Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İnşallah aleynacım.İyi geceler.

Ama yapma bak şu anda senin emutlu olman gereken zaman.

Aynen durucum bizimkide benim bebeğimin olmasını hiç istemiyor korkuyomuş onu sevmem diye.

İnşallah normal yollarla olur canım.

Canım sakın kötü düşünceler getirme aklına inşallah salı günü en mutlu günün olur.

Filmin ilk aşamada çektirilmesi benim fikrimce daha iyi canım Allah hiç kimseye göstermesin ama tüplerin kapalı olduğu durumlarda bedene gereksiz yere ilaç yüklemesi yapılmış oluyor bu açıdan filmin erken çekilmesi taraftarıyım ben..
Dıuana da yürekten amin diyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:

evet,çok komik

pelincim nasılsın,ağrın sızın yok inşallah.

nasıl geçti misafirlerle günün,beğendiler mi yemeklerini
evet kızz behendiler essahtan sanada uc gel dedim amaa geldiğin yok
tabiki yinede sen bilirsin garipcim
sorma kısssss yedik o şeyi

canım hayırlı olsun bebiş mi geliyo yoksa ay çook sevindim allahkorusun sağlıcakla kucağına alırsın.allahım bizlerede nasip etsin
allah razı olsun darısı başınıza işşallah
slm canım nasılsın gecmişi okumdım canımsıkkındı varsa önemli birsey yazarmısın

kız kim canını sıttı bakem gelim döveyimmibak irkekse gücem yetmez haberin ola
ü,
durucum evet bebekim dogru insanı buldun biraz tombigimdirde ayıptır sülemesi
Kızlar bizim hatunlar nirde acebe yoklar kırk yılın başı bir kaptım pc yi nerdesiniz ulen duyunda gelin sesimi dur bakıyım pozifif düşünüyüm bakıyım milleti getirebilicekmiyim hım hım hım

06EE ugurboncugum sevtun2 nihanca yesim1548 banu145145 clmre way+ düşününce oluyormuş bacıcım bak birazdan iki katına çıkarız

way bacımm birşey de ne oldu sana böyle :44:

06ee ugurboncugum sevtun2 nihanca yesim1548 banu145145 clmre way+ düşününce oluyormuş bacıcım bak birazdan iki katına çıkarız

[sıze="3"]way[/sıze] bacımm birşey de ne oldu sana böyle :44:

allah seni şişirsin hemi böyle aşkam akşam gülecegim yoktu sen çok yaşa hemi

allah seni şişirsin hemi böyle aşkam akşam gülecegim yoktu sen çok yaşa hemi

ama gerçekten nasıl düşünürsen öyle yaşarmışsın bacıcım test edildi onaylandı yüzde yüz düşünce gücü önemlidir

bu arada hayırlısıyla şişirsin inşallah amin demeyi unutmayayım

Son düzenleme:

dogru soyluyosun durucuğum ama burda cektırecek arkadaşlar duymasında benı o kdr acı cektımkı anlatamam ztn agrı esıgım cok dusuk doktor hadı gozun aydın tuplerın acık dıyo dusun ne kdr sevınmem gerek sevınemedım bıle canımın derdıne duştum o an bnmkı bıraz anormal bı agrıydı galıba cunku cektırenlerı duydum o kdr cok agrı cekmemısler ne bılım benm neyım normalkı gercı

# Duru_
# tarioronar
# yesim1548
# elixsirr+
# birsen29+
# banu145145
# nihanca
# clmre
# way
SEN TERAPİYE DEVAN ET DURUCUM BEN ÇIKIYORUM ANNEM KIZIYO İYİ AKŞAMLAR SİZLERE

pozitif düşünce çok önemliii..Olumsuz düşünmemek lazım insan ne kadar olumsuz düşünür neden korkarsa başına geliyor..

Öyle deme tatlım çok kadın acısını hissediyor ben gittim baktım canım yanıyor ter içinde kaldım yok olmaz böyle dedim çektiremem dedim,doktorum sağolsun anesteziyle çekeriz dedi oluyorsa sevinirim dedim ikinci deneme anestezi altında oldu..insandan insana değişiyor işte.kendine haksızlık etme cicim

# Duru_
# tarioronar
# yesim1548
# elixsirr+
# birsen29+
# banu145145
# nihanca
# clmre
# way
SEN TERAPİYE DEVAN ET DURUCUM BEN ÇIKIYORUM ANNEM KIZIYO İYİ AKŞAMLAR SİZLERE
Tamam tatlım annenin sözünü dinle ben telepati yoluyla yanında olacağım merak etme

amın canım Rabbım hayırlsıyla bebeğine sana tutundursun ve sağlıklı sıhhatlı bı sekılde kucagına almanı nasıp etsın
kactır yazcam sana dıger arkadaşlara hızınıza yetişemiyorum kızlar maşşallah ne kdr aktıf bı başlık acemıyım sımdılık ıdare edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…