Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım inş az kalmıştır o güzel günlere valla sabrediyorum ama bebiş fikrini aklımdan cıkaramıyorum böyle uzadıkca daha cok üzülüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...kuzum ben evimdeyim bundan sonra sık sık görüşürüz inş :16:

canım benim sen ve bebiş iyi olun yeterki bizde seni, cok özliycez kandine iyi bak allaha emanet ol...:16:

kayracım inş adet olmassın canım bebişin seninledir inş...

canım inş senin kırmızılarda dokuz ay gelmez hayırlısıyla...

canım nerelerdesin sen özledim seni nasılsın napıyosun kendine iyi bak öpüyorum kocaman:54:

canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine stres yapmamaya calış en kısa zamanda hayırlısıyla gelcek minişin inş:16::16:

canım bizde seni özledik iyisindir inş...

canım bamlanmıışsın ama geri dönmüşsün şükür...nasılsın elixsircim...

buralar sensiz olmaz boncugum...

kardelencim cok begendim ya süper paylaştıgın icin sagol...

amin canım...sogan kürünü benim bildigime göre yedinci gün başlıycaksın bi sakıncası olurmu senin dedigin günde başlamının bilmiyorum tatlım inş bu kürler vesile olur bebişin gelir hayırlısıyla:16:

tekrardan cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı gelsin inş bebişin canım...

canım yine kacırdım seni bu arada başın agrıyomuş gecmiş olsun tatlım kendine iyi bak:38:

durucum gecmişe bakıyodum kusura bakma gec yazdım ben gelene kadar da sen cıkmışsın canım sonra görüşürüz inş...:54:

Sorun değil şeker :16:

sağol canım sen sanılsınn:34:[/B

durucum cuma günü naipse göstericem sonuclarımı :31:
kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızz
:71:

ebrar ablacım denk gelemedik bugun misafirim vardı ara ara baktım ama:34:

Hadi hayırlısı canım :16:

allah hayırlı ugurlu etsın cnm cok sevındım:16::16::16:

kız sen kendıne dıkkatette yeter bana ben bakarım basımın cagresıne çok sağol düşünmen yeterlı:70:
durucum cok sagol cnm senı tebrık edıyorum herkesede yazmıssın masallah:46::46:buarada cnm nasıl bı vıtamınkı bu ben su ıcsem boğazım agrıyor malesef:14:pelınım cok sagol cnm bu hayat bı sınavmıs bızde öğrencılerı sınıf gecmeye calısıyoruz gecıcez ınsallah:66::66:kayram ugramamıs ıyıdır umarım:16:ben bgn esım bana bakar dıyodum o benden kötü hasta olmus:1:karsılıklı hapsuruyoruz:2:neysekı ben bgn bıraz ıyıyımde ılgılenıyorum yoksa halımız perısan:53:
ebusum sekerım bende senı sevıyorum tatlım:70:
Canım ben elevit kullanıyorum dr. lar gebelere ve gebe kalmak isteyenlere veriyorlarmış..Kendimi de dinç hissettiriyor vücut direncimi arttırıyor aynı zamanda ben memnunum tavsiye ederim :16:
içeriği şöyle

A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2 µg)
B1 vitamini (tiamin hidroklorür) 1.6 mg
B2 vitamini (riboflavin) 1.8 mg
B6 vitamini (piridoksin hidroklorür) 2.6 mg
B12 vitamini (siyanokobalamin) 4 µg
C vitamini (askorbik asit) 100 mg
D3 vitamini (kolekalsiferol) 500 I.U. (12.5 µg)
E vitamini (α-tokoferol asetat) 15 mg
Biotin (B8 vitamini) 200 µg
Kalsiyum pantotenat (B5 vitamini) 10 mg
Folik asit 0.8 mg
Nikotinamid 19 mg
4 mineral
Kalsiyum 125 mg
Demir 60 mg
Magnezyum 100 mg
Fosfor 125 mg
3 eser element
Bakır 1 mg
Mangan 1 mg
Çinko 7.5 mg :61:

Eşine de sana da acil şifalar diliyorum balım ....

Son düzenleme:
canım soğan suyuna dikkat et bende rahim incelmesi yaptıı:59:

bamlandım hatalı davranırsan bamlanıyorsun ama ben sadece actıgım konular silinsin istedim öle hatalı davrannmadım:60::60::60::60: bamı yedim deşifree olmimmm:60::60::60::60::60:

öylemiii:53:rahim incelmesi yaptigini bilmiyordum,ama ben ilk defa yapicam canim,nedense icimden bir ses hep icmem gerektiginden yana:44:kizzz daha fazla kendini desifre etme istersen,tekrar geri bamlamasinlar seniii:60::60::60::60::60:

canım adetine 15 gün kala başlıcaksın ben öyle yapmıştım bunu unutma bebekim:69::69::69:

ah canım gelde bakem sana çorba yaparım san birde terletirim hiç bir şeyin kalmaz bebekim:71::71::71:

ah canım nerelerdesin sen bakıyım :1::1::1::1:bak şimdi merak ettim kız dün benim panika atak gene azdı ne yapıcam bu hastalıla ya korkuyorum bebegime bir şey olucak diye ne olur dua edin bana :14::14::14:

allah razı olsun canım benim işşallah sizlerede yaradanım tez zmanda veriri işşallah ebrarım haberi yok zaten kaynanamın sadece benim aile nin var ben kaçtım bay:58::58::58:

öylemi,benim daha adetim biteli 10 gun oldu,o zaman baslayabilirim..yarin basliyim bariii,ben burlardayim da sen nerdesin kiz sevtun:4:allah sifa versin canim benim,iyi dusun canim,iyi olsun.allahin izni ile birsey olmaz sen merak etme:38:

evet canım,menagon kalçadan vurulan bi iğne,içlerinde en ucuzu ve yumurta yapıyo ama en kalitelisi gonal f galiba.
senin tek yumurtanın oluşması,muhtemelen verilen dozlada alakalı.

:9::9::9::9:
bende okudum kocişe,çok güldük,çok tatlıydı,20,günde biye bitirdiler bende anlamadım.
kanka benim belim çok kötü yaaa,yatmaktan oldu hep.

ben benical diye bi hap kullanınca çok rahatlıyorum banu cum,dr una sor istersen.

teşekkür ederim tatlım:34:

sende iyiki varsın garip cim,birbirimizle ilgilenmek hoş oluyo,tamam kafa dağıtmaya giriyoruz ama,biz birileriyle,birileride bizle ilgilenince,helede dertler bizr olduğundan,herkez birbirini çok iyi anladığından dolayı daha bi rahatlıyoruz.:16:

herkeze hayırlı pazarlarrrrrr

cok duygulandirdin beni kardelencim yaa,gel bir sarilayim sana:70::70::70:haklisin hepimizin derdi,istegi bir olunca birbirimizi daha iyi anliyor ve rahatliyoruz:38:

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim.Evliliğimin 2.ayında ağustosta hamile olduğumu öğrendim.Malesef öğrendiğimde düşük yapıyodum:(..Bebek çok isitiyorumm.Bebek çok küçükmüş daha 10 günlük bile değil dedi doktor.Düşükten hemen sonra hamile olursun dedıler.Ama tam 6 ay geçtii.Eylülde düşük yaptım.Şubatta bitti...İşte böyleee arkadaşlarrrrr bende artık aranızdayımmmm.....
:1:

canim rabbim birdaha yasatmasin,daha cok yenisin..hem hamile kalabiliyorsun yaniii,bu bile senin icin bir avantaj..ayrica aramiza hosgledin:71:

Güzel bacım kardelen ve derin için ben de okudum Rabbim i kabul eder şeker kızlarımız bebişlerine kavuşurlar bir an önce inşallah...

Valla bacım aynı şeyleri hemen hapimiz yaşadık gibi..Zaten çokta normal olmayan psikilojimiz bu gözlerini para bürümüş hekimler yüzünden daha da anormalleşiyor...Çok şükür ki içlerinde hala insan kalmayı başarmış olanlarıda var..Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın ne diyelim:16: Sperm attırıcı iğne mi verdi nasıl bir iğneymiş o canım merak ettim ?:44:

Bacım sen niye kapsama alanı dışında görünüyorsun nickinde anlamadım :44:

katılıyorum canım çok haklısın

haklisin canim,gözunu para burumus doktorlar yuzunden psikolojimiz dahada bozuluyor,ama yine de umit verenleride yok degil:61:canim bende cok bilmiyorum,ilac ismi yazman dogru olmayabilir sanirim,istersen özeline gönderebilirim??haftada 1 kez igne vuruluyor,sperm artirdigini söyledi doktor..bende horman dengeleyici damla iciyorum gunde 3 defa,ama tadi cok kötu:63:

selam kizlarr nasilsin kac yere ulastim burayi unuttum :)
haberimi almisinizdir belki ama bende soyleyim
tup bebek denememizde sonucumuz pozitif cikti
insallah darisi size ve isteyen herkese olsun

ebrar canim slm :) ozelden yaziyordum buraya gelim dedim :34:
tekrardan cok tesekur ettim insallah darisi sana

canim hayirli olsun bebegin,rabbim kucagina lamak nasip eylesin:71:

:3::3::3::3:
canım sıkıldı bugün yaaaaa,evde yalnızım,tv de bişey yok,hoffffff:25:

pazar gunu hic tv de birsey olmuyor,haklisin kardelencim..hele esler calisiyor ise daha bir sIKIci oluyor pazalar:59:

banucum ALLAH kabul etsin canım mekanı cennet olsun kayınpederinin
canım inanki bende öyleydim hatta enson doktora gittiğimde dedim galiba bende kötü bir hastalık var doktor gülmüştü .bana da ilaçların hiç faydası olmdı diyebilirimki 3 aya yakın boğazlarım ağrıdı .birde bişey diycem psikolojikde olabiliyo odönem ben bebeğimi kaybetmiştim .nezamanki benim birşeyim yok geçicek bu dedim geçti canım bak iyi düşün takma bişeyi kafana ben inanıyorumki geçicek

saol kuzum valla bazen kafa dinlemeye ihtiyac duyuyo insan :31:

garibim yeterki kırılma bitanem burda hepimiz kader ortağıyız canciğer olduk bizi bizden başkası anlamıyo malesef
buarada soğanı adetine 10 gün kala başla istersen aslında saraçoğlu zaman belirtmiyo sitesindede şifa olsun canım .ilaç olayını sorma 33 yaşındayım ama ömür boyu kullanmam gereken 3 ilacım var ama nedir beterin beteri var çok şükür diyorum

kuzu kesin yatmakdan ağrıyo ne okadar çok yatarsın tembel teneke seni :27::27:
özledim seni :24:

durucum saol canım arkadaşım ağzına yüreğine sağlık

canım zaten yazdığın için anladım no problem çok saol güzel kalplim benim
buarada nasılsın dün yoktun?

selam hanımlar alıntıları aldım telefon geldi geciktim biraz hepiniz iyisinizdir inşallah .ben bugün başağrısıyla uyandım şuandada fenayım ilaç aldım bakalım nolcak

yok canim kirilmam ben size:38: benim adetim geceli 10 gun oldu,saracoglunun sitesini hic okumadim,burda duymustum adetimden sonra 7.gunu icmem gerektigini,o zaman ben yarin basliyayim insallah:61:canim benim yaa,rabbim sifa versin ilac icmeye gerek kalmasin insallah tatlim:38:

Yetercim eşin daha iyidir inşallah?

Canım sürekli kullandığınız bir vitamin yok mu ben yaklaşık iki aydır multivitamin kullanıyorum çok şükür bu kışı gripsiz bacemciksiz geçireceğim inşallah..

Allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin canım :16:

Herkesin alınganlığı üstünde mi ne yerim sizi ben kızlarr nasılsınzzz :16::16::16::16:

Deli kız çok şekersin :9:

:16::16::16::16:

fıstık yasak yasak bizi terkedemezsinnnnnnnn bak öperim seniii heee :16:

yok yok ciddi anlamda öpülmek istiyorsunuz hepimiz birbirimizi seviyoruz kızlar hepimiz birimiz birimiz hepimiz için :16::16::16:

off yok tatlım :61: hayırlısıyla inşallah rabbimin uygun gördüğü zamanda anne olacağız hayırlsını iste :16:

Birsenim hormonlarını yerim senin valla aklım sizde ama vakit olmuyor yeminle oldukça girip bir okuyorum sizleri seviyorum kız :16::16:

yok kiz ne alinganligi,ben saka yapmistim sadece:17:

ebrarım inş az kalmıştır o güzel günlere valla sabrediyorum ama bebiş fikrini aklımdan cıkaramıyorum böyle uzadıkca daha cok üzülüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...kuzum ben evimdeyim bundan sonra sık sık görüşürüz inş :16:

canım benim sen ve bebiş iyi olun yeterki bizde seni, cok özliycez kandine iyi bak allaha emanet ol...:16:

kayracım inş adet olmassın canım bebişin seninledir inş...

canım inş senin kırmızılarda dokuz ay gelmez hayırlısıyla...

