Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tabi canım son bakalım ne diyecek.allahım hereksin yüzünü güldürsün.ya bence bu filmi çektirmek hem senin için hem dr için tedavi aşamasında çok fazla yol almanıza sebep.çünkü bilinen bi sonuca göre hareket etmek daha mantıklı.hakkında hayırlısı canım inşallah bizde en yakın zaman da :49: oluruz

amin canim,dilerim rabbim hepimizin hasretini dindirsin:71::71::71::71::71:

Ay sevtun yapma sakın kendş kendine teselli ver bendede var panik atak hissettiğim anda hemen farklı şeyler düşünüyorum ve derin derin nefes alıyorum lütfen dene bebeğini düşün.

Sorma kız tüp bebekte 10 tane menogan 3 kutu gonalf vuruldum 1 tane yumurtam oldu o zaman doktor bana menegon yumurta yapmaz demişti ondan sordum canım.

Hayırlı uğurlu olsun canım İnşallah kucağınada sağlıkla alırsın.

Canım kayınpederim vefat edeli 40 gün oldu bugün duası vardı.Allah razı olsun.

Çok doğru diyosun durucumda yıllar geçtikçe hayat yalnız ve anlamsız geliyor bazen eve bakıyorum neden toplıyımki yemek yapsamda olur yapmasamda olur diyorum bütün gün yalnız otur tv ye bak ama bir çocuk olsa hayatım nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum o zamanda böyle bunalıma giriyorum işte Allahtan abalmın kızı var 4 yaşında onunla tüm annelik duygularımın bir çoğunu gerçekleştiriyorum Ablamda sağolsun hiç karışmıyor .Allahtan hep böyle damardan durumda değil dönem dönem şimdi tüp bebek denemeside yeni sayılır ya ondan böyleyim.

Sağol canım........................

Canım ben denedim hatta ben saraçoğluna gittim soğan suyunun yanına çaylar aldım ama benim işime hiç yaramadı tam aksi adetlerim bozuldu tabi bu işler bünye işi eşimin yiğeni içti pko luydun 3 ayın sonunda hamile kaldı şimdi nur topu gibi kızı var.

Sağol canım 40 gün oldu bu gün duası vardı.

Canım naber nasılsın senin şu tahlil vardı çıktımı.

masallah canim ya,yiyenin adina cok sevindim..haklisin bunye isi her bunyede ayni yöntem olumlu sonuc vermeyebilir,ama denemeyince de insan hep ya olursa,ya ise yararda vesile olursa diye dusunmekten de kendini alamiyor:37:ben yarin baslamayi dusnuyorum, bakalim benim bunyemde nasil bir etki gösterecek:26::26::26::26::26::26::26:

kizlar benim cikmam gerek,az islerim var halledebilirsem gelirim yine..hepiniz allaha emanet olun:38::38::38::38::38::38::38:

sevtunum hosgeldin,kusura bakma cikmam gerek tatlim:58::58::58::58::58:

# banu145145
# semraozsoy+
# nihanca
# Duru_
# garip+
# kardelen523
ben geldim geçmişe gidip gelem bi bakem:91::91::91::91::91:
Hoşgeldin canım nasıl oldun miniş nasıl bakalım.

masallah canim ya,yiyenin adina cok sevindim..haklisin bunye isi her bunyede ayni yöntem olumlu sonuc vermeyebilir,ama denemeyince de insan hep ya olursa,ya ise yararda vesile olursa diye dusunmekten de kendini alamiyor:37:ben yarin baslamayi dusnuyorum, bakalim benim bunyemde nasil bir etki gösterecek:26::26::26::26::26::26::26:

Hadi bakalım başal inşallah işe yararda bebişin gelir.

Ay sevtun yapma sakın kendş kendine teselli ver bendede var panik atak hissettiğim anda hemen farklı şeyler düşünüyorum ve derin derin nefes alıyorum lütfen dene bebeğini düşün.

Sorma kız tüp bebekte 10 tane menogan 3 kutu gonalf vuruldum 1 tane yumurtam oldu o zaman doktor bana menegon yumurta yapmaz demişti ondan sordum canım.

Çok doğru diyosun durucumda yıllar geçtikçe hayat yalnız ve anlamsız geliyor bazen eve bakıyorum neden toplıyımki yemek yapsamda olur yapmasamda olur diyorum bütün gün yalnız otur tv ye bak ama bir çocuk olsa hayatım nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum o zamanda böyle bunalıma giriyorum işte Allahtan abalmın kızı var 4 yaşında onunla tüm annelik duygularımın bir çoğunu gerçekleştiriyorum Ablamda sağolsun hiç karışmıyor .Allahtan hep böyle damardan durumda değil dönem dönem şimdi tüp bebek denemeside yeni sayılır ya ondan böyleyim.

