maşallah inş. öyle olur ablacım bir tane kaybettim ya şimdi herşey geliyor aklıma
hoşgeldin canımnasılaınız kızlar benim acayip uykum var ama eşimi bekliyorum size bakıyım dedim
slm tostim hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
ebru32 sende hoşgeldin gelde azcık konuşak benımde uykum geldi yatıcam
allah razı olsun canımcım darısı başına inş. nasılsın
hoşgeldin canım
hoşgeldin sende topicimize
insallah canim saol... iyyim canim seni sormali sen nasilsin hersey yolundami hamilelik nasil gidiyor kac haftalik olduuu
hoşgeldin canım
hayırlı olsun tosticim iyi düşün iyi olsun inş bişey olmaz mevlam yardım eder ama sen kötü düşünüpte bebeğinide üzme
hşgeldin ben iyiyim sen nasılsın canımmerhaba.. iyi gecele.. nasılsınız cümleten??keyifler yerindemi???
hosbuldum cümleten
nasilsinizzz??
ablamm hepimizin inşalaahhcacişim inşallah olmazsın tatlım yaa allahım büyük gönlüne göre versin
Allah hayırlısını versin cici inşallah tutunmuşturda 9 ay gelmez kırmızılar
selam kızlar
bugun oglen 13.00 ıtıbarıyle hastaneden cıkmıs bulunmaktayım ebosum ve kardelosumdan almısıznız haberlerı narkozun etkısı devam edıyor gozumu acamıyorum gelır gelmez de uyudum ılaclarımı alıp bıseyler yıyıyıp yıne uyucam galıba
benı soran herkese cok ama cok tesekkur ederım henuz gecmıse bakamadım bakabıldıgım kadarına bakabılcem ama yorum yapamıcam kızlar hakkınızı helal edın valla delıklerım acıyo
drumun soledıgıne gelınce ıkı tane rahmım varmıs evet ama ıkı rahmın bırlesım kısmında cok az da perde varmıs ve onu bırazcık torpulemıs 3 cm kadar yanı bu aada tuplerım acık ve sol rahmım sag rahmımden daha genısmıs dedıkı bı oncekı hamılelelıgın senın ıcın avantaj oldu rahmın buyumus dedı dedım ben sol rahmım daha buyukse egeer ondan hamıle kalmaya calısayım yumurta takıbıyle dedım hayır onu karıstırma sımdı dedı 40 gun ıcınde adet olcam ve daha sonra hamıle kal oyle gel dedı ınsallah tabııı hamıle kalmak ole zırt dıye oluyo sankı bakalım once su 40 gunu atlatmalıyım hayırlısı olsun artık ınsallaha bebegıme bır adım daha yaklastım
canımcım,öncelikle önemli olan senin iyi olman,bende canı yürekten senin için dua ettim,inanıyorum ki,çok yakında hamileyim diceksin bizlere,ameliyat yorgunluğunu atıp,en kısa zamanda sahalara dönmeni bekliyorum,haberin olsuncanlarım gecmısı okdum sole bı ama ara ara kalkarak tabıkı ondan bıraz gec oldu alıntı da yapamadım ama hepcıgınızden ahebrdarım
benı soran enım ıcın dua eden herkese cok ama cok etesekkur ederım allah bılıyor ya amleıyat haneye goturrulurken ınsallahherkesın ısmını tek tek zıkrettım unuttuklarım olursa dıyede topıctekı sonrada ısteyen tum arkadaslarımıza dedım benımde de dualarım sızınleydı yanı
bu arada ozellıkle selam edenler olmus kardelosum soledı onları cok tesekkur ederım evet bebısıme ınsallah bır adım saha yaklastım
ebozum kardelosum sızden de allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadınız kızları da habersız bırakmadınız