canım nerelerdesin sen özledim seni nasılsın napıyosun kendine iyi bak öpüyorum kocaman:54:

canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine stres yapmamaya calış en kısa zamanda hayırlısıyla gelcek minişin inş:16::16:

canım bizde seni özledik iyisindir inş...

canım bamlanmıışsın ama geri dönmüşsün şükür...nasılsın elixsircim...

buralar sensiz olmaz boncugum...

kardelencim cok begendim ya süper paylaştıgın icin sagol...

amin canım...sogan kürünü benim bildigime göre yedinci gün başlıycaksın bi sakıncası olurmu senin dedigin günde başlamının bilmiyorum tatlım inş bu kürler vesile olur bebişin gelir hayırlısıyla:16:

tekrardan cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı gelsin inş bebişin canım...

canım yine kacırdım seni bu arada başın agrıyomuş gecmiş olsun tatlım kendine iyi bak:38:

durucum gecmişe bakıyodum kusura bakma gec yazdım ben gelene kadar da sen cıkmışsın canım sonra görüşürüz inş...:54:

insallah pelincim insallah,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin tatlim:71:

öylemiii:53:rahim incelmesi yaptigini bilmiyordum,ama ben ilk defa yapicam canim,nedense icimden bir ses hep icmem gerektiginden yana:44:kizzz daha fazla kendini desifre etme istersen,tekrar geri bamlamasinlar seniii:60::60::60::60::60:

öylemi,benim daha adetim biteli 10 gun oldu,o zaman baslayabilirim..yarin basliyim bariii,ben burlardayim da sen nerdesin kiz sevtun:4:allah sifa versin canim benim,iyi dusun canim,iyi olsun.allahin izni ile birsey olmaz sen merak etme:38:

cok duygulandirdin beni kardelencim yaa,gel bir sarilayim sana:70::70::70:haklisin hepimizin derdi,istegi bir olunca birbirimizi daha iyi anliyor ve rahatliyoruz:38:

canim rabbim birdaha yasatmasin,daha cok yenisin..hem hamile kalabiliyorsun yaniii,bu bile senin icin bir avantaj..ayrica aramiza hosgledin:71:

haklisin canim,gözunu para burumus doktorlar yuzunden psikolojimiz dahada bozuluyor,ama yine de umit verenleride yok degil:61:canim bende cok bilmiyorum,ilac ismi yazman dogru olmayabilir sanirim,istersen özeline gönderebilirim??haftada 1 kez igne vuruluyor,sperm artirdigini söyledi doktor..bende horman dengeleyici damla iciyorum gunde 3 defa,ama tadi cok kötu:63:

canim hayirli olsun bebegin,rabbim kucagina lamak nasip eylesin:71:

pazar gunu hic tv de birsey olmuyor,haklisin kardelencim..hele esler calisiyor ise daha bir sIKIci oluyor pazalar:59:

yok canim kirilmam ben size:38: benim adetim geceli 10 gun oldu,saracoglunun sitesini hic okumadim,burda duymustum adetimden sonra 7.gunu icmem gerektigini,o zaman ben yarin basliyayim insallah:61:canim benim yaa,rabbim sifa versin ilac icmeye gerek kalmasin insallah tatlim:38:

yok kiz ne alinganligi,ben saka yapmistim sadece:17:

insallah pelincim insallah,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin tatlim:71:

Anladım tatlım şifa olsun inşallah:16: şaka maka ben uyarayımda denemeye bile kalkma :9:

NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************

hatunlar nerdesınız bakım subat bıtıyor yazdınızda benmı görmedım yoksa:53:

canım benim de 27 mart ama inş gelmez artık ya hayırlısı:43::43::43:

iyi akşamlar canım sağol sen nasılsın ?
iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz eşim maç seyrediyo.
gecmiste idim canim, kusura bakma..iyiyim cok sukur canim,ya sen nasilsin:26::26::26::26:

hosgeldin selinacim,iyiyiz cok sukur,ya sen nasilsin:26::26::26:

iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz işte aynen devam hayata.:29:

Anladım tatlım şifa olsun inşallah:16: şaka maka ben uyarayımda denemeye bile kalkma :9:

amin canim,tamam kizzz denemeye bile kalkmam merak etme:1::1::1::1::1::1:

Sağlık olsun tatlım :16: Allah şükrünü arttırsın,ben de iyiyim çok şükür :16:

amiin canim,rabbim seninde sukrunu ve sihhatini artirsin canim:71::71::71::71::71::71::71:

iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz eşim maç seyrediyo.

iyiyim canım çok şükür.oturuyoruz işte aynen devam hayata.:29:

allah iyilik versin selinacim,:69::69::69::69:

kızlar ben geçen salı günü rahim filmi çektirdim :18::18:ve çook şükür temiz çıktı içim o kadar çok rahatladı ki.çektircek olan varsa hiç beklemesinler bi an önce çektirsinler hiç olmazsa soru işaretleri netleşir.çekim sırasında çok az bi ağrı oluyo ama sonuç iyi çıkınca değer diyosunuz bilginizeee:66:

kızlar ben geçen salı günü rahim filmi çektirdim :18::18:ve çook şükür temiz çıktı içim o kadar çok rahatladı ki.çektircek olan varsa hiç beklemesinler bi an önce çektirsinler hiç olmazsa soru işaretleri netleşir.çekim sırasında çok az bi ağrı oluyo ama sonuç iyi çıkınca değer diyosunuz bilginizeee:66:

cok gecmis olsun canim,insallah vesile olur bebisinin gelmesine..cok duyuorum rahim filmini ama benim doktorum hic bahsetmedi,sadece hormon,pregestoron,tiroit,sperm tahlili yapti,o kadar..:59::59::59:
simdi ilac verdi beklemedeyiz istee:26::26::26::26:kendinizmi talep ediyorsuz rahim filmini:26::26::26::26:

Arkadaşlarım nasılsınız ben persembe gecesinden beri giiremiyorum cuma cumartesi gece gündüz eşimin işyerindeydik dualara geçte olsa amin demek istiyorum kardelencim ve yetercim dualarınıza gönülden amin diyorum canlarım,,,,,,sevtuncum tekrar gözün aydın çok mutlu oldum senin adına canım,,,,,,,,geçmişe bakamadım 2 günde çok sayfa birikmiş:53:ama ben yinede bi göz attım sayfalara:34:banucum kayınpederin vefat etmiş umarım yanlış okumamışımdır başınız sağolsun canım,,,,elixsir canım senin adını kapsama alını dışında diye okjuyunca korktum kız bidaha gelmicen sandım ama galiba yanlışlıkla olmuş,,,,,,,hepinizi böle:16::16::16::16::16:öptüm kendinize iyi bakın,,,bu arada benda korunmayı bıraktım bakalım:17::17::17:

amin canim,tamam kizzz denemeye bile kalkmam merak etme:1::1::1::1::1::1:

amiin canim,rabbim seninde sukrunu ve sihhatini artirsin canim:71::71::71::71::71::71::71:

allah iyilik versin selinacim,:69::69::69::69:

aferin söz dinle işte böyle bacım :9: Sağol canım Allah razı olsun :16:

kizlar,sogan kurunu denemis varmi aranizdaa:26::26::26::26::26::26:
Ben 1.5 yıl önce denemiştim canım..Faydası olmuduğunu düşünüyorum yalnız ay arasında lekelenmeler yapmıştı bende

Ben anestezi altında çektirmiştim yıllar önce :9: ağrı eşiğim düşük o yüzden dayanamamıştım..Temiz çıkmasına sevindim canım :61:

Arkadaşlarım nasılsınız ben persembe gecesinden beri giiremiyorum cuma cumartesi gece gündüz eşimin işyerindeydik dualara geçte olsa amin demek istiyorum kardelencim ve yetercim dualarınıza gönülden amin diyorum canlarım,,,,,,sevtuncum tekrar gözün aydın çok mutlu oldum senin adına canım,,,,,,,,geçmişe bakamadım 2 günde çok sayfa birikmiş:53:ama ben yinede bi göz attım sayfalara:34:banucum kayınpederin vefat etmiş umarım yanlış okumamışımdır başınız sağolsun canım,,,,elixsir canım senin adını kapsama alını dışında diye okjuyunca korktum kız bidaha gelmicen sandım ama galiba yanlışlıkla olmuş,,,,,,,hepinizi böle:16::16::16::16::16:öptüm kendinize iyi bakın,,,bu arada benda korunmayı bıraktım bakalım:17::17::17:

iyiyiz canim cok sukur,ya sen nasilsin??haklisin insan 1 gun girmese cok sayfa birikiyor,sonrasinda da okumak zorlaniyor,en guzeli duzenli girmek:1::1::1:tabi sartlar el verirse:1:
bizde seni :38:hadi hayirlisi olsun bakalim,rabbim ern yakin zamanda hayirli evlatlar versin:71::71::71:

Back
X