Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kizlar.... nasilsiniz

kardelen ben mutfagimin halisini bilem sildim misafurim gekcekmis sen iyi yapiyon ben iyice biraktim artik insallah allah hepimizin muradini versin insallah
aferin,iyi yapmışın,ben misafir falan kabul etmiyom canım,hatta evi bile süpürmüyom,tikkat etsene birazcık,boşuna mı kullanıyoz o kadar iğne,illaç
kız gel seni bir güzel çigneyim hiç bir şeyin kalmaz 90 kilonun altında kalda aklın başına gelsin bak bakalım bir yerlerin agrıyomu ozaman:1::1::1::1::1:

dedim beni biri andı geldim kader arkadaşım geldim ver bakıyım bir yanak :38::38::38:

kız kesin hamilesindir işşallah hamiş prof hamiş prof:49::49::49::49::49:ahanda böle şişersin işşallah sana bedduan olsun bu dediklerim allahım sana eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar versin hemde çift çifte yandın diye bagırasın anam hep öyle derde ban ben üzüldükçe derdi vallahi işşallah yatak yüzü görme tuvalete bile gidemezsin işşallah o bebeklere bakta allahım sana çok şükür annemin bedduası tutu der derdi herzaman allahım sana en güzelininden en layıkından evlat versin yaradan mevlam yumurtaya can veren allahım seninde bedenine tez zamanda can versin işşallah herkeze nasip etsin annelik duygusunu acı göstermesin o anne kalpleri acımasın işşallah:70::70::70::70:yaradan benim yüzümü güldürdü sizleride önce benim gibi sevinçten aglatsın sonra bagrınıza basın emzirdiklerinizi görün işşallah deyinki kupa bende başardım allahım deyin:65::65::65::65::65::65::65:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sevtuncum.
korkma kuzum evet ıkı tane amelıyat delıgı acıyorlar kucuk bazen dort delıklı de yapabılıyorlar drun verır sana bılgıyı valla safra kesesı amelıyatında ben bu zamankı kadar sıkıntı cekmemıstım bıraz gaz sancın oluyor ve uyanırken bırazcık yanma ve agrı oluyor korkma gercekten okadar buyuk bır amelıyat degıl zaten bır haftaya ayaktasın ben bır hafta sonra taaa ankaraya gıtmıstım esya bakma ıcın dolandım gunlerce korkma yanı canı m bır an once ol kurtul

bence bu hamılelık belırtısı tatlım haberın olsun yanı ınsallah canım ınsallah

selam pelıncım kuzum ya gecmıs olsun cok ama cok acele edıyorsun uc ay nedır kı sonunda mutlu ol yeterkı bak bana kac aydır beklıyorum ama sabredıyorum bu arada yara neden olusmus

saol bebsım velet bıraz yordu evet parka goturduk annemle falan galıba yumurtlama gunlerımdeyım fılmden sonrada bukadar agrılı olmustu sımdıde tam sol tarafımdan yumurtlama zamanım ve acayıp agrım var
bu arada kronık mronık benı delırtme koku var dıyosam vardır ınsallah

canım gecmıs olsun baya pahalıymıs allah yardımcın olsun

sanada gecmıs olsun kız kurtulamadın su agrılarından

kuzum cok anlayıslısın saol bebısım ınan su an bıle acayıp agrım var bılırsın yoksam sıkı takıpcıyımdır

banada dua et canım hamılesın duan kabul olur ınsallah

ınsallah gelmes olsun kırmızılar bebıkım

cnım dıkkat et ya gecmıs olsun cok
taaam komutanım,sen ne diyosan o dur.:9:
selam,fazla kalamıcam ama geldim genede.