Canım ben denedim hatta ben saraçoğluna gittim soğan suyunun yanına çaylar aldım ama benim işime hiç yaramadı tam aksi adetlerim bozuldu tabi bu işler bünye işi eşimin yiğeni içti pko luydun 3 ayın sonunda hamile kaldı şimdi nur topu gibi kızı var.

selam banucun tedavin hayırlı olsun canım inşallah en yakın zamanda bebikine kavuşursun.canım bişey sorsam özel olmazdır inşallah .tüp bebek tedavisinin ücreti ne kadar acaba

Kızlar aslında bu gece çok heyecanlıyım eşimin yarın sperm sonuçlarını alıcaz bakalım 2. rapor için çok önemli bakalım sabah nasıl olucak.

selam banucun tedavin hayırlı olsun canım inşallah en yakın zamanda bebikine kavuşursun.canım bişey sorsam özel olmazdır inşallah .tüp bebek tedavisinin ücreti ne kadar acaba

Canım benim tedavim geçen aydı ne yazıkki sonuç olumsuz.Ben çapadan rapor aldım canım raporla ilaçlar dahil 1500 lira tuttu raporsuz ilaçlar dahil 5000 lira umut tüpbebekte.istanbuldaysan bir kere çapaya git istersen eşinin sayısı 5 milyon ve altı olursa çabul alıyosun.

İstediğiniz kadar takipte olun buradaki hanımların hızına yetişmek ne mümkün 15 dk kaltım pcden geçmiş yığılmış maşallahımız var kızlar :9: hoşşş geldinizzzz :16::16:

Canım benim tedavim geçen aydı ne yazıkki sonuç olumsuz.Ben çapadan rapor aldım canım raporla ilaçlar dahil 1500 lira tuttu raporsuz ilaçlar dahil 5000 lira umut tüpbebekte.istanbuldaysan bir kere çapaya git istersen eşinin sayısı 5 milyon ve altı olursa çabul alıyosun.

çok muş canım ya 5000 diyosun allah durumu olmayanlara yardım etsin valla ya.yok canım ben izmirdeyim.hem benim eşimde bi sorun yok .çok zor işler rabbim hepimize bu yolda sabır versin

[
aleynacim,ben 3,4 ay önce basladim tedaviye,bize sperm testi,horman tahlili,pregesteron tahlili,tiroit tahlili yaptilar...
sonuc:esimde sperm eksikligi var...
bende de tiroit problemi dedi,ama kötu degilmis sonuclarim
simdi ilac verdi esime ve bana.beklemedeyiz anlayacagin...5,6 ay bekleyelim olmazsa tup bebek merkezine yönlendiririz dedi doktor,ben o zaman sormustum asilama yöntemini,o vesile ile konustuk yani canim...insallah tup bebek merkezine gitmeye gerek kalmadan gelir bebisim:59::59::59::59::59::59::59::59::59:
anladım garip İNŞALLAH gerek kalmaz aşılamaya falan gelir bebeyin hemen

hangisi bagnu AMH testim cıkmamış diyerlerinide aldım gösteremedim gittiyimde göstercem İNŞALLAH
# banu145145
# semraozsoy+
# nihanca
# Duru_
# garip+
# kardelen523
ben geldim geçmişe gidip gelem bi bakem:91::91::91::91::91:
hoşgeldin sevtun napıyon kızzz dr gitmedin mi daha ne zamn gitceksin
Kızlar aslında bu gece çok heyecanlıyım eşimin yarın sperm sonuçlarını alıcaz bakalım 2. rapor için çok önemli bakalım sabah nasıl olucak.
sonucların İNŞALLAH hayırlısı nasılsa öyle cıkar tatlım hakkında hayırlısı

2. ciyi cıkartmak kolay demişlerdi cabadaki kadınlar senin için zor oluyomu
İstediğiniz kadar takipte olun buradaki hanımların hızına yetişmek ne mümkün 15 dk kaltım pcden geçmiş yığılmış maşallahımız var kızlar :9: hoşşş geldinizzzz :16::16:

nasılsın duruu.......

