Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim kizlar ya cok sevindim inan
unuttum bian ben burayi
Rabbim insallah tez zamanda sizede nasip etsin
bu dualarinizi geri cevirmez bir gun sizde ben hamileyim diceksiniz buna eminim
aynen öyle canım yaa hep stres hep sıkıntı nezaman biter oda belli değil
şimdilik sesi çıkmıyo zten birazdan çıkarım annemlee gidicem o işe gidrken onunla çıkıcam
bugün çalışıcak kocam izinli değil
saol kuzum ya dün rüzgar yedim biraz ondanmı oldu bilemiyorum
ya 1 tane majezik içtim minoset kalmamış aman nerde bizde oşans
Allah razı olsun canım,hani hamile hatunların duaları geri çevrilmezmiş ya bizler için aklına geldikçe dua et bacım inşallah o günleri bizlerde hayırlısıyla görürüztesekkur ederim kizlar ya cok sevindim inan
unuttum bian ben burayi
Rabbim insallah tez zamanda sizede nasip etsin
bu dualarinizi geri cevirmez bir gun sizde ben hamileyim diceksiniz buna eminim
sende şekersin lokumsun
Biter tatlım Allahın izniyle..O ki ''ben kuluma taşıyamayacağı yükü vermem'' demiş..hayırlısıyla geçeriz inşallah hep birlikte o yüklerimizle sınavdanAdamcağız hafta sonlarıda çalışıyor demek Allah gücnü kuvvetini arttırsın canım..Şansa gelince hiç belli olmaz bakmışsın ol demiş oluvermiş sen yine de dikkatli davran bidenem
![]()
ben kaçıyorum çok öpüyorum sizi sonra görüşmek üzere :79:![]()
Yetercim eşin daha iyidir inşallah?ne haber hatunlarr
Canım sürekli kullandığınız bir vitamin yok mu ben yaklaşık iki aydır multivitamin kullanıyorum çok şükür bu kışı gripsiz bacemciksiz geçireceğim inşallah..negüzel cnm ıyıkı olmussun ozaman dur bakalım bana zaman ne gösterıcek hayırlsıı ınsallah bızde gülerız artık
oldum bıle kardeloş :2:yıne boğazım gıttı grıpte olmusum antıbıyotık kullanmak zorunda kalıyorum cnm cok sıkılıyor buay baslıcaz dıyoduk bıde bu hastalık cıktıneyapım stres benı zayıflattı 50ye düşmüsüm neolcak bu halım bende bılmıyorum
ebusum okurum cnm bıter carsambaya sağolasın
buarada elixsir kapsama alanı dısında bısıymı oldu acaba alttada bı elixsir daha var yenı üye galıba oda bızım elıxsırdır bence önemlı bısıy yoktur umarım![]()
Allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin canımALLAH hepimizin yardımcısı olsun ben yatmadan önce yasin okuycam hepimize dua edicem inşallah
benide merak eden olmamış.. napalım hayırlısı....![]()
![]()
![]()
Herkesin alınganlığı üstünde mi ne yerim sizi ben kızlarr nasılsınzzzask olsun kimse beni merak etmemisss![]()
Deli kız çok şekersinCNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM
garibim ben giremiyordum cnm
bamı yedim![]()
waycım ınsallah verırsın cnm müjdeyı
garıbım lagrımam benıde kımse hatırlamıyor hadı gelın aglayalımkız herkesın aklındada kımse gelmıyokı yazsın
kardelnbhrcıgım allah kabuletsın cnmbuarada umarım kıstınde gıtmıstır
![]()
fıstık yasak yasak bizi terkedemezsinnnnnnnn bak öperim seniii heeekızlar terkedıyorum sızı kımse gelmıyor kımse yazmıyorbırsüre bende gelmıcem
![]()
yok yok ciddi anlamda öpülmek istiyorsunuz hepimiz birbirimizi seviyoruz kızlar hepimiz birimiz birimiz hepimiz içinnasilsin ugurboncugum buaralar topige bisi oldu ben geldim yaziyorum giyemi acaba
![]()
off yok tatlımoff offfff offfffffffffff hamile kalamıyorummmmm
yaw ne bilem kimse sormuyo bayadır ondan dedim bide hormonlar bozuldu ya evhamlıyım anlıcan
kızlaaaar aşağıdaki yazıyı bi arkadaşımızın yazısından kopyaldım.ben çok beğendim inşallah sizde beğenirsiniz.
