Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yaa gece uyuyamıyorum çok fazla üşüyorum kanım düşük olduğu için heralde sabaha kadar üşümekten kalkınca heryanım ağrıyo ondan sürekli uyku modundayım

canım yaa gece uyuyamıyorum çok fazla üşüyorum kanım düşük olduğu için heralde sabaha kadar üşümekten kalkınca heryanım ağrıyo ondan sürekli uyku modundayım sen nasılsın

bende iyiyim yorgunluk dısında 30 bitti..bilgine canım...

hşgeldin ben iyiyim sen nasılsın canım

saol canım iyiyiz çok şükür sen?

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
egal ebrar_53 tosti lagrima way derdanur _ebru32 KAYRAM29 birsen29 ragnev CİCİ35 kardelen5233

vaayy kizlar nasilsiniz baya kalabalikmis bugün

bana müsade kızlar herkese iyi geceler cok öpüyorum bu arada ezgim ez de bu topige geliyormuş geçmişe bakınca gördün o benım bulundugum şehirdeydi devlet hastanesinde çalışıyordu onla görüşebiliriz cok öpüyorum herkesi allaha emanet olun

bilmiyorum ama muhtemelen zekai tahir e gidicem. ama bu ayda adet olursam.. bakalım 10 15 gün var olursam giderim olmazsa gitmem :) ovulasyon testide aldım bugün..adetten sonra kullanmaya başlıcam değil mi onu? kaç gün sonra başlıcam ?
hoşgeldin canım dr düşündünmü nereye gidecen

grsrzz kendine iyi bak:79:

ebrarcım ben ayetel kürsiyi okum bitti 313 tane kursta hocam sağolsn yardımcı oldu bügün tamamladık burdaki herkez için dua ettim hepimizim duaları kabul olsun Allah [c.c] bütün herkesin duasını kabul eylesin bu günün yüzü suyu hürmetine anne olmak istiyorum artık bende o çift çizgiyi görmek istiyorum bu ayda Allah `ım yardIM et ne olur rabbim yalvarırım inşlh tüm duaların kabul olması dileğimle arkadaşlar

bende iyiyim yorgunluk dısında 30 bitti..bilgine canım...
tamam saol tatlım ağzına sağlık
allah kolaylık versin sana annen nasıl oldu
egal ebrar_53 tosti lagrima way derdanur _ebru32 KAYRAM29 birsen29 ragnev CİCİ35 kardelen5233

evet bugün maşallahı var topicin
amin canım inş çok saol

sende saol canım

hanımlar ben kaçtım herkese iyi geceler eşim gelicek yemek hazırlamalıyım görüşmek üzere :80:

sanada iyi geceler canım sende kendine iyi bak mevlama emnaet ol

çok şükür yorgunluk dısında iyiyizzz sen nasılsın???

as canım ben çıkınca yzmışsın görmedim güzel dileklerin için tskler inşallah canım öle olur dayanamıyorum artık çok yakın akrabamızın gelini hamiş yanıma geliyo onu gördükce dayanımıyorum ama biliyorum ki bu benim sınavım allah beni böyle sınıyo
tskler tatlım innnnnnşallaaaaah görmem canım inşallah
nedense kimseede beni umursamıyor????
canım seni görmemişlerdir belki pc basında değillerdir hiç umursamazlarmı

KIZLAR UGURBÖCEKLI LISTE UGURMU GETIRDI NEMASALLAH NE COK HAMIS CIKARDIK BU LISTEDENINSALLAH BIZEDE UGUR GETIRIREBUSUM SEVTUNUN KARSISI BOS KALDI SANA AYIRDIM BAK ORAYI INSALLAH SIRADAKI SANSLI SENSINDIR CNM
evet canım bu uğur böcekleri hakikaten uğur getirdi maşallah hamişimiz çoğaldı
yengemin kıs karrdeşi gebeydi bugun yengem sen bilirsin die aradı beni dıs gebelik ne diyee meğer kıss dış gebelikmiş cok üzüldüm ona yaaa
kardeloşum nirelerdesin kıss sen

ah canım ya bende çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah
hayırdır kız neden uyuyosunkıbıara bende öyleydım uyuyunca o günü yasamamıs gıbı oluyor alıstırdım kendımı sabah erken kalkıyorum uyuyalım bakalım bebişler olunca fırsat olmucak
evet canım doğru diyorsun bu günlerde doyasıya uyuyalım
yaaaa ben çok severim ve devamlı yapardım ok bundan sonra bebiş olana kadar o yasak
amin canım inşallah allah bizede nasip eder allah kazasız belesız kucağına almayı nasip eder inşallah
canım çok gecmiş olsun narkoz insanı çok kötü yapıyo ya yat hiç kalkma ok
kızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler
as canım ii olduklarına çok sevindim
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 lagrima+ way+ derdanur+ kardelen5233+ tosti+ birsen29+ CİCİ35

hoşgeldiniz hanımlar
hsb canım

bitanem ben okudum canım benide eklersin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…