Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şifa olsun inşallah allahım yollasın biran önce meleğini
iyiymiş kayram canım kardeloş haber aldı çok şükür
buarada evet ya denk gelemiyoruz buara özledim canm
sevtunum inşallah başarıcaksın yaa
bak rabbim boş çevirmedi dualarını bizede dua et olurmu canım inanıyorumki burdaki tüm arkadaşlarım kavuşucak bebeklerine sabrın sonu selamet kuzum azcık sabret bak minişin olunca panik atak denen illetde kalmıycak .
canım ya kıyamam demek eşini yolcu ettin allahım kavuştursun tez vakitte sağlık olsun kuzum dönecek inşallah .allahım kimseye yaman ayrılıklar göstermesin
selinam nasılsın kuzucum ?
boncuk kuzusu çok işin var galiba senle benim işimiz bitmez cano
oyy uykucu şirine seni hadi tatlı uykular
hayırlı günler arkadaşlar herkes iyidir umarım ben semroşu merak ettim yine baya ara verdi sorun yoktur umarım
GÜL,GÜNEYCANAN,AFED,HALE,FLAN,SAMYELİ,MAVİŞ,YELİZ,HAYAL,GAMZE,TUĞÇE
ÇOK ÖZLEDİM YA NERELERDESİNİZ?
sevtun2,kardelen5233,pelin67,
nasılsınız kızlarr??
kız ahanda böle olmayasınyoksam ben ilk oglumda öyleydimde
![]()
bilmiyorum canım ya daha regle 8 gün var.kasıklarımda hareketli arada sağ tarafımda pıtırtı oluyo geçiyo.inş vardır bişeyler
canım seni umutlandırmayımda benim sag kasıgım agrıdı birde çok istifar ettim gögüslerim çok sızladı olabilir annem derdiki düşügün bir bacagı içerde bir bacagı dışarda derdi işşallah vardır kızda ahanda böle halay çekelim sana![]()
canım ben annemdeydim evime geldim iki gündürde temizlik yapıyorum o yuzden fazla giremedim bu arada hamile haberini okudum yorumda yazdım ama görmemiş olabilrisin... sevtunum cok sevindim inanki rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin dualarım seninle...Pelin kız nerelerdesin sen bakıyım banucum görüşelim bebem senle yaşın benim kadar varmıdır :44::44::44:acaba
bende iyi olmaya calışıyorum canım napıyım rahmimde yara cıktı onu dondurdu doktorum iki ay kadar bebiş calışmalarına ara vermek zorunda kaldık inş başka bi sorunla daha karşılaşmam...İyiyiz canım sen nasılsın
canım gecmişteydim alıntıda yaptım ama netin azizligine ugradım okadar alıntım boşa gitti o yüzden gec yazdın tatlım...# pelin67
# SeLiNa23
# elixsirr+
BENİ NEDEN KİMSE GÖRMÜYO YA![]()
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın...sevtun2,kardelen5233,pelin67,
nasılsınız kızlarr??
Ben sni sollamışım yaşda ::))))31 giricem bebekim
Benim tombulda geldi çok şükür hoş geldi![]()
Kardelen profum hoş geldin bebikim ben birazdan çıkıcam namaz kılmam laım haberiniz olsun![]()
canım ben annemdeydim evime geldim iki gündürde temizlik yapıyorum o yuzden fazla giremedim bu arada hamile haberini okudum yorumda yazdım ama görmemiş olabilrisin... sevtunum cok sevindim inanki rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin dualarım seninle...
bende iyi olmaya calışıyorum canım napıyım rahmimde yara cıktı onu dondurdu doktorum iki ay kadar bebiş calışmalarına ara vermek zorunda kaldık inş başka bi sorunla daha karşılaşmam...
canım gecmişteydim alıntıda yaptım ama netin azizligine ugradım okadar alıntım boşa gitti o yüzden gec yazdın tatlım...
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın...
yok canım agrım sızım allaha şükür 40 gün sonra yine gitcem doktora bakalım hayırlısı olur inş...Canım biliyorum şimdi nasıl oldun ağrın sızın yok dimi?