1.Gün;
Böyle kötü bir baslangic beklemiyordum,hortumumu bile kesmisler!Meme diye süt diye birsey varmis.nerden nasil bulunur ya?
2.Gün;
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor,emiyorum Allah emiyorum,tik yok,süt baska yerde mi?Neyse biraz daha emdim geldi ,fazla abaninca meme sahibi kisilik bagirdi ne bagiriyorsun acim ben !Cok yalnizim be günlük,hayir birsey degil icerdeykende yalnizdim ama yedigim önümde yemedigim arkamdaydi en azindan bak yine aklima geldi ya hortumumuda kestiler .
Uykum geldi yine zzzzz.
3.Gün;
Memeyi sevdim bu dünyadaki en iyi dostlarim bu iki meme iyiki varsiniz....
4.Gün;Bugün bir sürü olaylar oldu gürültü yaptilar baska biryerlere gittik galiba.Memeden ayrilinca bagiriyorum sonra geri geliyor uyuyorum uyaniyorum bir bakiyorum meme yok neyse ama bagirinca geri geliyor nasilsa.Kakada zevkliymis be eskiden yapamiyordum...
5.Gün;
Bugün 15 kez kaka yaptim rekorumu gelistirmeliyim..Dikkat ettimde her yaptigimda temizliyorlar bunu sevdimdikkatimi ceken bir nokta varki su ama koca kafaliyim be arkadas agir mi agir tutamiyorum pat o yana pat bu yana dikkat etselerde catlatmasalar bari daha ilk günden..
6.Gün;
Avucuma ne verseler tutuyorum,tik gibi birsey malesef farketiler herkes parmagini veriyor avcuma mecburen tutuyorum alemin maymunu oldum iyi mi?
Bu rada ne cok uyuyorum ya arkadas atamiyorum su yorgunlugu daha cok süt iceyim en iyisi hayir ictikcede yoruluyorum o da ayri nerde o eski günler hortumdan geliyordu ne güzel simdi em Allah em bak yine aklima geldi kestiler hortumu ya
7.Gün;
Bugün solaryuma girdim sarilik mi ne ondan mis bak yine uykum geldi..
8.Gün;
Biraz daha iyi hissettim kendimi daha fazla süt iciyorum artik,kaka yapma isinide tam altimi acma anina denk getiriyorum ki etraf pislensin daha cok eziyet olsun ne yapayim ama altim acikken daha rahat roketliyebiliyorum kaka yaparken birsey daha yapiyorum galiba bakalim anlamaya calisacam
9.Gün;
Cok fena hickirik tutuyor,gecsin diye nefesimi tutayim dedim ama onuda beceremedimneyseki sütü icince geciyor bu süt her derde devaymis onu gördüm..
10.Gün;
Sütten baska birseyler verdiler var ya yeter ya tam alisiyordum dayadilar baska birsey vitamin miymis neymis bu arada memelerin arasindan gördügüm lavuk gündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece,hadi bakalim hayirlisi...
11.Gün;
Al iste yine basladi ariza sütten sonra cok fena karnim agriyorböyle gaz gibi birsey egilip bükülüyorum binbir sekle giriyorum cikaracagim diye.sirtimi falan sivazlayin be kardesim..
12.Gün;
Bütün gün gazdan kivrandim arkadas ya bela oldu basima yaygarayi bastim ben de uyutmadim diktim bunlarida hazir asker,sonra bi saldim ki evlere senlik akabinde uyudum sonra gerisini hatirlamiyorum.
13.Gün;
Annemin suratina mictim,tamam utandim birazda,,insan bebegin dötünden öpermi ya!Ayip oldu demi ?Ne yapayim abi ya neyse fazla kizmadi herhalde..
14.Gün;
Anneme kirmizi birseyler iciriyorlar o zaman süt daha bir randimanli oluyor sanki ,böyle tadi daha cok hosuma gidiyor,su memelere bir reyting aleti taksalarda hangisini sevip hangisini sevmedigimi söyleyebilsem..
15.gün;
Topuktan kan alip duruyorlar,metin olayim cok aglamayayim diyom ama canim yandi be arkadas,hayir ondan sonrada hemen süt verince sakinlesiyorum,kizginligim geciyor agiz tadiyla asabiyet yaptirmiyorlar su memelere karsi biraz daha dik basli durabilsem..
16.Gün;
Su memeleri cok sevdigimi bir kez daha anladim cok seviyorum onlari ,onlardan ayrilinca icimi bir huzursuzluk kapliyor en iyisi onlardan ayrilinca bir yaygara koparayim ben.Bugün benden büyük birisi geldi yanima sevme amacliymis bi gecirdi basima hala dönüyor ögrendim kuzenmis neyse yazdim bi kenara intikam alinacak.
17.Gün;
Etrafi daha net secer oldum ama el ayak koordinasyonu hala sifir memeyi kavrayabiliyorum ancak bu eller ayaklar bana mi ait hala tam olarak emin degilim salliyorum öyle zevkli birsey yüze kollara dikkat etmem lazim tirnaklar tehlikeli diger yandan annem bugün kesmeye calisti ama izin vermedim keske verseydim bak cizdik yine gözün altini ya..
18.Gün;
Ellerime torbalar taktilar kafaya carpinca artik acitmiyor yara berede yapmiyor sanirim onlarda beni seviyor iyiligimi düsüyüyorlar...Aslinda hala ciktigim yeri özlüyorum geri gitsem olmaz mi?
19.Gün;
Nihayet o adamin neden sadece aksamlari eve geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gündüzleri calisiyormus Aferin gözüme girdi simdi bak..
20.Gün;
Tabbi ya annemin karnindaykende duyuyordum o adamin sesini SIKSIK onada ilgi alaka göserdim bagirdigimda bazen o aliyor beni kucagina meme vardir diye saldirdim ama vermedi bi ara meme acikken kistirdim ama emme olayindan bi randiman alabilmis degilim meme yüzeyi bayagi bir farkli....
Sağol canımm hayırlı pazarlarrrrgunaydin,gunaydin arkadaslarim
hepinize hayirli guzel pazarlar diliyorumgununuz diyer gecmis butun gunlerinizden guzel gecsin insallah
kizlar ben bu ay sogan suyu icmek istemistim,adetimin 7.gunu baslamam gerekiyordu sanirsam..ben ben unutmusun adetim geceli 10 gun oldubugun baslasam olurmu kii????:26::26::26::26::26:
mutfak eczane ve aktar gibi oldu kizlar,esim keciboynuzu pekmezinden yaptigi karisimi yer,ayni zamanda keciboynuzu kaynatir icer..
ben hormon dengeleyici damla icerim(tadi igrenc ve cok kokuyor)ayni zamanda gunde 1 defa folik asit icerim..birde sogana baslarsam artikkk
allah hepimizin yardimcisi olsun,![]()
canım soğan suyuna dikkat et bende rahim incelmesi yaptıı
bamlandım hatalı davranırsan bamlanıyorsun ama ben sadece actıgım konular silinsin istedim öle hatalı davrannmadımbamı yedim deşifree olmimmm
![]()
Selam canım hoş geldin sefalar getirdinSelam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim.Evliliğimin 2.ayında ağustosta hamile olduğumu öğrendim.Malesef öğrendiğimde düşük yapıyodum..Bebek çok isitiyorumm.Bebek çok küçükmüş daha 10 günlük bile değil dedi doktor.Düşükten hemen sonra hamile olursun dedıler.Ama tam 6 ay geçtii.Eylülde düşük yaptım.Şubatta bitti...İşte böyleee arkadaşlarrrrr bende artık aranızdayımmmm.....