banucum korktugunu gormustum bı yerde tatlım dun bogazım bıraz acıdı ama bugun bak aranızdayım bu yuzden endıse yapma ne olur
ablacım kardelosum sızlerden takrar allah razı olsun allhım bılıyorkı ozellıkle ısımlerınızı defalaca zıkrettım ınsallah kabul olmustur
kızlar unuttugum olur dıye teker teker yazamadım ama nolur kızmayın hepınızı okudum ınanın
veeeeeee BOMBA HABER SEVTUNCUM HAMILEYMISSIN CANIM COK SEVNDIM BANA UMUT OLDUN INANKI DARISI BIZLERIN BASINA ALLAHIM KUCAGINA ALMAYIDA NAIP ETSIN BIZLERIDE BOS BIRAKMA SAKIN MERAK EDERIZ HEEE DUA ET BIZEDE BOL BOL
BU AADA KIZLAR CARSAMBA DRUN KAYINPEDERI ÖLDÜĞÜ İÇİN GELMEYECEGINI SOLEMISLERDI GELDIK EVE AKSAM BIR TELAFOM DR BEY YARIN GELECEK HEMEN GELIN HAZIRLAMAMIZ LAZIM DIYE BENDE GTTIM DUNDE AMELIYATIM OLDU SONUCU YAZMISTIM DRUM UMIT VERDI AMA ASIL UMT ALLAHTAN INSALLAH OLACAK BU SEFER INSALLAH
kardelosum bu arada cok haklı persembe gununu hafızam sılmıs gıbı sabah amelıyat vardı sonra zaten aksama kadar gozumu acamadım ebosumla kardelosum la konustum ama ruya gıbı aksAM KENDIME GELINCE BIDAHA KONUSTUM DEDIM SIZLE GERCEKTEN KONUSTUMMU KONUSMUSUM TABIKI AMA NANIRMISINIZ BIR INSAN 24 SAAT UYURMU UYUYORMUS AMA COK HUZURLU UYANDIM ANESTEZIDEN CUNKU DUA EDEREK UYUDUM ALLAHIM HEPIMIZE ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRSIN ALLAHA EMANET OLUN HEPINIZI AYIRT ETMEDEN HEPINIZI KUCAKLIYORUM
hayır canım,pko olduğunu göstermez kesinlikle,sen stres yapma sakın.bugun doktora gittim esimin sperm testi normail cikmis yani sorun onda degilmis bende hersey iymis ama adetlerim duzensiz oldugu icin dediki yumurtlama olamayabilir yada olupta catlamayabilir o yuzden bana clomifene tablet bide catlatma ignesi verdi adetimin 2. gunu baslayip 6 gun icicekmisim igneyide 12.gunumde bakicakmislar scandan oyle yapicakmislar ne diyosunuz bu duruma bu tablet ve catlatma ignesi ise yararmi 6 ay boyle devam edicekmisiz eger yine gebelik olmazsa baska seyler denicekmisiz bu durumda bende pkomu var anlamadim.....
hoş bulduk tosti cim,nasıl gidiyo minişle aranız nasıl?hoşgeldin birsen
hoşgeldin kardelen
selam birsencimioğluşunun içi yanmış galiba,bu soğukta dondurmada nesi?# CİCİ35
# tosti
# kardeloşum nasılsın nasılsınız kızlar tosti nasıl gidiyo hamişlik alıştınmı bulantın varmı kız cici sen nerelerdesin kaçak varmı güzel haberin
selam hanımlarrrrToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 lagrima+ way+ derdanur+ kardelen5233+ tosti+ birsen29+ CİCİ35
hoşgeldiniz hanımlar
nasılaınız kızlar benim acayip uykum var ama eşimi bekliyorum size bakıyım dedim
iyiyim bende hamilelik iyi gidiyor keseyi anca görebildik dr demesine göre bugün 5+1 oldu daha cok küçük 10 martta kalp atışı için çagırdı 7 haftalık olunca
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
EBRAR......................15
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN.................15
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
EGAL.......................1O
hşgeldin ben iyiyim sen nasılsın canım
saol canım iyiyiz çok şükür sen?