Arkadaşlarım nasılsınız ben persembe gecesinden beri giiremiyorum cuma cumartesi gece gündüz eşimin işyerindeydik dualara geçte olsa amin demek istiyorum kardelencim ve yetercim dualarınıza gönülden amin diyorum canlarım,,,,,,sevtuncum tekrar gözün aydın çok mutlu oldum senin adına canım,,,,,,,,geçmişe bakamadım 2 günde çok sayfa birikmiş:53:ama ben yinede bi göz attım sayfalara:34:banucum kayınpederin vefat etmiş umarım yanlış okumamışımdır başınız sağolsun canım,,,,elixsir canım senin adını kapsama alını dışında diye okjuyunca korktum kız bidaha gelmicen sandım ama galiba yanlışlıkla olmuş,,,,,,,hepinizi böle:16::16::16::16::16:öptüm kendinize iyi bakın,,,bu arada benda korunmayı bıraktım bakalım:17::17::17:
allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah canım benim dualarım sizlerle:17::17::17:
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.................
iç güveyden halliceyim bebekim nerelerdesin kız sen:53::53::53:
öylemi,ben yurt disindayim ya canim,sanirim burda bu tarz tedavileri tup bebek merkezleri yapiyormus..:44::44::44::44:rahim filmini degil de,asilama yi sormustum,bana doktorum asilamanin % 10 sans verdigini,ama kendilerinin kanun geregi bunu yapamadiklarini,tup bebek merkezlerinin yaptiklarini söyledi:59::59::59::59::59::59:
canım işşallah kendiliginden hamile kalırsın inan hamilelik istiyosan kilo vercem ben 24 kilo verdim hemen hamile kaldım inan buna inanıyorum dedim sevyun bu bebegi istiyosun kilo vericen yemegi az aşarsam başlıyodum kendimi dövmeye ahanda böle:57::57::57::57::57::57:
kizlar,sogan kurunu denemis varmi aranizdaa:26::26::26::26::26::26:
adetine 15 gün kala yap bebekim ben bundan önceki oglumda yapmıştım şimdikindeded sogana sumak koydum bol bol yidim haberin olsun:kkk::kkk:
kızlar ben geçen salı günü rahim filmi çektirdim :18::18:ve çook şükür temiz çıktı içim o kadar çok rahatladı ki.çektircek olan varsa hiç beklemesinler bi an önce çektirsinler hiç olmazsa soru işaretleri netleşir.çekim sırasında çok az bi ağrı oluyo ama sonuç iyi çıkınca değer diyosunuz bilginizeee:66:
ah canım inan bende çektirdim gelsin kız şimdi mercimekler :55::55::55:
allah hayırlı ugurlu etsın cnm cok sevındım:16::16::16:

kız sen kendıne dıkkatette yeter bana ben bakarım basımın cagresıne çok sağol düşünmen yeterlı:70:
durucum cok sagol cnm senı tebrık edıyorum herkesede yazmıssın masallah:46::46:buarada cnm nasıl bı vıtamınkı bu ben su ıcsem boğazım agrıyor malesef:14:pelınım cok sagol cnm bu hayat bı sınavmıs bızde öğrencılerı sınıf gecmeye calısıyoruz gecıcez ınsallah:66::66:kayram ugramamıs ıyıdır umarım:16:ben bgn esım bana bakar dıyodum o benden kötü hasta olmus:1:karsılıklı hapsuruyoruz:2:neysekı ben bgn bıraz ıyıyımde ılgılenıyorum yoksa halımız perısan:53:
ebusum sekerım bende senı sevıyorum tatlım:70:
canım benim ben hepiciginize yiterim unutmayım gelin bakıyım yamacıma sizlere sevgi şefkat veriyim :38::38::38::38::70::70::70::70::48::48::48::69::69::69:

bu arada benimkiler geliyo gidiyo :1::1::1::1:

çok muş canım ya 5000 diyosun allah durumu olmayanlara yardım etsin valla ya.yok canım ben izmirdeyim.hem benim eşimde bi sorun yok .çok zor işler rabbim hepimize bu yolda sabır versin
Öyle valla canım çok pahalı olsun izmirde bir ünüversite hastahanesine git KK bir kız izmirden çıkarmıştı.En azından şansını dene canım.

[
anladım garip İNŞALLAH gerek kalmaz aşılamaya falan gelir bebeyin hemen

hangisi bagnu AMH testim cıkmamış diyerlerinide aldım gösteremedim gittiyimde göstercem İNŞALLAH

hoşgeldin sevtun napıyon kızzz dr gitmedin mi daha ne zamn gitceksin

sonucların İNŞALLAH hayırlısı nasılsa öyle cıkar tatlım hakkında hayırlısı

2. ciyi cıkartmak kolay demişlerdi cabadaki kadınlar senin için zor oluyomu

nasılsın duruu.......

Ya ne biliyim canım şimdi tekrar başladık herşey yeniden spermler androloji randevuları anlıycağın gene stres başladı...Umarım çok zor olmaz.

allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah canım benim dualarım sizlerle:17::17::17:

iç güveyden halliceyim bebekim nerelerdesin kız sen:53::53::53:

canım işşallah kendiliginden hamile kalırsın inan hamilelik istiyosan kilo vercem ben 24 kilo verdim hemen hamile kaldım inan buna inanıyorum dedim sevyun bu bebegi istiyosun kilo vericen yemegi az aşarsam başlıyodum kendimi dövmeye ahanda böle:57::57::57::57::57::57:

adetine 15 gün kala yap bebekim ben bundan önceki oglumda yapmıştım şimdikindeded sogana sumak koydum bol bol yidim haberin olsun:kkk::kkk:

ah canım inan bende çektirdim gelsin kız şimdi mercimekler :55::55::55:

canım benim ben hepiciginize yiterim unutmayım gelin bakıyım yamacıma sizlere sevgi şefkat veriyim :38::38::38::38::70::70::70::70::48::48::48::69::69::69:

bu arada benimkiler geliyo gidiyo :1::1::1::1:

evet ya artık gelsinler bi zahmet:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X