Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gel dünürüm buyurrr çayı koydum ben

garibiim geçmiş olsun canım evet ilaç cok pahalıymıs ALLAH yardımcın olsun

Nasılsınız kızlar ben geçmişe bakıyım eşim gelir birazdan bende size bakıyım dedim

derda cım,iki dakika msn gelebilir misin?
iksircim,bende sana çaya gelebilir miyim,belki uykum açılır
kızlar,az önce kayra ile görüştüm,yarın ameliyat olcakmış,dr geliyomuş,yatışını yapmışlar,dualarımızı bekliyo,rabbim şifasını versin inşallah.

canım açtım msn yi

tabi kıss buyurr gel uc gelll

Birsen canım ben elmayı yaptım ama doğrumu acaba pişirdim tülbente sardım boğazımada sardım bu kadarmı birde ne kadar kalıcak inşallah faydası olur 3 hafta oldu geçmedi boğazlarım.

mrb kızlar,nasılsınız.

canım 14 martta kontrolüm var, rabbim nasip ederse 25 martta dikişim olacak. patronlada konuştum, bekleyecek beni. dikişten sonra işe gelmicem.

canım allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah
iyi oldu kızlar merak ediyoduda seni görünce soruyum dedim

hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar................

selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...

cnm bende adet olmayı beklıyorum bgn yrn olcam sonra baslıcaz ınsallahama pek ümıt yok tabı test nısanda vercek daha 2 ayı dolcak bakalım hayırlısı

ewet yenimahallede olan benim :) sen de ankara damısın?

hemen bişi daha sorayım ankarada herhangi bir devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu varmı bildiğiniz?

özele gidemem maddi durumumuz yok.. ama devlet hastanesi araştırıyorum iyi bir doktor..kulağına gelirse haber verirsen sevinirim..

kızlar pek müsait değilim misafirim vardı sabahta gelecek alıntı yaptım ama tek tek yazamayacam kusura bakmayın ama BANU elmayı haşlayıp ezeceksin sonra poşetle tülbente koyacaksın sıcağa dayanabildiğin kadar olsun 24 saat bekle LAGRİMA ben ankara hastanesine gidiyorum hiç para vermedim ayrıca orda infertilite polikliniği var dr ilgili düzenli gidersen olur acil çıkmam lazım herkese iyigeceler

ankara hastanesi cebecidekimi?peki doktor iyimi? ben bir tane doktorum olsun hep ona gidiyim istiyorum... bay bayan farketmez...

Kronik faranjit için test yapıcak o zaman bana dimi

Kız olurmu öyle şey doktor ayarlıyor sen merak etme.

sagol canım inş dedigin gibi acı cekmeden atlatırım inş...güle güle görüşmek üzre
İnşallah canım kolaylıkla bitsin gitsin.

Geçmiş olsun canım kız o ne fiyat öyle ilaç yüzdesi 500 lira Allah hepimize yardım etsin.

Canım ben yaptım ama yanlış olmuş ben pişirdim tülbente sardım soğuyumca çıkardım tabi.Gene yapıyım bari.

Ben yatıyorum kapıyı kapatın ceyran yapmasın hergece görev benimdi ama bu gece uykum geldi.Herkese tatlı rüyalar herkes gelcek bebişini görsün......

birazcık kendini anlatır mısın yeşilcim?

iyiyiz eboş,sen nasılsın kuzu?
biraz yağ çekersem,acaba kandırabilir miyim?

hamaniiiiin,korktum ben şimdi:18:

zaten burdayım ki
tedavide olduğun için affettim seni yoksa halin dumandı haberin ola
aminnnn inşallah kuzu
canım ilaçlar şifa olur inşallah ben ilk defa duydum hormon düzenleyici keşkem burdada olsada bizde alsak galiba yurt dışında imkan daha fazla
parası insanın gözüne gelmiyo yeterki gelsin küçük sıpalar
ayrıca canım kusura bakma komşunun oğlu askere gidiyomuş kadın uğrayıp söyledi mecburen çıkmak zorunda kaldım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi bakmadım hiç baksam içinden cıkamam biliyorum
tostiş biz iyiyiz sen nasılsın?doktora gidecektin naaptın canım
Nasılsınız kızlar ben geçmişe bakıyım eşim gelir birazdan bende size bakıyım dedim
derdam biz iyiyiz sen nasılsın prensesimiz iyimi ?
evet benide aradı kanka çok endişeliydi dualarımız onunla kızlar sizde kayrama bolca dua edin
bebek bekliyen hamişlerin yanındaymış bide çok zor onun için içim bi tuhaf oldu rabbim birdahaki sefer bebeğini dünyaya getirmek için gitmeyi nasip etsin
kızlar şimdi çıkıyorum,görüşürüz,herkeze hayırlı geceler.

canım kolay gelsin dikkat et kendine yorulma fazla
selammmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
selam hasret nerelerdesin sen bakıyım herşey yolundamı canım
canım valla onun içinmi yapar bilemiyorum ama zaten boğaz ağrısı geçmediği için bana kronik faranjit teşhisi koydu yani onu anlıyo doktorlar
Ben yatıyorum kapıyı kapatın ceyran yapmasın hergece görev benimdi ama bu gece uykum geldi.Herkese tatlı rüyalar herkes gelcek bebişini görsün......

banucum sen merak etme ben bugece görevini devraldım ışıkları söndürüp yatarım

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10bitti
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10bitti
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10bitti
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

ya bugün WAYDA uğramadı kocişimi evde acaba ??
gülümde dönse artık yaa özledim onuda
boncukum hani gelecektin kuzu özledim senide
kızlar buarada duaları okuyup haber verirseniz sevinirim yarın son
buarada egal gelmedi işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum listeye isim yazdırıp sonra uğramamak olmuyo umarım yarın haber verir

hanımlar şimdi güzel bir haber aldım Sympathique arkadaşımız hamileymiş çok şükür allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum bir arkadaşımızın daha haseti bitti darısı bizlerin başına
yanlız başıma halayda çektim gecenin bu saatinde ama gerçektende çok mutluyum şuanda

oo süper haber darısı basımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…