sende sagol canım benim
eboşum bende int araştırdım aynı dedigin gibi yazıyo ama hic başıma gelmedigi icin biraz korkuyorum hayırlısıyla biter inş...yok bitanem gördüm ben okuycam tatlım sen zahmet etme yarın okurum sen bitti diye yazabilirsin...
canım bir sene cocuk olmayınca düzenli ilişkide tabiki doktora gitmek gerekiyo benim bir seneyi gecti ama aralıkta düşük yaptım yinede icim rahatlasın diye bütün tahlillerimi yaptırdım iyikide gitmişim yara oldugunu farkedemeyecektim yoksa...hım benim doktora gitmem şart oldu demekki.. çocugum olmuyor diye bile gitmedim ama gitmeliyim demekki...pufffffff
:81:
saol datlummm
inşallah iyi olcaksın canım allahımın izniyle
buarada kardeloş yine kaçmış yaa bukadar olur buna zincirmi vursak naapsak
ben kaçtım arkadaşlar iiii akşamlar misafirlerim geldiiiiiiiiii
allah iyiliğini versin canım naapcan ya çalışmak zorundayız ıyyy mıyhiç korunmadık ama özöellikle bebek içinde yapmadık ama bu bir aydır bebek için çalısıyorum yumurtlama dönemim öğrendim bir gün durup bir gün yapıyorum ıyyyy ama :(
derinde dondurmuştu galiba canım sorun olmamıştı pek korkmasende sagol canım benim
eboşum bende int araştırdım aynı dedigin gibi yazıyo ama hic başıma gelmedigi icin biraz korkuyorum hayırlısıyla biter inş...yok bitanem gördüm ben okuycam tatlım sen zahmet etme yarın okurum sen bitti diye yazabilirsin...
yok canım klomen okadar fazla büütceğini sanmıyorum doktorlar işini biliyo endişelenme tatlımiiii valla bildiğin gibi uğraşıyoz aklıma bişey takılıyo ya dr bana 5 gün klomeni kullan sonrada 3 gün dur gel dedi bu arada ilişkide yok zaten yasaklanınca tatlı geliyo ya o da canımı sıkıyo neyse gel dedide dr yumurtalarım hadi gereğinden fazla büyürde işe yaramaz olursa diye aklıma takılıyo dr bilir dimi o ayarlayıpta böyle bi plan yapmıştır aklıma takılıyo
geçmiş olsun vcanım bende yaraları donduruken pek bişey hissetmiyosun diye biliyorum merak etme sorunsuz geçer inşallahhhhhhhh
canım alıntı yapıyosunya onun yanında artı işareti olan biyer var ona tıklıyosun hangi mesajlardan alıntı yapıcaksan sonrada alıntı yapa tıklıyosun ve cevap yazıyosun bukadar bidene istersen öğrenirsin belki ayrıca böylede yazmanın hiç sakıncası yokbu arada ben bir çok alıntı yapıp yazamıyorum sayfa kalabalıklığı yapıyorum gibi oldu ama kusurabakmayın.. benide böle idare edin :)
kolay gelsin canım öptümmmben kaçtım arkadaşlar iiii akşamlar misafirlerim geldiiiiiiiiii
canım bir sene cocuk olmayınca düzenli ilişkide tabiki doktora gitmek gerekiyo benim bir seneyi gecti ama aralıkta düşük yaptım yinede icim rahatlasın diye bütün tahlillerimi yaptırdım iyikide gitmişim yara oldugunu farkedemeyecektim yoksa...
amin canım inş...kardeloş buralardaydı nereye gittiki bencede dedigin gibi yapalım
allah iyiliğini versin canım naapcan ya çalışmak zorundayız ıyyy mıy
derinde dondurmuştu galiba canım sorun olmamıştı pek korkma
canım tamam sen bilirsin okuyamazsan haber edersin
yok canım klomen okadar fazla büütceğini sanmıyorum doktorlar işini biliyo endişelenme tatlım
allah iyiliğini versin canım naapcan ya çalışmak zorundayız ıyyy mıy
derinde dondurmuştu galiba canım sorun olmamıştı pek korkma
canım tamam sen bilirsin okuyamazsan haber edersin
yok canım klomen okadar fazla büütceğini sanmıyorum doktorlar işini biliyo endişelenme tatlım
canım ben ankarada değilim onun için bilmiyoru ama ankaradaki arkadaşlar tavsiye ederler sananeyse ankarada devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu varmı bildiğiniz?bi kere daha sormuşmuydum hatırlamıyorum ama...
anladım canım bu arada derinim nasıl pc si yapılmadı daha eger konuşursun selam söyle özledik onu...tamam ebrarım ben sana haber veririrm...
canım alıntı yapıyosunya onun yanında artı işareti olan biyer var ona tıklıyosun hangi mesajlardan alıntı yapıcaksan sonrada alıntı yapa tıklıyosun ve cevap yazıyosun bukadar bidene istersen öğrenirsin belki ayrıca böylede yazmanın hiç sakıncası yok
kolay gelsin canım öptümmm
ben ona neler yapıcam merak etmesingezgin karu hiç durmuyoki yerinde
canım ben ankarada değilim onun için bilmiyoru ama ankaradaki arkadaşlar tavsiye ederler sana
buarada ankaranın neresindesin ben ankaralıyım yani orda doğdum büyüdüm
söylerim peloşum aslında yeni pc almayı düşünüyolar inşallah alırlarsa bizimle olcak enkısa zamanda
sanırım başardım :))))
ewewt ewettoldu:)))) sağol ebrarrrr....kendime sesleniyomuşum gibi gene garip geldiD
babam kızılcahamamlı ama ben doğma büyüm dikmen... sen_?
ben abidinpaşalıyım canım ama etlikde doğmuşum
aferim sana tatlım başardın
hım ... olsun hemşerimsin
valla aferim bana burda yazılan çoğ şeyi anlamakta zorlanırken
canım ben ankarada değilim onun için bilmiyoru ama ankaradaki arkadaşlar tavsiye ederler sana
buarada ankaranın neresindesin ben ankaralıyım yani orda doğdum büyüdüm
söylerim peloşum aslında yeni pc almayı düşünüyolar inşallah alırlarsa bizimle olcak enkısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?