,kardelen5233,nihanca,KAYRAM29+,elaezel,birsen29,lagrima,ebrar_53+,canlarım ben cıkıyorum cok uykum geldi sonra görüşürüz inş allaha emanet olun :16::16::16::16:

Son düzenleme:
aferin,iyi yapmışın,ben misafir falan kabul etmiyom canım,hatta evi bile süpürmüyom,tikkat etsene birazcık,boşuna mı kullanıyoz o kadar iğne,illaç

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sevtuncum.

taaam komutanım,sen ne diyosan o dur.:9:
selam,fazla kalamıcam ama geldim genede.

bencede kalma zaten get outttttt ıkıncı bır emre kadar pc basında oturmak yok

eder eder eminim ama burnumda kemik yok platin var kıkırdaklarım kırık ki bir ameliyat olsam kaburgamdan kıkırdak alalcaklar.. kalktıgımda bu burun düzelirse mucize olur yani :60: :60::60:
kız bırden parayı verebılen allahım hasatlıgınıda bır gunde ıyı eder ısterse:8:

sağol.. sende Allaha emanet ol...
,kardelen5233,nihanca,KAYRAM29+,elaezel,birsen29,lagrima,ebrar_53+,canlarım ben cıkıyorum cok uykum geldi sonra görüşürüz inş allaha emanet olun :16::16::16::16:

Son düzenleme:
selam fıstıklar nasılsınız :16:beni sorarsanız bekte iyi sayılmam çok yorgunum:97: hafta sonu yatılı misafirim vardı hep ayak taydım iki gün boyunca :27:kurstada boncuk işine paşladım o da çok yorucu şu an pc ye zor bela yazıyorum:17: gözlerim bulanık bulanık birde bunlar yetmezmiş gibi banyoda yerleri fırçalarken aniden ayağa kalktım omuzu feci şekilde çeşmeye çarp tım şu an kolumu bile kıpırdatamıyorum

ayyyy canım çok geçmiş olsun ALLAH muhafaza daha kötü bişey olbilirdi RABBİM seni korumuş
:16:
aleynacım adetine bir hafta kalmış inş gelmez oo kırmızılar 9 ay boyunca hamiş haberlerini alırız inş canım...

canım ya ne biliyim bebiş calışmaları yaparken yine korunmam gerekecek rahmımde yara var ben bebegim olmasını cok istiyorum ama bi engel cıkıyo isyan etmıyorum ama ben ne zaman hamile kalıp bebişimi kucagıma alcam başka bebekleri degil ben kendi bebegimi sevmek istiyorum hayırlısıyla inş...:14::14:

işallah canım bir gün bizde kendi yavrularımızı severiz

ya niye böyle olduk sinemcim... dayanamıyoruz artık heralde rabbim sabrımızı versin:14:

yok canım ya hic bi gelişme yok korunmayı bırakmıştım ama kiist degilde rahim agzında yara varmış onu dondurdu doktorum yine ilişki yasak 40 gün sonra yine gitcem ikinci seans icin anlıycan ben 3 ay daha korunacam calışmalara ara verdik o yüzden de moralım bozuk...:14::14:

olsun arkadaşım geç olsun güç olmasın,,,işallah RABBİM hiçbirimizi çok bekletmez,,,,hem 3 ay dediğin neki şöle düşün yılbaşını daha dün gibi hatırlıyosundur muhkkak bak onun üzerinden 3 ay geçti sayılır bu gün 1 mart yaniiiiiiiii 3.ayyy:16: o 3 ay da geçer hiçüzülme bitaneciğimmmmmm:16:

ınsallah kuzum ınsallah atlatcaz allahın ızını ıle

ELACIM HOZGELDIN CANIM

hoşbulduk kayram nasılsınnnnnnnnnnn:3:

kızlar kusura bakmayın misafirimiz vardı yeni gittiler okudum ama alıntı yapamayacam herkesi öptüm çıkmam gerek yoruldum bye iyigeceler

eder eder eminim ama burnumda kemik yok platin var kıkırdaklarım kırık ki bir ameliyat olsam kaburgamdan kıkırdak alalcaklar.. kalktıgımda bu burun düzelirse mucize olur yani :60: :60::60:

sağol.. sende Allaha emanet ol...
canım saka bı yana allahım sıfa versın tez zamanda
ayyyy canım çok geçmiş olsun ALLAH muhafaza daha kötü bişey olbilirdi RABBİM seni korumuş
:16:

olsun arkadaşım geç olsun güç olmasın,,,işallah RABBİM hiçbirimizi çok bekletmez,,,,hem 3 ay dediğin neki şöle düşün yılbaşını daha dün gibi hatırlıyosundur muhkkak bak onun üzerinden 3 ay geçti sayılır bu gün 1 mart yaniiiiiiiii 3.ayyy:16: o 3 ay da geçer hiçüzülme bitaneciğimmmmmm:16:

hoşbulduk kayram nasılsınnnnnnnnnnn:3:
ıyı olmaya calısıyorum kuzum ya agrılarım var bıraz sen nasılsınevet ya dımı 1 mart gercekten de oyy gel teskere:9::9:
ebooooş,gel beeaaa,gitcem gari.:3:

al benden de okadar onu beklıyom ama gelmedııııı:59::59::59::59:

elixsir,kardelen merhaba kizlar:

nasilsiniz fistiklar::34::34:
garibim başladınmı kuzum soğana şifa olur umarım
tam 30 sayfa okudum alıntı yaptım tek tek ama saolsun kknın kazıgı bana da vurdu kızlar artık ınsallah kımseyı unutmam hadı bısmıllah
oncelıkle sızlerı meraklandırdım ama su cevre yokmu adamı rezıl eder vezır de vallahı hafta sonu cumartesıydı galıba sabah kardelosla msn de konustuk sonra bır telefon mısafır gelecekmıs ben gormeye cok lazımlar sankı kmse bılmıyo dusunun yanı amcam dan tutun da teyzelreıme kadar kımse bılmıyor amelıyat oldugumu ve ben pıjamalarlayım geseler nolcak dogru duzgun yuruyemıyorum anlamıcaklarmı bısey oldugunu neyse annem dedıkı koye gıdecegız msaıt degılız sonra dedık yalan olmasın kalkın koye gıdelım alel acele kalktık gıttık koye ve daha dun gece döndük tabıkı haber veremedım sıze halam ve yengemlerde koyde ve nasıl zrolandım ıyı numarası yapcam dıey anlatamam
neyse dun gelrken bızım amcamın ufaklık ıkı bucuk yasında aglamaya basladı attı kendını yerlere dedık tamam goturelım neyse getırdık eve uyuttuk ama ılk kez gelıyo nasıl tedırgınım kardelos mesaj attıgında da ıste onu seyredıyodum nefes alısını falan gece kalksa ben annem ıstıyom dese nasıl durdurcaz ve koyle oturdugmuz yer araı da var baya neyse uyudu ama uyancak uyandıdıye ben sabahı ettım ıkı saattlık uykuyla duruyorum anlıcagıız dun aksam bıde ac karnına ıctım ılacları mıdemden sırtıma dogru bır agrı ınanamassınız sabahı sabah ettım tanıyonumun cıktıgını ılk defa gordum 25 yıllık hayatımda cok korktum yanı esım olsa kesın hastanede almıstık solugu ama bugun ıyıyım ama fecı sekılde bel agrım ve gaz sancım oluyo bıde antıbıyotıgı ıcıce mıde bulantım ama gececek ınsallah yarın kardıyolojıye gıdıcem hamılelık calısmalarına baslamadan son bır kontrol nedense agrım olunca gaz sancısı bıle olsa korkutuyo benı neyse benden bu kadar

ebosum bıtanecık ablacım enı merak etmıssın kusura bakma ama affet ne olur haber veremedım bu arada ya ıkı haftadır duada olamadıgım ıcın kendımı cok ama cok sorumlu hıssedıyorum ama kanamam var benı mazur gruyosunuzdur mutlaka ama yınede yazmadan edemıcem bu arada basın agrıyormus balım gecmıste kaldı ama benden yınede cok cok gecmıs olsun bıtanem ıyı bak kendıne
kardelosum balım dun gec demıssın mesajı attıgın vakıt ama ınana bana sabah beste yattım pcyı de acamadım olece ızledım sabaha kadar veledı:9::9:sımdı annem le komsuya gıttı de yazabılıyorum ama bı tatalıkı sıpa bugun gıttık bı ton bısey aldım ona rabbım bı gun kendı cocuguma da almayı nasıp eder ınsallah bu arada belın agrıyormus havada hamıle kokusu hıssedıyorum hayırlısı artık:nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49:
boncugum canım ole yok topıcı terk etmek falan valla opmem senı dırek dalarım haberın olsun kurtulamassın elımden uzun zamandır denk gelemedık hıc bır turlu ama yınede aklımdasın kuzum senın bı seyahat planı vardı ne oldu kız :9::9::9: bu arada gecmıs olsun balım beklemek cok zor bılıyorum 4 aydır beklıyorum 2 ayım daha kaldı ama ınsallah calısmalardan sonra bekletmez rabbım
banucum canım bana yazmıssın sende agrılarım gu gectıkce artıyor bakalım bılmıyorum neden daha cok mıde ama herhalde ılacları kaldıramıyorum artık apranaks verdı dr agır gelıyo bana bayaaa amelıyat ıle ılgılı sormak ıstedıgın varsa sor bebegım ben safra kesesı amelıyatı da oldum
durucum saol canım atlattık cok sukur bunuda gerısı rabbımın taktırı ama nasıl bılırsenız ole muamele ederım dıyor ya be gusel seyler olacagına ınanıyorum ınanamak zor geldıgı zamanlarda da ınanamak ıcın kendımı zroluyorum ınsallah hepımızın yuzu guler en kısa zamanda tatlım
anatolıam bıdaha ugrarmısın bılmeme bebısım ama tedavın hayırlı olsun gulum bu arada bı yangın olayı vardı galıba ınsallah cok kotu degıldır cana gelecegıne mala gelsın bebeısım verılmıs sadakanız varmıs
sevtuncum bu arada bısey solıcem carpıntınla bırlıkte tansıyonunu kontrol etmelısın cunku eger tansıyonun cıkıyorsa kı panık atak cıkarır dıe bılıyorum bebeıse zararlı olabılır canım druna mutlaka belırt bunu gerekırse bı rahatlatııcı falan vermelı
kardelenbhrcım kstın ınsallah gıtmıstır canım allahım asılaman da muvaffak olmayı nasıpmetsın gulum
bırsenım sen nasılsın tatlım senı hatrlamaz olurmuyuz boncuga katılıyorum sen bu topıcın en sadık hamılesısın optum kuzu
elıksırcım banlanmıssın neyse aramzdasın ya gerısı bos nıye kapatılsın ıstedınkı ben onu anlamadım canım ya dursaydı
aleynam sen nasılsın balım avatarına bayıldım bu arada
ay kızlar bua grılar normalmı sızce hıc bı bılgım yok ve tanıdıgım da ır kardelen 49 vardı oda burada yok
elacım yeter derınım egal lagrıma ay kızlar evet bılıyorum bır suru kısıyı unuttum ama kasıklarımdan duramıcam hakınızı helal edın kalkmak zorundayım hepınızı opuyorum allaha emanet olun
kuzum merak ettim gerçektende neyseki kardeloş ulaştı rahatladım canım
ya senin mazeretin var nedemek bitince devam edersin dualara hiç sorun değil kuzum
saol başağrım geçti şükür iki gün sabahları özellikleçok ağrıdı
sen nasılsın ?ağrın sızın yok inşallah
kızlar nirdesiniz be sıkıldım gelinde iki lafın belini kıralım burası çok sesiz ama milletide kaçırmışım zaten:14::14::14:
sevtunum yarın gidiyomuşsun doktora hayırlı haberler al canım inşallah görürsün keseyi
evet gülüm yaaa giremedim bayadır .siz neler yapıyosunuz,varmı yeni hamişler.dualardan da kaldım hep çok üzgünüm aslında.bir girdim topiğe listede adım yoktu bende artık dedim kızım senin gitme vaktin gelmiş.ama suç benim tabi,sık sık giremedim öncelikle Ebrardan sonra da hepinizden özür diliyorum canlarım.ama yine e sık giremem çünkü iş yerindeyim ama daha dikkatli olmaya çalışacağım tabii sizde isterseniz...:69:
bak bak kaçak aramıza dönmüş nerelerdesin canım sen listeden çıkmanın nedeni uğramıyo olman canım biliyosunki yazınca ve okunmayınca dua günü sorun oluyo .yoksa seni niye çıkarıyım buzamana kadar kimseye öyle bir yanlış yapmadım yapmamda tatlım .özür dilemene gerek yok ama boşuna alınganlık yapmışsın .ben sürekli senin profiline baktım giriyosun ama uğramıyosun iyce merak ettim açıkcası neyse bundan sonra biyere gitmek yok tamammı canım :38:
teşekkürler canım benim,inşaallah artık daha sık girmeye çalışacağım.dualara da katılmak istiyorum yeniden.bana ceza olarak daha çok yazın mesela nasıl fikir ama :28: öptüm canım ben çıkıyorum Allah'a emanet ol... :5::5::5:
canım ceza yok sana merak etme geldin haber ettinya yeter bize
ay abla yaa 4.30 ta uyandım bu kadar uyunurmu,çok ta halsizim.:50:akşamda 10 gibi yatmıştım sabah 7 de uyandım ama zor kalktım yataktan,nolcak benim halim böyle
kuzum hayırdır ya inşallah :49:bölesindir bebik olduğundan uyuyosundur bende ilk hamileliğimde kafamı kaldıramazdım hadi hayırlısı inşallah
hayırlı akşamlar cümleten .. nasılsınız arkadaşlar ?? keyifler yerindemi ??
canım sen nasılsın ?keyfin yokmuş
evet canım,ağrır benim belim,çok alıştık birbirimize,yalnız arada abartıyo

