Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hormon testimi yorumlarmısınııızzzz

kıslar 2 ay önceki testim tsh 1,52
fsh 7,42
lh ,14,17
prolaktin 9,68
estradiol 48
yenisi

tsh:1,331
fsh:4,22
lh:1,74

estradiol:32

proloktin 11.20

bunları bugun aldım sizce pko hormonumu

merhaba.. geçmiş olsun..keçi buynuzu kürü nasıl yapılıyor du? ve sadece erkeklermi kullancak? direk yense bi işe yaramıyormu ki? bilgin var mı?

slm canım bende eşim için kullandım sperm sayısını fazlalaştırmasımiçin ben 6 veya 7 tane keçi boynuzunu 1litre suyla kaynatıp ağzı kapalı 3 dakika kaynattım daha sonra 20 dakika beklettim tabi ağzı kapalı sonrada onun posasını süzdüm sabah aç karna akşam yatıcağında 3 ay boyunca 3 aydan sonra ara ara yapıcaksın eşimin yüzde 15 ti inanırmısın 2 ayda 15 daha çoğalttı yüzde 30 oldu bence kullanın faydasını görüceksiniz

acaba senin çevrende adet günü geçmeyip erken hamilelik belirtisi olan varmı?varsa acaba neler?biliyormusun?

ay kızlar bebek insana herşeyı unuttururyor pazar günü eşimin dogun günüydü ben evime gidince eşime süpriz yapamayı planlıyordum da gidemedim ya salak kafam bebeği düşünmekten eşimin doğum gününü unutmuşum bu gün konuşurken eşimle sen benı unuttu dedi dün neydi dedi benim jeton düştü cok kötü oldum cok mahcup oldum bu veletler bizi ne hala koydular biricik kocamın doğum gününü unuttum sagolsun bişey demedi yınede ama ben cok kötü oldum kuşum benim oralarda yanlız kaldı adamı dogum gününde bile unuttum ben kocamı coook özledim

kızlar adet günü geçmeyip erken belirti yaşayanlar varmı?varsa paylaşırmısınız!!!

tsh hakkında bilgim var sadece 2,5 in üzerinde olmaması gerekiyor yani senin gayet iyi canım

acaba senin çevrende adet günü geçmeyip erken hamilelik belirtisi olan varmı?varsa acaba neler?biliyormusun?
beennn hep erken anlardım gebeliklerimi belll ağrımdan
tsh hakkında bilgim var sadece 2,5 in üzerinde olmaması gerekiyor yani senin gayet iyi canım

sağol cnm yaaa demek eşini unuttun heee neyse bebişş var öpeyim bariiim yazıkk kıss enişteyi unutmaa

cnm benim sen en güzeliyle vermişin zaten doğum günü hediyesini eşine üzülme bu kadar

beennn hep erken anlardım gebeliklerimi belll ağrımdan

sağol cnm yaaa demek eşini unuttun heee neyse bebişş var öpeyim bariiim yazıkk kıss enişteyi unutmaa

nasıl yaptım böyle bir hata anlamadım dün pazardı herkes evdeydi bir de yengemın eilesi yemege davet ettimişlerdi onlardaydık birde bebeğin heyecanı kocam hep aklımdaydı oysaki en önemli gününü unuttum

kuzum unutmasan iyi olurdu ama sen zaten hediyenle bunu telafi etmişsin
merhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)
rabbim yüzünü güldürsün inşşşş
teşekür edrim canım allah razı olsun

canım sıkma kendini geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla troit tedavi ediliyo bence doktorun korkutmuş seni
bizede tüp bebek dediler ama rabbim verince veriyo gülüm dilerim gerek kalmadan gelir mucizen
doc hiç ilaç vermedi 3 ay sonra sperm tahlili istedi başka bişey yok:2::2:bende keçi boynuzu felen içiriyorm dua edin kızlar:84::84:
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu doktor bişey vermiyo zaten ben 3 ay sonra hamile kaldım dilerim sende kalırsın
canım bu konuda hiç bir bilgim yok ama dilerim herşey yolundadır
canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
kızlar ben kaçıyorum,çok fena uykum var,hepinize hayırlı geceler.

slm canım seninle çoktandır görüşemedik nasılsın

inşallah canım cok sağol eve yeni gedim yine gelirim işlerimi yapım

canım kusura bakma elektrikler gitti cevap yazamadım
inşallah ozaman kızın olsun adını ebrar koy zor ama güzel isim :) sadece bugün mü yoksa bir kaç günmü çalışcam? ne zor işler miş bunlar yaa.
ay işallah kızlara hastayım zaten isim konusunuda olunca düşünücez inşallah canım
canım prolaktin,tshve fsh gayet iyi gözüküyo ama diğerlerinden anlamıyorum inanki
bu arada kızlar hiç kimse beni özlememiş yaaaaaaaaaaaaaaa
olurmu tatlım ya burda herkes özlenir herkesin yeri bellidir
tostim kıyamam ya heyecandandır kuzum zaten eşinde anlayışla karşılamış
arkadaşların dediği gibi zaten göbüşündeki çok büyük bir hediye canım
nice mutlu senelere hepberaber ulaşmanız dileğiyle
saol derdam allah razı olsun sen nasılsın prensesimiz nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…