saol derdam aynı bekleip duruyoruz kuzumhoşbuldum canım nasılsın
amin canım inşallahablamm hepimizin inşalaahh
birsencim umarım canım ama 3 gündür çokk şiddetli bel agrım var acıba adetmi olucamm çokk korkuyorum yaa aslındaa her ay yeni bi ümitt gelsinn artıkk meleğimmm
canımcım,öncelikle önemli olan senin iyi olman,bende canı yürekten senin için dua ettim,inanıyorum ki,çok yakında hamileyim diceksin bizlere,ameliyat yorgunluğunu atıp,en kısa zamanda sahalara dönmeni bekliyorum,haberin olsun
hayır canım,pko olduğunu göstermez kesinlikle,sen stres yapma sakın.
hoş bulduk tosti cim,nasıl gidiyo minişle aranız nasıl?
selam birsencimioğluşunun içi yanmış galiba,bu soğukta dondurmada nesi?
selam hanımlarrrr
selam derda cım,minik kuşu öpüyorum.
allahım gönlüne göre vermiş tatlımbugün kalbimden geçti bana 15 15 ver okurum hemen diye :) :) :)
bende iyyim cok sükür cnm
bu arada ayetel kürsiyimi okuyorsunuz ne icin ??
kız samyeli bismillah de dur bi daha kız daha ne kadarlık onu bilmiyo nasıl doğum yapacak ne zaman yapacak nerden bilecek Allah seni emi bu arada sen nasıl ne zaman sana soralımsevtuncum sen nasılsın,
doğum nezaman? normal doğum mu yapacaksın?
kız de dr acil baksın yoksa söyle gelip dövelim o dr inşallah hayırlısı sağlıklısı olsun canımallahım tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin işşallah yaradanım yüzünüzü güldürsün işşallah rabbim beni mutlu etti sizleride mutlu etsin işşalah
canım hediyelerin için sagolasın darısı sizlerin başına işşallah
ebrarcım bebikim allah razı olsun hepinizden inanın sizlerin yazılarını okuyunca gözlerim doldu çok mutlu ettiniz yaradanım sizleride mutlu etsin işşallah benim yüzümü güldürdü sizlerinde yüzünü güldürsün işşallah duaya katlamıcam kusura bakmayın kardeşim evde çıkmam lazım işşallah fırsat bulunca burdayım artık herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim salı günü randevu alabilisem gidicem benim doktor salı ordaymış düşürebilirsem randevuyu bakalım hakkımızda hayırlısı
aminn kızlar kardeloşuma güzel sağlıklı hayırlı bebişler nasip et
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
yeretcim amin inşallah bebişler bekletmeden gelirler
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
bebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
YETER.............7 YILokundu
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5,5 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YIL
KARDELENBHR.......3 YIL
NANELİŞKR.........3 YIL
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
UMUTBİZİMOLSUN....2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
EMEL5.............8 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)
DAİSY............(HAMİŞ)
TUĞÇE............(HAMİŞ)
TOSTİ............(HAMİŞ)
SEVTUN...........(HAMİŞ)
uykucu habire uyuyon senin bebişte demiyomu ne çok uyuyo diyenasılaınız kızlar benim acayip uykum var ama eşimi bekliyorum size bakıyım dedim
hoşgeldin canım dr düşündünmü nereye gidecenmerhaba.. iyi gecele.. nasılsınız cümleten??keyifler yerindemi???
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN.................15
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
EGAL.......................1O
saol derdam aynı bekleip duruyoruz kuzum
senin miniş başladımı kuzum kıpırdanmaya ?
allahım gönlüne göre vermiş tatlım
herşey istediğin gibi olur inşallah
evet canım ayetel kürsi okuyoruz bebişlerin gelmesine vesile olsun diye
313 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?