# pelin67
# SeLiNa23
# kardelen5233+BEN ÇIKIYORUM CANLARIM EZAN OKUNDU PELİNCİM CANIM KUSURA BAKMA GÖRMEMİŞİM İNAN KAFAM BU ARA YERİNDE DEGİL YOKSA BEN SENİ ES GEÇMEM BİLİYOSUN ALLAHIM ŞİFA VERSİN CANIM BENDEDE OLMUŞTU YARA YAKTIRDIM KUSURA BAKMA SELİNACIM HATLAR KARIŞTI BEN PELİNE DİCEGİME DÜŞÜK DEDİGİM LAFI SANA DEMİŞİM KAFAYI YİDİM HERHALCANLARIM SİZLERE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM ALLAHIMA EMANET OLUN BİRAZDAN KARDEŞİM GELİR GİREMEM ONDAN BEN ÇIKIYIM NAMAZIMI KILIYIM DAHA TESPİH ÇEKMEM LAZIN DUALARIMDASINIZ BUNU UNUTMAYIN HİÇ BİRİNİZ
![]()
evet canım,ağrır benim belim,çok alıştık birbirimize,yalnız arada abartıyokardeloşum belinmi ağrıyor bebikim geçmiş olsunn![]()
aşkımı depreştirdin kısss,akşama gelsinde bakalım bakalıminsallah sevtuncum,haklisin hersey beyinde bitiyor,insallah bismillah deyip ciktim bu yola,rabbim emeklerimi bosa cikarmasin insallah
ahhh sevtuncum ahhhrabbim daha önce yadiklarini yasatmasin insallah..neden esin göremiyor onu anlamadim ben:26::26::26::26:görmesinde ne gibi bir mahsur olabilir kii:26::26::26:burda doguma bile eslerde giriyor..doktorlar girmesini istiyorlar
![]()
canim allah kavustursun insallah,uzulme sayili gun cabuk gecer![]()
kayranin iyi olmasina sevindim canim,allah daha iyi etsin.haber verdigin icin cok sagol ayricasurundurme kizzz,affet,ne demisler:insanin kocasi caninin yarisi
canim ya hakkinda hayirlisi olsun,vardir bir hayir..uzulme verirler insallah roporunu![]()
sagolasin tatlim![]()
amin canim,kayrada haber vermis cok sagolun haber verdigini icinbu aralar denk gelemedik yaa,ben geldim ama sen gitmissin
neyse aksama görusuruz insallah
insallah sonuclarin guzel cikar elixsircim
ben geldim,sen gitmissin,neyse kolay gelsin ebrarcim
canim gecmis olsun yaa,belin agriyormus,insallah önemli birsey degildir tatlim:26:allah sifa versin insallah![]()
ben geldim siz gidiyorsunuz yaaa,neyse allaha emanet olun kizlar![]()
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnSenden bütün çaresizliğimle ve ihtiyacımla ilim istiyorum. Bilgisizliğimden ve cehaletimden beni kurtarmanı diliyorum. Öğrenebilmek için çırpınıyorum;ama hafızam ancak Senin izin verdiğin kadar bana yardımcı oluyor. Ben evrene serpiştirdiğin sırlarına muhtacım, bana öğreteceklerine muhtacım.Sen,bal yapmakla görevlendirdiğin arıya, balı nasıl toplayacağını daha doğmadan öğrettin. Sen,bir ördek yavrusuna doğar doğmaz nasıl yüzeceğini öğrettin. Sen, Senden istemesini bilmeyen birçok varlığa müthiş bilgiler ve yetenekler kazandırdın.
Ben ise, şimdi huzurunda bütün çaresizliğimi boynumu büküp Sana yalvarıyorum. Onlar konuşamadıkları için isteyemeden aldılar. Ben ise bütün içtenliğimle Senden diliyorum. Lütfen bana sınırsız ilminden bağışla. Bana,ilme ihtiyacımı öğrettiğin gibi, benim ilim istememi yarattığın gibi, benim ilim öğrenmemi de, öğrendiğimi yaşamamı da yarat.
Beni, Seni tanımayan, kalbi kirli, basit ve karanlık bir cahil olarak yaşatma dünyada.
Beni, öğrettiğin ilimle ruhlarını ay gibi parlattığın kulların gibi ilimle donat. Ben öğrenmek istiyorum. Ben ölümüme kadar ilim öğrenmeye çalışmak, Yaratılış gayeme uygun yaşamak istiyorum.
Boş zamanlarımda değersiz dedikodulardan ve gereksiz meşguliyetlerden kurtulmak istiyorum. Mümkün olan her uygun zamanımı, öğrenmeme izin vereceğin ilimlerle meşgul olmanın zevkiyle doldurmak istiyorum. Fakat, nefsime söz dinletemiyorum. Ben, beni yönetemiyorum. Ben, bana ruhumun yapmak istediğini yaptıramıyorum.
Bu zulümler ve gafletler asrında yorgunum, güçsüzüm. Lütfen rahmetinle beni destekle. İrademi güçlendir; bana bilgiyi, ilimle meşguliyeti ve öğrendiğimi yaşamayı sevdir.
