Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olmaya çalışma ol canım...soru işaretleri hep olur ama çok takılma.. demesi kolay deme ama yapabilirsin..
hosbulduk cnmm nasil olabilirimki kafamda birsürü soru isareti varken sadece iyi olmaya calisiyorum diyebilirim:97::97::97:

şehir dısından kaynım geldi ama akşama kadar öldüm yani.. alışveriş yap gel evi toparla yemek vs vs..ole yoruldum belim falan ağrıyor.. sen neler yapıyorsun?
yaaa canım ya inşallah olmaz hayırdır neden yorgunsun canım

şehir dısından kaynım geldi ama akşama kadar öldüm yani.. alışveriş yap gel evi toparla yemek vs vs..ole yoruldum belim falan ağrıyor.. sen neler yapıyorsun?

canım hep evdeyim pek bi yere gitmem yarın pazara gideceğim baskada bir şey yapmıyorum canım

birde ben 163 boyundayi 58 kiloyum normalmi sizcee
egel canım kilon boyuna göre iyi kilolu değilsin bence

olmaya çalışma ol canım...soru işaretleri hep olur ama çok takılma.. demesi kolay deme ama yapabilirsin..

cok denedim inanki olmuyo birinde kurtuluyorum biri basliyo inan gecim SIKINTISIYI aile problemiydi kaynanaydi gurbetti bebekti oturma izni sorunuydu gercek cok yoruldu 2 yillik evliyim ama 1 gün bile söyle rahat bi ohh dedigimizi hatirlamiyoruz esimle söyle berber oturupta doya doya güldügümüzü inan cok zorr esimi cok seviyorum oda beni ama böyle problemlerde insani yipratiyor off off allahim sana isyan etmek istemiyorum senden gelecek herseye raziyim her nimetin icin sükür yarabbim .. beterin beteri varya hangi durum icerisindeyim inan bilmiyorumm

canım yaaa

ALLAH beterinden sakınsın

her evde var canım.. geçim sıkıntısı olsun kaynana olsun hemen hemen her evde var..buna da şükür.. aman isyan etme gözünü seveyim Rabbim hayırlar güzellikler versin hakkında..hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde hayır vardır.. elbet bi hayır vardır ama sen bilemezsin...

canım yaaa

ALLAH beterinden sakınsın

amiinnn cnmm aminn cümlemizi.. gercekten bugün icim cooooook dolu biri dokunsa agliyca o derecedeyimm..mesala kiz kardesimin dügünü olacak bu sene ve ben gidemiyorum birtanecik kardesemin dugunune gedemiyorum ne kadar aci bi durumm gitmek isteyip rest ceksem yemeye icmeye zor para buluyoruz bu ara esimin mahkeme sorunu var avukat parasi falan filan zaten esim co az para kazanio... desem illa gidecem haddi gittik tek gitmeyle kalmiyorkii yani sunu söyleyeyim bu aralar cook morel verecek icimi dökecek birilerine ihtiyacim varr. kizlar yaa iyiki varsiniz hic olmassa bur icimi döküyom hep icimde kalsa kafayi yerim herhalde...

cok haklisin canmm .. allahim herkes icin en guzelini en dogrusu verir buna isyan etmek ne hattimize benimki sadece icni dökme derler ya oo iste konuscak kimsem yokk burda konusup rahatlam istedim sadece:97::97::97::97:

off canım yaa zaman zaman böle zor durumlar oluyor ama gecer inş sonunda ölüm yokya gitmeyi ver cnm olsun

gerci kardeş bu baska birşeye benzemez ama elde avucta yoksa ne olcak ailen destek cıksa en azından gelip gitme işine

AMİN TÜM KALBİMLE AMİN.

Canım gittim düzelmemiş gene antibiyotik verdi bazı testler yaptı kanda iltihap çok yüksekmiş ameliyat iş zaten kaldı.Vardır bir hayır diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…