aşkımı depreştirdin kısss,akşama gelsinde bakalım bakalım:34:

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzu,baştan söylim,bu kadar yorma kendini,şimdilik geçmişi okumak için oturmamaya çalış,kendinden haber ver yeter,ben sana özet çekerim:34:
havada hamile kokusu kronik bel ağrısıyla mı geldi oralara,annamadım:9:

sen nerdesin bakim:4:

arada baktım zaten napıyo bu hatun diye,girmişin,yazmadan çıkmışın,en son tedavideydin,nedir son durumun,niye haber vermessin:36:

ben yazana kadar çıkmışın:58:

çıkmışın bile,geç kaldım,makinede çamaşırım vardı,alıntıları alıp,onu çıkarmaya gittim.
şimdi bana kızmasın bazı arkadaşlarım,çamaşırları önce seleye boşalttım hafif hareketlerle,sonrada teker teker asmaya götürdüm.:32:
peloşum selam kuzu,evine geçmişin,gözün aydın.:48:
:1::1:nasıl biliyon değilmi seni gidi çakalllllllllllllllll:1::1:neyse tek tek asmışsın affettim seni
burnum kırık benim 2 kere ameliyat olmuştum ama mahvettiler nefes alamıyorum ağrıyor arada bir gitmediğim doktor kalmadı ya cesaret edemiyorlar zor bir burun diye ya çok para istiyorlar ya kendilerine güvenip girmiyorlar ameliyatıma bugün bi doktorla görüştüm ankaradayım ben doktor istanbulda 17 bin tl istedi burnumu görmeden birde görse nekadar der bilemedim öyle işte :14: :14: :14: :14: :14:
canım çok geçmiş olsun burun sorunu bendede var ameliyat olmam gerekde korkudan olamıyorum
inşallah doğru bir doktora düşersinde sorunun biter
selam fıstıklar nasılsınız :16:beni sorarsanız bekte iyi sayılmam çok yorgunum:97: hafta sonu yatılı misafirim vardı hep ayak taydım iki gün boyunca :27:kurstada boncuk işine paşladım o da çok yorucu şu an pc ye zor bela yazıyorum:17: gözlerim bulanık bulanık birde bunlar yetmezmiş gibi banyoda yerleri fırçalarken aniden ayağa kalktım omuzu feci şekilde çeşmeye çarp tım şu an kolumu bile kıpırdatamıyorum
ah semroş ah merak ettim kuzum neyse misafir varmış kötü bişey olmasında
buarada geçmiş olsun çok dikkat et canım görünmez kaza işte
nerdesin canım yaa karşılaşamadık senle özledim seni benim moralım cok bozuk gelde biraz konuşalım:14::14:
peloşum ya kıyamam sana yapma böyle sorunlar bitiyo işte ben inanıyorumki enkısa zamanda yeniden gelicek meleğin yok öyle moral bozmak tamammı kuzum
benimdeee ebrar ablacım nerelerdesin:43::43::43::43::43:
noldu sizeya kıyamam ben oyyy dertlenmeyin herşey güzel olcak kuzum
Deyiptin baharda görüşelim
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Yaradan eşkine ne olur dön
Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

Yarim gözleyirem, isteyirem
Sen gelmez oldun

Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Taşlara mı döndü kalbin gelmedin:43:
Aylar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

Yarim gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun:43:

Demiştin kapına gelirim diye
Kulağım kapıda ses vermez oldun:43:
Boşyere mi yemin ettik ikimiz
Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

bebğiiimm gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun:43:

:14::14
:43::43:::
ah ah içimi dağladın benim şarkım buyaa gelmez oldu sıpalar bee
canlarim simdi cikmam gerekiyor malesef,ayrilmak istemiyorum,sizinle muhabbet etmek istiyorum ama:59::59:hepiniz allaha emanet olasiniz:58::58::58::58::58::58::58::58:

ebrarim benden sonra geleceksin muhtemelen,sanada selam olsun tatlim:38::38::38::38::38::38::38::38:
garibim buara olmuyo bitürlü denk gelemedik newyse telafi ederim yarın nasipse burdayım hep
Kızlar beni kocişim çağırıyor gidip bakıyım adamcaza burası yüzünden bıraktım valla adamı.Oda merak ediyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye bende bari erkekler klübü açıyım diyor ::)))
:1::1:evet onlarada şart kesinlikle ama erkeklere güven olmaz :47:
Ebrar kız bugün hiç yoktun nerelerdesin bakıyım.
canım evet ya bugün burda değildim kuzenim asker dağıtım oldu eve geldi bizde onu görmeye gittik kuzum çok kötü yerlere düştü :43:
ah canım benım ınsallah atlatırsın canım bende su anda anıtıbıyotık kullanıyorum mıdem alt ust bıtsede krtulsam

ebosum geldını kuzum gecmıstesın herhalde ezel debıtmedı ama dahaaa:8::8::8:
hoşbuldum geçde olsa kuzum kusura bakmayın girmeyince geçmiş çok birikiyoya
inş kayracım hepimiz atlatırız inş bu tedavi sürecini...evet canım ya bende aynı senin gibi zor iciyorum bide suda eriyo benimki cokta acı dedigin gibi bitsede kurtulsam inş şifa buluruz canım...:38:

eboşum hoşgeldin canım gecmiştesindir sen şimdi inş cıkmadan yetişirsin tatlım...:38:

hoşbuldum peloşum inşallah kaçırmadım senide yaa

kızlar ayrıca nolur şu smılleri az kullanın ya alıntı yapınca silmek gerekiyo kabul etmiyo

benimkide aynı buraya takılınca çıkamıyorum.şimdi merak salmış habre ne yapıyorum diye bakıyor.ne var orda dio.kime yazıosn dio.pöff gelde açıklama yap.bugunde baktım otomatik bnm şifre girmiş bakmış kk ya ne var die:D:D:D:D:D:D:D akşam geçmişten baktım dedim sen ne zmn girdin kk ya ne kk sı ben kk mm bilmem dio sırıtıo:D
Bu erkekler çok meraklılar:82:

:59::59::59:iyi aksamlar cnm:58::58:
İyi akşamlar canım.

canım ya bebiş mevzusu işte yine aklıma geldi düşürdügüm bebegim yine aynı şeyi yaşamaktanda korkuyorum şimdi de korunmam gerekiyo ama ben hemen bebegim olsun istiyorum hayırlısıyla aglamaklıyım bugun aglıyıp rahatlamak istiyorum:43::43::43:

haklısın canım ama öyle kolayda hamile kalamıyorumki 1 sene sonra hamile kalmıştım ama sevincimi bile yaşayamadan düşürdüm bebegimi ben sanmıyorum kolay hamile kalabilcegimi tatlım ama dediklerine katılıyorum sabretmeye calışcam dua etcam rabbime sıgıncam hayırlısıyla o ol dedigi zamanda olcak inş hepimizin... sagol canım allah razı olsun sizleride üzdüm kusura bakmayın konuşmayınca rahatlıyamıyorum napıyım:38::38::38::14::14:
Ağla canım ağlaki açıl....Ben kendimi tuttum sonra daha fena oluyor.

korkma kuzum evet ıkı tane amelıyat delıgı acıyorlar kucuk bazen dort delıklı de yapabılıyorlar drun verır sana bılgıyı valla safra kesesı amelıyatında ben bu zamankı kadar sıkıntı cekmemıstım bıraz gaz sancın oluyor ve uyanırken bırazcık yanma ve agrı oluyor korkma gercekten okadar buyuk bır amelıyat degıl zaten bır haftaya ayaktasın ben bır hafta sonra taaa ankaraya gıtmıstım esya bakma ıcın dolandım gunlerce korkma yanı canı m bır an once ol kurtul

bence bu hamılelık belırtısı tatlım haberın olsun yanı ınsallah canım ınsallah

selam pelıncım kuzum ya gecmıs olsun cok ama cok acele edıyorsun uc ay nedır kı sonunda mutlu ol yeterkı bak bana kac aydır beklıyorum ama sabredıyorum bu arada yara neden olusmus

saol bebsım velet bıraz yordu evet parka goturduk annemle falan galıba yumurtlama gunlerımdeyım fılmden sonrada bukadar agrılı olmustu sımdıde tam sol tarafımdan yumurtlama zamanım ve acayıp agrım var
bu arada kronık mronık benı delırtme koku var dıyosam vardır ınsallah

canım gecmıs olsun baya pahalıymıs allah yardımcın olsun

sanada gecmıs olsun kız kurtulamadın su agrılarından

kuzum cok anlayıslısın saol bebısım ınan su an bıle acayıp agrım var bılırsın yoksam sıkı takıpcıyımdır

banada dua et canım hamılesın duan kabul olur ınsallah

ınsallah gelmes olsun kırmızılar bebıkım

cnım dıkkat et ya gecmıs olsun cok

İnşallah dediğin gibi kolay olur birde bir türlü olamıyorum oda beni kasıyor işte.

garibim başladınmı kuzum soğana şifa olur umarım

kuzum merak ettim gerçektende neyseki kardeloş ulaştı rahatladım canım
ya senin mazeretin var nedemek bitince devam edersin dualara hiç sorun değil kuzum
saol başağrım geçti şükür iki gün sabahları özellikleçok ağrıdı
sen nasılsın ?ağrın sızın yok inşallah

sevtunum yarın gidiyomuşsun doktora hayırlı haberler al canım inşallah görürsün keseyi

bak bak kaçak aramıza dönmüş nerelerdesin canım sen listeden çıkmanın nedeni uğramıyo olman canım biliyosunki yazınca ve okunmayınca dua günü sorun oluyo .yoksa seni niye çıkarıyım buzamana kadar kimseye öyle bir yanlış yapmadım yapmamda tatlım .özür dilemene gerek yok ama boşuna alınganlık yapmışsın .ben sürekli senin profiline baktım giriyosun ama uğramıyosun iyce merak ettim açıkcası neyse bundan sonra biyere gitmek yok tamammı canım :38:

canım ceza yok sana merak etme geldin haber ettinya yeter bize

kuzum hayırdır ya inşallah :49:bölesindir bebik olduğundan uyuyosundur bende ilk hamileliğimde kafamı kaldıramazdım hadi hayırlısı inşallah

canım sen nasılsın ?keyfin yokmuş

:1::1:nasıl biliyon değilmi seni gidi çakalllllllllllllllll:1::1:neyse tek tek asmışsın affettim seni

canım çok geçmiş olsun burun sorunu bendede var ameliyat olmam gerekde korkudan olamıyorum
inşallah doğru bir doktora düşersinde sorunun biter

ah semroş ah merak ettim kuzum neyse misafir varmış kötü bişey olmasında
buarada geçmiş olsun çok dikkat et canım görünmez kaza işte

peloşum ya kıyamam sana yapma böyle sorunlar bitiyo işte ben inanıyorumki enkısa zamanda yeniden gelicek meleğin yok öyle moral bozmak tamammı kuzum

noldu sizeya kıyamam ben oyyy dertlenmeyin herşey güzel olcak kuzum

ah ah içimi dağladın benim şarkım buyaa gelmez oldu sıpalar bee

garibim buara olmuyo bitürlü denk gelemedik newyse telafi ederim yarın nasipse burdayım hep

:1::1:evet onlarada şart kesinlikle ama erkeklere güven olmaz :47:

canım evet ya bugün burda değildim kuzenim asker dağıtım oldu eve geldi bizde onu görmeye gittik kuzum çok kötü yerlere düştü :43:

hoşbuldum geçde olsa kuzum kusura bakmayın girmeyince geçmiş çok birikiyoya

hoşbuldum peloşum inşallah kaçırmadım senide yaa

kızlar ayrıca nolur şu smılleri az kullanın ya alıntı yapınca silmek gerekiyo kabul etmiyo

evet canım ama yınede kendımı kotu hıswedıyorum agrı sızı her gecen gun artıyo narkoz etkısını kestıkce herhalde daha da hıssedılır oluyor tatlım
gec de olsa geldın ya gordum ya senı onemlı olan bu yarın ıyı olursam bende buralarda olmayı dusunuyorum balım

ben cıkıyorum kızlar allaha emanet olun

ne olsun kayram bende iyiyim,,,,korunmayı bıraktım beklemedeyim anlıycan,,,,hamile kalmak nasip olursa işallah yavrum bu defa beni bırakıp gitme tek düşüncem bu,,,,,sende kendine iyi bak canım bol bol dinlen agrıların işallah tez vakitte gecer

ebrarcım hoşgeldin canım nasılsın

peloşum yetişemedim kuzum pc yavaş bide geçmiş uzun olunca bitiremedim malesef iyi uykular sanada
ebooooş,gel beeaaa,gitcem gari.:3:
geldim ama sen gidiyosun galiba öpüyorum seni
kızlar kusura bakmayın misafirimiz vardı yeni gittiler okudum ama alıntı yapamayacam herkesi öptüm çıkmam gerek yoruldum bye iyigeceler
birsoşum iyi geceler canım yat dinlen sen gelip selam vermen bile yeter
canım saka bı yana allahım sıfa versın tez zamanda

ıyı olmaya calısıyorum kuzum ya agrılarım var bıraz sen nasılsınevet ya dımı 1 mart gercekten de oyy gel teskere:9::9:

al benden de okadar onu beklıyom ama gelmedııııı:59::59::59::59:

ay çok beklettim kusura bakmayın kuzular ama pc çok fena benim ya bigün atıcam camdan aşağıya

ebrarcım canım hoşgeldin Nasılsın dediğin gibi valal güven olmaz onlara bu arada nereye düştü yiğenin.Allah hayırlısıyla gelmesini nasip etsin.

Back
X