![]()
ben kaçıyorum çok öpüyorum sizi sonra görüşmek üzere :79:![]()
Allah razı olsun canım benim iyi ki varsınız sizlerebrarcim eksik olma canim bosuana demezler iyi haber tez duyulur diye
gerci onu kotuyede derler ama bizimki iyi
duyan duymayana duyursun diyelim ozaman
durucum insallah canim dualarim sizinle insallah birgun olcak sizinde
senelerdir bekledigimiz bisey
okadar seneler bekleyenler var eninde sonunda yuzleri guluyor
Rabbimden dilegim biran once sizde mutlu olursunuz
daha ben hala soktayim hamileyim diye konusuyorum ama sanki ben ben degilim baskasina yaziyorumcok tohafima geliyor
allahtan karnim baya sis degilse unutcam
tabi ebrarcim dedigin gibi pit pitlari duymadan galiba bilemem
duru cum,bende çıkıyorum tatlım,sonra görüşürüz.:79:
canım kusura bakma öğlende yemek yememiştim çok acıkmıştım çıkmak zorundaydım
konuşuruz tabiki kuzum
bencede canım eniyisi tedavin bitesiye korunmak ondan sonra gönü rahatlığıyla devam edersin
az kaldı güzel günlere tatlışım .demek pazar dönüyosun hadi inşallah canım
yetercim allah kabul etsin sizin biçok arkadaş ami,n dedi dilerim eşin şifa bulur ve tez vakitte hamile kalırsın
canım adetlerin gecikiyosa doktorun dediği gibi olabilir bendede aynı durum var yumurtam çatlamıyo ve adet olamıyorum .inşallah ilaçlar şifa olsun canım .pko çok ayrı bişey canım eğer öyle olsaydı doktor söylerdi canım .geçmiş olsun
ebrarım inş az kalmıştır o güzel günlere valla sabrediyorum ama bebiş fikrini aklımdan cıkaramıyorum böyle uzadıkca daha cok üzülüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...kuzum ben evimdeyim bundan sonra sık sık görüşürüz inşkızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler
canım benim sen ve bebiş iyi olun yeterki bizde seni, cok özliycez kandine iyi bak allaha emanet ol...aleykümselam
bu arada ablacım benim kendi evimde internetim kablosuz flaş bellek gibi bir cihaz kullanıyoruz oda baya radyasyon yayıyormuş evime gidince bana internet yasak olcaka sanırım en azında ilk ayları atlatana kadar giremiycem sizleri cok özlüycem evde kafayı yiycem ama ne yapalım herşey bu veletler için![]()
kayracım inş adet olmassın canım bebişin seninledir inş...canımm iyiyim sen nasılsınn giremiyorum işlerin yogunlugu yüzünden ama bütün haberleri alıyoumm benn canımm bekliyorum 5 gün kaldı adet olmama inşallahh olmamm :)) hayırlısı artıkk sen nasılsın canımm ayy aslında hepinizi sohmetlerii çok özledimmm ve bugünn beklediğim güzel haberi aldımSEVTUNUMMMM canımm
tebrik ediyorummm çok sevindimm inan kii
bugün hep güzel haberler aldımm ne mutlu bana kayramlada konuştum oda çok iyi maşallahh
![]()
canım inş senin kırmızılarda dokuz ay gelmez hayırlısıyla...