Bana sırlarını öğret. Bana, Seni daha iyi tanıma fırsatı ver. Ey her şeyi bilen ALLAH’ım, ey isteyenlere öğretmek isteyen ALLAH’ım, Sana daha içten nasıl yalvarabilirim! Bilmiyorum.![]()
kuzu,baştan söylim,bu kadar yorma kendini,şimdilik geçmişi okumak için oturmamaya çalış,kendinden haber ver yeter,ben sana özet çekerimtam 30 sayfa okudum alıntı yaptım tek tek ama saolsun kknın kazıgı bana da vurdu kızlar artık ınsallah kımseyı unutmam hadı bısmıllah
oncelıkle sızlerı meraklandırdım ama su cevre yokmu adamı rezıl eder vezır de vallahı hafta sonu cumartesıydı galıba sabah kardelosla msn de konustuk sonra bır telefon mısafır gelecekmıs ben gormeye cok lazımlar sankı kmse bılmıyo dusunun yanı amcam dan tutun da teyzelreıme kadar kımse bılmıyor amelıyat oldugumu ve ben pıjamalarlayım geseler nolcak dogru duzgun yuruyemıyorum anlamıcaklarmı bısey oldugunu neyse annem dedıkı koye gıdecegız msaıt degılız sonra dedık yalan olmasın kalkın koye gıdelım alel acele kalktık gıttık koye ve daha dun gece döndük tabıkı haber veremedım sıze halam ve yengemlerde koyde ve nasıl zrolandım ıyı numarası yapcam dıey anlatamam
neyse dun gelrken bızım amcamın ufaklık ıkı bucuk yasında aglamaya basladı attı kendını yerlere dedık tamam goturelım neyse getırdık eve uyuttuk ama ılk kez gelıyo nasıl tedırgınım kardelos mesaj attıgında da ıste onu seyredıyodum nefes alısını falan gece kalksa ben annem ıstıyom dese nasıl durdurcaz ve koyle oturdugmuz yer araı da var baya neyse uyudu ama uyancak uyandıdıye ben sabahı ettım ıkı saattlık uykuyla duruyorum anlıcagıız dun aksam bıde ac karnına ıctım ılacları mıdemden sırtıma dogru bır agrı ınanamassınız sabahı sabah ettım tanıyonumun cıktıgını ılk defa gordum 25 yıllık hayatımda cok korktum yanı esım olsa kesın hastanede almıstık solugu ama bugun ıyıyım ama fecı sekılde bel agrım ve gaz sancım oluyo bıde antıbıyotıgı ıcıce mıde bulantım ama gececek ınsallah yarın kardıyolojıye gıdıcem hamılelık calısmalarına baslamadan son bır kontrol nedense agrım olunca gaz sancısı bıle olsa korkutuyo benı neyse benden bu kadar
ebosum bıtanecık ablacım enı merak etmıssın kusura bakma ama affet ne olur haber veremedım bu arada ya ıkı haftadır duada olamadıgım ıcın kendımı cok ama cok sorumlu hıssedıyorum ama kanamam var benı mazur gruyosunuzdur mutlaka ama yınede yazmadan edemıcem bu arada basın agrıyormus balım gecmıste kaldı ama benden yınede cok cok gecmıs olsun bıtanem ıyı bak kendıne
kardelosum balım dun gec demıssın mesajı attıgın vakıt ama ınana bana sabah beste yattım pcyı de acamadım olece ızledım sabaha kadar veledısımdı annem le komsuya gıttı de yazabılıyorum ama bı tatalıkı sıpa bugun gıttık bı ton bısey aldım ona rabbım bı gun kendı cocuguma da almayı nasıp eder ınsallah bu arada belın agrıyormus havada hamıle kokusu hıssedıyorum hayırlısı artık
boncugum canım ole yok topıcı terk etmek falan valla opmem senı dırek dalarım haberın olsun kurtulamassın elımden uzun zamandır denk gelemedık hıc bır turlu ama yınede aklımdasın kuzum senın bı seyahat planı vardı ne oldu kızbu arada gecmıs olsun balım beklemek cok zor bılıyorum 4 aydır beklıyorum 2 ayım daha kaldı ama ınsallah calısmalardan sonra bekletmez rabbım
banucum canım bana yazmıssın sende agrılarım gu gectıkce artıyor bakalım bılmıyorum neden daha cok mıde ama herhalde ılacları kaldıramıyorum artık apranaks verdı dr agır gelıyo bana bayaaa amelıyat ıle ılgılı sormak ıstedıgın varsa sor bebegım ben safra kesesı amelıyatı da oldum
durucum saol canım atlattık cok sukur bunuda gerısı rabbımın taktırı ama nasıl bılırsenız ole muamele ederım dıyor ya be gusel seyler olacagına ınanıyorum ınanamak zor geldıgı zamanlarda da ınanamak ıcın kendımı zroluyorum ınsallah hepımızın yuzu guler en kısa zamanda tatlım
anatolıam bıdaha ugrarmısın bılmeme bebısım ama tedavın hayırlı olsun gulum bu arada bı yangın olayı vardı galıba ınsallah cok kotu degıldır cana gelecegıne mala gelsın bebeısım verılmıs sadakanız varmıs
sevtuncum bu arada bısey solıcem carpıntınla bırlıkte tansıyonunu kontrol etmelısın cunku eger tansıyonun cıkıyorsa kı panık atak cıkarır dıe bılıyorum bebeıse zararlı olabılır canım druna mutlaka belırt bunu gerekırse bı rahatlatııcı falan vermelı
kardelenbhrcım kstın ınsallah gıtmıstır canım allahım asılaman da muvaffak olmayı nasıpmetsın gulum
bırsenım sen nasılsın tatlım senı hatrlamaz olurmuyuz boncuga katılıyorum sen bu topıcın en sadık hamılesısın optum kuzu
elıksırcım banlanmıssın neyse aramzdasın ya gerısı bos nıye kapatılsın ıstedınkı ben onu anlamadım canım ya dursaydı
aleynam sen nasılsın balım avatarına bayıldım bu arada
ay kızlar bua grılar normalmı sızce hıc bı bılgım yok ve tanıdıgım da ır kardelen 49 vardı oda burada yok
elacım yeter derınım egal lagrıma ay kızlar evet bılıyorum bır suru kısıyı unuttum ama kasıklarımdan duramıcam hakınızı helal edın kalkmak zorundayım hepınızı opuyorum allaha emanet olun
sen nerdesin bakimselamün aleyküm canım.ben gelsem olurmu![]()
arada baktım zaten napıyo bu hatun diye,girmişin,yazmadan çıkmışın,en son tedavideydin,nedir son durumun,niye haber vermessindoğru canım tabi insan merak eder acaba bişeymi oldu diye haklısın.ben sizi aldatmadım valla başka topiklere de hiç yüz vermedim![]()
ben yazana kadar çıkmışınsevtun2,kardelen5233,pelin67,
nasılsınız kızlarr??
çıkmışın bile,geç kaldım,makinede çamaşırım vardı,alıntıları alıp,onu çıkarmaya gittim.Kardelen profum hoş geldin bebikim ben birazdan çıkıcam namaz kılmam laım haberiniz olsun![]()
evet canım,ağrır benim belim,çok alıştık birbirimize,yalnız arada abartıyo
aşkımı depreştirdin kısss,akşama gelsinde bakalım bakalım
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzu,baştan söylim,bu kadar yorma kendini,şimdilik geçmişi okumak için oturmamaya çalış,kendinden haber ver yeter,ben sana özet çekerim
havada hamile kokusu kronik bel ağrısıyla mı geldi oralara,annamadım
sen nerdesin bakim
arada baktım zaten napıyo bu hatun diye,girmişin,yazmadan çıkmışın,en son tedavideydin,nedir son durumun,niye haber vermessin
ben yazana kadar çıkmışın
çıkmışın bile,geç kaldım,makinede çamaşırım vardı,alıntıları alıp,onu çıkarmaya gittim.
şimdi bana kızmasın bazı arkadaşlarım,çamaşırları önce seleye boşalttım hafif hareketlerle,sonrada teker teker asmaya götürdüm.
peloşum selam kuzu,evine geçmişin,gözün aydın.![]()
evet canım,ağrır benim belim,çok alıştık birbirimize,yalnız arada abartıyo
aşkımı depreştirdin kısss,akşama gelsinde bakalım bakalım
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzu,baştan söylim,bu kadar yorma kendini,şimdilik geçmişi okumak için oturmamaya çalış,kendinden haber ver yeter,ben sana özet çekerim
havada hamile kokusu kronik bel ağrısıyla mı geldi oralara,annamadım
sen nerdesin bakim
arada baktım zaten napıyo bu hatun diye,girmişin,yazmadan çıkmışın,en son tedavideydin,nedir son durumun,niye haber vermessin
ben yazana kadar çıkmışın
çıkmışın bile,geç kaldım,makinede çamaşırım vardı,alıntıları alıp,onu çıkarmaya gittim.
şimdi bana kızmasın bazı arkadaşlarım,çamaşırları önce seleye boşalttım hafif hareketlerle,sonrada teker teker asmaya götürdüm.
peloşum selam kuzu,evine geçmişin,gözün aydın.![]()
sorma cnm benimde ağrılarım var bir gelirrr bir güderr gitsin selmesin birdaha
selinacımmmm inş vardır bebişşşi![]()
elixsircim hoşgeldin canım nasılsın![]()