Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy bilirim o acligin verdigi sinirisakin ol tatlim,belki duymamistir
duymaz mııı,ne dicekmiş,aynı şeyleri mi,gelemicene görede açömamış
evet,menagonda çok az mımırta oluyo malesef.
Aynen valla bu sinir hiç birşeye benzemez sakin ol kardelencimmmm.
sakinim,skinim,sakinim
# banu145145
# semraozsoy+
# nihanca
# Duru_
# garip+
# kardelen523
ben geldim geçmişe gidip gelem bi bakem
sen geldiğinde ben çıkmışım sevtuncum.
Kızlar aslında bu gece çok heyecanlıyım eşimin yarın sperm sonuçlarını alıcaz bakalım 2. rapor için çok önemli bakalım sabah nasıl olucak.
inşallah en güzel sonuçlar çıkar canım.
ceza verdim ona
evet kızz behendiler essahtan sanada uc gel dedim amaa geldiğin yok

tabiki yinede sen bilirsin garipcim

sorma kısssss yedik o şeyi
teşke gelseydim,bütün gün aç kaldım çünkü.
pozitif düşünce çok önemliii..Olumsuz düşünmemek lazım insan ne kadar olumsuz düşünür neden korkarsa başına geliyor..
tari,sen aşılama mı yaptırdın,öyle okudum sanki bi yerde,hayırllı,istediğin gibi sonuç alırsın inşallah.
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
yattım kalktım,yattım kalktım,hala aynı gün dü birsencim,zaman bi gıdım bile ilerlemedi bugün.
kardeloş sana selam vermeden çıkmak olmaz şincik ayıp olur yumoşlara iyi bak çatlat bol çalışma yap hadi öptüm bye
sağol canım,çatlasında patlasın yumoşlar inşallah,bebekler dolsun karnımız inşallah
yeni bestem
ebrar ablacım h.g kardeloşum sende h.g nasılsınızz

ebrar abla feste ben seni ekledim dimi baskası olmasında

hoşbulduk iksir cim,bitirdin mi misafirden sonraki işlerini?

ya geçmişteydim tam 2 kez alıntı yaptım 2sindede hata verdi
çıldırdım yaa valla tekrardan almaya gözüm yemedi bunuda göndericekmi onu bile bilmiyorum
birsenim elixcsirim hoşbuldum saolun sizede güle güle elixsir facede eklediğin benim datlum sorun yok
peloşum evine geçmişsin sevindim canım ayrılık zor olmuştur ama .geçmiş olsun dileklerin içinde saol
elaezelim hadi hayırlısı inşallah bebiş gelir ilk denemede
aleynam 1 hafta kalmış inşallah gelmez kırmızılar
durum valla oku oku bitiremedim bide ki kez alıntılarım silindi bu topici boş bırakmaya gelmiyo değilmi
kızlar son 1 sayfayı okuyamadım dönücem hemen

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 lagrima+ nihanca elixsirr+
selam hanımlar nasılsınız ?

lagrimaa gidiyosun galiba canım sanada iyi geceler
birsenim okudum yazdığını kuzum ben korkarım öyle şeylerden hele benim koca hayatta yanaşmaz saol düşünceli arkideşim benim
boncuğum hasta olmuşsın bitanem geçmiş olsun allahım şifa versin ya bolca ıhlamur iç ben öyle atlattım kuzum
garibim valla bende yaptım soğan kürü ama belli birgünde başlamamıştım zaten benim adetler düzensiz olduğunda şifa olsun kuzum
sevtun kız bebişde geldi allahın izniyle yenicen panik atağı iyi düşün kuzum
WAYCIM sıkıntılıymışsın hayırdır canım neyin var?
valla kızlar aklımda kalanlar bunlar affedin beni iki sefer yollayamayınca böyle oldu
kayram uğramamış merak ettim iyce yaa :26:

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

bende merak ettim yaaaa
nerde kaldı ki bu hatun,inşallah iyidir.

Kızlar aslında bu gece çok heyecanlıyım eşimin yarın sperm sonuçlarını alıcaz bakalım 2. rapor için çok önemli bakalım sabah nasıl olucak.

insallah sonuclariniz guzel cikar banucum

insallah canim insallah,cok sagolasin

aslinda benimde icimi acaba kilolu oldugum icinmi hamile kalamiyorum endisesi yiyip bitirmiyor degil sevtuncum,bu endiseden dolayi bismillah deyip basladim diyete,insallah bende senin gibi guzel kilolar verebilirim

insallah kalp atislarinida duyarsdin,kucaginada alirsin sevtuncum..ama öncelikle eskisi dusunup gelecek gunlerini karartmaktan vazgec olurmueskiden yasadiklarini,simdi yasayacaginin bir garantisi yok,iyi dusun iyi olsun tatlim

haklisin durucum,burda biraz farkli dusunuyor doktorlar,cok sagolasin guzel dileklerin icin

canim erken cektirmek bana göre aslinda bir avantaj..ama her doktorun dusuncesi farkli canim..dilerim hayirlara vesile olsun gayretlerin

evet kızz behendiler essahtan sanada uc gel dedim amaa geldiğin yok

tabiki yinede sen bilirsin garipcim

sorma kısssss yedik o şeyi

bakalim bugun bir basliyimda elixsircim,olumsuz bir durumla karsilasirsam birakirim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiin,alllah razi olsun paylasim icin

cok haklisin birsencim,herzaman ciddilik olmaz arada neseli olmak gerek

ahhh su erkekler,bizler kadar hassas olamiyorlar malesef,sen affediver bu seferlik kardelencim

bende bugun baslamayi dusunuyorum ebrarcim,nasip olursa..karsilasamadik seninle bu aralarbu arada kayrayi bende merak ettim,insallah iyidir:44:

canım inan kendimi zor zabdediyorum rahatsızlanınca diyorum umursama kendin yapıyosun okadar korkuyorumki ya bu hastalıgım geçmezse düşünmek istemiyorum aslında olay ne biliyomusun mutsuz olmak eger mutsuz ol ozaman insana sıkıntıda gelir çarpıntıda allahım herkezi mutlu etsin işşallah işşallah bu kerez ben yenicem umursamıyorum artık ama öyle bir an geliyoki kalbim agzıma geliyo nefes alamamada cabasıyaradan o güzel kalbinizin mükafatını vericek ben buna inanıyorum umudunuzu yitirmeyin kim derdiki sevtunun bebeginin dogacagı gün yeniden hamile olucagı aklına gelse o secdenin dili olsada konuşsa dedim rabbim beni kimseye özendirme ne olur yavrumun yerine tez zamnada verki saglıklı bir şekilde acısını unutuyum yaradanım dualarımı kabul etti ben biliyorumki sizlerinde duaları kabul olucak
Pozitif düşünmeyi bende deniycem ebrarcım yazdığın gibi belkide psikolojimden iyileşemiyorum.
canım sendemi bendensin anlatırmısın biraz nasıl düzelttin kendini akıla ihtiyacım varda biraz galiba sıyırdımda
kız dayakçı artık kimseyi dövemezsin sen hamişsin yoksa bebişinde seni döver

kızlar bende çıkıyorum herkese iyigeceler kendinize iyi bakın
tamam bebekim dgum edince döverim sen üzülme eşimi görsen gülerdin adama dün birlikte bulaşık yıkadık okadar mutlu olduki gözlerinin içi gülüyo yaradanım sizlerede nasip etsin sizleride eşlerinizide mutlu etsin işşallah tez zamanda
kayracım uğramadı hiç umarım iyidir
canım o bir müddet girmicekmiş ameliyat olmuşya istiraat edicekmiş ben öyle biliyorum
canım annemin sözünü dinlemesen halim perişan :18::18::18:
allah razı olsun canım kalp kalbe karşıymış inan desem yeri

GARİBİM canım azim edilince çok güzel veriliyo ben bol bol ot yidim brokoli ve havucu haşladım yedim bebekim saglıklı beslen balık tavul yedim eti yemedim makarna pilav şekerli şeyleri vs yemedim tek sorun ben bunu başarıcam diye kendini telkinde bulunucaksın inan o buzdolabının dili olsada konuşsa karnım guruldardı giderdim başına aman ne olucak yarım yemezsin deyim yemege kalkardım elimde bir elmayla geri döndügüm çok olmuştur haftada 3 kilo elma bananesin diyodu azmet ben bunu yapıcam yapabilirim deyince olay bitiyo
KARDELEN PROFUM ben girdim baktım sen çıkmışın önemli degil bebekim
aslında dediginiz dogru ben iyiyim diceksin benim bir şeyim yok dicen olay biticek ama gelde bunu bana anlat

garibim sanada günaydın bebekim
bu arada bir şey demek istiyorum yarın sabah 8 .30 randevuyu aldım işşallah bebegimi görüüm kesin kan tahlili ister yaptırıcak gebelik testini yanımda götürücem ilaçlarımı göstericem bunları vermiştiniz diye işşallah progestoron içiyorumya kızmaz ben kafama göre içiyorum diye sizlere gelince yazarım kan da baktırsa kesin öyleden sonraya kalır ama bir görsem içim rahat edicek ama işin kötüsü sigortaya gidicem diye eşim bebegi göremicek çünkü yasak görmesi acaba bir gün doktor izin verirmi görmeye o okadar hakkediyoki mutlu olmayı benim gibi biriyle evli ben ona çok çektirdim ona üzülüyorum geçende dedim zaten ben sana çok eziyet ediyorum hakkını helal et diye ben onun hakkını nasıl öderim bilmiyorum allahım başımdan eksik etmesin işşallah
bakın duygularımı sizlerle paylaşmam lazım geçen namazda çok dua ettim ey yarrabbi benim gibi evlat hasretiyle yanan arkadaşlara eli ayagı saglıklı saatli evlatlar ver dedim ilk oglumda çok agladım dogum ettim eve getirdik dışarı koydular oglumu martın 6 bir soguk var sormayın o sogukta dedim kaynanama anneeeee ne olur onu alın içeri beni koyun dışarı o daha çok küçük üşür ben onu gözümden sakınmadım dedim çok agladımdizlerime vura vura dedim allahım sen verdin sen aldın boynum kıldan ince tedavi oldugum halde hamile kalamadım sonra yaradanıma yalvardım hiç unutmuyorum eltim benle çok dalga geçmişti çünkü çok agırıma gittii ilkindi namazında dua ediyodum ey yarrabbim ne olur benide gör beni çok üzüyolar çok aglatıyolar yalvarırm benide gör dedim o secdenin dili olsada konuşsa okadar çok agladımki nefesim kesildi o ay hamile oldugumu ögrendim dedim yaradanım sana şükürler olsun hamileyim dedim işte o duygu dedim yavruma herşeyler işledim ellerimle seve seve ah oglum annecin seni okadar çok beklediki işşallah abinin yerine seni koyup sevicem dedim hastaneye bir kanamayla giitim yalvardım yakardım sesimi duyuramadım kimselere ilgilenmediler bile benle o yavrumda cennete gitti şimdi 3 hamileyim yaradanım diyorum sen verdin sen aldın ama ne olur bunu saglıklı saatli bir şekilde bana bagişla bu yavrumun acısını gösterme işşallah dedim ben inanıyorum bu mükafatımın sonucunda yavrumu kucagıma alıcam yaradanım duy sesini ne olur sana yalvarıyorum bir daha anne kalbimi acıtma alıyım yavrumu kucagıma saglıklı saatli evlatlar nasip et kız erkek önemli degil benim parçam olucak o artık artık kimseye özenmek istemiyorum acıyarak bakmalarındanda bıktım ban bir şans ver yaradanım ne olur senin yoluna yetiştiriyim işşallah vatanına milletine hayırlı evlat olsun dinini bilsin allahını bilsin peygamberini bilsin alıyım kucagıma onu kokluyum emziriyim öpüyüp benim deyim eşime deyim canım ben başardım bak mükafatım diye herkeze söylüyüm ben sakat degilim ben sakat degilim artık benimde bir evladım var görün ban sakat diyenler aman bunun bebegi olmuyo aman nazar deger sakın vermeyin kucagına diyenler sen kocayı boşa adamın başını yakma adam baba olsun senin yüzünden baba olamıyomu diyenler benden utansın artık bu yolda yanlızım kimseler yanımda yok bir allahım bir eşim birde benim ailem birda sizler allahım başımdan eksik etmesin sizleri

bu arada bana facede kayıtlı olanlar bebek ,,ç,n bir şeyyazmasınlar kimsenin haberi yok kimseyede demeyi düşünmüyorum nazardan çok korkuyorum okadar fesat insanlar varki keşke çevremdekiler adam olsaydıda mutlulugumu paylaşabilseydim ama nerde eşime dedim dün annene dicenmi dediki yanına gidip söylücem belkim bebek vesile olur barışmamıza dedi öyle dedim vesile olucagına hiç olmasın degilmi ama gelde eşime laf anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…