iylik canım işte bu hafta kırmızı haftam bakalım ne olacak sen neler yapıyorsun
canım nerelerdesin sen özledim seni nasılsın napıyosun kendine iyi bak öpüyorum kocamanselamün aleyküm kızlar nasılsınız yakaladım sizi
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine stres yapmamaya calış en kısa zamanda hayırlısıyla gelcek minişin inşnegüzel cnm ıyıkı olmussun ozaman dur bakalım bana zaman ne gösterıcek hayırlsıı ınsallah bızde gülerız artık
oldum bıle kardeloş :2:yıne boğazım gıttı grıpte olmusum antıbıyotık kullanmak zorunda kalıyorum cnm cok sıkılıyor buay baslıcaz dıyoduk bıde bu hastalık cıktıneyapım stres benı zayıflattı 50ye düşmüsüm neolcak bu halım bende bılmıyorum
ebusum okurum cnm bıter carsambaya sağolasın
buarada elixsir kapsama alanı dısında bısıymı oldu acaba alttada bı elixsir daha var yenı üye galıba oda bızım elıxsırdır bence önemlı bısıy yoktur umarım![]()
canım bizde seni özledik iyisindir inş...kızlar iyi akşamlar hepinizi çok özledim canım yetercim kayracım çok geçmiş olsun sevtunum canım çok ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo............................k sevindim
canım bamlanmıışsın ama geri dönmüşsün şükür...nasılsın elixsircim...CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM
garibim ben giremiyordum cnm
bamı yedim![]()
buralar sensiz olmaz boncugum...kızlar terkedıyorum sızı kımse gelmıyor kımse yazmıyorbırsüre bende gelmıcem
![]()
kardelencim cok begendim ya süper paylaştıgın icin sagol...kızlaaaar aşağıdaki yazıyı bi arkadaşımızın yazısından kopyaldım.ben çok beğendim inşallah sizde beğenirsiniz.
1.Gün;
Böyle kötü bir baslangic beklemiyordum,hortumumu bile kesmisler!Meme diye süt diye birsey varmis.nerden nasil bulunur ya?
2.Gün;
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor,emiyorum Allah emiyorum,tik yok,süt baska yerde mi?Neyse biraz daha emdim geldi ,fazla abaninca meme sahibi kisilik bagirdi ne bagiriyorsun acim ben !Cok yalnizim be günlük,hayir birsey degil icerdeykende yalnizdim ama yedigim önümde yemedigim arkamdaydi en azindan bak yine aklima geldi ya hortumumuda kestiler .
Uykum geldi yine zzzzz.
3.Gün;
Memeyi sevdim bu dünyadaki en iyi dostlarim bu iki meme iyiki varsiniz....
4.Gün;Bugün bir sürü olaylar oldu gürültü yaptilar baska biryerlere gittik galiba.Memeden ayrilinca bagiriyorum sonra geri geliyor uyuyorum uyaniyorum bir bakiyorum meme yok neyse ama bagirinca geri geliyor nasilsa.Kakada zevkliymis be eskiden yapamiyordum...
5.Gün;
Bugün 15 kez kaka yaptim rekorumu gelistirmeliyim..Dikkat ettimde her yaptigimda temizliyorlar bunu sevdimdikkatimi ceken bir nokta varki su ama koca kafaliyim be arkadas agir mi agir tutamiyorum pat o yana pat bu yana dikkat etselerde catlatmasalar bari daha ilk günden..
6.Gün;
Avucuma ne verseler tutuyorum,tik gibi birsey malesef farketiler herkes parmagini veriyor avcuma mecburen tutuyorum alemin maymunu oldum iyi mi?
Bu rada ne cok uyuyorum ya arkadas atamiyorum su yorgunlugu daha cok süt iceyim en iyisi hayir ictikcede yoruluyorum o da ayri nerde o eski günler hortumdan geliyordu ne güzel simdi em Allah em bak yine aklima geldi kestiler hortumu ya
7.Gün;
Bugün solaryuma girdim sarilik mi ne ondan mis bak yine uykum geldi..
8.Gün;
Biraz daha iyi hissettim kendimi daha fazla süt iciyorum artik,kaka yapma isinide tam altimi acma anina denk getiriyorum ki etraf pislensin daha cok eziyet olsun ne yapayim ama altim acikken daha rahat roketliyebiliyorum kaka yaparken birsey daha yapiyorum galiba bakalim anlamaya calisacam
9.Gün;
Cok fena hickirik tutuyor,gecsin diye nefesimi tutayim dedim ama onuda beceremedimneyseki sütü icince geciyor bu süt her derde devaymis onu gördüm..
10.Gün;
Sütten baska birseyler verdiler var ya yeter ya tam alisiyordum dayadilar baska birsey vitamin miymis neymis bu arada memelerin arasindan gördügüm lavuk gündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece,hadi bakalim hayirlisi...
11.Gün;
Al iste yine basladi ariza sütten sonra cok fena karnim agriyorböyle gaz gibi birsey egilip bükülüyorum binbir sekle giriyorum cikaracagim diye.sirtimi falan sivazlayin be kardesim..
12.Gün;
Bütün gün gazdan kivrandim arkadas ya bela oldu basima yaygarayi bastim ben de uyutmadim diktim bunlarida hazir asker,sonra bi saldim ki evlere senlik akabinde uyudum sonra gerisini hatirlamiyorum.
13.Gün;
Annemin suratina mictim,tamam utandim birazda,,insan bebegin dötünden öpermi ya!Ayip oldu demi ?Ne yapayim abi ya neyse fazla kizmadi herhalde..
14.Gün;
Anneme kirmizi birseyler iciriyorlar o zaman süt daha bir randimanli oluyor sanki ,böyle tadi daha cok hosuma gidiyor,su memelere bir reyting aleti taksalarda hangisini sevip hangisini sevmedigimi söyleyebilsem..
15.gün;
Topuktan kan alip duruyorlar,metin olayim cok aglamayayim diyom ama canim yandi be arkadas,hayir ondan sonrada hemen süt verince sakinlesiyorum,kizginligim geciyor agiz tadiyla asabiyet yaptirmiyorlar su memelere karsi biraz daha dik basli durabilsem..
16.Gün;
Su memeleri cok sevdigimi bir kez daha anladim cok seviyorum onlari ,onlardan ayrilinca icimi bir huzursuzluk kapliyor en iyisi onlardan ayrilinca bir yaygara koparayim ben.Bugün benden büyük birisi geldi yanima sevme amacliymis bi gecirdi basima hala dönüyor ögrendim kuzenmis neyse yazdim bi kenara intikam alinacak.
17.Gün;
Etrafi daha net secer oldum ama el ayak koordinasyonu hala sifir memeyi kavrayabiliyorum ancak bu eller ayaklar bana mi ait hala tam olarak emin degilim salliyorum öyle zevkli birsey yüze kollara dikkat etmem lazim tirnaklar tehlikeli diger yandan annem bugün kesmeye calisti ama izin vermedim keske verseydim bak cizdik yine gözün altini ya..
18.Gün;
Ellerime torbalar taktilar kafaya carpinca artik acitmiyor yara berede yapmiyor sanirim onlarda beni seviyor iyiligimi düsüyüyorlar...Aslinda hala ciktigim yeri özlüyorum geri gitsem olmaz mi?
19.Gün;
Nihayet o adamin neden sadece aksamlari eve geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gündüzleri calisiyormus Aferin gözüme girdi simdi bak..
20.Gün;
Tabbi ya annemin karnindaykende duyuyordum o adamin sesini SIKSIK onada ilgi alaka göserdim bagirdigimda bazen o aliyor beni kucagina meme vardir diye saldirdim ama vermedi bi ara meme acikken kistirdim ama emme olayindan bi randiman alabilmis degilim meme yüzeyi bayagi bir farkli....
amin canım...sogan kürünü benim bildigime göre yedinci gün başlıycaksın bi sakıncası olurmu senin dedigin günde başlamının bilmiyorum tatlım inş bu kürler vesile olur bebişin gelir hayırlısıylagunaydin,gunaydin arkadaslarim
hepinize hayirli guzel pazarlar diliyorumgununuz diyer gecmis butun gunlerinizden guzel gecsin insallah
kizlar ben bu ay sogan suyu icmek istemistim,adetimin 7.gunu baslamam gerekiyordu sanirsam..ben ben unutmusun adetim geceli 10 gun oldubugun baslasam olurmu kii????:26::26::26::26::26:
mutfak eczane ve aktar gibi oldu kizlar,esim keciboynuzu pekmezinden yaptigi karisimi yer,ayni zamanda keciboynuzu kaynatir icer..
