelikle tum hormon tahlillerim normalmis cok sukur...
sadece tiroit hormanum cok yuksekmis,hizli calisiyormus: bugun ayrintili tahlil icin yine 2 tup kanimi aldilar ve ev doktorumuza gidip ultroson cekilmemizi falan söyledi..yanlis hatirlamiyorsan 4,56 dedi troit hormonuma:
esinizdeki sperm eksikligi ve sizdeki troit hamile kalmanizi engeller dedizaten hicbir problemi olmayan bir ciftin birliktelik sonu hamile kalma sansi %30 dedi,tabi sizin tiroit ve sperm problemi oldugu icin o yuzdelik biraz daha dusuyor dedi..
esime cinko ilaci banada folik asit verdiiiii
5,6 ay bekleyelim..ilaclarinizi icin,tiroit icin doktorunuza gidin,ultrasona girin tiroit ilaclarinizi da icin..bu surec icerisinde yine hamilelik olmazsa sizi tup bebek merkezine yönlendirelim dediiii
iste böyle kizlarmoralim com bozuk,doktordan cikinca aglama krizine girdim,esim zor sakinlestirdiiii
dilerim tup bebege gerek kalmadan gelir bebisim
ayni durumda olan varmi benimlee:26::26::26::26::26::26:beni bilgilendirebilirmisiniz kizlarr
inşallah bu son denemen olur sağlıkla gelir mnişin
inşallah canım hepimizin öyle olur, beklemek çok zor
sağol cnm bende iyiyiimçok saol canım allah razı olsun
sen nasılsın tatlışım?
aminnn inşallah
çok saol canım
nedemek ya seve seve allahım kabul etsin inşallah
canım tavsiyeni deniycem çok teşekkür ederim
buarada bazı kadınlarda bu tarz gerginlikler olurmuş sen bunu farkettiğinde biraz frenle kendini tabi yapabilirsen çünkü gerçektende zor oluyor .bide küsmeyin tartışsanız bile abla tavsiyesi kuzum çünkü küslük insanları birbirinden soğutan bir durum .evliliğimin ilk yıllarında kocişde küserdi adam akıllı konuştum küslük olmaması gerektiğini anlattım çok şükürki anladı sizde konuşarak çözüm bulmaya çalışın balım .allahım gönlüne göre versin yuvanızı çocuk sesleri şenlendirsin
semoşum kolay gelsin canım nasılsın?herşey yolunda inşallah
kuzum önemli değil
saol ya boğaz ağrısı fena gerçektende şimdilik iyiyim ama neolur bilmiyorum
selam tatlım nasılsın?
ben evdeyim kuzum çalışmıyorum
selam hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anne olursun kendini biraz tanıtsana
bide üsküdarlısın galiba ??
::selam yoldaşlarım vatana millete hayırlı olsun bi klomen kullanıcısı daha bu aya umutla başladı yani anlayacağınız bu gün sonunda dr gitmeyi başardım ve sevgili dr bana beş gün boyunca günde 3 defa içmem için klomen verdi bügün başladık 5 gün içeceğim sonra ilaç bitince 3 gün sonra dr dayım yani haftaya salı oluyo bakalım ne diyecek sonuç ne olacakbenide listeye ekleyin 16 mart bekle ben geliyorum bu sefer bebişle inşallaaaahhhhhhhhh tabi hep birlikte önce olmayanlara nasip sonra bana ya nasip
üzülme cnm yaa bak bende bugun hormon testlerimi aldımselamun aleykum canlarim:7
bugun doktora gittik,biliyorsunuz hormon tahlili birde ismini bilmiyorum adetimin 22 gunu gitmistim yine kan alindi onu sonuclari ve durumumuzun degerlendirmesini yapti doktor..
öncelikle tum hormon tahlillerim normalmis cok sukur...
sadece tiroit hormanum cok yuksekmis,hizli calisiyormusbugun ayrintili tahlil icin yine 2 tup kanimi aldilar ve ev doktorumuza gidip ultroson cekilmemizi falan söyledi..yanlis hatirlamiyorsan 4,56 dedi troit hormonuma
esinizdeki sperm eksikligi ve sizdeki troit hamile kalmanizi engeller dedizaten hicbir problemi olmayan bir ciftin birliktelik sonu hamile kalma sansi %30 dedi,tabi sizin tiroit ve sperm problemi oldugu icin o yuzdelik biraz daha dusuyor dedi..
esime cinko ilaci banada folik asit verdiiiii
5,6 ay bekleyelim..ilaclarinizi icin,tiroit icin doktorunuza gidin,ultrasona girin tiroit ilaclarinizi da icin..bu surec icerisinde yine hamilelik olmazsa sizi tup bebek merkezine yönlendirelim dediiii
iste böyle kizlarmoralim com bozuk,doktordan cikinca aglama krizine girdim,esim zor sakinlestirdiiii:1
dilerim tup bebege gerek kalmadan gelir bebisim
ayni durumda olan varmi benimlee:2:beni bilgilendirebilirmisiniz kizlarr::
sağol cnm bende iyiyiim
hadi inş dünürcüümm
üzülme cnm yaa bak bende bugun hormon testlerimi aldım
eskiye nazaran yani 2 ay önce cok yüksekti bugun ki değerler cok normal gözüküyor
doktora gösteicem ama arada cok fark var cok şükür iyi gözüküyor
gözünaydın canım çok sevindim inşallah çok daha iyi olur
saol adaşım bende iyiyim şükür boğaz ağrımın haricinde
demek seninde adın ebrar benim kk ismim bu kendi ismim değil ama kızım olursa ebrar koymayı düşünüyordum .
canım sen bugünden başla çalışmalara zaten spermler 72 saat yaşıyabiliyo hayırlısı olsun inşallah
doc hiç ilaç vermedi 3 ay sonra sperm tahlili istedi başka bişey yok:2::2:bende keçi boynuzu felen içiriyorm dua edin kızlar:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?