Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yenimahallede oturuyorumm :) ankaradakiler buluşuyor ben gitcem gel isersen sende :)

canım bende anklaralıyım vede şuan ankda oturuyorum sen neresindesin ben sincan

ewet helalı hoş olsun bana

evet hemşeri oluyoruz
evet valla biseferde anladın helal sana

%100 ondan ama psikolojik olma ihtimalide yüksek.
.
canim ara verdigin icin olabilir

merhaba hoşgeldin.. tüh biraz kendine dikkat etseydin keşke üşütmeseydin..
amin amin Rabbim aratmasın bu yollarda daha fazla koymasın ama zahmet olmadan rahmet olmuyor...

Son düzenleme:

nereye gittiniz kızlar yaa sohbet edecektik ecik şurda herkeas kayboldu yaaaa

ben sabahten beri burdaydım kimseler yoktu olanlar konusmadı cıktımbi ara dısaı geldim işte gene... nese sen nasılsın? keyifler nasıl???
ya valla bugün kimse durmuyo ya herkes geldigi gibi gidiyo yetercim geçmiş olsun canım eşin ameliyat olmuş

ben sabahten beri burdaydım kimseler yoktu olanlar konusmadı cıktımbi ara dısaı geldim işte gene... nese sen nasılsın? keyifler nasıl???

ya valla bende gir çık yaptım akşama kadar aynen öyle gelen yazmıyo sıkıldım ya valla keyfe gelince canım gayet iyi ya sen yenimahalleden olanmısın valla karıştırdım

ewet yenimahallede olan benim :) sen de ankara damısın?

hemen bişi daha sorayım ankarada herhangi bir devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu varmı bildiğiniz?
ya valla bende gir çık yaptım akşama kadar aynen öyle gelen yazmıyo sıkıldım ya valla keyfe gelince canım gayet iyi ya sen yenimahalleden olanmısın valla karıştırdım

ewet yenimahallede olan benim :) sen de ankara damısın?

hemen bişi daha sorayım ankarada herhangi bir devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu varmı bildiğiniz?

evet bende ankdayım ya ben 3 sene zekai tahirde tedavi gördüm ama sonuç alamadım arkadaşımın çocugu oldu şimdi internetten bi hastane buldum tüp bebek için kampanya varmış ona başvurdum aradılardün gittim kısmetse bidahaki ay tüp bebek yaptıracagız akay hastanesi bak istersen netten

özele gidemem maddi durumumuz yok.. ama devlet hastanesi araştırıyorum iyi bir doktor..kulağına gelirse haber verirsen sevinirim..

özele gidemem maddi durumumuz yok.. ama devlet hastanesi araştırıyorum iyi bir doktor..kulağına gelirse haber verirsen sevinirim..

anladım canım kaç senelik evlisin sen tamam eger duyarsam iyi bi hastane haber veririrmde sen nettende araştır belki işine gelen olur bitanesi

19 aylık evliyim.. hiç korunmadık ama düzenli bir ilişkimiz yok buda cocuk olmamasına sebep olabilir.. neyse benim genede bir kadın doğum uzmanına görünmem şart.

anladım canım kaç senelik evlisin sen tamam eger duyarsam iyi bi hastane haber veririrmde sen nettende araştır belki işine gelen olur bitanesi

bugün muhabbete doyum olmuyor iyi geceler herkese... yarın girecek olanlara günaydın şimdiden Allah a emanetsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…