ben hormon dengeleyici damla icerim(tadi igrenc ve cok kokuyor)ayni zamanda gunde 1 defa folik asit icerim..birde sogana baslarsam artikkk
allah hepimizin yardimcisi olsun,![]()
tekrardan cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı gelsin inş bebişin canım...selam kizlarr nasilsin kac yere ulastim burayi unuttum :)
haberimi almisinizdir belki ama bende soyleyim
tup bebek denememizde sonucumuz pozitif cikti
insallah darisi size ve isteyen herkese olsun
ebrar canim slm :) ozelden yaziyordum buraya gelim dedim
tekrardan cok tesekur ettim insallah darisi sana
canım yine kacırdım seni bu arada başın agrıyomuş gecmiş olsun tatlım kendine iyi bakben kaçıyorum çok öpüyorum sizi sonra görüşmek üzere :79:![]()
asakura pelin67 trakya selam kızlar hoş geldiniz
Bu arada topiğimize yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyor, birlikte iyi vakit geçirmeyi, güzel haberleri peşi sıra hep birlilkte paylaşmayı diliyorum Allahtan![]()
sağol canım sen sanılsınnebrarım inş az kalmıştır o güzel günlere valla sabrediyorum ama bebiş fikrini aklımdan cıkaramıyorum böyle uzadıkca daha cok üzülüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...kuzum ben evimdeyim bundan sonra sık sık görüşürüz inş
canım benim sen ve bebiş iyi olun yeterki bizde seni, cok özliycez kandine iyi bak allaha emanet ol...
kayracım inş adet olmassın canım bebişin seninledir inş...
canım nerelerdesin sen özledim seni nasılsın napıyosun kendine iyi bak öpüyorum kocaman
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine stres yapmamaya calış en kısa zamanda hayırlısıyla gelcek minişin inş
canım bizde seni özledik iyisindir inş...
canım bamlanmıışsın ama geri dönmüşsün şükür...nasılsın elixsircim...
buralar sensiz olmaz boncugum...
kardelencim cok begendim ya süper paylaştıgın icin sagol...
amin canım...sogan kürünü benim bildigime göre yedinci gün başlıycaksın bi sakıncası olurmu senin dedigin günde başlamının bilmiyorum tatlım inş bu kürler vesile olur bebişin gelir hayırlısıyla
tekrardan cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı gelsin inş bebişin canım...
canım yine kacırdım seni bu arada başın agrıyomuş gecmiş olsun tatlım kendine iyi bak
durucum gecmişe bakıyodum kusura bakma gec yazdım ben gelene kadar da sen cıkmışsın canım sonra görüşürüz inş...![]()
Güzel bacım kardelen ve derin için ben de okudum Rabbim i kabul eder şeker kızlarımız bebişlerine kavuşurlar bir an önce inşallah...
Valla bacım aynı şeyleri hemen hapimiz yaşadık gibi..Zaten çokta normal olmayan psikilojimiz bu gözlerini para bürümüş hekimler yüzünden daha da anormalleşiyor...Çok şükür ki içlerinde hala insan kalmayı başarmış olanlarıda var..Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın ne diyelimSperm attırıcı iğne mi verdi nasıl bir iğneymiş o canım merak ettim ?:44:
Bacım sen niye kapsama alanı dışında görünüyorsun nickinde anlamadım :44:
katılıyorum canım çok haklısın
Sonuçları gösterdin mi canım ???
