- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
aferin,iyi yapmışın,ben misafir falan kabul etmiyom canım,hatta evi bile süpürmüyom,tikkat etsene birazcık,boşuna mı kullanıyoz o kadar iğne,illaçselam kizlar.... nasilsiniz
kardelen ben mutfagimin halisini bilem sildim misafurim gekcekmis sen iyi yapiyon ben iyice biraktim artik insallah allah hepimizin muradini versin insallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sevtuncum.kız gel seni bir güzel çigneyim hiç bir şeyin kalmaz 90 kilonun altında kalda aklın başına gelsin bak bakalım bir yerlerin agrıyomu ozaman
dedim beni biri andı geldim kader arkadaşım geldim ver bakıyım bir yanak
kız kesin hamilesindir işşallah hamiş prof hamiş profahanda böle şişersin işşallah sana bedduan olsun bu dediklerim allahım sana eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar versin hemde çift çifte yandın diye bagırasın anam hep öyle derde ban ben üzüldükçe derdi vallahi işşallah yatak yüzü görme tuvalete bile gidemezsin işşallah o bebeklere bakta allahım sana çok şükür annemin bedduası tutu der derdi herzaman allahım sana en güzelininden en layıkından evlat versin yaradan mevlam yumurtaya can veren allahım seninde bedenine tez zamanda can versin işşallah herkeze nasip etsin annelik duygusunu acı göstermesin o anne kalpleri acımasın işşallah
yaradan benim yüzümü güldürdü sizleride önce benim gibi sevinçten aglatsın sonra bagrınıza basın emzirdiklerinizi görün işşallah deyinki kupa bende başardım allahım deyin
![]()
taaam komutanım,sen ne diyosan o dur.korkma kuzum evet ıkı tane amelıyat delıgı acıyorlar kucuk bazen dort delıklı de yapabılıyorlar drun verır sana bılgıyı valla safra kesesı amelıyatında ben bu zamankı kadar sıkıntı cekmemıstım bıraz gaz sancın oluyor ve uyanırken bırazcık yanma ve agrı oluyor korkma gercekten okadar buyuk bır amelıyat degıl zaten bır haftaya ayaktasın ben bır hafta sonra taaa ankaraya gıtmıstım esya bakma ıcın dolandım gunlerce korkma yanı canı m bır an once ol kurtul
bence bu hamılelık belırtısı tatlım haberın olsun yanı ınsallah canım ınsallah
selam pelıncım kuzum ya gecmıs olsun cok ama cok acele edıyorsun uc ay nedır kı sonunda mutlu ol yeterkı bak bana kac aydır beklıyorum ama sabredıyorum bu arada yara neden olusmus
saol bebsım velet bıraz yordu evet parka goturduk annemle falan galıba yumurtlama gunlerımdeyım fılmden sonrada bukadar agrılı olmustu sımdıde tam sol tarafımdan yumurtlama zamanım ve acayıp agrım var
bu arada kronık mronık benı delırtme koku var dıyosam vardır ınsallah
canım gecmıs olsun baya pahalıymıs allah yardımcın olsun
sanada gecmıs olsun kız kurtulamadın su agrılarından
kuzum cok anlayıslısın saol bebısım ınan su an bıle acayıp agrım var bılırsın yoksam sıkı takıpcıyımdır
banada dua et canım hamılesın duan kabul olur ınsallah
ınsallah gelmes olsun kırmızılar bebıkım
cnım dıkkat et ya gecmıs olsun cok

selam,fazla kalamıcam ama geldim genede.