iylik canım işte bu hafta kırmızı haftam bakalım ne olacak sen neler yapıyorsun
ee anlat cnm nasılsın
bende iyiyim yorgunum ama baya,belim falan cok ağrıyo...olcak olcak..
hosbulduk cnmm nasil olabilirimki kafamda birsürü soru isareti varken sadece iyi olmaya calisiyorum diyebilirim:97::97::97:
valla canım aynı koçiş izin vermiyordu buraya gelmeme kıskanç bugün izin verdi geldim sen ne yapıyorun sen anlat
yaaa canım ya inşallah olmaz hayırdır neden yorgunsun canım
ne olsun canım aynı benimde kociişş kızıyor ben korkuyorum yasaklamasın die siteyi bazen yasaklıyor:18:
şehir dısından kaynım geldi ama akşama kadar öldüm yani.. alışveriş yap gel evi toparla yemek vs vs..ole yoruldum belim falan ağrıyor.. sen neler yapıyorsun?
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
EBRAR......................15
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN.................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
SEVTUN....................15
EBRAR......................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
ALEYNA....................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
egel canım kilon boyuna göre iyi kilolu değilsin bencebirde ben 163 boyundayi 58 kiloyum normalmi sizcee
olmaya çalışma ol canım...soru işaretleri hep olur ama çok takılma.. demesi kolay deme ama yapabilirsin..
cok denedim inanki olmuyo birinde kurtuluyorum biri basliyo inan gecim SIKINTISIYI aile problemiydi kaynanaydi gurbetti bebekti oturma izni sorunuydu gercek cok yoruldu 2 yillik evliyim ama 1 gün bile söyle rahat bi ohh dedigimizi hatirlamiyoruz esimle söyle berber oturupta doya doya güldügümüzü inan cok zorr esimi cok seviyorum oda beni ama böyle problemlerde insani yipratiyor off off allahim sana isyan etmek istemiyorum senden gelecek herseye raziyim her nimetin icin sükür yarabbim .. beterin beteri varya hangi durum icerisindeyim inan bilmiyorumm
cok denedim inanki olmuyo birinde kurtuluyorum biri basliyo inan gecim SIKINTISIYI aile problemiydi kaynanaydi gurbetti bebekti oturma izni sorunuydu gercek cok yoruldu 2 yillik evliyim ama 1 gün bile söyle rahat bi ohh dedigimizi hatirlamiyoruz esimle söyle berber oturupta doya doya güldügümüzü inan cok zorr esimi cok seviyorum oda beni ama böyle problemlerde insani yipratiyor off off allahim sana isyan etmek istemiyorum senden gelecek herseye raziyim her nimetin icin sükür yarabbim .. beterin beteri varya hangi durum icerisindeyim inan bilmiyorumm
canım yaaa
ALLAH beterinden sakınsın
her evde var canım.. geçim sıkıntısı olsun kaynana olsun hemen hemen her evde var..buna da şükür.. aman isyan etme gözünü seveyim Rabbim hayırlar güzellikler versin hakkında..hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde hayır vardır.. elbet bi hayır vardır ama sen bilemezsin...
off canım yaa zaman zaman böle zor durumlar oluyor ama gecer inş sonunda ölüm yokya gitmeyi ver cnm olsunamiinnn cnmm aminn cümlemizi.. gercekten bugün icim cooooook dolu biri dokunsa agliyca o derecedeyimm..mesala kiz kardesimin dügünü olacak bu sene ve ben gidemiyorum birtanecik kardesemin dugunune gedemiyorum ne kadar aci bi durummgitmek isteyip rest ceksem yemeye icmeye zor para buluyoruz bu ara esimin mahkeme sorunu var avukat parasi falan filan zaten esim co az para kazanio... desem illa gidecem haddi gittik tek gitmeyle kalmiyorkii yani sunu söyleyeyim bu aralar cook morel verecek icimi dökecek birilerine ihtiyacim varr. kizlar yaa iyiki varsiniz hic olmassa bur icimi döküyom hep icimde kalsa kafayi yerim herhalde...
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
AMİN TÜM KALBİMLE AMİN.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
AMİN AMİN
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
Canım gittim düzelmemiş gene antibiyotik verdi bazı testler yaptı kanda iltihap çok yüksekmiş ameliyat iş zaten kaldı.Vardır bir hayır diyorum.canım inşallah güzel haberler alırsın doktorundan
kayranın boğazı narkozdan ağrıyordur tatlım benimde öyle olmuştu çünkü
amin inşallah cümlemizin
bersum saol kuzum allah razı olsun hala beklemedesin galiba prensimiz rahatki gelmiyo annesi
karamsarlık yok canım inşallah herşey çok güzel olur allahım hayırlısını nasip etsin
canım gerçektende sende bizi çok mutlu ettin busefer inanıyorumki sağlıkla kucağınada alıcaksın .hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?