İnşallah tatlım dileyen herkesin duaları kabul olsun liste de hamiler dolsun
Becerikli hatun bu bacım maşallahı var
Bacım herşeyin yolunda olmasına çokkk sevindim..En kısa zamanda hamileler listesine geçmen dileğiyle
Klomifen sitratla hamile kalan çokkk arkadaşımız var canım hatta sitede bir topickte var bununla ilgili oradaki listeye bakarsan görürsün...hayırlısıyla sen de kalırsın inşallah canım benim
Maşallah maşallahh zamane bebişleri çok hızlılar ağızlarının tatların da biliyorlar canım benim ya
Rabbim güzel gönlüne göre versin bacım dularına tüm kalbimle Aminnnn diyorum Allah razı olur ..Allah dileğini gerçekleştirsin inşallah![]()
allah hayırlı ugurlu etsın cnm cok sevındımselam kizlarr nasilsin kac yere ulastim burayi unuttum :)
haberimi almisinizdir belki ama bende soyleyim
tup bebek denememizde sonucumuz pozitif cikti
insallah darisi size ve isteyen herkese olsun
ebrar canim slm :) ozelden yaziyordum buraya gelim dedim
tekrardan cok tesekur ettim insallah darisi sana
kız sen kendıne dıkkatette yeter bana ben bakarım basımın cagresıne çok sağol düşünmen yeterlıcanım adetine 15 gün kala başlıcaksın ben öyle yapmıştım bunu unutma bebekim
ah canım gelde bakem sana çorba yaparım san birde terletirim hiç bir şeyin kalmaz bebekim
ah canım nerelerdesin sen bakıyımbak şimdi merak ettim kız dün benim panika atak gene azdı ne yapıcam bu hastalıla ya korkuyorum bebegime bir şey olucak diye ne olur dua edin bana
allah razı olsun canım benim işşallah sizlerede yaradanım tez zmanda veriri işşallah ebrarım haberi yok zaten kaynanamın sadece benim aile nin var ben kaçtım bay![]()
bayıldım paylaşım için sağol tatlımama özellikle
10.Gün;
Sütten baska birseyler verdiler var ya yeter ya tam alisiyordum dayadilar baska birsey vitamin miymis neymis bu arada memelerin arasindan gördügüm lavuk gündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece,hadi bakalim hayirlisi... hehehe bu babası farkında değil
Sağol canımm hayırlı pazarlarrrr
neyse bu konu da daha fazla yorum yapmayalım yönetici farketmesin bacım
:
Selam canım hoş geldin sefalar getirdinHakkında hayırlısını nasip etssin yaradan tez zamanda inşallah ....
pelincim nasılsın,ağrın sızın yok inşallah.ebrarım inş az kalmıştır o güzel günlere valla sabrediyorum ama bebiş fikrini aklımdan cıkaramıyorum böyle uzadıkca daha cok üzülüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...kuzum ben evimdeyim bundan sonra sık sık görüşürüz inş
canım benim sen ve bebiş iyi olun yeterki bizde seni, cok özliycez kandine iyi bak allaha emanet ol...
kayracım inş adet olmassın canım bebişin seninledir inş...
canım nerelerdesin sen özledim seni nasılsın napıyosun kendine iyi bak öpüyorum kocaman
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine stres yapmamaya calış en kısa zamanda hayırlısıyla gelcek minişin inş
canım bizde seni özledik iyisindir inş...
canım bamlanmıışsın ama geri dönmüşsün şükür...nasılsın elixsircim...
buralar sensiz olmaz boncugum...
kardelencim cok begendim ya süper paylaştıgın icin sagol...
amin canım...sogan kürünü benim bildigime göre yedinci gün başlıycaksın bi sakıncası olurmu senin dedigin günde başlamının bilmiyorum tatlım inş bu kürler vesile olur bebişin gelir hayırlısıyla
tekrardan cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı gelsin inş bebişin canım...
canım yine kacırdım seni bu arada başın agrıyomuş gecmiş olsun tatlım kendine iyi bak
durucum gecmişe bakıyodum kusura bakma gec yazdım ben gelene kadar da sen cıkmışsın canım sonra görüşürüz inş...![]()
nasıl geçti misafirlerle günün,beğendiler mi yemeklerinisağol canım sen sanılsınn
durucum cuma günü naipse göstericem sonuclarımı
kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızz
ebrar ablacım denk gelemedik bugun misafirim vardı ara ara baktım ama