canım bende anklaralıyım vede şuan ankda oturuyorum sen neresindesin ben sincan
evet hemşeri oluyoruz
evet valla biseferde anladın helal sana
canim ara verdigin icin olabilir
# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24
hepinize merhaba kizlariyisiniz insallah:26::26::26:ben yine girip oldum yaaa :2::2::2::2::2::2:
dun doktorun vedigi ilaclari aldi bugun esim..ayy ne pahali onlar öyle 500 tl tuttu ikisisigorta oldugu halde:18::18::18::18:
benimki damla halinda kizlar,hormon dengeleyici,gunde bir miktar suya 5 damla tamlatip icecekmisim,her ögun öncesi tekrarlanacakmis..ayni ilactan kullanan varmi aranizda:26::26::26:
esiminki sperm artirici,haftada birgun igne vurulacakmis,igneden bile ekstra ucret aliyorlar.
dilerim rabbim daha fazla bekletmeden kendi lutfundan bebislerimizi göndersin..maddi acidan baya kulfetli ilaclar..insallah hayirlara vesile olurrdua edin kizlar
yenimahallede oturuyorumm :) ankaradakiler buluşuyor ben gitcem gel isersen sende :)
ewet helalı hoş olsun bana
%100 ondan ama psikolojik olma ihtimalide yüksek..
amin amin Rabbim aratmasın bu yollarda daha fazla koymasın ama zahmet olmadan rahmet olmuyor...[/COLOR][/B]
nereye gittiniz kızlar yaa sohbet edecektik ecik şurda herkeas kayboldu yaaaa
yanlışlıkla sayfayı kapattım
ya valla bugün kimse durmuyo ya herkes geldigi gibi gidiyo yetercim geçmiş olsun canım eşin ameliyat olmuş
ben sabahten beri burdaydım kimseler yoktu olanlar konusmadı cıktımbi ara dısaı geldim işte gene... nese sen nasılsın? keyifler nasıl???
ya valla bende gir çık yaptım akşama kadar aynen öyle gelen yazmıyo sıkıldım ya valla keyfe gelince canım gayet iyi ya sen yenimahalleden olanmısın valla karıştırdım
ewet yenimahallede olan benim :) sen de ankara damısın?
hemen bişi daha sorayım ankarada herhangi bir devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu varmı bildiğiniz?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi bakmadım hiç baksam içinden cıkamam biliyorum
iyi akşamlar... iyiyizzz.. geçmiş geçmişte kaldı boşver :)
son_ece nerdesinn??? bize diyon sen kayboldun???
burdayım kızz geç geliyo yazılanlar canım ya
evet bende ankdayım ya ben 3 sene zekai tahirde tedavi gördüm ama sonuç alamadım arkadaşımın çocugu oldu şimdi internetten bi hastane buldum tüp bebek için kampanya varmış ona başvurdum aradılardün gittim kısmetse bidahaki ay tüp bebek yaptıracagız akay hastanesi bak istersen netten
özele gidemem maddi durumumuz yok.. ama devlet hastanesi araştırıyorum iyi bir doktor..kulağına gelirse haber verirsen sevinirim..
özele gidemem maddi durumumuz yok.. ama devlet hastanesi araştırıyorum iyi bir doktor..kulağına gelirse haber verirsen sevinirim..
anladım canım kaç senelik evlisin sen tamam eger duyarsam iyi bi hastane haber veririrmde sen nettende araştır belki işine gelen olur bitanesi
kız stede görünüyorsun ama topikte degilsin sanırım başka topiklerede giriyorsun sen beklemeyim bari ben yazmanı
bugün muhabbete doyum olmuyor iyi geceler herkese... yarın girecek olanlara günaydın şimdidenAllah a emanetsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?