Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canım annemle konuşuyodum oyuzden gec yazdım kusura bakma...sagol kardeloşum evimdeyim artık... iki gündür temizlik yapıyorum daha da bitiremedim...:37:senınde belin agrıyomuş gecmiş olsun inş bebiştendir bu agrılar...:emir_bebek:

yok canım,bebişten değil,zaten vardı,ama inşallah bebişte olur bu sefer.

yok canım agrım sızım allaha şükür 40 gün sonra yine gitcem doktora bakalım hayırlısı olur inş...

yok canım ne kusuru önemli degil biz birbirimizi biliyoruz zaten...cok sagol sevtunum duaların icinde allah razı olsun bebişin sıkı sıkı tutunur sana inş...sizde allaha emanet olun kendine ve bebişe cok iyi bak hic bişeyi takma kafana görüşmek üzre öpüyorum canım:16::16:
Ay inşallah işe yararda hamile kalırsın.

hayırlı akşamlar cümleten .. nasılsınız arkadaşlar ?? keyifler yerindemi ??
Çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın.

evet canım,ağrır benim belim,çok alıştık birbirimize,yalnız arada abartıyo

aşkımı depreştirdin kısss,akşama gelsinde bakalım bakalım:34:

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzu,baştan söylim,bu kadar yorma kendini,şimdilik geçmişi okumak için oturmamaya çalış,kendinden haber ver yeter,ben sana özet çekerim:34:
havada hamile kokusu kronik bel ağrısıyla mı geldi oralara,annamadım:9:

sen nerdesin bakim:4:

arada baktım zaten napıyo bu hatun diye,girmişin,yazmadan çıkmışın,en son tedavideydin,nedir son durumun,niye haber vermessin:36:

ben yazana kadar çıkmışın:58:

çıkmışın bile,geç kaldım,makinede çamaşırım vardı,alıntıları alıp,onu çıkarmaya gittim.
şimdi bana kızmasın bazı arkadaşlarım,çamaşırları önce seleye boşalttım hafif hareketlerle,sonrada teker teker asmaya götürdüm.:32:
peloşum selam kuzu,evine geçmişin,gözün aydın.:48:
Kız ne diye asıyosun sabret bırak işleri ama....

iyiydir senden nbr bebikiimm:38:
İyiyim valla bugün boş boş oturdum.

iyi canım senden naber...
İyiyim tatlım napıyım bütün gün serildim bugün.

Back
X