Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelincim iyiyim kuzum sen nasılsınn![]()
fes te yetercime göz aydınlar yazmısslar ayy merak etiim ne oldu acepp inş bebiş gelmiştir![]()
hadi ya bende merak ettim şimdi niye öyle yazmışlarki:26:
ALLAH daim etsin cnmm![]()
belkimde kocası ameliyat olcaktı olmustur uğramıyorki sorakk![]()
hadi ya bende merak ettim şimdi niye öyle yazmışlarki:26:
belkimde kocası ameliyat olcaktı olmustur uğramıyorki sorakk![]()
Kızlar eşi ameliyat oldu bugünde yoğun bakımdan çıktı ondan öyle yazmışlardır.
naber kızlar..............
naber kızlar..............
ahanda sevtun anannn yakaladı senii
kaç kıssssssssss![]()
selam canım annemle konuşuyodum oyuzden gec yazdım kusura bakma...sagol kardeloşum evimdeyim artık... iki gündür temizlik yapıyorum daha da bitiremedim...senınde belin agrıyomuş gecmiş olsun inş bebiştendir bu agrılar...
![]()
Ay inşallah işe yararda hamile kalırsın.yok canım agrım sızım allaha şükür 40 gün sonra yine gitcem doktora bakalım hayırlısı olur inş...
yok canım ne kusuru önemli degil biz birbirimizi biliyoruz zaten...cok sagol sevtunum duaların icinde allah razı olsun bebişin sıkı sıkı tutunur sana inş...sizde allaha emanet olun kendine ve bebişe cok iyi bak hic bişeyi takma kafana görüşmek üzre öpüyorum canım![]()
Çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın.hayırlı akşamlar cümleten .. nasılsınız arkadaşlar ?? keyifler yerindemi ??
Kız ne diye asıyosun sabret bırak işleri ama....evet canım,ağrır benim belim,çok alıştık birbirimize,yalnız arada abartıyo
aşkımı depreştirdin kısss,akşama gelsinde bakalım bakalım
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzu,baştan söylim,bu kadar yorma kendini,şimdilik geçmişi okumak için oturmamaya çalış,kendinden haber ver yeter,ben sana özet çekerim
havada hamile kokusu kronik bel ağrısıyla mı geldi oralara,annamadım
sen nerdesin bakim
arada baktım zaten napıyo bu hatun diye,girmişin,yazmadan çıkmışın,en son tedavideydin,nedir son durumun,niye haber vermessin
ben yazana kadar çıkmışın
çıkmışın bile,geç kaldım,makinede çamaşırım vardı,alıntıları alıp,onu çıkarmaya gittim.
şimdi bana kızmasın bazı arkadaşlarım,çamaşırları önce seleye boşalttım hafif hareketlerle,sonrada teker teker asmaya götürdüm.
peloşum selam kuzu,evine geçmişin,gözün aydın.![]()
İyiyim valla bugün boş boş oturdum.iyiydir senden nbr bebikiimm![]()
İyiyim tatlım napıyım bütün gün serildim bugün.iyi canım senden naber...
yok canım,bebişten değil,zaten vardı,ama inşallah bebişte olur bu sefer.
Çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın.